2014 Şubat Anneleri

İyi gibiyim :) agrim var özellikle oturdugum yerden kalkinca bide düz yastikla yatamiyorum hamilelikte kullandigim bi yastik vardi oturuyomus gibi yatiyosun onla yatiyorumbama ayaklandim hatta hic yatmadim ben hemen basladim dolanmaya arsizlikvtabi yoksa yatsam yatarrim agrim var veee fena uykusuzum 2 saatte bir yemek faslimiz var dogumdan buyana toplasan kac saat uyudum acaba bilmiyorum

Hayirli olsun canim iyi haberlerle gel insallah

kızlarrrrrrrrrrrr uykumdan uyandım suyum geldiiiiiiiiiiii haftaya gün almıştık amaaaaaaaaa
bebeğimin canı gelmek istedi
dua edin doktora gidiyorum

kızlarrrrrrrrrrrr uykumdan uyandım suyum geldiiiiiiiiiiii haftaya gün almıştık amaaaaaaaaa

Aýyyy hadi bakalim erkenci cikan bir bebbikimiz daha olcakkk :) eee sen bu saatlerde hastanedesindir normalmi olcakki ? Hemencik olur insallah

Aýyyy hadi bakalim erkenci cikan bir bebbikimiz daha olcakkk :) eee sen bu saatlerde hastanedesindir normalmi olcakki ? Hemencik olur insallah

sezaryen olacak doktorumu bekliyoruz midem fena başım dönüyor ooffffffffff dua edin rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş bu nasıl bi heyecannnnnnnnnn

Ben ilk dogumumu 2012 de yapmistim.36.haftada sezeryan oldum çünkü kizim o kadar durabildi.amilyathane ortami çok soğuk korkunç bir yer bence benim hastane fobim var:) simdi inşallah 39haftalikken yani cumartesi genel.anestezi ile sezeryan olacagim.tamam çok heyecanliyim 2.çocuğumu kucagima alacagim kime neye benziyor çok meraktayim ama inanilmaz korkuyorum uyandigimda duyduğum aciyi hatirliyorum hayatimda hic boyle aci duymamistim ayni şeyleri yeniden yasayacagimi bilmek ayy allahim yardim et!Dr bana epudral yapalim dedi ben bayilirim dedim ikinci doğumun yapma sende dedi beni kimse anlamiyor ve simdi bakiyorum okuyorum kimsenin benim.gibi korkusu yada acisi olmamis sanki:)benim mi canim çok kıymetli acaba:)

Bende daha tik yok hastaneye gidenlere doguranlara hayirli olsun yarin kontrolumuz var bakalim nolcak doguranlar bizede el surun de doguralim

slm kızçeler,
öncelikle bugün doğuma gidecekler allah kolay doğumlar nasip etsin.bebişlerine kavuşanlar da anneli babalı büyütsün inşaallah.
ben de üç çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum.laf aramızda şu sezeryan acısı,ameliyat korkusu olmasa normal doğum yapabilsem bir kızım olsun daha isterim yalan yok yani.

jack im allah kolaylık versin .atlatırsınız merak etme.benim kendi annem bile sütün yaramıyor yetmiyor diyordu.ama ben artık takmıyorum kafaya birşey.zaten uykusuzluk ve stres var, dikkat et kendine ki bebeğine evde iyi bakabilesin.

haksever hadi az kaldı kızına kavuşmana.ne heyecanlısındır kimbilir.

bazı arkadaşlar niye uğramıyorlar en azından doğum haberlerini verseler.tombikkuş,bbilim,spse vd.......ses verin...

çağlardamla raporu merak ediyordun benim müdürün dediği gibi şubat tatili doğum sonrasına ekleniyormuş,yaz tatili eklenemiyormuş.benim 10 gün sonraya eklendi haberin olsun.şimdilik bir sorun çıkmadı.bebişin henüz gelmedi galiba.

Günaydın kızlaar,

Bugün sanki lip ve sonatinee bebişlerine kavuşacaklardı. Haber bekliyoruz kızlaaar...

Tabii bir de normal doğuma gitmiş olanlar var. Mesela EVRİS ten 2 gündür ses çıkmıyor. Bence kesin doğurdu:))

iyi geceler :) ismirna nasılsın canım..

Selam canım, genel anlamda iyiyim:) dün gece bi üşüttüm mü ne olduysa sırtıma ve göğsüne bi ağrı girdi ki sorma. Oturuyorum, kalkıyorum, ne yapsam bilemedim. Gaz sancısı mıydı neydi onu da anlamadım. Ama sıkı sıkı giyinince azalmış ağrım da uyuyabilmişim. Sen nasılsın?

Ayy allah kolaylık versin canım:)) gözün aydın:))

Ben de oglumu bu sabah epidural sezaryenle dünyaya getirdim:)
Darısı tüm bekleyenlerin başına..

Gözün aydın canım:) allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömür versin.

Allah kolaylık versin 3 çocukla zor diyeceğim canım ama sen daha da olsa olur diyorsun:) maşallah çocukların çok yormuyor o zaman seni, ne güzel. İnşallah ağrın sızın da bir an önce geçer de daha kolay adapte olursun.

canımm okurken ağladım resmen ya ne kadar hissederek yazmzışsın..bir ömür boyu sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini inşallah cnm..çok çok sevindim yavruna kavuşmana

Selam herkese ,

Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun , doğuma gideceklere de kolay doğum diliyorum.Bizde aynı hiç bi değişiklik yok , aslında pelvik kısmım çok ağrıyor hareket ettikçe ama başka belirti yok.Açılma olmuş olabilir mi acaba :)

Slm kızlar dün gece sancım oldu biraz ama ne su ne nişan hiç biçe yok cuma kontrolüm var inş o zaman kadar gelir

Poff benim de yarın kontrolüm var. Ama hiçbir belirti yok pelvik ağrılar dışında. Bana da bu perşembe cuma bişeyler olacakmış gibi geliyor ama tabii bu benim dileğim de olabilir:)

Poff benim de yarın kontrolüm var. Ama hiçbir belirti yok pelvik ağrılar dışında. Bana da bu perşembe cuma bişeyler olacakmış gibi geliyor ama tabii bu benim dileğim de olabilir:)

Ah ahhh. Bilmiom ki keşke normalmdoğumunda sezeryan gibi günü belli olsa diorum bazen :) onca zaman geçti şu günler geçmio benmde pelvik ağrılarım var oturuo kalkarken zorluyor artık Allah yardımcımız olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…