2014 Şubat Anneleri

Bu kiz beni korkutuyor hareketleri yavasladi cikolata yedim bekledim sonra hafif hareket etti carsambayi zor edecegim herhalde netten dogumu hizlandiran seylere baktim tabiki yapmicam da artik o duruma geldik bu arada bir yerde okumustum doguma yakin annenin enerjisi artarmis ama temizlik icin kullanmayin doguma saklayin enerjiyi diyordu bilginiz olsun

bende iki odamın camını sildim sonra uzandım dinlendim perşembe gününe randevu aldım,ayın 17 sine gün almıştık onu kesinleştiricez inşallah

Amaniin ben bu kadarini yapamam hic gozum yemiyor , annemin hakkini odeyemem gelip hallediyor sagolsun, minis dogunca da ben onun evini temizlicekmisim

Yorulmustur bebisin belki annesi oynar sen dinlen biraz daha ,
Cidden bugun bi rahatim enerji var, bakalim bisey olursa haber vermeye calisirim :)

Ne sancı var ne nişan ne su ( karnım hala çok yukarda, zor nefes alıyorum,hala midem yanıyo,ilginç şekilde mide bulantısı başladı...ayaga kalktıgımda pelvikste acayip kötü ağrı oluyor ( zor kalkıp zor oturuyorum son ay gerçekten çok zormuş,yani bende öyle oldu
Yrn dr kontrolu var, iki gün önce gittiğimde 3600 gr olduğu ve kafası biraz büyük olduğu için çarşamba suni sancıyla başlatmayı deneriz dedi, normal doğum istiyorum ama bu gidişle sezeryan olucam galiba,çok strese girdim :18:

sakin olmaya çalış canım , evet cidden son ay zorluyor iyice benimde ağrım aynı yerde bakalım.Sezeryan veya normal Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Ne sancı var ne nişan bu gün gittim doktora bekliyoruz dedi ... Artık yatmakta kalkmakta çokk zorr ... Hayırlısı ile alırız kucağımıza inşş..

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti?Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

kızlar sancılarım çıktı ama bebek makat pozisyonda...sezeryana alacaklardı son umut bekliyorum..belki döner nolur dua edin..birazdan tekrar nst bağlanacak..

kızlar sancılarım çıktı ama bebek makat pozisyonda...sezeryana alacaklardı son umut bekliyorum..belki döner nolur dua edin..birazdan tekrar nst bağlanacak..

İnşallah döner dönmezse de sıkma canını hayırlısı neyse o olsun, sağlıklkucağına alırsın inşallah

sakin olmaya çalış canım , evet cidden son ay zorluyor iyice benimde ağrım aynı yerde bakalım.Sezeryan veya normal Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canım,inaşllah hepimiz güzel anılarla dolu doğumlar yaparız :) ama ne zormuş yahu bu son ay

Herkese ayri ayri tesekkur etmek isterdim ama tlfndan giriyorum.kusuruma bakmayin.cok tesekkur ederim hepinize.ALlah razi olsun.sizlere yasatmasin rabbim.

Bu arada sarilik disinda idrar yolu enfeksiyonu da cikti kizimdabuyuk ihtimalle o yuzden yukseldi sariligi tekrardan.damar yolu acildi.serum tskildi.antibiyotik tesavisi goruyo yavrumsariligi dustu sabah 8 kusurdu.ams idrar kulturu sonucu iki gune cikarmis.daha hastanedeyiz yani

Allahima sukurler olsun ki sutum iyi geldi bugun.sabaha kadar sisti gogusler ama gunesim vakumladi bitirdi.

Nolur dualarinizi eksik etmeyinnnn...

selam heycandan bayılıcam artık doktordan geldik cok tatlı bi hanım içim çok rahatladı rentıpda dogum yapıcam cumartesi 1de orda olucaz 3 gb de sezeryana alırız dedi epidural sezeryan olucam büyük bi ihtimalle şimdi günü saati belli geldi ye iç uyu çok heycanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…