2014 Şubat Anneleri

Offff ys hamilelik takvimim bitti bir de 2 gün geçdi ben hala doğurmadım. Tık yok. Hiç bir blirti yok. Bir de het kesin sen hala doğurmadın demesi canım sıkılıyo....:2::2:

Cnm benim dogum daha olmadi beklemedeyizz(ben yarim milli egitime bizzat gidip sorup ogrenecegim cunku elimdeki yazi da hep yaz tatilinden bahsediyordu.bakslim haber veririm yarin bi sonuc alirim.ilgin icin coookkk tesekkur ederimm

selamkızlar,
doğuranlara hayırlı olsun diyorum darısı başımıza:)
normal beklerken hasta olduk fena halde halsizlik terleme burun tıkanıklığı ne arasan var.
bu sene soğuk olmadı ama bol hastalıklı oldu hiç bş sene böyle olmazdım
kendinize dikkat edin.

benim de doktora göre son 3 gunum bana gore ise son 6 bakalım kendiliğinden gelcekmisancı açılma falan yok bi anda mı olcak meraktayım

Offff ys hamilelik takvimim bitti bir de 2 gün geçdi ben hala doğurmadım. Tık yok. Hiç bir blirti yok. Bir de het kesin sen hala doğurmadın demesi canım sıkılıyo....:2::2:
Canım takma deyince olmuyor ama cidden insanları çok takmamaya çalış. Miniğin hala seninle, hareketlerinin, tekmelerinin son günlerinin tadını çıkarmaya bak. Boşver sen konuşanları...

Çok geçmiş olsun canım. Bu sene pek kar yapmayınca mikroplar kırılamadı. Herkes sürekli hasta. Dikkat et kendine.

Selam kizlar insallah hepiniz hayirli ve kolay bir dogumla kavusursunuz yavrularnza.Bende heyecanla beklemekteyim sizin gibi :)Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insallah

ay bi uyudum kalktım ki Demet Akalın doğum yapmış , daha da heyecan yapıverdim :) darısı bize

Ben de öğretmenim tatilin eklendiğini hiç bilmiyordum farketmiyor diye biliyorum emin misin canım eklendiğinden?
Bu arada son 3e girdik hala tık yok bizde

BENDE HALA BEKLEMEDEYİM YARIN DR KONTROLÜM VAR bakalım ne diyecek.
sen hala doğurmadın mı soruları beni de bıktırdı artık.
hakkımızda hayırlısı 12 şubatta son günüm o zamana kadar doğmazsa suni sancı istemiyorum galiba sezaryen isticem.
offffffff

Medine hurması da ye bol bol hem açılma yapıyormuş hem de doğumdan sonra süt. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Sıra bize gelsin

teşekkür ederim hurmayı da deneyeceğim :)
aman ne acele ediyorum ki, Ismirna3506 nın dediği gibi "Miniğin hala seninle, hareketlerinin, tekmelerinin son günlerinin tadını çıkarmaya bak" :)))

Kizlarrrrr bebegimin hareketleri cok az sizinkide oyle mi yarin doktora gitcem cikolata muz yedim cok az hareket etti napsam korkuyorum:2:

Kizlarrrrr bebegimin hareketleri cok az sizinkide oyle mi yarin doktora gitcem cikolata muz yedim cok az hareket etti napsam korkuyorum:2:

Kırk haftalıksın normal hareketlerinin azalması. Benimki gece yatınca çok hareketleniyor onun dışında gün içinde çok fazla hissetmiyorum ki ben daha 37deyim. İstirahat et soluna yat bakalım azcık da rahatını kaçır ben arada dürtüklüyorum elime gelen yerlerini. Hiç hissetmezsen gidersin.

Saol canım valla karın soğuğun bile bi hikmeti var ne bu böyle

yerleri artık çok az superisi benimkide az hareket edio ama hareketlerı varsa sıkıntı yoktur artık sert hareketler beklememek gerek ne kaldıkı şurda gunlerını doldurmalarına
her ne kadar gelmek istemeselerde:)

Bosver canim baskalarini kismette ne varsa o olur ben de her hfta cati muayenesi oluyor bugun acidi canim doktorum bu gidisle sezeryan dedi nasip artik Rabbim sag salim kavusmaui nasip etsin bebiklerimize

Cok sukur az da olsa hareketlendi yarina ciksaydim doktora soylicem telas panik hersey var aklima kotu seyler geliyor kovuyorum ilk bebegimi kaybettim iki yasinda korkum var :2:

Merhabalar deli gibi tel yagmuru dogurdun mu diye😋
Doktorum erken gelecek dedi ya yandik😊
Dun guzelce roflemi yaptirdim 2 tane lohusa geceligi ve 1 tane sabahlik aldim.bugun de kadinim geldi temizlik hala devam ediyor yika utule yerlestir olayini da annemle beraber yaptik.yarinda pedikur kas isi tamam artik hazirim😊😊😊
Benim de cumartesi kontrolum var bakalim ne diycek merak ediyorum...

allah anneli babalı büyütsün,süt gelir,sen iki saatte bir emzir.

Ben de öğretmenim tatilin eklendiğini hiç bilmiyordum farketmiyor diye biliyorum emin misin canım eklendiğinden?
Bu arada son 3e girdik hala tık yok bizde
benim müdür bu sene emekli olacak tecrübeli ve titiz kendisi söyledi,zaten hastanede raporu hazırlarken bu durumlara dikkat ediyordur.1 gün bile önemli bizim için.sizlerde alırsanız raporu mutlaka yazın bir yanlışlık olmasın sonra.heyecan ve uykusuzluk doruktadır senin için...

Cok sukur az da olsa hareketlendi yarina ciksaydim doktora soylicem telas panik hersey var aklima kotu seyler geliyor kovuyorum ilk bebegimi kaybettim iki yasinda korkum var :2:

allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı,sakin ve mutlu olursan daha iyi hissedersin bence.ben ne zaman paniklesem hissedemiyordum.zaten dr a da sorarsın.

arkadaşlar doğumdan sonra gelecek misafirler için nasıl hazırlıklar yaptınız yemeklik bir tek sigara böreği sardım başka ne yapılabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…