Canım ben senden umutluyum:)) keşke olsa ilklerden ama pek umudum yok. Böyle dermişim speedy gibi yarın doğum haberimi alırmışsınız:)) hayırlısı neyse o olsun inşallah...ismira evet canım hiç korkma aktif sancılar 5cm den sonra... Aktif sancılar arası da mola var(molada hiç sancı yok enerji toplarsın) merak etme Allahım herşeyi düşünmüş...
Şubatın ilk bebekleri bizden olsun İsmira
inşallah bebeklerimizi sağlıcakla alırız kucağımıza bende bekleyenlerdenim normal olucağı için rabbim hakkımızda hayırlısını versin artık sabrım kalmadı çok özlüdim artık bebişimi
Ben de vaarım be de :)
Doktorum salı gününden sonra artık beklemeye başlarız dedi. Şaka maka 38 olıcam artık.Ben bir kaç hafta daha dursun istiyorum daha evim temizlenecek sepetimizin süslenmesi bitmedi odamızdan daha eser yok. Boyanmadı nile. Eşyaları sadece kafamızda hazır. Verilecek hediyeler hazır değil. Hatta hastane çantam bile hazır değil.
Canım siz bi an önce hızlansanız iyi olur sanki:) doktor da beklemeye başlarız dediyse...valla geliverir bebişiniz sonra o telaşta daha zor olur oda vs ile uğraşmak...
Mrb kizlar pazartesi günü benim bebeğim doğdu melegime kavuştuk darisi doğum yapmayi bekleyen bütün annelere olsun.saglicakla kavusun inslh.bebislere.
Ben de vaarım be de :)
Doktorum salı gününden sonra artık beklemeye başlarız dedi. Şaka maka 38 olıcam artık.Ben bir kaç hafta daha dursun istiyorum daha evim temizlenecek sepetimizin süslenmesi bitmedi odamızdan daha eser yok. Boyanmadı nile. Eşyaları sadece kafamızda hazır. Verilecek hediyeler hazır değil. Hatta hastane çantam bile hazır değil.
Allah analı babalı büyütsün canım :)Mrb kizlar pazartesi günü benim bebeğim doğdu melegime kavuştuk darisi doğum yapmayi bekleyen bütün annelere olsun.saglicakla kavusun inslh.bebislere.
az kaldı ama heyecan dorukta ya nasıl olacak doğum ağrısı mı falan derken geçiyo zamanHerkese gunaydin ....haydi subat anneleri dogumaaa artik tek tek bebislerimize kavusma zamani ins sagsalim
olur biter canım stres yapma ben de doğum çantamı yeni hazırlıyorum :)Ben de vaarım be de :)
Ben de öyle söyleyip duruyorum. Ayy telaşa gerek kalmadan halledelim gelmeden istiyorum.
Kızımla pazarlığa giriştim. İki hafta daha bekle kızım. Sepetimiz hazır olsun kıızm sonra gel vs.
Mrb kizlar pazartesi günü benim bebeğim doğdu melegime kavuştuk darisi doğum yapmayi bekleyen bütün annelere olsun.saglicakla kavusun inslh.bebislere.
Canım ben senden umutluyum:)) keşke olsa ilklerden ama pek umudum yok. Böyle dermişim speedy gibi yarın doğum haberimi alırmışsınız:)) hayırlısı neyse o olsun inşallah...
Amin canım. Vakti gelince istesek de tutamayacağız zaten:) evris, era, sen, ben takvimde peşpeşe görünüyoruz ama bakalım neler olacak:))
normal olunca zaten heran glebilir olması insana ayrı bi heyecan veriyor her sancımı acaba diye çekiyorum ama devam etmiyor hala hazırlık sancıları gerçeği ne zaman kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?