2014 Şubat Anneleri

Canım sen sanki bu hastaneye ilgi için gidiyordun gibi hatırlıyorum. Aradığını bulamıyorsan ve fiyat da sürekli artıyorsa tabii ki ataştırdığın diğer hastaneyle bir görüş. Sonuçta içine de sinmiyordu sezaryen olmak. Hayırlısı beyse hakkında o olsun canım.

Canim benim pelviks agrilarim 6. Aydan beri var ( o zaman basladiginda baya zorlanmistim, sonra bir ara azaldi simdi had safhada (( 40. Haftaya girdim hala tik yok erken dogum filan diye dusunme o yuzden :)) ama o agri baya zorluyor insani

Oyyy nasıl çekiyorsun o zamandan beri? Ki benimkiler bence şu an hafif. Seni bu kadar zorladı demek ay galiba topiğimizin normal doğumları da olmaya başlayacak yakında:) 40. Hafta demek:) hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bi avazda doğurursun:)

evet canım bu doktora daha önce aşılama yaptırmıştık ilk bu doktorda açtım gözümü senelerdir bebek için ugraşıyoruz riskli gebelikler uzmanı çok sayıda sertifikaları filan var muanesinde yurt dışında hepsi ne bilim bisürü konferans seminer veriyo bilmiyorum bizmi meşhur ediyoruz doktorları diye düşünüyorum bazen pazartesiye randövu aldım umarım herşey yoluna girer içim rahatlar hiç bu akdar zor olcanı düşünmemiştim hamile kalmak zaten cok ama cok zordu olsun hersene bitane dogururum diyodum nevarki diyodum hiç ama hiç öyle değilmiş allah herkezin yardımcısı olsun

Hakseverim canim.bende ilk bahar hastanesine gidiyordum.cok cok kalabalik oldugu ve ilgi gormedigim icin biraktim.cok kanamam olunca gittigimde iki kisilik odada kaldim cok sinir bozucuydu esim yanimda kalamamistio ara tesadufen rentip a gitmistim orda selim bey e.cok ilgilendi biraz asik suratlidir ama ilgilidir. Devlete gittim orda dogurcaktim ama nasip degilmis.bahar hastanesi ile rentip birlesti artik.bende 1070 tl ye yaptim dogumu.ameliyathane ekibi muthisti.hepsi jimer den oraya gecmis. Aile gibiler hic tedirginligim kalmamisti. Hatta dun ameliyata giderken aaaa hosgeldiniz bebegimiz nasil diye sordular hatirlamalarina cok cok sasirdim.bahar a git memnun kalmazsan selim bey i tavsiye ederim sana....

Oyyy nasıl çekiyorsun o zamandan beri? Ki benimkiler bence şu an hafif. Seni bu kadar zorladı demek ay galiba topiğimizin normal doğumları da olmaya başlayacak yakında:) 40. Hafta demek:) hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bi avazda doğurursun:)[/QUOTE]insallah cnm sagol, hepimiz bir avazda kurtuluruz insallah :))

Evet kimse normal dogum yapmiyo ( ben de korkmaya basladim acaba bir ben miyim cengaver diye :)))) bir de hala gelmeyince iyice korku basladi suni sanciyla ilgili yazilanlari okuyunca

seni biliyorum canım anneme söyledim böle böle değiştircem doktoru diye annemde rentıpı söylüyo komşunun kızı orda dogum yapmış cok iyimiş diye allahım dedim kafamı akrıştırmayın dogum olcak ben hala karar veremedim :18: bahara gideyim ben cnaım rentıp bize uzak ben merinosta oturuyorum eşim malum yolalrdaya bna ayakın hastane lazım hayırlısı olsun hakkımızda eger güler hanımla yada bahasrla sorun olursa mecbur gene medikale giderim bu saatten sonra yeni bi yer düşünemem

insallah cnm sagol, hepimiz bir avazda kurtuluruz insallah :))

Evet kimse normal dogum yapmiyo ( ben de korkmaya basladim acaba bir ben miyim cengaver diye :)))) bir de hala gelmeyince iyice korku basladi suni sanciyla ilgili yazilanlari okuyunca[/QUOTE]

ben de normal doğum bekliyorum ben de... ve bekleyenleri görünce içim rahatlıyo... cunku artık moralim bozulmaya başladı herkes arayıp duruyo... kızımın hiç acelesi yok napalım ne zaman isterse o zaman gelecek..sağlıkla gelsinler de....
o ağrılar bende de var aylardır... cok fena..

Canım biçom doktor evet bakınca yayın yapıyor, konferanslar vs veriyor, yurtdışı eğitimleri vs var ama kimi için bunları yapmak insan ilişkisi kurmaktan daha kolay. İkisi çok farklı şey ve bunu beceremeyebiliyorlar gerçekten. Bi dene bakalım diper hastaneyi de neler olacak...

Evet kimse normal dogum yapmiyo ( ben de korkmaya basladim acaba bir ben miyim cengaver diye :)))) bir de hala gelmeyince iyice korku basladi suni sanciyla ilgili yazilanlari okuyunca[/QUOTE]
Amin canım. Var var bu arada normal doğum bekleyenler ben de bekliyorum:) ben de suni sancının daha acı verici olduğunu duymuştum ama okumuyorum. Benim de suyum azalıyor diye suni sancıyla normal doğumu başlatabiliriz demişti doktor. Geçen gittiğimde sordum daha çok acı veriyormuş diye, suni sancı vermiyoruz aslında bi ilaç var onu verip senin sancılarının başlamasını bekleyeceğiz dedi. Belki sen de öyle bir durum olursa konuşabilirsin doktorunla. Oksitosin vermeyecek de yani p ile başlayan bi ilaç verecekmiş ama adını unuttum.

Evet kimse normal dogum yapmiyo ( ben de korkmaya basladim acaba bir ben miyim cengaver diye :)))) bir de hala gelmeyince iyice korku basladi suni sanciyla ilgili yazilanlari okuyunca

ben de normal doğum bekliyorum ben de... ve bekleyenleri görünce içim rahatlıyo... cunku artık moralim bozulmaya başladı herkes arayıp duruyo... kızımın hiç acelesi yok napalım ne zaman isterse o zaman gelecek..sağlıkla gelsinler de....
o ağrılar bende de var aylardır... cok fena..[/QUOTE]

Ay hadi bakalım sizlerin günü benden önce görünüyor. Muhtemelen sizin tecrübelerinizi dinleyeceğiz... Bakalım heyecanla bekliyoruz sizleri de:))

Kızlar bu arada doğum oldu olacak biz hala isme karar verememiştik. Galiba artık verdik:) masal ela olacak inşallah:)) gerçi dün eşimin teyzeleri ve dedesinin olduğu bi ortamda açıkladık. Komik anlar yaşandı:)) çocuklar çok beğendi:) dedesi, o ne biçim isim öyle, ikinizin de annelerinin ne güzel ismi var, (benim annem müge, kv gül nazife) koyun onlardan birini dedi, sinirlendi bi trip attı falan. O ara eşim kv yle yan yana oturuyordu. Kv sakın koymayın bizim isimlerimizi falan demiş allahtan:)) neyse en komik yanı da teyzelerden biri yok yok onlar karar vermiştir de bizle kafa buluyorlar, gerçek ismi söylemiyorlar dedi. Eşimle bi bakıştık, gülüştük. Ama bakalım ne olacak, çark edecek mi eşim bu tepkilerden sonra. Gerçi akşam gelince acaba 2.-3. Çocuğumuz kız olursa masal adını ona mı koysak, biraz daha alışırlar belki o zamana demez mi? Ne belli bi daha kızımızın olacağı dedim de bilmiyorum bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum:))

Bende normal doğum bekliyorum allahtan bi mani çıkmazsa inşallah bebişlerimizi sağsalim alırız kucağımıza

Bende normal bekliyorum bakalımm.. 37 + 4 teyiz Pazartesi nst de sancılar vardı .. Pelvis ağrılarımda uzun zamandır var son zamanlarda arttı .. Bakalımm... Şafak 19 .. Kızımmm ne zaman gelecek bekliyoruzz..

merhaba hamiş canlarr

sosyoloji doğurmuş Allah analı babalı buyutmeyı nasip etsın inşallah

lauranayı sormuşunuz o da kavuştu bebışıne adally bugun aldı kucağına bebegını.

bende tık yok beklioz agrı sancı bişi olsa dıcem gelecek bebış ama yook yerınden memnun:)
neyse sağlıkla gelsinde beklicezartık.
herkesler ıyı baksın kendıne

Hayirli kolay bir dogum olur insallah bende normal dogum bekliyorum 9gundur. 2cm acikligim var doktor heran dogabilir dedi ben 9gundur bekliyorum
insallah biran once saglikla kavusuruz yavrularimiza...

Doktordan geldik bebegimde gerilik vardi birde kilo almamis suyum azalmis carsambaya kadar bekliyelim dedi birde sanci cikti bu sancilarla haftaya kadar dogurursun dedi bakalim carsamba ne olacak o zamana kadar durabilecekmiyiz

Kızlar Pazartesi nst de 60 100 arası sancılar çıktı bu sancıları ben pek hissetmedim hafif bir karın ağrısı gibiydi ara ara oluyor düzenli değil.. Merak ettiğim çatı muayenesi yapmadı doktorum açıklık felan bilmiyorum da doğum heran olabilir mi ??? Sancı çıkınca ebeler gelirsin sabah akşam dediler ama bekliyor daha 19 gün var... Sancılar başlayınca daha mı yakınn demek doğumum .. ????? Hayırlısı ile alırız kucağımıza inş...

Ayy doğurdu mu laurana daaa?!! Süper yaa, sezaryen mi oldu, yoksa normal mi? Uzun zamandır ondan hiç haber alamadık, ne planlıyordu haberimiz yok.

Dediğin gibi biz de bekliyoruz işte ama önemli olan sağlıklı gelmeleri tabii ki:)

Doktordan geldik bebegimde gerilik vardi birde kilo almamis suyum azalmis carsambaya kadar bekliyelim dedi birde sanci cikti bu sancilarla haftaya kadar dogurursun dedi bakalim carsamba ne olacak o zamana kadar durabilecekmiyiz

Hayirli kolay bir dogum olur insallah bende normal dogum bekliyorum 9gundur. 2cm acikligim var doktor heran dogabilir dedi ben 9gundur bekliyorum
insallah biran once saglikla kavusuruz yavrularimiza...

Ayy normal doğumlu bebişlerimizin de gelmesine çok az kalmış:)) bugün herkesten böyle haberler alıyoruz:))

Kizlaaarrrr Ben de doktordancagirdim.benim kiz da aceleci davraniyor.doktor bi hafta daha durur dedi.Ben de annemleri apar topar cagirdim.bakalim nolcak ben de normal dogum bekliorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…