Günaydın doğum yapan anneleri tebrik ederim bende hafif karın ağrıları haricinde henüz bişey yok heyecanla
Günaydın doğum yapan anneleri tebrik ederim bende hafif karın ağrıları haricinde henüz bişey yok heyecanla bekliyoruz miniğimizi
Günaydin herkeze uyku ne degerli bisiymis yahu :) kiyamam bebegim sakin ama azcik burnu tikali ben evhamdan uyuyamiyorum yani hep basina birini dikiyorum bide 2 saatte bir beslenmesi gerekiyomus yani gene her istediginde emzir dedi dr umuz ama en fazla 2 saat olmaliymis yemek arasi yani maximum günde 2 saat uyuyorum ama bidicik bakiyo hic umrumda olmuyo zaten hamileligimin son zamanlarindan antremanliyim uykusuzluga ,.. eee varmi bugün dogum yapan
Kizlar su an sanci cekiyorum.hastanedeyim suni sanci verdiler 4 cm aciklik var sancilarim yerlesmemis yerlesince epidural verecekler. Sukur iyiyiz kaygi var biraz. 40 haftaluk bebegim 3700 kg insallah saglikla kucagimaa alabilirim. Bebek kafasini kemige dayamis kanalda degil oradan kurtarirsa normal dogum kurtaramazsa sezeryan olacagim. Dua edin kizlar. Allahim hepimizinyardimcisi olsun hepumize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almati nasip etsin.
Aaa hadi hayirlisi insallah bir solukta kavusurcun bebeginene kadar suredir veriyorlar suni sanciyi ve cok agri hissediyor musun? Ben de yasayacagim icin cok merak ediyorummmm:18:
5 saat oldu 70 lere cikiyor sanci 80 bile oldu ama dayanilmayacak birsey yok cok sukur cok rahatim. Bir yer varmis kalinmis onun incelmesini bekliyoruz epidural icin o incelincede epidural olursa kolay bir dogum olacak allah nasip ederse.
Cok sevindim senin adina, insallah herseyi kolaylikla atlatip kavusursun bebegine... Tadini cikar bugun onu goreceksin herseye degerdetaylari yazmaya devam et firsat bulursan :))
günaydın hanımlar doğum yapan lar ve hastanede sancı çeken arkadaşım allah yardımcın olsun ne mutlu size ben resmen depresyon a girdim ne olcak böyle bilmiyorum doktoruma göre 41+2 deyim ama kayınvalidem ve eşim e göre daha 9.ayımdayım anlatamıyorum derdimi çok stresliyim ne olcak bilmiyorum
Sen dr un son adete gore hesapladigi haftayi baz al :)) 41+2 desın dr ne dıyor. Açılma var mı? Suni sancıyla başlatmayı dusunmuyorlar mı? Bana en geç 41 haftada sunı sancıyla başlatacağız dedi,benimde 40. Haftam bitti 3 cm açılma var var ama sancı yok
beni kim dinliyoki cnm bnm bi sürü tartistim yok senin daha gününe var deyip duruyolar dktoruma göre sancım hiç yok açılma sıfır engeç dün için hastaneye yatıp suni sancı vercekti biz bi iki gün daha beklemek istedik engeç perşembe sabahı yatırın dedi ama bni dinleyen kim benim hamile kaldığım tarihi hesaplıyolar sadece off off onlara kaldı sankı öyle streslıyımkı ne olursa olsun artık karışmıyorum ne kadar beklerlerse beklicem napım daha allah aşkınıza eşim de tutturdu annesinden duyunca senin gününe daha var pazartesiye kadar bekleyelim kadere inanmıyomusun allah doğcağı zamanı ayarlamıştır bi sürü seyler çok kötüyüm vallahı inanın bana...
Gunaydin kizlar.. gecmisi okumaya firsatim yok doguranlar varsa tebrik ediyorum hepsini..
biz evimize geldik dun.. iki gece kaldik hastanede kan degerlerim dusuk oldugundan ayaga kalkamadim bayilmisim..hamileyken demir hapini ihmal etmemek gerektigini kotu sekilde tecrube ettim..artik iyiyim bebis de iyi
suan uykusuzum acayip.. balbocugum gece pek uyutmadi saolsun yine agliyo anneme verdim kahvaltimi yapiyirum
Of canım yaaa üzülme strese de girme, hamıle kaldıgın gunu nıye hesaplıyorlar ki onun önemi yok ki... Ama işte kayınvalideler böyle geleneksel ama bu kararı sana ve doktoruna bırakmaları gerek( hay allahım yaaa sen ne yap et dr una git onun dediğini yap... Doktora gıdersen beklemeyelim der zaten.. Gerçi 42 haftada doğuran da var öyle de olsa stese sokma kendini şu an en önemlisi senin ve bebeğin sağlığı...
doktorum eğer bu doğum u ben yaptırcaksam en geç perşembe sabahı hastaneye yatcak dedi suni sancı vercez dedi eşim de sonuç ne olur diye sordu doktorum büyük ihtimal sezeryan dedi daha bunu duyduktan sonra çatlasalarda götürnezler beni cnm yarın sabah hastaneye gtmezsem daha doktorumda benimle ilgilenmicek o riski alamam başka doktora gidersin dedi
Yani bunu duyup hala nasıl beklemeyi göze alabiliyorlar anlamadım eşin ve kayınvaliden( ben senin yerinde olsam ağrım var diyip dr a giderim o orada yatırır zaten seni ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?