Kizlar dualariniza ihtiyacim var.gunesim iki gundur hastanede.sariliktan dolayi fototerapi goruyo.gunune gorr dusmesi gerekirken yukseldi sariligi.cift isiga gecti dr.bolur dua edin.cok zor.sutum azaldi uzuntuden.bu da yetmiyo gibi insanlarin yuzunden kendimi suclar oldum.sutun yetmiyo.beslenemiyo.fala fistan.kizimi kuvozde gormeye dayanamiyorum artikk.delik desik oldu yavrum kan alina alina
GünAydıııııııın beklemek çok heyecanlı doğum sancısı nasıl bişey çok merak ediyorum
Bugun karnimin sekli falan degisti bi de batma hissi var kontrolum sali gunu haftasini doldurur demisti biz de cok sakindil ama bugun heyecanliuiz
GünAydıııııııın beklemek çok heyecanlı doğum sancısı nasıl bişey çok merak ediyorum
Alın benden de o kadar:))Aynen ya ben de merak ediyorum ama ne kasilma ne sanci hicbir fikrim yoookkkk((
Geçmiş olsun ve gözünüz aydın canım. En kısaa sürede toparlarsın sen de inşallah. Topiğimizin ilk normal doğumu olduğun için daha bi heyecanla bekliyoruz yazacaklarını:))Gece yaziyodum yarim kaldi... 02.02.2014 saat 14.35 de kavustuk kizimla..biraz zor oldu ama biara yazarim ayrintilari... bi gece daha hastanedeyiz.. benim degerlerim dusuk oldugundan ayaga kalkamadim dua edin...bebisim gayet iyidarisi tum bekleyenlere...
Günaydın kızlaar,
Canım nasılsın? Aklım sende kaldı valla?
Alın benden de o kadar:))
Geçmiş olsun ve gözünüz aydın canım. En kısaa sürede toparlarsın sen de inşallah. Topiğimizin ilk normal doğumu olduğun için daha bi heyecanla bekliyoruz yazacaklarını:))
Gunaydin canim hala agrim var ara ara ama ne agrisi bilemiyorum sabah uyandim uyku sersemligi ay adet oldum herhalde diyorum agriyi hissedince sonradan kafa dank etti edim gidelim diyor ama emin degilim su nisan boyle bi belirti yokki hastaneye gidene kadar agrim falan kalmiyo zaten nst de sifir cikiyo sen nasilsin
kızlar ağrım yok ama karnım bir yerde toplanıp duruyor ve sertleşiyor..birde acaip mide bulantım var..çok halsizim
Doktorunun bundan haberi var mı canım? Yani benim bildiğim 41 haftayı pek doldurtmuyor doktorlar da o yüzden soruyorum. Bence sen bi git doktora.sa bnm 41 haftam bitti bebek hala ortada yok hiç bir doğum alametide yok çok sıkıldım ve stresim artıyo
Anladım canım. İlk hamilelik böyle acemiliğe geliyor herhlde, ne zaman ne yapacağını bilmiyorsun. Ben de aynı aşağı doğru baskı ve kasılmalar var sadece. Sancım geçen hafta 2 kere olmuştu. Ondan beri hiçbir şey yok. Daha sancı da olmayınca çok var herhalde diyorum ama kısmet tabii bu işler.
Aynen benim de öyle toplanıp duruyor canım. Ama bulantın niye oluyor ki? Normal mi ki?
Doktorunun bundan haberi var mı canım? Yani benim bildiğim 41 haftayı pek doldurtmuyor doktorlar da o yüzden soruyorum. Bence sen bi git doktora.
Aynen benim de öyle toplanıp duruyor canım. Ama bulantın niye oluyor ki? Normal mi ki?
Gunaydın kızlar. Sona doğru yaklaştıkça stresleniyor insan ister istemez. Ne nasıl olacak bilmiyoruz ya. Oyle bi garip. Bilinmezlikler korkutuyor. Bakalım bugun bizden dogum yapan olacak mı?
allahım bn yapım nolur hayırlısıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?