2014 Şubat Anneleri

selam kızlar,

artık 40. haftaya girdim ama ne bii sancı ne bi kasılma var
üstüne birde cumartesi hastanelik oldum ateşlenip şuan hastayım burnumda tıkalı:S
normal beklioz gelen giden yok:)
aertık 3 gün daha dursun diom iyileşiyiöde öyle gelsin bebiş
son gunlr geçmiomuş
daha doğruusu günü geçerse napcam diye tedirginim doktor pek gunu geçirmek istemşo bebek de kilo alıo risklerde artıo diye.
neyse bi bildiği vardır Alaahın dimi
hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz inşallah

bana verilen doğum tarihi 27 ocaktı şubat ı hiç düşünmemiştim
Doktorun da kontrol ediyorsa vardır bir bildiği canım. Hayırlısı...

İnşallah yolundadır canım. Bizi de bilgilendir.

allahım bn yapım nolur hayırlısıyla:)
inşallah canım hayırlısıyla:))

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et de çabuk toparlan. Bebişin ne yapacağı belli olmaz:))

Merhaba kızlar,
Ben de biraz geç kalmışım sanırım ama foruma yeni üye oldum. 40. haftadayım, kızımızı bekliyoruz biz de ne zaman gelecek bakalım :)
Herkese en hayırlısını dilerim :)

Günler geçtikçe herkesin derdi aynı hehehe:) haftalar geçiyor ama ne sancı ne nişan kendimden şüphe etmeye başladımmartık ben mi anlamıyorum sancı fln oluyor die :) nst de sancımda yüksek çıktı halbuki ama bazen belimden kasığıma ağrı giriyor sağ kasığım kemiğim ayrılıyor Bale'nde bacaklarım uyuşuyor çok da rahatım anlamadım neden böyle oluyor gelsin artık ya özledik biz oğlumuzu

herkese günaydınnn inşallah çok guzel bir gun olur hepimiz içinn...bugün doğurcakların allah yardımcısı olsun darısı sağsalim bizlere olsun

Son gunlerde gecmk bilmiyor her an biseymi oldu olaxak mi ruyamda evde dogum yapmisim cocugu alip gezmeye gidiyorum carsamba kontrol en son doktor suyun azalmis bebekte de hafta geriligi vardi bakalim ne olacak durumumuz doguranlarida tebrik ederim

Selam hamişler

Bugün üzerimde bir enerji var ki sormayın , dün ağrıdan yürüyemeyen ben utanmasam cam kapı sileceğim :)

Kızımı gece hıçkırık tuttu kıyamam o da muhtemelen uykusundan oldu bende

Son gunlerde gecmk bilmiyor her an biseymi oldu olaxak mi ruyamda evde dogum yapmisim cocugu alip gezmeye gidiyorum carsamba kontrol en son doktor suyun azalmis bebekte de hafta geriligi vardi bakalim ne olacak durumumuz doguranlarida tebrik ederim

Heheheh demek tek kabus gören ben değilmişim :) bende rüyamda doğuruyorum doktor geri yolluo içeri ay ne güldüm uyanınca :) içini ferah tut canım yarın öbürün gelir inşallah bebeklerimiz hafif bel ağrım var adet sancısı gibi ama bi oluo bi olmuo düzene gitsinde gidim doğurum geleyim diorum artık koca 40 hafta gecti şu son günler geçmiyor

Ay sende belirtiler varmış işte ve rahatsın canım ne güzel. Bende sadece baskı ve kasılma var. Sancı yok.

Maşallah canım. Bak bugün gelse bebişin süper enerjik doğurursun:))

Bu arada evris ne yaptı ki acaba? Doğurdu mu yoksa???

günaydın arkadaşlar dogum yapanları kutlarım birkaçgündür giremedim nete bugun itibariyle 36+2 oldum doguma 15 gün kaldı artık son hazırlıklara başladım cumartesi pazar eve kadın aldım evi dip bucak temizlettim yine pazar dogumdan sonra ev işlerine yardımcı olması ve benle va çoçuklarla ilgilenmesi için bir kadınla anlaştım dogum valizim hazır bebek kıyafetleri yıkandı ütülendi ev için merket alışverişi misafir ikramlıkları vb küçük işler kaldı artık 32 haftadan beri erken dogum riskim vardı aman bugun dogdumu dogarmı diye sitres yapıyordum artık ne zaman isterse dogsun içim rahat çünkü tehlikeli haftaları geride bıraktık

artık gelsin sağlıkla :) ben hazır bekliyorum bi kuaföre gitmeme zaman kalsın yeter normal doğumda pek olası değil ama :))

bende şimdi doktordan geldim kızım 3200 gr. olmuş

haftaya çarşamba doğumum olacak inşallah

tabi o zamana kadar sancım gelmez umarım

az kaldı ama zamanda geçmiyorrrrrrrrrrrr,,, herşey olsun bitsin istiyoruummmm

Aynen sanci gelsede dogursak bari carsambayi bekliyorum artik hayirlisi

evris den haber var mı ne yaptı ki acaba:) ben de baktım sürekli otururak kendimi dinliyorum ağrı var mı yok mu diye temizlik yapmaya başladım :)

artık gelsin sağlıkla :) ben hazır bekliyorum bi kuaföre gitmeme zaman kalsın yeter normal doğumda pek olası değil ama :))
evet normal doğum için biraz zor:)

Maşallah canım kızına. Bu arada doktoruna da maşallah. Herhalde sezaryen için en bekleyen doktor seninkidir. En iyisi tabii.

evris den haber var mı ne yaptı ki acaba:) ben de baktım sürekli otururak kendimi dinliyorum ağrı var mı yok mu diye temizlik yapmaya başladım :)
Valla bence doğuruyor evris:) bugün doktora gidecekti normal koşullarda. Ama dönse doktordan yazardı sanki. Geceden bile gitmiş olabilir hastaneye. Doğuruyorsa da inşallah kolay bir doğum oluyordur.

Ayy ben de bugün oturdum börek sardım sonunda:) ama her gün bi iş yapabiliyorum ya. Hemen sırtım ağrıyor yufka da kaldı. Artık yarın da sigara böreği sarar koyarım buzluğa hazır olsun. Annem o kadar şeye gerek yok, hallederiz o zaman dedi ama yine de içime sinmedi. Onlar buzlukta dursun, benim de içim rahat olsun:))

bende valla aynı enerjiye sahibim bugün hatta ben utanmadım camları sildim perdelerde sırayla yıkanıyor yıkandıkça asıyorum merburen yapmam gerekiyordu oğlum doğduktan yaparım diyordum baktımm gelmiyor bebişim havada güzel yapıyım dedim

Maşallah canım. Tek başına iyi cesaret. Ben sandalye tepesine çıkarken bike tereddüt ediyorum. Sen bi de perde asıyorsun. Valla helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…