bende seni merak ediyordum ne yaptın nasılsın diye çok şükür kavuşmuşsun miniğine
fırından çıkan ekmek çok iyi yaaaa tam yiyimlik
güle güle büyüt inşallah....darısı bizlerin başına sen nasılsın ağrın falan var mı?
selam heycandan bayılıcam artık doktordan geldik cok tatlı bi hanım içim çok rahatladı rentıpda dogum yapıcam cumartesi 1de orda olucaz 3 gb de sezeryana alırız dedi epidural sezeryan olucam büyük bi ihtimalle şimdi günü saati belli geldi ye iç uyu çok heycanlı
kızlarrrrrrrrrrrr uykumdan uyandım suyum geldiiiiiiiiiiii haftaya gün almıştık amaaaaaaaaa
bebeğimin canı gelmek istedi
dua edin doktora gidiyorum
Aýyyy hadi bakalim erkenci cikan bir bebbikimiz daha olcakkk :) eee sen bu saatlerde hastanedesindir normalmi olcakki ? Hemencik olur insallah
Ben de oglumu bu sabah epidural sezaryenle dünyaya getirdim:)
Darısı tüm bekleyenlerin başına..
iyi geceler :) ismirna nasılsın canım..
Ayy allah kolaylık versin canım:)) gözün aydın:))kızlarrrrrrrrrrrr uykumdan uyandım suyum geldiiiiiiiiiiii haftaya gün almıştık amaaaaaaaaa
bebeğimin canı gelmek istedi
dua edin doktora gidiyorum
Ben de oglumu bu sabah epidural sezaryenle dünyaya getirdim:)
Darısı tüm bekleyenlerin başına..
slm kızçeler,
öncelikle bugün doğuma gidecekler allah kolay doğumlar nasip etsin.bebişlerine kavuşanlar da anneli babalı büyütsün inşaallah.
ben de üç çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum.laf aramızda şu sezeryan acısı,ameliyat korkusu olmasa normal doğum yapabilsem bir kızım olsun daha isterim yalan yok yani.
jack im allah kolaylık versin .atlatırsınız merak etme.benim kendi annem bile sütün yaramıyor yetmiyor diyordu.ama ben artık takmıyorum kafaya birşey.zaten uykusuzluk ve stres var, dikkat et kendine ki bebeğine evde iyi bakabilesin.
haksever hadi az kaldı kızına kavuşmana.ne heyecanlısındır kimbilir.
bazı arkadaşlar niye uğramıyorlar en azından doğum haberlerini verseler.tombikkuş,bbilim,spse vd.......ses verin...
çağlardamla raporu merak ediyordun benim müdürün dediği gibi şubat tatili doğum sonrasına ekleniyormuş,yaz tatili eklenemiyormuş.benim 10 gün sonraya eklendi haberin olsun.şimdilik bir sorun çıkmadı.bebişin henüz gelmedi galiba.
Herkeze iyi aksamlar gecmisi okuyamiyorum nasilsiniz? 30 ocakta sabah 7.30 da sipinal sezeryanla ogluma kavustum . Nasil bir heyecan ve merak vardiki anlatamam korkuda cabasi.... sanirim hayatimda bukadar korktugum bir gün yasamamdim evet oglum gelicekti ama ben hic ameliyat olmamistim... taki o kart erkek sesini duyana kadar ayyyyyyy icim titredi resmen allahin mucizesi diye ben buna derim yanagini yanagima deydirdiler yumusacik ve sicacikti firindan cikan ekmek gibiydi melegim :) tabi bütün aile merakla bizi bekliyorlardi biliyordum onu götürdüler ve o dikis süresi bitmek bilmedi orda basladi anne vesveseleri.... acaba üsütürlermi? Hemsire canini acitirmi? Vs odaya gittigimde soktaydim cok üsümüstüm ona adapte olamadim sadece uzun uzun ona baktim emzirmelere hemen baslatti hemsireler süt sıkıntısı oldu tabi nekadar üzüldüm ac olupta onu doyuramamamk yikti beni biraz mama vermek zorunda kaldik kelebek uc götürmüstüm gögüs ucum kücük e gögüslerde tabi isime cok yaradi kullandim birazda sütümü sagdilar bikac damla kadar cikti mamasina karistirdilar ilk gün böyleydi 2gün kaldik ve ciktik sütüm geliyo artik sükür ama oglumun burnu biaraz tikali aparatla emmekte onu cok zorladi ve mecburen sütümü pompayla sagip biberonla veriyorum gün icinde genede emzirmeye calisiyorum ikisinidecsviyo :) bugün topuk kani aldirmaya gittik icim yandi sükür kontrollerimiz iyi ydi problem yok.Doguranlara hayirlisi olsun bekleyenlere bilafim var huysuz ama tatli bi misafiriniz olucak ve dünya onun etrafinda dönücek..... girmeye calisicam özledim sohbetleri herkeze selamlarrr
Selam herkese ,
Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun , doğuma gideceklere de kolay doğum diliyorum.Bizde aynı hiç bi değişiklik yok , aslında pelvik kısmım çok ağrıyor hareket ettikçe ama başka belirti yok.Açılma olmuş olabilir mi acaba :)
Slm kızlar dün gece sancım oldu biraz ama ne su ne nişan hiç biçe yokcuma kontrolüm var inş o zaman kadar gelir
Poff benim de yarın kontrolüm var. Ama hiçbir belirti yok pelvik ağrılar dışında. Bana da bu perşembe cuma bişeyler olacakmış gibi geliyor ama tabii bu benim dileğim de olabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?