2014 Şubat Anneleri

Günaydın kzılar gece uyumadım ama uykumda yok çünkü hasaneye gidicem bakalım ne diycek doktorumuz gelince yazarım :)

oyy canım rabbim şifa versin üzülme nolur görümcmein ogluda sarılık olmuştu ve dediğin gb ışın aldı gözlerinde bant sadece bezi çplak onu orda görünce hepimizin gözü doldu önce sonra dedik üneşleniyo sanki ohh uzanmış şezlonga .... sonra iyileşti merka etme güçlü ol en önemlisi senin sütün bunu unutma onun ilacı sensin annesi güçlü ol olurmu cok zor eminim insan başkasının cocunu görünce dagılıyo evladını görse dahada kötü olur anlıyorm seni ama güçlü olmalısın güzel beslen sütü arttırıcı şeyler ye utlaka humanalar çok faydalı diyolar dogal kompostolar iç cnaım benim sütün bol besleyici olsun acil şifalar diliyorum dularımız seninle güneşle

Gece yaziyodum yarim kaldi... 02.02.2014 saat 14.35 de kavustuk kizimla..biraz zor oldu ama biara yazarim ayrintilari... bi gece daha hastanedeyiz.. benim degerlerim dusuk oldugundan ayaga kalkamadim dua edin...bebisim gayet iyi darisi tum bekleyenlere...

Günaydın kızlaar,

Bugun karnimin sekli falan degisti bi de batma hissi var kontrolum sali gunu haftasini doldurur demisti biz de cok sakindil ama bugun heyecanliuiz

Canım nasılsın? Aklım sende kaldı valla?

GünAydıııııııın beklemek çok heyecanlı doğum sancısı nasıl bişey çok merak ediyorum

Aynen ya ben de merak ediyorum ama ne kasilma ne sanci hicbir fikrim yoookkkk((
Alın benden de o kadar:))

Geçmiş olsun ve gözünüz aydın canım. En kısaa sürede toparlarsın sen de inşallah. Topiğimizin ilk normal doğumu olduğun için daha bi heyecanla bekliyoruz yazacaklarını:))

Gunaydin canim hala agrim var ara ara ama ne agrisi bilemiyorum sabah uyandim uyku sersemligi ay adet oldum herhalde diyorum agriyi hissedince sonradan kafa dank etti edim gidelim diyor ama emin degilim su nisan boyle bi belirti yokki hastaneye gidene kadar agrim falan kalmiyo zaten nst de sifir cikiyo sen nasilsin

kızlar ağrım yok ama karnım bir yerde toplanıp duruyor ve sertleşiyor..birde acaip mide bulantım var..çok halsizim

Anladım canım. İlk hamilelik böyle acemiliğe geliyor herhlde, ne zaman ne yapacağını bilmiyorsun. Ben de aynı aşağı doğru baskı ve kasılmalar var sadece. Sancım geçen hafta 2 kere olmuştu. Ondan beri hiçbir şey yok. Daha sancı da olmayınca çok var herhalde diyorum ama kısmet tabii bu işler.

kızlar ağrım yok ama karnım bir yerde toplanıp duruyor ve sertleşiyor..birde acaip mide bulantım var..çok halsizim

Aynen benim de öyle toplanıp duruyor canım. Ama bulantın niye oluyor ki? Normal mi ki?

sa bnm 41 haftam bitti bebek hala ortada yok hiç bir doğum alametide yok çok sıkıldım ve stresim artıyo
Doktorunun bundan haberi var mı canım? Yani benim bildiğim 41 haftayı pek doldurtmuyor doktorlar da o yüzden soruyorum. Bence sen bi git doktora.

evet var yarın tekrar görmek istedi beni suyu hareketleri nst hersey normal salı gününe kadar olmazsa mecbur hastaneye yatmamı söyledi

Gunaydın kızlar. Sona doğru yaklaştıkça stresleniyor insan ister istemez. Ne nasıl olacak bilmiyoruz ya. Oyle bi garip. Bilinmezlikler korkutuyor. Bakalım bugun bizden dogum yapan olacak mı?

geldik doktordan kızlar bebiş kocaman olmuş :) doktora sezeryan olmak istediğimi söyledim pek sıcak bakmadı gibi cumartesi tekrar nstye gel dedi geldiğinde sancı vs olursa bi çatı muayenesi yaparım çok çok rahat doğurabilicek olursan normal dedi ama genede sana bırıkıyım 1 hafta düşün cumartesi konuşalım dedi ben gerçekten korkuyorum .. bilemedim ne yapıcağımı :S

Aynen benim de öyle toplanıp duruyor canım. Ama bulantın niye oluyor ki? Normal mi ki?

canım bilmiyorum neden midem bulanıyor..acaba açılma varda o yüzdenmi diye düşünüyorum..sırtım acaip ağrıyor..hiç doğuracak gibi değilim..çok bitkinim..öğleden sonra doktora gideceğim..inşallah herşey yolundadır..içim daralıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…