2014 Şubat Anneleri

Canım allah yardımcınız olsun... İnşallah sağ salim sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına. Bak bu zamana kadar biraz sıkıntılı da olsa dayanmışsınız. Allahın izniyle yarını da atlatırsınız. Bizi de habersiz bırakma

ben sezeryan istiyorum canım ama kararsızım .. yarın kontrolüm var doktorla konuşucam bi karara varıcağız inşallah :)

Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Doktor da senin durumuna göre en iyi şekilde yönlendirir.

ismirna ben sezeryan olacağım normal doğum yapmak çok içimde kaldı.
inşallah normal doğum yapabilirsiniz...bana nasip olmadı

selam kızlar evimi güzelce temizledik gene :) günü belli olmamak ne kötü hoş hep gittiğim doktora gitsem bu hafta sonu kızım kucamda olabilirdi:44: içim karmakarışık ne zormuş son zmanlar allah yardımcımız olsun yarın doktora gidicem içimin ferahlamasını rahatlamasını diliyorum korkuyorum endişeliyim yavrumu sag salim kucama almak istiyorum hayırlısını diliyorum rabbimden kendim için ve herkez için anne olmak bambaşkaymış kendimden bile sakınıyorum onu ona bişey olmasın

ismirna ben sezeryan olacağım normal doğum yapmak çok içimde kaldı.
inşallah normal doğum yapabilirsiniz...bana nasip olmadı

Hayırdır canım? İlki mi sezaryendi yoksa başka bi problem mi var? Yoksa sen mi öyle istedin? Yani içimde kaldı falan deyince bi problem mi var diye merak ettim.

Yarın sabah ben de kısmetse oglumu kucağıma alacağım:)
Epidural sezaryen olacak.. Hepinize doğum sürecinde ve özellikle de sonrasında kolaylıklar dilerim:)

selam hanımlar dünden beri midem bulanıyor, alttan vuruyor bebeğim ama bana kalırsa 40. haftaya görecem benimki yerini sevdimi anlamadım halbuki kendini cokk geriyor karnımın şekli artık normal değil yan yatarsam anca rahatlayabiliyorum çokkk yoruldum nefesim bile yetmiyor artık allah hepimize kolaylık hayırlı doğumlar nasip etsin

Hayırdır canım? İlki mi sezaryendi yoksa başka bi problem mi var? Yoksa sen mi öyle istedin? Yani içimde kaldı falan deyince bi problem mi var diye merak ettim.

evet ilki çatı darlığı nedeniyle sezaryendi 37+4 su gelmişti sancı yok açılma yok sonuç sezaryen.şimdi ameliyat sonrası iyileşme sürecinde biraz zorlanacağım iki çocukla

Hanımlar dün saat 15.10 kızım feyza dünyaya geldi suyum azaldığı için acil aldılar ama kızım kuvezde solunum sıkıntı var dualariniza ihtiyacım var

evet ilki çatı darlığı nedeniyle sezaryendi 37+4 su gelmişti sancı yok açılma yok sonuç sezaryen.şimdi ameliyat sonrası iyileşme sürecinde biraz zorlanacağım iki çocukla
Anladım canım. Allah kuvvetini verir inşallah. Yok mu yardım edebilecek kimsen?

Hanımlar dün saat 15.10 kızım feyza dünyaya geldi suyum azaldığı için acil aldılar ama kızım kuvezde solunum sıkıntı var dualariniza ihtiyacım var

Allah sağlık versin canım, analı babalı büyütsün. Aniden mi azaldı suyun? Takip edilmiyor muydu? Nasıl o kadar acil oldu ve solunum problemi çıktı? Allah şifa versin canım...

Kızlar dün gece ağrılaım şiddetlendi ama neyseki tek parçayım... Bugün annemlerde rahim tıkacı geldi nişan yani...Koyu ve pembemsi bişey... İlk doğumdada gelmiş, o gece doğuma gitmiştim ben....
Şimdi hurma yiyeceğim...

Ye canım ye afiyet olsun ve de allah kolaylık versin. İnşallah bi avazda kurtulursun. Haberdar et bizi) heyecanla bekliyoruz:))

bebeğin gelmesi her an olabilir yani

allahın izniyle teker teker bir kurtulsak afiyet olsun hurma doğumu kolaylaştırıyor..

normal doğum yapacak hamişler hurma yiyin bol bollllllllll

Cok heyecanlanmaya basladim :) bizde henuz bi durum yok gibi sadece bacak iclerimde agri var cok ayakta duramiyor, rahat yuruyemiyorum. Onumuzdeki cuma kontrolum var her gittigimde bakalim ne dicek diye gozune bakiyorum doktorun, bebisimi merak ediyorum :)

Yok canım 28haftaliktan beri azalıyordu ama perşembe gittiğimde idare eder dedi akşami ağrı vardı kontrole gittik el basıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…