arkadaşlar doğumdan sonra gelecek misafirler için nasıl hazırlıklar yaptınız yemeklik bir tek sigara böreği sardım başka ne yapılabilir?
O kadar güzel anlatmışsınız ki bir an kendimişim gibi hissettim hayırlısı olsun ve Allah onları bize bağışlasın, onların acılarını göstermesinHerkeze iyi aksamlar gecmisi okuyamiyorum nasilsiniz? 30 ocakta sabah 7.30 da sipinal sezeryanla ogluma kavustum . Nasil bir heyecan ve merak vardiki anlatamam korkuda cabasi.... sanirim hayatimda bukadar korktugum bir gün yasamamdim evet oglum gelicekti ama ben hic ameliyat olmamistim... taki o kart erkek sesini duyana kadar ayyyyyyy icim titredi resmen allahin mucizesi diye ben buna derim yanagini yanagima deydirdiler yumusacik ve sicacikti firindan cikan ekmek gibiydi melegim :) tabi bütün aile merakla bizi bekliyorlardi biliyordum onu götürdüler ve o dikis süresi bitmek bilmedi orda basladi anne vesveseleri.... acaba üsütürlermi? Hemsire canini acitirmi? Vs odaya gittigimde soktaydim cok üsümüstüm ona adapte olamadim sadece uzun uzun ona baktim emzirmelere hemen baslatti hemsireler süt sıkıntısı oldu tabi nekadar üzüldüm ac olupta onu doyuramamamk yikti beni biraz mama vermek zorunda kaldik kelebek uc götürmüstüm gögüs ucum kücük e gögüslerde tabi isime cok yaradi kullandim birazda sütümü sagdilar bikac damla kadar cikti mamasina karistirdilar ilk gün böyleydi 2gün kaldik ve ciktik sütüm geliyo artik sükür ama oglumun burnu biaraz tikali aparatla emmekte onu cok zorladi ve mecburen sütümü pompayla sagip biberonla veriyorum gün icinde genede emzirmeye calisiyorum ikisinidecsviyo :) bugün topuk kani aldirmaya gittik icim yandi sükür kontrollerimiz iyi ydi problem yok.Doguranlara hayirlisi olsun bekleyenlere bilafim var huysuz ama tatli bi misafiriniz olucak ve dünya onun etrafinda dönücek..... girmeye calisicam özledim sohbetleri herkeze selamlarrr
O kadar güzel anlatmışsınız ki bir an kendimişim gibi hissettim hayırlısı olsun ve Allah onları bize bağışlasın, onların acılarını göstermesin
Senin 40 hafta doldu mu ? Ne kadar bekliceksin ?
normal doğumu beklemek ne kadar zormuş yaa hergün bugün doğcak mı diye uyanıyorum ama tık yok. sadece aşırı bel ağrım var o da zaten 32. haftadan beri vardı. belli olmayınca insan hazırlık da yapamıyor. Ne stres yaa . artık oğlumu kucağıma almak öpüp koklamak istiyorum
allah anneli babalı büyütsün,süt gelir,sen iki saatte bir emzir.
benim müdür bu sene emekli olacak tecrübeli ve titiz kendisi söyledi,zaten hastanede raporu hazırlarken bu durumlara dikkat ediyordur.1 gün bile önemli bizim için.sizlerde alırsanız raporu mutlaka yazın bir yanlışlık olmasın sonra.heyecan ve uykusuzluk doruktadır senin için...
Saol canım valla karın soğuğun bile bi hikmeti var ne bu böyle
yerleri artık çok az superisi benimkide az hareket edio ama hareketlerı varsa sıkıntı yoktur artık sert hareketler beklememek gerek ne kaldıkı şurda gunlerını doldurmalarına
her ne kadar gelmek istemeselerde:)
Kızlar dünya tatlısı bir yavrum daha oldu... 3 kilo ağırlığında...3 Şubatta öğlen 1.00 de normal doğumla ikinci kez anne oldum...Dün geceyi hastanede geçirdik... Bebeğim ve ben sağlıklıyız çok şükür...
Allahım herkese kolay doğum nasip etsin...
İsmira aynen öyle oldu haber veremedim doğum başlamıştı 2 şubatta nişan gelmişti... Ayrıntıları daha sonra konuşuruz...Herkesi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?