Ah ahhh. Bilmiom ki keşke normalmdoğumunda sezeryan gibi günü belli olsa diorum bazen :) onca zaman geçti şu günler geçmio benmde pelvik ağrılarım var oturuo kalkarken zorluyor artık Allah yardımcımız olsun canım :)
Aah keşke keşke:))
Poff benim de yarın kontrolüm var. Ama hiçbir belirti yok pelvik ağrılar dışında. Bana da bu perşembe cuma bişeyler olacakmış gibi geliyor ama tabii bu benim dileğim de olabilir:)
Amin canım. Aynen beni de ilk kalkışlarda çok zorluyor. Bakalım ne zaman doğuracağız? Bu gidişle en sona biz kalcaz
Aynı canım bende arada ağrılar oluyo ama iyiyim şimdilik . Cumartesiyi bekliyorum doktorumla konuşup karar bericeğiz ..Günaydın kızlaar,
Bugün sanki lip ve sonatinee bebişlerine kavuşacaklardı. Haber bekliyoruz kızlaaar...
Tabii bir de normal doğuma gitmiş olanlar var. Mesela EVRİS ten 2 gündür ses çıkmıyor. Bence kesin doğurdu:))
Selam canım, genel anlamda iyiyim:) dün gece bi üşüttüm mü ne olduysa sırtıma ve göğsüne bi ağrı girdi ki sorma. Oturuyorum, kalkıyorum, ne yapsam bilemedim. Gaz sancısı mıydı neydi onu da anlamadım. Ama sıkı sıkı giyinince azalmış ağrım da uyuyabilmişim. Sen nasılsın?
Ayy allah kolaylık versin canım:)) gözün aydın:))
Gözün aydın canım:) allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömür versin.
Hayırlısı olsun canım hakkınızda...doktordan geldim kızlar şu an için bi gelişme yok Rabbimden hep hayırlısını istedim hayırlısı olsun inşallah sezeryana doğru bir gidiş var sanırım doktorum da son ana kadar bekleyeceğiz dedi hayırlısı
Acaba ne kadar yaklaştı?:) bakalım hastanede buluşabilecek miyiz:))ahh ah :) inşallah canım hayırlısıyla artık bi bebiciklerimize kavuşsaydık :) aynı durumdayız ilk kalkarken zorluyor demek ki yaklaştı :)
Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Senin de kavuşman yakın yani:))Aynı canım bende arada ağrılar oluyo ama iyiyim şimdilik . Cumartesiyi bekliyorum doktorumla konuşup karar bericeğiz ..
Kizlar bu sabah 09.57 de nisa beren imiz dünyaya geldi. Allah herkese nasip etsin. Spinal anestezi yapildi.cok şükür ameliyat başarılı geçti. Bebegimiz ve benim sagligim da iyi.sutumuzun gelmesini bekliyoruz, dua edin insallah hemen gelir kizlar,
Kizlar bu sabah 09.57 de nisa beren imiz dünyaya geldi. Allah herkese nasip etsin. Spinal anestezi yapildi.cok şükür ameliyat başarılı geçti. Bebegimiz ve benim sagligim da iyi.sutumuzun gelmesini bekliyoruz, dua edin insallah hemen gelir kizlar,
Hayırlısı olsun canım hakkınızda...
Acaba ne kadar yaklaştı?:) bakalım hastanede buluşabilecek miyiz:))
Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Senin de kavuşman yakın yani:))
Hayırlısı olsun canım hakkınızda...
Acaba ne kadar yaklaştı?:) bakalım hastanede buluşabilecek miyiz:))
Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Senin de kavuşman yakın yani:))
öyle canım ya bekliyordum zaten ama tabi duyunca stres oldum biraz bebişin kalp atışları da nst de 170lere dayandı stresten sanırım ama şimdi hayırlısı dedim geçtim napayım vardır hikmeti
Ben 14.02.14 olsun istiyorum inatla :) doktorum daha sezeryanada tmm demedi ama cumartesi ikna edicem inşallah :)
Medine hurması da ye bol bol hem açılma yapıyormuş hem de doğumdan sonra süt. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Sıra bize gelsinMerhaba kızlar,
Bugün tam 39 hafta + 2 gün olduk kızımla. Dün akşam doktor kontrolümüz vardı, bebek döndü ama hala hiç açılma yok. Ben de doktorum da normal doğum olsun istiyoruz, ama bu gidişle çok uğraşman lazım diyor doktorum. Suyum ve bebeğin hareketleri iyi olduğu için bekleyebilirz sen bol bol egsersiz yapacaksın dedi.
Sürekli yürüyorum, merdiven çıkıyorum ve doktorun gösterdiği eğilme kalkma hareketlerini yapıyorum, cuma tekrar kontrole gideceğim.
Ben de sizlerle hikayemi paylaşmak istedim, sanırım normal için benim gibi bekleyen çok anne var burada :)
Allah herkesin yardımcısı olsun,
Doğum yapanlara da hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?