Bendende sabah 7 de nisan geldi ama hala sancı filan yok ne zaman başlar acaba sancilarim.
selam heycandan bayılıcam artık doktordan geldik cok tatlı bi hanım içim çok rahatladı rentıpda dogum yapıcam cumartesi 1de orda olucaz 3 gb de sezeryana alırız dedi epidural sezeryan olucam büyük bi ihtimalle şimdi günü saati belli geldi ye iç uyu çok heycanlı
selam heycandan bayılıcam artık doktordan geldik cok tatlı bi hanım içim çok rahatladı rentıpda dogum yapıcam cumartesi 1de orda olucaz 3 gb de sezeryana alırız dedi epidural sezeryan olucam büyük bi ihtimalle şimdi günü saati belli geldi ye iç uyu çok heycanlı
Bendende sabah 7 de nisan geldi ama hala sancı filan yok ne zaman başlar acaba sancilarim.
Çooook mutsuzum. Karnım aç canım bir şey istemiyor. Midem yanıyor. Yalnızım
Herkeze iyi aksamlar gecmisi okuyamiyorum nasilsiniz? 30 ocakta sabah 7.30 da sipinal sezeryanla ogluma kavustum . Nasil bir heyecan ve merak vardiki anlatamam korkuda cabasi.... sanirim hayatimda bukadar korktugum bir gün yasamamdim evet oglum gelicekti ama ben hic ameliyat olmamistim... taki o kart erkek sesini duyana kadar ayyyyyyy icim titredi resmen allahin mucizesi diye ben buna derim yanagini yanagima deydirdiler yumusacik ve sicacikti firindan cikan ekmek gibiydi melegim :) tabi bütün aile merakla bizi bekliyorlardi biliyordum onu götürdüler ve o dikis süresi bitmek bilmedi orda basladi anne vesveseleri.... acaba üsütürlermi? Hemsire canini acitirmi? Vs odaya gittigimde soktaydim cok üsümüstüm ona adapte olamadim sadece uzun uzun ona baktim emzirmelere hemen baslatti hemsireler süt sıkıntısı oldu tabi nekadar üzüldüm ac olupta onu doyuramamamk yikti beni biraz mama vermek zorunda kaldik kelebek uc götürmüstüm gögüs ucum kücük e gögüslerde tabi isime cok yaradi kullandim birazda sütümü sagdilar bikac damla kadar cikti mamasina karistirdilar ilk gün böyleydi 2gün kaldik ve ciktik sütüm geliyo artik sükür ama oglumun burnu biaraz tikali aparatla emmekte onu cok zorladi ve mecburen sütümü pompayla sagip biberonla veriyorum gün icinde genede emzirmeye calisiyorum ikisinidecsviyo :) bugün topuk kani aldirmaya gittik icim yandi sükür kontrollerimiz iyi ydi problem yok.Doguranlara hayirlisi olsun bekleyenlere bilafim var huysuz ama tatli bi misafiriniz olucak ve dünya onun etrafinda dönücek..... girmeye calisicam özledim sohbetleri herkeze selamlarrr
Canım inşallah döner. Dönmezse de hayırlısı buymuş canım. Sonuçta önemli olan yavruma kavuşmak...kızlar sancılarım çıktı ama bebek makat pozisyonda...sezeryana alacaklardı son umut bekliyorum..belki döner nolur dua edin..birazdan tekrar nst bağlanacak..
Herkese ayri ayri tesekkur etmek isterdim ama tlfndan giriyorum.kusuruma bakmayin.cok tesekkur ederim hepinize.ALlah razi olsun.sizlere yasatmasin rabbim.
Bu arada sarilik disinda idrar yolu enfeksiyonu da cikti kizimdabuyuk ihtimalle o yuzden yukseldi sariligi tekrardan.damar yolu acildi.serum tskildi.antibiyotik tesavisi goruyo yavrum sariligi dustu sabah 8 kusurdu.ams idrar kulturu sonucu iki gune cikarmis.daha hastanedeyiz yani
Allahima sukurler olsun ki sutum iyi geldi bugun.sabaha kadar sisti gogusler ama gunesim vakumladi bitirdi.
Nolur dualarinizi eksik etmeyinnnn...
Gözün aydın canım. İnşallah sorunsuz hallolur.selam heycandan bayılıcam artık doktordan geldik cok tatlı bi hanım içim çok rahatladı rentıpda dogum yapıcam cumartesi 1de orda olucaz 3 gb de sezeryana alırız dedi epidural sezeryan olucam büyük bi ihtimalle şimdi günü saati belli geldi ye iç uyu çok heycanlı
Herkeze iyi aksamlar gecmisi okuyamiyorum nasilsiniz? 30 ocakta sabah 7.30 da sipinal sezeryanla ogluma kavustum . Nasil bir heyecan ve merak vardiki anlatamam korkuda cabasi.... sanirim hayatimda bukadar korktugum bir gün yasamamdim evet oglum gelicekti ama ben hic ameliyat olmamistim... taki o kart erkek sesini duyana kadar ayyyyyyy icim titredi resmen allahin mucizesi diye ben buna derim yanagini yanagima deydirdiler yumusacik ve sicacikti firindan cikan ekmek gibiydi melegim :) tabi bütün aile merakla bizi bekliyorlardi biliyordum onu götürdüler ve o dikis süresi bitmek bilmedi orda basladi anne vesveseleri.... acaba üsütürlermi? Hemsire canini acitirmi? Vs odaya gittigimde soktaydim cok üsümüstüm ona adapte olamadim sadece uzun uzun ona baktim emzirmelere hemen baslatti hemsireler süt sıkıntısı oldu tabi nekadar üzüldüm ac olupta onu doyuramamamk yikti beni biraz mama vermek zorunda kaldik kelebek uc götürmüstüm gögüs ucum kücük e gögüslerde tabi isime cok yaradi kullandim birazda sütümü sagdilar bikac damla kadar cikti mamasina karistirdilar ilk gün böyleydi 2gün kaldik ve ciktik sütüm geliyo artik sükür ama oglumun burnu biaraz tikali aparatla emmekte onu cok zorladi ve mecburen sütümü pompayla sagip biberonla veriyorum gün icinde genede emzirmeye calisiyorum ikisinidecsviyo :) bugün topuk kani aldirmaya gittik icim yandi sükür kontrollerimiz iyi ydi problem yok.Doguranlara hayirlisi olsun bekleyenlere bilafim var huysuz ama tatli bi misafiriniz olucak ve dünya onun etrafinda dönücek..... girmeye calisicam özledim sohbetleri herkeze selamlarrr
slm kizlar doktorlar normal dogum icin cok ugrasmasina ragmen suni sanci cekmeme ragmen hic acilma olmadigi icin 1 subat oglen saat 12.26 da spinal aneztezi ile oglumu dunya'ya getirdim tarifi olmayan bir duydu
sesini duydugumda koynuma uzattiklarinda aglamaktan sistim.. nasil birseydir bu allahim sana sukurler olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim
aradim drumu sancin yoksa suyun gelmediyse bebeğin hareketleride normalse telaşlanma dedi zaten yarin muaynem var geldiginde bakariz dedi. Nisan cok yoğun degildi ince renkli bir cizgi ama herkesinki farkli olurmuşNişan nasıl geldi canım yoğun mu tüyani rahatlıkla anlayabilirmiyim en korktuğum I çünkü ya fakretmezsem die :18:
Doktorunu ara bence hbri olsun belki muayne etmekmisticek ardından suyun da gelebilirmiş hemen annem öyle diyor...hakkımızda hayırlısı olsun imşallah
evet çok heyecanlı haksever güzel haberlerini alırız inşallah.....
benimde sezaryen olacak doktor bekletmekten yana 9 gün sonra inşallah....
benimde öğleden sonra olacak sabah olsaydı daha iyi olurdu açlık yönünden
Senin adına sevindim canım önceki yazılarınınokudum çok stres yapmış mutsuzdun bak kızına kavuşucaksın inşallah sağlıkla :) bi de biz normali bekleyenler kavuşsak ne güzel olcak benm tam 40 hafta bitti bugün
7de ye bida yeme dedi banada 3 e kadar bayılırım aclıktan bencede:))
çok şükür acık içim rahatladı ama cok heycanlı böle gününü bilmekte tuhaf
Ne güzel işte günün de belli doktorunuda sevmişsin :) benm doktorda gelmicekk paşa galiba Dio sende de ne bünye var sancıları hissetmiosun die dalga geçio korkuyorum son ana kadar hissetmicem evde doğurcam die ejehehehe :):18::18::18:
dogal epidural senniki hissetmiyosun ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?