2014 Şubat Anneleri

Valla canım benim eşim de inş kızım 14 şubatta gelir diyor da ben hiç istemiyorum. Bi de adını masal koyacağız kısmetse, iyice böyle romantik romantik bişey olcak 14 şubatta doğarsa:) o yüzden inşallah 14 şubatta gelmez diyorum ama gelirse de yapacak bir şey yok. Bir erkeğin doğumgünün 14 şubatta olmasını da hayal edemedim şimdi:44: ama bence her halukarda denk gelmesinler:))

Off sızde de hıc bır belirti yok mu doğacağına dair ( belim regl olacak gibi ağrıyor 4 gündür.. İlk başladıgında heh bu işaret heralde dedim ama demekki diilmiş [/QUOTE]

bekleyeceğiz artık canım napalım demek ki gelişmesi gerekiyor bi arkadaşım 40 hafta 10 günlükken doğum yaptı:) nasip kısmet ben de şu anda bi belirti yaşamıyorum bi vakti vardır kaderimizde hayırlısı olsun hakkımızda zaten dr um bana var dedi daha

Kizlar bizim sipa birkac gundur iyice sert kroseler tekmeler tepikler atmaya basladi.ozellikle sag kasigimi curuttu tabir yerindeyse. Aksam olunca boyle cildiriyo. Hakikaten canimi acitiyor, esim "dr a gidelim " dedi de zor ikna ettim. Ama ben devamli "off, uff!" Diye aci ceken moddayim. dun sol bacagim zonkladi bugun de sag bacagim zonkluyor. Anneme sordum sanci midir diye, oyle bebegin hareketleri sanci olmaz, regl agrisi gibi agri gelir duzenli aralıklarla, ya da beline agri girer iste sanci öyle olur, dedi. Yarin nst ye baglanmak icin hastaneye gidicez, bakalim su ana kadar hic sanci çıkmadı, yarin ne olacak? Sanki 4 subat tarihini beklemeyip bize surpriz yapacak gibi geliyor bana cunku son günlerde karnima sigmiyor gerindikce geriliyor ufaklik...

Canim selam, isim konusunda yaşadıklarınız bizimle ayni nerdeyse. Biz nisa beren koyacagiz kismetse. Bebislerin hepsi de isimleriyle saglikli ve mutlu yaşasınlar isimleri hayirli ve ugurlu gelsin insallah.sizin koyacaginiz ismin de harfleri ozellikle cok uyumlu ve olumlu. Ben çok beğendim,

dogum tarihi de 14 subat olmasi guzel akilda kalici ama bir taraftan da dogum günü arada kaynayabilir ya da o aksam ailesiyle, arkadaslariyla mi olacak eşiyle romantik bir yemekte mi olacak? Yani biraz zor karar vermek...

Esimde kiz olsa guzel bile olabilir ama erkek tuhaf diyo:) Duyan herkesde ayy ne guzel diye tepki veriyor. Kararsiz kaldim..:44:

Sağol canım, inşallah isimleriyle yaşarlar. Sizin isim de çok güzelmiş. Bu arada evet ben de aynı şeyleri düşünüyorum 14 şubatla ilgili, eşim de gençlik yıllarını düşünüp işte bizimle olur sevgililer günü de kutlayamaz diyor, sanki arkadaşlarıyla doğumgünü kutlamak istemeyecek:))

Esimde kiz olsa guzel bile olabilir ama erkek tuhaf diyo:) Duyan herkesde ayy ne guzel diye tepki veriyor. Kararsiz kaldim..:44:
Aynen canım... Şimdi bi an romantik duruyor ama erkek olunca bunun özellikle ergenlik dönemini de düşünmek lazım:)

bende 14 şubatı çok istedim ama kısmet :) bi de cidden kaynar mı arada bilemem sonuçta normal doğum bekliyoruz o zaman gelmek isterse yapcak bişey yok :)

Kızlar slm yazdıklarınızı okudum hep herkes uçak ufak beklio :) bende normal bekleyenlerdenim epidural normal olacak inşallah ... Bugün nst de %70'sancılarım çıktı ama ben hiç hissetmedim hemşire şaşırdı doktorum her an olur artık dedi ama bende sancı fln yok arada bi kasık ağrısı oluo bilemedim napıcamı :18::18::18:
Çantaları puseti koyduk arabaya bekliox heheheh:)

Ohhhh sezaryanlilar patir patir dogurup kurtuldular ne guzel l.geriye normal bekleyenler kaldi bakalim nolcak.bizim de her an gelebilur yani doktorum bence tahmini 10 11 i gibi gelir diyor bakalim hayirlisi.ya hareket ederken cikicak gibi oluyor deli gibi baski yapiyor sizlerde de oyle miiii

Selam
Benim 2. Sezaryenin olacak pazartesi kısmetse. hasta bezi gerekiyor birkaç gün. Bana hastaneden vermişlerdi eve gelince de kendim almıştım ama çok sürmez herhalde.

Off sızde de hıc bır belirti yok mu doğacağına dair ( belim regl olacak gibi ağrıyor 4 gündür.. İlk başladıgında heh bu işaret heralde dedim ama demekki diilmiş

bekleyeceğiz artık canım napalım demek ki gelişmesi gerekiyor bi arkadaşım 40 hafta 10 günlükken doğum yaptı:) nasip kısmet ben de şu anda bi belirti yaşamıyorum bi vakti vardır kaderimizde hayırlısı olsun hakkımızda zaten dr um bana var dedi daha[/QUOTE]

Evet haklısın ama ben 40 +10 a kadar bekleyebilşr miyim emin degılım cunku kakasını yaparsa içerde o zaman hastanede 4-5 gun kalıp antıbıyotık tedavisi yapıyorlar bebeğe teyzemde öyle olmuştu o yüzden sanırım hemen gelsin istiyorum :)
Suni sancıyla çağırırız napalım

canım panik olma ama ben bebişimde bu baskı ne diye 10 gün sızlanmıştım meğer doğum belirtisiymiş açılma olunca baskı oluyor yan,i sancı değil açılmayla hastneye gidersin

Evet haklısın ama ben 40 +10 a kadar bekleyebilşr miyim emin degılım cunku kakasını yaparsa içerde o zaman hastanede 4-5 gun kalıp antıbıyotık tedavisi yapıyorlar bebeğe teyzemde öyle olmuştu o yüzden sanırım hemen gelsin istiyorum :)
Suni sancıyla çağırırız napalım [/QUOTE]

40 hafta olmuşsun sende rabbim yardımcımız olsun hiç belli olmaz vakit ne zaman gelirse inşallah hamile kaldığın zaman kesinmi

Ayy cnm allah anali babali buyutsun bende2011 14subatta anne oldum oglusumm benim evlilik yildonumumde geldi 13gun sonra 3olcak temmuzdada kiz kardesi olcak insallah :)

Kızlar doğurmadım halen tek parçayım:)))
Dün doktorum 2-3 cm açıklığım olduğunu söyledi bugün yarın bekliyoruz demişti bu geceyi atlattım ağrılarım oldu basınç hissi şeklinde bu basınç hissi açılmayı sağlıyor adet karışımı ağrılar 5-6 cm açılana kadar sürüyor ondan sonra hakiki sancılar başlıyor...
Doğurursun dedi ama doğurmazsam pazartesi beni bekliyor çantamla(

İzmir'de doğum fotoğrafçısıyım. Şubat ayı için bana ulasan 3 annenin çekimlerini ücretsiz yapıcam.Ilgilenen anneler mesaj atabilir.Hepiniz sağlıkla yavrularınıza kavuşun inşallah

Günayyyydııııııın sabah yedi buçukta uyandım akşam onda uyumuşum:) allahta gece kesintisiz uyayabiliyorum
Ne kadar şanslısın canım. Çok dillendirme bence nazar değmesin. Ben pek uyuyamıyordum günlerdir ama dün gece bi yatmışım o yorgunlukla 10 saat mi ne uyumuşum ben de hiç uyanmadan. Ama devamı gelecek mi bilmiyorum

Ayy cidden basınç açılmayı mı sağlıyor? Çok sevinirim o zaman:)) benim için çok bilinmez olduğundan şu an doğum süreci sürenin uzayıp gitmesi çok ürkütüyor. Anestezi uzmanı da ilk doğumlar 24-36 saati buluyor deyince epey tırsmıştım. Ama açılmalar bu baskıyla başlıyorsa buna sevinirim valla. Dün hiç ağrısı geçmedi o baskının. Bugün biraz daha hafif gibi. Ay ben 24-36 saat hastanede açılma beklemek istemiyorum hele bir de doktor başlatacak olursa... Poff... İnşallah açılıyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…