2014 Şubat Anneleri

Normal doğum bekleyen sevgili arkadaşlarım, doğumu nosnormal mi yoksa epiduralli mi yapmayı düşünüyorsunuz?

lurana sez. oldu canım ıyıler:)

benım doktpr normal olursa epidurale gerek yok dedı zaten tam ağrılar yok olmuomuş ama bılmıyorum
nasip olurda normal doğurursam ve dayanamazsam epidurali iteyebılırım yınede:)

Epidural olacagini doyledi doktorum ben sormadan o yoneltti direkt.kismetse epidural normal dogum olacak bakalim...

Benim de aynı şekilde oldu. Ben normal düşünüyordum o doğrudan epidurale yönlendirdi de. Kendimi hiç buna hazırlamamıştım. Sizde durumlar ne diye merak ettim.

Haber verdiğin için de sağol canım. Görüşürsen selamlarımı iletir misin?

Ben de öyle dedim, hani normal başlasa da dayanamazsam epidurale geçsek diye. Sancılar arttığında ilaç pek etkisini göstermeyebiliyor dedi. Bilemiyorum artık. Yaşayıp göreceğiz galiba artık:)

ben ilk başlarda epidural normal istiyodum..son zamanlarda dayanamazsam epidural alırım diye konustuk.. bakalım doğumdaki gidişata göre karar vericez ... zaten 4 cm açılma olmadan vermiyorlarmış epidurali.. 4 cm açılma olana kadar da dayanıp dayanamayacağımı anlarım diye düşünüyorum...

Kızlar çok dertliyim ya artık dayanamıyorum doğuma burada ongün kaldı herkes beni idare edeceği yerde ben hepsini idare ediyorum yoruldum kızım asi olacak biliyorum. Hamileligimden beri çok çektim çok annem ve eşim birbirini sevmiyor ve bu süreçte çok sıkıntı yarattilar hala da yaratıyorlar ne yapacağımı biliyorum artık kimse durumumu gormuyor bıktım artık ya

Normal doğum bekleyen sevgili arkadaşlarım, doğumu nosnormal mi yoksa epiduralli mi yapmayı düşünüyorsunuz?

Dr umla konusmadim canim bi dahakine soracagim ama ebe anlatti en az dort cm aciklik varken vuruluyormus ona dogum aninda karar veriyoruz agri esiginize dayanma gucunuze gore dedi dr um ne diecek bakalim ben sezeryan normal epidural hepsinden korktuhum icin o kadar ki evde kasilmam oluuor hastanede hicbirsey yok sifir yani nst de falan

Ay sorma deliriyorum ben de.Allah a sigindim baska carem yok(benim de normalde 28subatta dogumum ama erken olabilir dedi doktor.annemler de 14 une bilet almislardi.esim de bu hafta gecevi diye kayinvalidemi cagirdi.neyse bi haftalina geldi esim anne sen doguma kafar kaldio.yarabbim kadin bugun de dio ki annen bileti degistirmesin 14 unde gelsin o arada dogum yap nolcakki diyor.delirdim ya sizin kiziniz olsa oyle mi yapardiniz ayyy yoookkk diyor ozaman.bunu esime anlattim sanki duvara anlattim artik kimseye birsey demiorum kaldi ki annemler sehir disinda yasiyor kayinvalidemler bizimle ayni sehirde yasiyor.ne isi var annemler gelince evinde kalsin bi oda var kim nerde yatacak hocebe gibi her yer yatsk mi olacak kafayi yiyecegimmmm

ben ilk başlarda kızıyodum ama artık gülüyorum insanlara ya.. biz de bizimkilere kızımızın ismi rüya olucak dediğimizde "rüya mııı" diye garip bi yüz ifadesiyle bakmışlardı hala alışamadılar ama biz alıştık rüyamız o bizim
hatta benim babam -ki hiç beklemezdim- rüya diye isim mi olurmuş demiş... zamanla alışırlar... siz beğendiyseniz sorun yok
masal ela güzel bi isim bence :)

Valla tüm yazılanları okudum da herkesin sıkıntısı bi farklı allah herkesin yardımcısı olsun son zamanlar herkes gerildi yoruldu tabi inşallah bebişlerimizi kucağımıza sağsalim alınca dert sıkıntı tasa kalmıyacak sağlıkla büyüyecek inşallah minişlerimiz az kaldı

Selam kızlar. Ben de tetikteyim bekliyorum. Doktorum her an gelebilir dedi hem seviniyorum hem de gerilip korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Evet açılma 5 cm olana kadar vermiyoruz dedi bana da anestezi uzmanı. E zaten sonrası daha kısa oluyor diyorlar ama işte önceden hortumu falan takmak lazım dedi. Aman bakalım nasıl olacak. Heyecan gerçekten dorukta:)

Aynen canım ya hepsi korkutuyor ama hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah.

Sağol canım. Rüya da çok güzel. Adlarıyla yaşadınlar inşallah. Bizim dede de aynı şekilde masaldan isim mi olurmuş dedi. Benim çok içine sindi de isim bakalım eşim ne yapacak.

Anlamiyorum bu bencillikleri kimse sen nasılsın demiyor ya. Sana da takma diyeceğim ama gelde takma

Bende inşallah normal doğum istiyorum hatta doktorum benden daha çok istiyor :) sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi de artık doğum şeklini düşünmüyorum Allah'ım yazmıştır onu da hayırlısıyla.

Kızlar yaşanılan kötü şeyler için takmayın dicem ama bende çok takılıyorum malesef , bebişinizi düşünün

Merhaba herkese bnde subat annesi olacağım inşaallah.
Son günlerde daha yakından takip ediyorum ama yazmıyordum taa ki bu kalma vs sıkıntılarınizi okuyuncaya kadar. 2010 Mayıs doğumlu bir kızım var neler yaşadım psikolojik olarak anlatamam.ve bu bnm sütümu etkiledi. Olmadi emziremedim.tabi klasik kv sorunlari gebeligim boyunca ve sonrasında cektimo zaman destek olmayan eşim şimdi destek.kv ile de hic problemimiz yok cok şükür. Ama o zaman içime attıklarım hala yara.ne kadar seye susmusum.konusuncada hep ters konusmusum diyorum.
Demem o ki hic ama hiçbir seyi kafaniza takmayin çünkü Bebeğinizin ve sizin en guzel zamanlariniz.herseyi açıkça söyleyin. Mesele kv ne anne annemler gelecek saol sen destek oldun ama evleri uzak oldugu icinn onlar kalacal neyse ki sen yakinsin istediğin zaman gelirsin diye açıkla. Kuser darilir kavga cikar diye düşünme tatli dille söylersen esinde birsey diyemez yada dersin ben annemin yanımda olmasini istiyorum bundan dogal birsey olamaz senin bir sorunun olursada annen yaninda olur de.
Yani hicbirseyi içinize atmadan yolunu bulup söyleyin. Asla da kafaya takmayin zaman geçiyo en önemli guzel gunleriniz stresle gecmesin.

insallah cnm sagol, hepimiz bir avazda kurtuluruz insallah :))

Evet kimse normal dogum yapmiyo ( ben de korkmaya basladim acaba bir ben miyim cengaver diye :)))) bir de hala gelmeyince iyice korku basladi suni sanciyla ilgili yazilanlari okuyunca

ben de normal doğum bekliyorum ben de... ve bekleyenleri görünce içim rahatlıyo... cunku artık moralim bozulmaya başladı herkes arayıp duruyo... kızımın hiç acelesi yok napalım ne zaman isterse o zaman gelecek..sağlıkla gelsinler de....
o ağrılar bende de var aylardır... cok fena..[/QUOTE]

Off sızde de hıc bır belirti yok mu doğacağına dair ( belim regl olacak gibi ağrıyor 4 gündür.. İlk başladıgında heh bu işaret heralde dedim ama demekki diilmiş

Acıkcası benım nosnormale cesaretim yok:18: epidural alıcam... Sen ?

Canım günlüğümde dün gerçek doğum sancısı belden girer yazıyordu. Senin de belden giriyorsa yakındır belki de hayırlısı olsun. Bu arada ben nosnormal düşünüyordum ama doktorum epidurale yönlendirdi, öyle olacak artık.

Sancinda az aralikli ciktigina gore cok beklemez kavusursunuz.

Dogum yapacak olan sensin. Sen ne istiyorsan oyle olmak zorunda. Tibbi bir engel varsa doktoru aciklar zaten. Tum rahatsizliklarini kolayca dile getirebilmen lazim. Ilgisizlikde dahil. Kimsenin bizi uzmesine germesine izin vermiyoruz. Hicbir doktor vazgecilmez degil.. Ucretler yeni yilda degisti, onunla ilgili olabilir.

Ilk dogumumu normal epiduralsiz yaptim. Dogum ani degil son acilmalari oldugu 1 2 saatteki sancilar zorluyor. Epidural konforu varken onuda cekmeye gerek yok bence.

Bugun kontrolumuz vardi. 2800gr olmusuz. Yerimiz cok dar. Donme ihtimali yok gibi birsey artik. Hakkimizda hayirlisi.
Kismetse 14 Subata kavusuyoruz oglusumla. Esim sevgililer gunu olmasin, yasgunu kaynamasin diye dusunuyor ben kararsiz kaldim. Siz ne dersiniz?:44:

30 ocak 2014 saat 13:50 de minik Ezgi'm dunyaya geldi. 3750 gr 52 cm. Tarif edilmez bir duyguymus.. Tek soyleyebilecegim Allah isteyen herkese bunu yasatsin, bekleyenleri bebislerine kavustursun......

Sosyolojim allah anali babali sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Maşallah ezgi ne, sütün bol olsun. Güzel dileklerin icin sagol darisi basimiza...

laurana da kavuşmuş bebegine, onu da tebrik ederim, allah anali babali saglikla büyütmeyi kismet etsin insallah...adally de iyidir insallah haberi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…