herkese günaydınnn
Çağlardamla valla canım böyle durumlarda güya yardım etmek istiyor buyuklerimiz ama aslında farkında olmadan biizi sıkıntıya sokuyorlar.ben senin yerinde olsam hiç takmam kim nerde yatarsa yatsın herkes kendi yatağını toplayıp tozunu alsın sen bebeişini kucağına aldıktan sonra birtek onunla ilgilenip moralini yüksek tut madem hepsi kalcak yardım için geliyorlar izin ver yardım etsinler sen bebişini emzir dinlen başka turlu kafayı yersinn bir süre salla gitsin
30 ocak 2014 saat 13:50 de minik Ezgi'm dunyaya geldi. 3750 gr 52 cm. Tarif edilmez bir duyguymus.. Tek soyleyebilecegim Allah isteyen herkese bunu yasatsin, bekleyenleri bebislerine kavustursun......[/QUOTE
Allah anali babali buyutsun canim
Bu tur durumlarda esine cok is dusuyor canim onun ilgilenmesi lazim sen bosver zaten dogum stresimiz var onu tak bunu tak kendin ve bebegin etkilenir salla gitsin isteyen istedigi yerde yatsinKizlarrr canim cok sıkiliyooorrrr.kayinvalidem bizde kaliyor suan.tamam kalsin iyi hos da iki hafta sonra annemle babam geliyor.bizim gelen icin oturma odasini aciyoruz karsilikli iki cekyat var onu kullaniyoruz.ben de esime dedim ki annenler evlerinde kalirlar (annemler sehir disinda yasiyorlar kayinvalidemlerle biz ayni sehirdeyiz).esim de annem de burda kalir dedi.dedim ee annemle babam oturma odasinda yatarsa sizinkiler salonda mi yatacak? Hadi yatti erken kalkan nerde oturacak mutfakta mi?? Bi de evleri burda zaten ne gerek var.gelen giden olacak yatsk yorgan mi toplanacak surekli ev toz icinde bebek yeni dogmus .dio bi cekyatta annenle baban bi cekyatta annemle babam yatsin diyo dedim olur mu hic ayni odada.iyi dedi ama mirin kirin.ki kayinvalidemin laflarindan anladigim kadariyla da o da kalacagim gibi imalarda.Allahim deliricem.sussam herkes kendini dysunuyor.konussam ben kotu oluyorum napicam bilmiyorummm.yardiiimmmmmm((
30 ocak 2014 saat 13:50 de minik Ezgi'm dunyaya geldi. 3750 gr 52 cm. Tarif edilmez bir duyguymus.. Tek soyleyebilecegim Allah isteyen herkese bunu yasatsin, bekleyenleri bebislerine kavustursun......
Kizlarrr canim cok sıkiliyooorrrr.kayinvalidem bizde kaliyor suan.tamam kalsin iyi hos da iki hafta sonra annemle babam geliyor.bizim gelen icin oturma odasini aciyoruz karsilikli iki cekyat var onu kullaniyoruz.ben de esime dedim ki annenler evlerinde kalirlar (annemler sehir disinda yasiyorlar kayinvalidemlerle biz ayni sehirdeyiz).esim de annem de burda kalir dedi.dedim ee annemle babam oturma odasinda yatarsa sizinkiler salonda mi yatacak? Hadi yatti erken kalkan nerde oturacak mutfakta mi?? Bi de evleri burda zaten ne gerek var.gelen giden olacak yatsk yorgan mi toplanacak surekli ev toz icinde bebek yeni dogmus .dio bi cekyatta annenle baban bi cekyatta annemle babam yatsin diyo dedim olur mu hic ayni odada.iyi dedi ama mirin kirin.ki kayinvalidemin laflarindan anladigim kadariyla da o da kalacagim gibi imalarda.Allahim deliricem.sussam herkes kendini dysunuyor.konussam ben kotu oluyorum napicam bilmiyorummm.yardiiimmmmmm((
Geçmiş olsun canım. Üşüttün mü ki acaba? Benim de dün gözümden uyku akıyordu. Öğlen bi uyuyayım dedim. Yarım saat uyuyabildim. Midem sabahtan beri bulanıyordu. Uykumdan da bi karın ağrısı uyandırdı ki ishal olmuşum. Farkında olmadan üşütüyor muyuz nedir?Gunaydin karin agrisi ve mide bulantisi ile uyandim yoksa uyurdum daha bugun dogum yapacak arkadaslar Allah yarfimciniz olsun
Doktordan geldim kızlar nstde iki sancı çıktı çatı muayenesi sonucu 2-3 cm açıılma var dedi doktorum...Kendisi 3-4 cm de yatırıyormuş kıl payı kurtuldum... Bu gece doğurabilirsin dedi...Yarın da olabilir eğer pazartesiye kadar olmazsa pazartesi çantanı alıp geliyorsun dedi... Bu açıklıkla pazartesiye kalmam diyorum...Arkadaşlar acaba bu açıklığın 9-10cmye ulaşması ne kadar sürer bilen var mı heyecan bastı beni
Sağol ismira canımsın ilk deneyimim değil ilk oğlumu normal doğurdum ama 6 cm açıklıkla evden ayrılmıştım... 2 saatte de 10 la çataldaydım...
Artık süreç başladığına göre çok da uzun sürmeyeceğini biliyorum.:44::44::44:
Sağol ismira canımsın ilk deneyimim değil ilk oğlumu normal doğurdum ama 6 cm açıklıkla evden ayrılmıştım... 2 saatte de 10 la çataldaydım...
Artık süreç başladığına göre çok da uzun sürmeyeceğini biliyorum.:44::44::44:
merhaba evris yazılanları fazla takip edemiyorum..doğuma dair belirtin var mı?benimde ikinci doğumum..muhtemel doğum tarihlerimiz aynı..benimde 27 aylık oğlum var..Allah nasip ederse kızım olacak..dün çok sancılandım ama benim sıkıntım bebeğimin dönmemesi..doktor son ana kadar bekleyecek dönmezse sezeryana alacak..senin belirtilerin varsa neler?şimdiden tşkler cevap için
Sagol canim... Zaten bu gece ikimize de sabah olur mu bilmem :))) sana da simdiden hayirli olsun :))
ya çok heyecanlı :) bizi de haberdar et topiğin ilk normal doğumu sanırım o yüzden bilgi ver biz tecrübesizlere:)Doktordan geldim kızlar nstde iki sancı çıktı çatı muayenesi sonucu 2-3 cm açıılma var dedi doktorum...Kendisi 3-4 cm de yatırıyormuş kıl payı kurtuldum... Bu gece doğurabilirsin dedi...Yarın da olabilir eğer pazartesiye kadar olmazsa pazartesi çantanı alıp geliyorsun dedi... Bu açıklıkla pazartesiye kalmam diyorum...Arkadaşlar acaba bu açıklığın 9-10cmye ulaşması ne kadar sürer bilen var mı heyecan bastı beni
bende de aynı şekilde canım uyuyamıyorum hatta bazen sürekli de wc modundaydımBu arada benim de bir haftaya yakın bi süredir pelvik baskım her geçen gün artıyor. Hareket halindeyken pek hissetmiyorum ama yataktan kalktığımda, fazla oturup ayağa kalktığımda hep ağrıyor. Günlüğümde de doğumun erken belirtisidir yazıyor. ayy her şey normal normal olsa keşke. Hiç doğumu doktor başlatsın istemiyorum
30 ocak 2014 saat 13:50 de minik Ezgi'm dunyaya geldi. 3750 gr 52 cm. Tarif edilmez bir duyguymus.. Tek soyleyebilecegim Allah isteyen herkese bunu yasatsin, bekleyenleri bebislerine kavustursun......
Kizlarrr canim cok sıkiliyooorrrr.kayinvalidem bizde kaliyor suan.tamam kalsin iyi hos da iki hafta sonra annemle babam geliyor.bizim gelen icin oturma odasini aciyoruz karsilikli iki cekyat var onu kullaniyoruz.ben de esime dedim ki annenler evlerinde kalirlar (annemler sehir disinda yasiyorlar kayinvalidemlerle biz ayni sehirdeyiz).esim de annem de burda kalir dedi.dedim ee annemle babam oturma odasinda yatarsa sizinkiler salonda mi yatacak? Hadi yatti erken kalkan nerde oturacak mutfakta mi?? Bi de evleri burda zaten ne gerek var.gelen giden olacak yatsk yorgan mi toplanacak surekli ev toz icinde bebek yeni dogmus .dio bi cekyatta annenle baban bi cekyatta annemle babam yatsin diyo dedim olur mu hic ayni odada.iyi dedi ama mirin kirin.ki kayinvalidemin laflarindan anladigim kadariyla da o da kalacagim gibi imalarda.Allahim deliricem.sussam herkes kendini dysunuyor.konussam ben kotu oluyorum napicam bilmiyorummm.yardiiimmmmmm((
Canım Allah yardımcımız olsun... Bir gece de dönebilir merak etme şimdilik...Belirti olarak artık her gece sancım oluyor bir önceki yazımda da söylediğim gibi 2-3 cm açıklık var dedi bu sabah doktorum... Araştırdım saatte bir cm de açılma da olabilirmiş, üç günde de doğum olabilirmiş ama benim çatı genişmiş...Totomun üstüne oturamıyorum ağrılarım ara ara geliyor kızlar...
Ben kolay doğum yapıyorum ama işte neticede insan doğuyor...
Doktorun dediği gibi bugün doğururum herhalde...
Tedbirli olmam lazım şimdi bir banyo düşünüyorum iyi gelecek kolay doğum için bu gerekli, kaslar gevşiyor... Bu gece olmazsa hergün ılık bir duş...Arkadaşlar hepinizi seviyorum çok öpüyorum...
Ah ah bakalım daha neler göreceğiz. Birkaç hafta önce insanlar bu şikayetleri yazıyordu. Ben de bende yok bunlar niye ki diyordum ama daha erkenmiş herhalde o zaman. Şimdi şimdi o şikayetleri anlamaya başladım.ya çok heyecanlı :) bizi de haberdar et topiğin ilk normal doğumu sanırım o yüzden bilgi ver biz tecrübesizlere:)
bende de aynı şekilde canım uyuyamıyorum hatta bazen sürekli de wc modundaydım
Bu arada benim de bir haftaya yakın bi süredir pelvik baskım her geçen gün artıyor. Hareket halindeyken pek hissetmiyorum ama yataktan kalktığımda, fazla oturup ayağa kalktığımda hep ağrıyor. Günlüğümde de doğumun erken belirtisidir yazıyor. ayy her şey normal normal olsa keşke. Hiç doğumu doktor başlatsın istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?