2014 Şubat Anneleri

ismirna annem yanımda doğumdan sonra yardım edecek ama sezaryen bana çok zor geliyor...ama artık doğurmak istiyorum bu son günlerde zor ...
hayırlısıyla hepimiz bi kurtulalım da inşallah gerisi gelir zaten.......
bundan sonraki konumuzda bebeklerimizin gazı olacak
benim kızımda gaz sorunu vardı inşallah bunda çok olmaz:)

Kizlar dualariniza ihtiyacim var.gunesim iki gundur hastanede.sariliktan dolayi fototerapi goruyo.gunune gorr dusmesi gerekirken yukseldi sariligi.cift isiga gecti dr.bolur dua edin.cok zor.sutum azaldi uzuntuden.bu da yetmiyo gibi insanlarin yuzunden kendimi suclar oldum.sutun yetmiyo.beslenemiyo.fala fistan.kizimi kuvozde gormeye dayanamiyorum artikk.delik desik oldu yavrum kan alina alina

çabucak toparlanır inşallah sen bebeğine sevgini hissettir iyi düşün iyi olsun bitki çaylarından bol bol iç kendine iyi bakki bebeğine yetesin rabbim şifa versin hemen iyileşiverin bebişin evinde beşiğinde uyusun inşallah

Ye canım ye afiyet olsun ve de allah kolaylık versin. İnşallah bi avazda kurtulursun. Haberdar et bizi) heyecanla bekliyoruz:))

bebeğin gelmesi her an olabilir yani

allahın izniyle teker teker bir kurtulsak afiyet olsun hurma doğumu kolaylaştırıyor..

normal doğum yapacak hamişler hurma yiyin bol bollllllllll

Kızlar sağolun hepiniz ayrı ayrı...Zaten bu gece doğurmazsam yarın sabah çağırmıştı doktorum... Benim 2-3 cm açıklık çıkmıştı cuma günü bugün de tıkaç ayrılınca bu gidişat o sebepten yani siz korkmayın...
Benim doğum süreci başladı doktorun acele etmesi bu yüzden... Allahım kuvvet ver yarabbim... İlk deneyimim gibi...
Hergün olduğu gibi yine ılık bir banyo hatta biraz sıcağa doğru düşünüyorum ilerleyen saatlerde kısmetse...
İçimden bir his 3 şubat doğumlu olacak gibi geliyor annelik içgüdüsü galiba...

Bende de sadece o ağrılar var. Bakalım bizim ne zaman olacak doğum:)) heyecanlar heyecanlar:))

Yok canım 28haftaliktan beri azalıyordu ama perşembe gittiğimde idare eder dedi akşami ağrı vardı kontrole gittik el basıldı
Anladım canım. Çok geçmiş olsun tekrardan. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunla.

Tabii ki zorlukları olur canım ama şükür ki annem varmış yanında. Gene epey yardımcı olur. Ayy bakalım merakla bekliyorum doğum sonrasını nasıl olacak zaten:))

Canım çok çok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin. En kısa zamanda kavuşursun güneşine inşallah. Sen gönlünü ferah tut, kendini strese sokma ki sütün olsun. Çayları içmeyi de ihmal etme. İyi düşün ki her şey bi an önce yoluna girsin.

geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcın olsun canım , hemencecik iyileşsin miniğiniz sen kendini ferah tutmaya çalış , eminim senin gücünü hissedip toparlanır

Bende de sadece o ağrılar var. Bakalım bizim ne zaman olacak doğum:)) heyecanlar heyecanlar:))

sayılı günde değil ki bekliyoruz öyle :) hiç bişeyim yok diyen ertesi gün doğum yapıyor :)

arkadaşlar sabahtan beri kasıklarımda bi sancı var arada belimden de ağrı giriyo doğum sancısı böyle mi acaba kontrolüm de salı günü ne yapsam ki iki büklüm yürüyorum evin içinde

allah yardimciniz olsun canim ya hemen hemen cogu bebekte sarilik oluyo korkma tedavisi olan bir rahatsizlik umarim tez zamanda duzelir elektrikli pompayla sutunu cektir posetlere biruiktir koy dolaba bolbol sivi ic

canım öncelikle hayırlı olsun mutlulukla büyüt güneşimizi kuzum bak insanlar hep konuşur bu herkesin başına geşliyor yaa arıyorlar ilk bebeği sorup sonra sütü varmı diyorlar işte bu yani süt süt bu baskılar yüzünden insanlar bunalıyor ki sen zor bir dönemdesin doğum yaptın moralini yüksek tut

dularmız güneş ve seninle lütfen ama lütfen kendini kimsenin üzmesine izin verme kendini sakın suçlama sütün olmazsa hayırlısı buymuş canım benim dünyanın sonu değil güneş sağlıcakla yanında dursun herşeyin bir hali çaresi bulunur sakın kendini sıkma

Canım çok geçmiş olsun benim kızımdada sarılık çıktı değeri düşüyo çok şükür biz fototerapiye girmedik ama çok zor bişey sürekli tetikteyim içim gidiyo kan alırlarken..senin şuanda stres yapmaman lazım bak sütünde etkilenmiş insanlar hep konuşur kimseye kulak asma dinleme önemli olan sen ve kızınsın..bol sıvı tüket dualarım sizinle iyileşecek kızın en kısa zamanda

jack frost... canım cok cok gecmıs olsun inşallah tez zamanda toparlanırsınız sende üzme kendini bak sütün de azalmıs güneşin sana ihtiyacı var yapma böyle

canim benim cok gecmis olsun..allah sifa versin..kendini üzme o bos bos konusan insanlari bosver ...dualarimiz seninle..

Anam benim kiz assagiyami iniyo ne acayip baskj yapmaya basladi kipir kipir alttan cikcak gjbj zorluyo vala :)

Merhabalar artik gece 3ten sonra uyuyamiyorum ama nedensiz...benim de doktorum beklenenden erken gelecek tahmini 10 u 11 gibi gelir bence dedi ama hic bi belirti yasamiyorum hayirlisi bakalim...
Bu arada bizim topic gercekten cok hayirsiz ne dogurduklarini yaziyorlar ne dogum hikayelerini.hatta burda yorum bile yapmiyorlar.diger topiclere de goz atiyordum o kadar seri yorum yapiliyordu ki dogum oncesi dogum sonrasi hikayeler resimler ne biliyim bizim sansimiza her halde in cin top oynuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…