2014 Şubat Anneleri

ismira evet canım hiç korkma aktif sancılar 5cm den sonra... Aktif sancılar arası da mola var(molada hiç sancı yok enerji toplarsın) merak etme Allahım herşeyi düşünmüş...

Şubatın ilk bebekleri bizden olsun İsmira

Sanırım Şubat anneleri olarak bizler olcaz :) doğum yapan diğer arkadaşlara da hayırlı olsun güle güle büyütsünler bebeklerini bizede dua etsinler kolay eziyetsiz biödoğum yapalım die :)

Herkese günaydın iyi hafta sonları bu aradaaaa 3

Şubatın ilk bebekleri bizden olsun İsmira[/QUOTE]

inşallah bebeklerimizi sağlıcakla alırız kucağımıza bende bekleyenlerdenim normal olucağı için rabbim hakkımızda hayırlısını versin artık sabrım kalmadı çok özlüdim artık bebişimi

Herkese gunaydin ....haydi subat anneleri dogumaaa artik tek tek bebislerimize kavusma zamani ins sagsalim

Canım ben senden umutluyum:)) keşke olsa ilklerden ama pek umudum yok. Böyle dermişim speedy gibi yarın doğum haberimi alırmışsınız:)) hayırlısı neyse o olsun inşallah...

Amin canım. Vakti gelince istesek de tutamayacağız zaten:) evris, era, sen, ben takvimde peşpeşe görünüyoruz ama bakalım neler olacak:))

Son düzenleme:
Ben de vaarım be de :)

Doktorum salı gününden sonra artık beklemeye başlarız dedi. Şaka maka 38 olıcam artık.Ben bir kaç hafta daha dursun istiyorum daha evim temizlenecek sepetimizin süslenmesi bitmedi odamızdan daha eser yok. Boyanmadı nile. Eşyaları sadece kafamızda hazır. Verilecek hediyeler hazır değil. Hatta hastane çantam bile hazır değil.

günaydııııııııııııııın ben de bekliyorum hanımlar daha :) dün ciddi bir baskı vardı ama bakalım hayırlısı

Canım siz bi an önce hızlansanız iyi olur sanki:) doktor da beklemeye başlarız dediyse...valla geliverir bebişiniz sonra o telaşta daha zor olur oda vs ile uğraşmak...

Canım siz bi an önce hızlansanız iyi olur sanki:) doktor da beklemeye başlarız dediyse...valla geliverir bebişiniz sonra o telaşta daha zor olur oda vs ile uğraşmak...

Ben de öyle söyleyip duruyorum. Ayy telaşa gerek kalmadan halledelim gelmeden istiyorum.

Kızımla pazarlığa giriştim. İki hafta daha bekle kızım. Sepetimiz hazır olsun kıızm sonra gel vs.

Mrb kizlar pazartesi günü benim bebeğim doğdu melegime kavuştuk darisi doğum yapmayi bekleyen bütün annelere olsun.saglicakla kavusun inslh.bebislere.

Allah yardımcın olsun canım umarım yardımcın vardır yanında tek başına bunca işin altından kalmamazsın yorulursun :) kızın acele etmesin dua et yoksa daha zor olur herşey yapın herşeyi inşallah :)

Mrb kizlar pazartesi günü benim bebeğim doğdu melegime kavuştuk darisi doğum yapmayi bekleyen bütün annelere olsun.saglicakla kavusun inslh.bebislere.
Allah analı babalı büyütsün canım :)

Herkese gunaydin ....haydi subat anneleri dogumaaa artik tek tek bebislerimize kavusma zamani ins sagsalim
az kaldı ama heyecan dorukta ya nasıl olacak doğum ağrısı mı falan derken geçiyo zaman

olur biter canım stres yapma ben de doğum çantamı yeni hazırlıyorum :)

Merhaba arkadaşlar;
Ben izmirde doğum fotoğrafçılığı yapıyorum.Normalde düğün ve doğum günü çekimleri yapıyordum.Hamilelğimden sonra doğum fotoğrafçılığına yöneldim.Ege iletişim mezunuyum.BU işi profesyonel olarak yapıyorum.Doğum fotoğrafçılığı eğitimimi Nuray Uysal Lauer'den aldım.Şubat ayı annelerinin doğum fotoğraflarını ücretsiz çekmek istiyorum.Sadece İzmir içi çalışıyorum.İlgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.

Ben de öyle söyleyip duruyorum. Ayy telaşa gerek kalmadan halledelim gelmeden istiyorum.

Kızımla pazarlığa giriştim. İki hafta daha bekle kızım. Sepetimiz hazır olsun kıızm sonra gel vs.

Biz de geçen hafta pazarlık yapıyorduk:)) annem geldi, evi temizleyeceğiz, buzdolabı süslerini yapacağız falan. Her akşam eşim tamam mı doğsun artık diyor, biz yoook daha perdeler yıkanacak, koltuklar silinecek, bugün de dursun diye diye hallettik işleri. Siz de yapın pazarlığı söz dinler inşallah:))

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömürler versin. Kokla bizim yerimize de:))

normal olunca zaten heran glebilir olması insana ayrı bi heyecan veriyor her sancımı acaba diye çekiyorum ama devam etmiyor hala hazırlık sancıları gerçeği ne zaman kimbilir

slm cicis anneler bizde beklemedeyiz normal dogum olucakk cok heycanliyim..ne güzel herkes dogum yapiyor yapan anneleri tebrik ediyorum allah anali babali büyütsün..dogum yapanlarada allah yardimci olsun..

Ne güzel bebişler geliyor bir bir. Bebeğini kucağına alanlara bir bir hayırlı olsun... Benim gibi bekleyenler de sağlıkla kucağına alır inşallah... Benim eksiklerim tamam gibi, çantam hazır. Bir tek derece alamadım bebişe. Mother care'da joker'de çok yüksek fiyatlar, kulaktan ölçeni tavsiye ediyorlar, 100 liradan başlıyor. sizce normal mi? sizler aldınız mı?

normal olunca zaten heran glebilir olması insana ayrı bi heyecan veriyor her sancımı acaba diye çekiyorum ama devam etmiyor hala hazırlık sancıları gerçeği ne zaman kimbilir

Aynen dediğin gibi çok heyecanlı canım. Ben de 2 gün sancı oldu. Şu ara hiç yok. Sadece kasılmalar var. Heyecan dorukta:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…