Merhaba güzel annişler hatırlayanlar olur belki 20.haftamızda bebeğimin kalbinde sorun olduğunu öğrenmiştim stresli bir dönem geçirdik yarın sezeryanla bebeğimi dünyaya getiricem grip olduğum için genel anestezi olamıyorum spinal anesteziyle yapıcam ama dualarınıza ihtiyacım var bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi ve benim bu doğumu kaldırabilmem için dualarınızda bana ve oğlumada yer verin hakkınızı helal edin
Allah hepimizin yardımcısı olsun sizlerde sağ sağlim alırsınız inşallah evlatlarınızı kucağınıza doğum yapan arkadaşlarda analı babalı sağlıkla büyüterler evlatlarını inşallah...
ben sezeryan istiyorum canım ama kararsızım .. yarın kontrolüm var doktorla konuşucam bi karara varıcağız inşallah :)
ismirna ben sezeryan olacağım normal doğum yapmak çok içimde kaldı.
inşallah normal doğum yapabilirsiniz...bana nasip olmadı
Hayırdır canım? İlki mi sezaryendi yoksa başka bi problem mi var? Yoksa sen mi öyle istedin? Yani içimde kaldı falan deyince bi problem mi var diye merak ettim.
Yarın sabah ben de kısmetse oglumu kucağıma alacağım:)
Epidural sezaryen olacak.. Hepinize doğum sürecinde ve özellikle de sonrasında kolaylıklar dilerim:)
amin inşallah....
seninde hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruz
kaçıncı haftandasın????
Hanımlar dün saat 15.10 kızım feyza dünyaya geldi suyum azaldığı için acil aldılar ama kızım kuvezde solunum sıkıntı var dualariniza ihtiyacım var
Anladım canım. Allah kuvvetini verir inşallah. Yok mu yardım edebilecek kimsen?evet ilki çatı darlığı nedeniyle sezaryendi 37+4 su gelmişti sancı yok açılma yok sonuç sezaryen.şimdi ameliyat sonrası iyileşme sürecinde biraz zorlanacağım iki çocukla
Hanımlar dün saat 15.10 kızım feyza dünyaya geldi suyum azaldığı için acil aldılar ama kızım kuvezde solunum sıkıntı var dualariniza ihtiyacım var
Yarın sabah 39+0 oluyorum yani 39 bitmiş oluyor
Normal zamanı 9 şubat işte tam 1 hafta once:)
Kızlar dün gece ağrılaım şiddetlendi ama neyseki tek parçayım... Bugün annemlerde rahim tıkacı geldi nişan yani...Koyu ve pembemsi bişey... İlk doğumdada gelmiş, o gece doğuma gitmiştim ben....
Şimdi hurma yiyeceğim...
Kızlar dün gece ağrılaım şiddetlendi ama neyseki tek parçayım... Bugün annemlerde rahim tıkacı geldi nişan yani...Koyu ve pembemsi bişey... İlk doğumdada gelmiş, o gece doğuma gitmiştim ben....
Şimdi hurma yiyeceğim...
Anladım canım. Allah kuvvetini verir inşallah. Yok mu yardım edebilecek kimsen?
Allah sağlık versin canım, analı babalı büyütsün. Aniden mi azaldı suyun? Takip edilmiyor muydu? Nasıl o kadar acil oldu ve solunum problemi çıktı? Allah şifa versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?