2014 Şubat Anneleri

arkadaşlar doğumdan sonra gelecek misafirler için nasıl hazırlıklar yaptınız yemeklik bir tek sigara böreği sardım başka ne yapılabilir?

annemele ablam mantı yapıcakalr sarmada yapın dedim sezeyan oldugu için cumartesi cumadan 2 kek yapıcam görümcemede kurabiye yap dicam gelenlere ikram için ...

artı yemek corba felan yaparız ilk 2 gün için hazır olsun buzluktada hazır yemekelrimde var olmadı onalrdanda yeriz

O kadar güzel anlatmışsınız ki bir an kendimişim gibi hissettim hayırlısı olsun ve Allah onları bize bağışlasın, onların acılarını göstermesin

O kadar güzel anlatmışsınız ki bir an kendimişim gibi hissettim hayırlısı olsun ve Allah onları bize bağışlasın, onların acılarını göstermesin

Aminnn canim his olayini hic sormaccok duygusal degilimdir ama bu baska birsey rabbim hem karindaki melekleri hemde evdekinmelekleri korusun insallah hamileyken insan daha tedirgin oluyo dogunca merak ettikce bakiyosun :) kesinlikle hamilelik cok daha zor

Hayirli olsun canim benimde sütüm gelmedi hemen üzülme sakin bir kac güne geoicek insallah bu arada paylasmak isterim ki humana cayi , lactamil, bol su, hurma, nekadar zor olsada uyku :) benim sütümù arttirdi insallah hemencik gelir

normal doğumu beklemek ne kadar zormuş yaa hergün bugün doğcak mı diye uyanıyorum ama tık yok . sadece aşırı bel ağrım var o da zaten 32. haftadan beri vardı. belli olmayınca insan hazırlık da yapamıyor. Ne stres yaa . artık oğlumu kucağıma almak öpüp koklamak istiyorum

Bende bekliyorumm.. Ve çok merak ediyorum kızımı.. Beni tekmeleyen ayaklarını kokusunu... Herşeyini ...

kızlar bendede tık yok hala bekliyoruz bugün böyle oturup kalkarken altta ağrım oluyor zaten midemin yanması beni bitirdi cuma kontrolüm var bakalım bari ondan önce gelsede doğuma gitsem doğumu hızlandıran egzersizler varmı yada ne yapmak gerekiyor :44::44::44:

Anladım canım ben onu bir sorayım emin olayım inş dediğin gibidir ...
Ya heyecandan ziyade stres var sürekli etrafımda ki insanlar aryıor eşim bile daha doğmadı mı diye sinir oluyorum sanki zorlaiçim de tutuyo gibi...

Kızlar dünya tatlısı bir yavrum daha oldu... 3 kilo ağırlığında...3 Şubatta öğlen 1.00 de normal doğumla ikinci kez anne oldum...Dün geceyi hastanede geçirdik... Bebeğim ve ben sağlıklıyız çok şükür...
Allahım herkese kolay doğum nasip etsin...
İsmira aynen öyle oldu haber veremedim doğum başlamıştı 2 şubatta nişan gelmişti... Ayrıntıları daha sonra konuşuruz...Herkesi öpüyorum...

Kepli lepim.Yerleri daraldı ondan hareketleri azdır:44:

Son düzenleme:
bende kontrole gittim bun 3.200 kilo ama kafası buyukmuş nst de sancımda çıkmadı doktor haftaya gel çatı muayenesi yapalım bakalım karar verelim dedi bugun kararlaştırırz die düşünürken haftaya kaldı vala durum heyecanla bekliyorum.Allah doğuran doğuracak herkesin yardımcısı olsun inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz minişlere

slm cicis annelerr dogum yapan anneleri tebrik ediyorum allah anali babali büyütsün..benim gibi bekliyenlerede allah yardimci olsun...beklemek cok zorr zaman gecmiyor...

Çok sevindim canım:) allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömür versin. Darısı bizlere olsun:))

Günaydın doğum yapan anneleri tebrik ederim bende hafif karın ağrıları haricinde henüz bişey yok heyecanla bekliyoruz miniğimizi

Gunaydinlar 11 de randevum var olurda aksama kadar sesi cikmazsa bilin ki hastaneye yatirdilar beni bugun nolcak bilmiyorum hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…