- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
Amaniin ben bu kadarini yapamam hic gozum yemiyor , annemin hakkini odeyemem gelip hallediyor sagolsun, minis dogunca da ben onun evini temizlicekmisimbende valla aynı enerjiye sahibim bugün hatta ben utanmadım camları sildim perdelerde sırayla yıkanıyor yıkandıkça asıyorum merburen yapmam gerekiyordu oğlum doğduktan yaparım diyordum baktımm gelmiyor bebişim havada güzel yapıyım dedim
Bu kiz beni korkutuyor hareketleri yavasladi cikolata yedim bekledim sonra hafif hareket etti carsambayi zor edecegim herhalde netten dogumu hizlandiran seylere baktim tabiki yapmicam da artik o duruma geldikbu arada bir yerde okumustum doguma yakin annenin enerjisi artarmis ama temizlik icin kullanmayin doguma saklayin enerjiyi diyordu bilginiz olsun
kızlarrrrr cuma günü tatlı kızım dünyaya geldiiiiii ikimizde iyyiz çok şükür haber vereyim dedim
kızlarrrrr cuma günü tatlı kızım dünyaya geldiiiiii ikimizde iyyiz çok şükür haber vereyim dedim
Ne sancı var ne nişan ne su( karnım hala çok yukarda, zor nefes alıyorum,hala midem yanıyo,ilginç şekilde mide bulantısı başladı...ayaga kalktıgımda pelvikste acayip kötü ağrı oluyor ( zor kalkıp zor oturuyorum son ay gerçekten çok zormuş,yani bende öyle oldu
Yrn dr kontrolu var, iki gün önce gittiğimde 3600 gr olduğu ve kafası biraz büyük olduğu için çarşamba suni sancıyla başlatmayı deneriz dedi, normal doğum istiyorum ama bu gidişle sezeryan olucam galiba,çok strese girdim :18:
Ne sancı var ne nişan ne su( karnım hala çok yukarda, zor nefes alıyorum,hala midem yanıyo,ilginç şekilde mide bulantısı başladı...ayaga kalktıgımda pelvikste acayip kötü ağrı oluyor ( zor kalkıp zor oturuyorum son ay gerçekten çok zormuş,yani bende öyle oldu
Yrn dr kontrolu var, iki gün önce gittiğimde 3600 gr olduğu ve kafası biraz büyük olduğu için çarşamba suni sancıyla başlatmayı deneriz dedi, normal doğum istiyorum ama bu gidişle sezeryan olucam galiba,çok strese girdim :18:
kızlar sancılarım çıktı ama bebek makat pozisyonda...sezeryana alacaklardı son umut bekliyorum..belki döner nolur dua edin..birazdan tekrar nst bağlanacak..
sakin olmaya çalış canım , evet cidden son ay zorluyor iyice benimde ağrım aynı yerde bakalım.Sezeryan veya normal Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Bendende sabah 7 de nisan geldi ama hala sancı filan yok ne zaman başlar acaba sancilarim.
Ne sancı var ne nişan bu gün gittim doktora bekliyoruz dedi ... Artık yatmakta kalkmakta çokk zorr ... Hayırlısı ile alırız kucağımıza inşş..
Evet bence çarşambayı bekliyorum içime öyle doğuyor niyeyse hayırlısı olsun :)Aynen sanci gelsede dogursak bari carsambayi bekliyorum artik hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?