Doktorun da kontrol ediyorsa vardır bir bildiği canım. Hayırlısı...bana verilen doğum tarihi 27 ocaktı şubat ı hiç düşünmemiştim
İnşallah yolundadır canım. Bizi de bilgilendir.canım bilmiyorum neden midem bulanıyor..acaba açılma varda o yüzdenmi diye düşünüyorum..sırtım acaip ağrıyor..hiç doğuracak gibi değilim..çok bitkinim..öğleden sonra doktora gideceğim..inşallah herşey yolundadır..içim daralıyor
allahım bn yapım nolur hayırlısıyla:)
selam kızlar,
artık 40. haftaya girdim ama ne bii sancı ne bi kasılma var
üstüne birde cumartesi hastanelik oldum ateşlenip şuan hastayım burnumda tıkalı:S
normal beklioz gelen giden yok:)
aertık 3 gün daha dursun diom iyileşiyiöde öyle gelsin bebiş
son gunlr geçmiomuş
daha doğruusu günü geçerse napcam diye tedirginim doktor pek gunu geçirmek istemşo bebek de kilo alıo risklerde artıo diye.
neyse bi bildiği vardır Alaahın dimi
hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz inşallah
Son gunlerde gecmk bilmiyor her an biseymi oldu olaxak mi ruyamda evde dogum yapmisim cocugu alip gezmeye gidiyorumcarsamba kontrol en son doktor suyun azalmis bebekte de hafta geriligi vardi bakalim ne olacak durumumuz doguranlarida tebrik ederim
Ay sende belirtiler varmış işte ve rahatsın canım ne güzel. Bende sadece baskı ve kasılma var. Sancı yok.Günler geçtikçe herkesin derdi aynı hehehe:) haftalar geçiyor ama ne sancı ne nişan kendimden şüphe etmeye başladımmartık ben mi anlamıyorum sancı fln oluyor die :) nst de sancımda yüksek çıktı halbuki ama bazen belimden kasığıma ağrı giriyor sağ kasığım kemiğim ayrılıyor Bale'nde bacaklarım uyuşuyor çok da rahatım anlamadım neden böyle oluyorgelsin artık ya özledik biz oğlumuzu
Selam hamişler
Bugün üzerimde bir enerji var ki sormayın , dün ağrıdan yürüyemeyen ben utanmasam cam kapı sileceğim :)
Kızımı gece hıçkırık tuttu kıyamam o da muhtemelen uykusundan oldu bende
Ay sende belirtiler varmış işte ve rahatsın canım ne güzel. Bende sadece baskı ve kasılma var. Sancı yok.
Maşallah canım. Bak bugün gelse bebişin süper enerjik doğurursun:))
Bu arada evris ne yaptı ki acaba? Doğurdu mu yoksa???
Heheheh demek tek kabus gören ben değilmişim :) bende rüyamda doğuruyorum doktor geri yolluo içeri ay ne güldüm uyanınca :) içini ferah tut canım yarın öbürün gelir inşallah bebeklerimiz hafif bel ağrım var adet sancısı gibi ama bi oluo bi olmuo düzene gitsinde gidim doğurum geleyim diorum artık koca 40 hafta gecti şu son günler geçmiyor
Ay sende belirtiler varmış işte ve rahatsın canım ne güzel. Bende sadece baskı ve kasılma var. Sancı yok.
Maşallah canım. Bak bugün gelse bebişin süper enerjik doğurursun:))
Bu arada evris ne yaptı ki acaba? Doğurdu mu yoksa???
kızlar ağrım yok ama karnım bir yerde toplanıp duruyor ve sertleşiyor..birde acaip mide bulantım var..çok halsizim
artık gelsin sağlıkla :) ben hazır bekliyorum bi kuaföre gitmeme zaman kalsın yeternormal doğumda pek olası değil ama :))
bende şimdi doktordan geldim kızım 3200 gr. olmuş
haftaya çarşamba doğumum olacak inşallah
tabi o zamana kadar sancım gelmez umarım
az kaldı ama zamanda geçmiyorrrrrrrrrrrr,,,herşey olsun bitsin istiyoruummmm
Valla bence doğuruyor evris:) bugün doktora gidecekti normal koşullarda. Ama dönse doktordan yazardı sanki. Geceden bile gitmiş olabilir hastaneye. Doğuruyorsa da inşallah kolay bir doğum oluyordur.evris den haber var mı ne yaptı ki acaba:) ben de baktım sürekli otururak kendimi dinliyorum ağrı var mı yok mu diye temizlik yapmaya başladım :)
Selam hamişler
Bugün üzerimde bir enerji var ki sormayın , dün ağrıdan yürüyemeyen ben utanmasam cam kapı sileceğim :)
Kızımı gece hıçkırık tuttu kıyamam o da muhtemelen uykusundan oldu bende
bende valla aynı enerjiye sahibim bugün hatta ben utanmadım camları sildim perdelerde sırayla yıkanıyor yıkandıkça asıyorum merburen yapmam gerekiyordu oğlum doğduktan yaparım diyordum baktımm gelmiyor bebişim havada güzel yapıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?