slm kızçeler,
öncelikle bugün doğuma gidecekler allah kolay doğumlar nasip etsin.bebişlerine kavuşanlar da anneli babalı büyütsün inşaallah.
ben de üç çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum.laf aramızda şu sezeryan acısı,ameliyat korkusu olmasa normal doğum yapabilsem bir kızım olsun daha isterim yalan yok yani.
jack im allah kolaylık versin .atlatırsınız merak etme.benim kendi annem bile sütün yaramıyor yetmiyor diyordu.ama ben artık takmıyorum kafaya birşey.zaten uykusuzluk ve stres var, dikkat et kendine ki bebeğine evde iyi bakabilesin.
haksever hadi az kaldı kızına kavuşmana.ne heyecanlısındır kimbilir.
bazı arkadaşlar niye uğramıyorlar en azından doğum haberlerini verseler.tombikkuş,bbilim,spse vd.......ses verin...
çağlardamla raporu merak ediyordun benim müdürün dediği gibi şubat tatili doğum sonrasına ekleniyormuş,yaz tatili eklenemiyormuş.benim 10 gün sonraya eklendi haberin olsun.şimdilik bir sorun çıkmadı.bebişin henüz gelmedi galiba.
Canım takma deyince olmuyor ama cidden insanları çok takmamaya çalış. Miniğin hala seninle, hareketlerinin, tekmelerinin son günlerinin tadını çıkarmaya bak. Boşver sen konuşanları...Offff ys hamilelik takvimim bitti bir de 2 gün geçdi ben hala doğurmadım. Tık yok. Hiç bir blirti yok. Bir de het kesin sen hala doğurmadın demesi canım sıkılıyo....:2::2:
Çok geçmiş olsun canım. Bu sene pek kar yapmayınca mikroplar kırılamadı. Herkes sürekli hasta. Dikkat et kendine.selamkızlar,
doğuranlara hayırlı olsun diyorum darısı başımıza:)
normal beklerken hasta olduk fena halde halsizlik terleme burun tıkanıklığı ne arasan var.
bu sene soğuk olmadı ama bol hastalıklı oldu hiç bş sene böyle olmazdım
kendinize dikkat edin.
benim de doktora göre son 3 gunum bana gore ise son 6 bakalım kendiliğinden gelcekmisancı açılma falan yok bi anda mı olcak meraktayım
slm kızçeler,
öncelikle bugün doğuma gidecekler allah kolay doğumlar nasip etsin.bebişlerine kavuşanlar da anneli babalı büyütsün inşaallah.
ben de üç çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum.laf aramızda şu sezeryan acısı,ameliyat korkusu olmasa normal doğum yapabilsem bir kızım olsun daha isterim yalan yok yani.
jack im allah kolaylık versin .atlatırsınız merak etme.benim kendi annem bile sütün yaramıyor yetmiyor diyordu.ama ben artık takmıyorum kafaya birşey.zaten uykusuzluk ve stres var, dikkat et kendine ki bebeğine evde iyi bakabilesin.
haksever hadi az kaldı kızına kavuşmana.ne heyecanlısındır kimbilir.
bazı arkadaşlar niye uğramıyorlar en azından doğum haberlerini verseler.tombikkuş,bbilim,spse vd.......ses verin...
çağlardamla raporu merak ediyordun benim müdürün dediği gibi şubat tatili doğum sonrasına ekleniyormuş,yaz tatili eklenemiyormuş.benim 10 gün sonraya eklendi haberin olsun.şimdilik bir sorun çıkmadı.bebişin henüz gelmedi galiba.
Medine hurması da ye bol bol hem açılma yapıyormuş hem de doğumdan sonra süt. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Sıra bize gelsin
Kizlarrrrr bebegimin hareketleri cok az sizinkide oyle mi yarin doktora gitcem cikolata muz yedim cok az hareket etti napsam korkuyorum:2:
Canım takma deyince olmuyor ama cidden insanları çok takmamaya çalış. Miniğin hala seninle, hareketlerinin, tekmelerinin son günlerinin tadını çıkarmaya bak. Boşver sen konuşanları...
Çok geçmiş olsun canım. Bu sene pek kar yapmayınca mikroplar kırılamadı. Herkes sürekli hasta. Dikkat et kendine.
Kizlarrrrr bebegimin hareketleri cok az sizinkide oyle mi yarin doktora gitcem cikolata muz yedim cok az hareket etti napsam korkuyorum:2:
Saol canım valla karın soğuğun bile bi hikmeti var ne bu böyle
yerleri artık çok az superisi benimkide az hareket edio ama hareketlerı varsa sıkıntı yoktur artık sert hareketler beklememek gerek ne kaldıkı şurda gunlerını doldurmalarına
her ne kadar gelmek istemeselerde:)
Kizlar bu sabah 09.57 de nisa beren imiz dünyaya geldi. Allah herkese nasip etsin. Spinal anestezi yapildi.cok şükür ameliyat başarılı geçti. Bebegimiz ve benim sagligim da iyi.sutumuzun gelmesini bekliyoruz, dua edin insallah hemen gelir kizlar,
benim müdür bu sene emekli olacak tecrübeli ve titiz kendisi söyledi,zaten hastanede raporu hazırlarken bu durumlara dikkat ediyordur.1 gün bile önemli bizim için.sizlerde alırsanız raporu mutlaka yazın bir yanlışlık olmasın sonra.heyecan ve uykusuzluk doruktadır senin için...Ben de öğretmenim tatilin eklendiğini hiç bilmiyordum farketmiyor diye biliyorum emin misin canım eklendiğinden?
Bu arada son 3e girdik hala tık yok bizde
Cok sukur az da olsa hareketlendi yarina ciksaydim doktora soylicem telas panik hersey var aklima kotu seyler geliyor kovuyorum ilk bebegimi kaybettim iki yasinda korkum var :2:
HAKSEVER sezeryan tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?