2014 Şubat Anneleri

Mümkün değil yahu. Hamileliğimi başından berineredese yatarak geçiriyorum. Temizlik için yardımcı çağıracağım inşallah.Annemle, kardeşim de gelirler istersem.Zaten sepetin süslemesi için anneannem teyzem hepberaber çalışıyorlar sağolsunlar :) Olmasalar ne olurdu bilmiyorum..

Artık stres yapıyorum haklı olarak iki hafta kalmış en fazla halime bak. Bugün boya yaptı eşim Ortaodada ki herşey bütün eve dağıldı. Dış kapıdan girip çıkmak bile imkansız halde..

Bence de, yook daha gelmee kızım nolur söz dinle :2:

arzum aldım canım ben hem kulaktan hem alından ölçüyor , 70 tl flndı sanırım e-bebek mağazası var Ankara'da ordan aldım.Şimdilik güzel gözüküyor :)

Kızlar doğum sonrası ped yeterli olur mu? Gece pedlerinden aldım ama hasta bezi almam lazım mı bilemedim:44:

hastanede doğum hemşiresi hasta bezi getir dedi ama bende gece pedi aldım , açıkçası biraz isteksizim hsta bezi konusunda.Artık hastanede illa olacak durumuna gelirsem eşim fln gider alır diye düşündüm.

Bir arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı onlar sargı bezine pamuk sarıp kendileri vermişler bir sürü ve rahat etmiş.

Gunler gectikce beni iyice bi heyecan ve korku sardi kizlar nasil olacak agrisidir dogum anidir eskiden hic dusunmezdim simdi aklimdan cikaramiyorum moralim bozuk bir de sanko karnimda kizimi hissetmeyi de cok ozleyecekmisim gibi geliyor elim surekli karnimda of kafamda deli dusunceler...

Ben de çok isteksizim. Benim de arkadaşım gata da doğum yaptı, onlar da bebek bezi önermiş. Ben de eğer doğurmadan hastaneye gidersem ne öneriyorlar diye bi sorayım bari. Ama hastanenin verdiği broşürde hijyenik ped yazıyor.

Sen ankara da mıydın canım? Nerde yapacaksın doğumunu? Konuşmuş muyduk hatırlayamadım kusura bakma

Evet canım insana o ayrılık düşünceleri, tekrar içinde hissedemeyecek olma düşünceleri geldiğinde bi depresif oluyor. Ben geçen hafta doktor haftaya doğumu başlatırız dediğinde yaşadım onu. Birkaç gün depresyondaydım resmen. 3 hafta daha var diye düşünürken birden alacağız deyince şok olmuştum ama neyseki hala kızım benimle. Benim o depresyon dönemini öne çekmiş oldu doktor, şu an alıştım bu fikre. Hatta dışarıda olduğunda şöyle olacak falan diye hayaller kuruyorum. Eşim de dalga geçiyor, çok özleyeceksen arayı çok açmayız diye:) Şimdi de işte doğum nasıl olacak, sancılar vs gibi sorular var onları da yaşamadan bilemeyeceğiz sanki.

Havada bozuk zaten iyice depresif bir haldeyim hicnirsey yapmak istemiyorum her gece diyorumki yarin su isleri hallet sonra icimden gelmiyo bi tembellik hali var hayirlisi hakkimizda artik

o kadar güzel koşuşturma var hayatımızda bende hatırlayamadım kusuru olur mu :) Evet canım Ankara'dayım.HRS hastanesinde doğumum olcak normali bekliyorum inşallah :) sen nerdesin?

Bebek bezini de başka bir arkadaşım söyledi yine farklı bir devlet hastanesinin tavsiyesi :)

Havada bozuk zaten iyice depresif bir haldeyim hicnirsey yapmak istemiyorum her gece diyorumki yarin su isleri hallet sonra icimden gelmiyo bi tembellik hali var hayirlisi hakkimizda artik

O durum bende de var. Annem burdayken şu iş var, bu iş var deyip hemen o gün bilemedin ertesi gün onun da girişimiyle bitiriverirdik. Bugün o gittiğinden beri ne yaptım diye düşündüm, hiç! Uyuşuk uyuşuk oturuyorum ancak. Valla dediğin gibi hakkımızda hayırlısı artık...

Ben de HRS deyim canım:) yani orda yapacağım inşallah:) yok biz konuşmamışız. Bunu konuşsak unutmazdım:) doktorun kim? Benim ki coşkun aydın. Ben de normal bekliyorum ama suyum kritik. Çok azalırsa ilaçla başlatacak dr um doğumu.

Ömer Altun benimde doktorum , beklenen tarihimizde aynı hadi bakalım.Aynı güne denk gelirse bi de :) bugün sanki aşağı baskı arttı bende , bacaklarımın arası iyice ağrımaya başladı.Bebişimde sığmıyor sanırım bi oraya esniyor bi buraya :)

Ben de ona baktım valla bakarsın denk geliriz:) ben de 2 gündür o baskıyı çok hissediyorum. Yatakta dönerken, ayağa kalkarken vs iyice artıyor. Hayırlısı diyelim bakalım ne zaman gelecekler:))

Ben de ona baktım valla bakarsın denk geliriz:) ben de 2 gündür o baskıyı çok hissediyorum. Yatakta dönerken, ayağa kalkarken vs iyice artıyor. Hayırlısı diyelim bakalım ne zaman gelecekler:))

haberleşiriz burdan artık , bi biz normal doğumcular kaldık asıl şubat anneleri

hadi hepimize iyi geceler olsun görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…