2014 Şubat Anneleri

günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

yArın randevum var doktor gün verecek bu hafta olsun istiyorum

bakalım 2. kuzuma ne zaman kavuşacağım heyecan korku karmakarışığım

bu arada kızlar yaşlarınız kaç ben 26

Kızlar merhaba bu gece çok yoğun kasılmalar yaşadım doğum yapmış biri olarak anlayamadım gerçek mi yalancı mı diye.. Nerdeyse gidecektim hastaneye...Bel, kasık, itme basınç karışıktı...Kıvrandım yatakta resman...Ancak şöyle ayırd edebiliyorum belli bir süre sonra uykuya dalarabilirsem ki daldım problem yok...
Yarın doktorum çağırdı bende cuma günü 2-3cm açıklık çıkmıştı...Bu açıklık artmıştır eminim bu gece 5 e ulaşmıştır kesin....
Çantamla gidiyorum yarın sabah ama suni verir mi diye korkuyorum...
Rahat bırakmıyorlar yaw bu kadar çatı muayenesi olursa sonuç?

Gunaydın kızlar. Aman tanrım şu anda birileri doğuruyor allah yardımcın olsun seyyah

Kızlar doğum sonrası ped yeterli olur mu? Gece pedlerinden aldım ama hasta bezi almam lazım mı bilemedim:44:

Ben hastambezi aldım cnm. İçinde 8 tane var 10 lira. Fiyatı da uygun. Zaten sonrasında normal ped.

Bu arada dün gece bebeğimin odasına kıyafetlerini yerleştirdim ve hastane çantamızı hazırladım çok şükür. Şu an çok rahatım. Bi tek ıvır zıvırlar kaldı işte; makyaj malzemelerim, telefon şarjı, diş fırçası, macun filan. Hazırlarken de aklımdan şu geçiyor. Ya kızım bu gece gelmek isterse belki de çantaları hazırlamamı bekliyordur.
Sabah da bi uyandım. Bildiğin sancı. Alt karnım ve vajınaya giren ve çok kısa da surmedi. Bakalım ne kadar sürede bir gelecek.
Doğum yaklaştıkça korkmaya başlıyorum kızlar doğum sancılarından. Bi de hiç epidurali konuşmadık doktorumla. Ptesi ya da salı gittiğimde konuşacağım bakalım. Şimdi duşa girip bakayım rahatlayacak mıyım?

Bu arada doğuma birileri girecek mi sizinle? Anneniz, eşiniz filan? Benim annem kesin girecek. Eşim bilmiyorum, kaldıramaz heralde

bazen sancıdanda uyuyabiliyor insan dikkat et yine kolay olsun ben doğum sancısı çok gördüm uyuyan

benim normal olacak kimse girsin istemiyorum çok perişan oluyor son dakikada birde sancıyla tuvalletimi tutamadım yine aynı şeyler olabilir bir allah bir ben dualarla doğururum sağlıkla inşallah

Gunaydin hamisler doguranlarin Allah yardimcisi olsun nasilsiniz benim de gece kasilmalarimd vardi ama agriyi ankayamiyorum hep yalancidir bu gecer bekle diyorum gece ucte uyuyabildim hayirlisi artik

günaydın kızlar ankaradaki anneler sincan koruda doğum yapacak varmı aranızdahepimize hayırlı doğumlar...

Merhaba hatunlar.
biz kizcemle besinci gunumuze girdik cok sukur. Gobek bagimiz hala dusmedi. Ne zaman duserki acaba? Birileri hasta bezi sormus ben sezeryanla dogum yaptim ve kanamam acaip az. Bence beze hic gerek yok. Ben de almistim kenarda duryor simdi. Normal doguranlari bilemem ama.

Tünaydın kızlaaar,
Oy oy oy herkeste bi sancılar bi sancılar:))

Sen sezaryen mi olacaktın canım? Ben normal gibi hatırlıyorum niyeyse:44: bu arada ben de 26:)

Doguruyorum epidural takildi gercekten buyuk kolaylik.. ayrintilari anlatirim sonraa dua edin..aksama kadar surebilrmis..

Anaaam ilk normal doğan bebeğimiz:)) çok heyecanlı. Allah kolaylık versin canım. Bi avazda kurtulursun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz:))

Hayırlısı olsun canım hakkında... Sen tecrübeli biri olarak bu kadar gel git yaşadıysan kendi içinde ben bunları yaşasam hastaneye taşınır dururum herhalde

Benim eşim girecek canım. Ben de kaldıramaz gibi düşünüyordum ama girmeyi çok istiyor. Eh kızının ilk anlarını görmek onun da hakkı tabii:)) kaçırmak istemiyor:)

Merhaba güzel annişler hatırlayanlar olur belki 20.haftamızda bebeğimin kalbinde sorun olduğunu öğrenmiştim stresli bir dönem geçirdik yarın sezeryanla bebeğimi dünyaya getiricem grip olduğum için genel anestezi olamıyorum spinal anesteziyle yapıcam ama dualarınıza ihtiyacım var bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi ve benim bu doğumu kaldırabilmem için dualarınızda bana ve oğlumada yer verin hakkınızı helal edin

Allah hepimizin yardımcısı olsun sizlerde sağ sağlim alırsınız inşallah evlatlarınızı kucağınıza doğum yapan arkadaşlarda analı babalı sağlıkla büyüterler evlatlarını inşallah...

gunaydın kızlar allah herkesin yardımcısı olsun umarım herkesin sıkıntıları endişeleri biran önce son bulur güzel bir gun olur inşallah

Slm kızlar herkese tünaydın :) iki gündür kasılmalarım var takip ediyorum ama düzenli değil acaba ne zaman gelcek gerçek doğum sancıları

Bi ark doğum yapıyor şuanda galiba Allah yardımcısı olsun kolaylıkla doğum yapsın inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…