2014 Şubat Anneleri

zoruma giden ne biliyomusun nasıl bebeğe bişi olmıcandan korkmazlar tamam rabbim bişi olcak derse olur fakat sebebler alemindeyiz doktoru dinleme onu dinleme bunu dinleme anlamadım ben hiç bişi

Tabiki Allah bilir ama dr lara da guvenmek gerek, dunyada kabul edılen bı dogum zamanı var, ve sen o zamanı doldurmak üzeresin...bunun yolu varken neden riske giresin? Çocuk çok büyüyebilir doğum zora girebilir..en son kaç kiloydu bebek? Ben bile korkuyorum en son 3600 du ya 4 kiloyu gecerse dogum riske girerse diye ki ben senden bir hafta gerideyim:18: allah yardimcin olsun sabit fikirli insanlara laf anlatmak cok zordur sen bir de iki kisiyle savasiyorsun

amin canım en son dün gittim 3700 dedi ama bakalım valla kafayı yicem ya

Günaydin canim son zamanlarda normal karin agrilari geliyorum sinyalleri :) normal dogum yapicaksin sanirim ?

Evet canım normal doğum yapacağım benim bayadır var karın ağrım ara sıra yokluyor çatı kontrolünde açılma yoktu dr gününü bekler dedi yarın tekrar gideceğim bakalım

Herkesin derdi aynı galiba benmde 40 hafta oldu hala gelmeye niyeti yok bebeğimin cuma kontrol var suni sancı verir mi ki çatı muaynesi yapar umarım açılma olurda sumi sancıla çağırırlar oğlumu yoksa gelmicekk gibi

canım merhaba ... öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum ... bebeğini kucağına alanlarada sağlıkla büyütmelerini diliyorum
benimde ilk doğumum 41+3 te olmuştu ewet beklemek sıkıntılı bir süreç, ama işte bebekler ne zaman gelmek istiyorlarsa o zaman geliyorlar... birde bebeğinin kg si kaç umarım çok kilolu değildir bekledikçe alıyolar bana en son yatış verilirken 3 3,5 kg arası demişlerdi 4.200 geldi oğlum öyle yanılmalarda oluyo .
inşaAllah sende hayırlısıyla kavuşursun yavruna

günaydın kızlar akşamdan beri deli gibi stresliyim bebiş de çok hareketliydi ben de ağladım uyuyamadım yeni yeni sakinleşiyorum bazen bu dr lar çok gıcık olabiliyor

canım yazdıklarını okudum ben de çok stresliyim ama artık sakin olmaya çalışıyorum çünkü bebeğime zarar verdiyorum stresle hayırlısı

Evet stres bebeğimiz için çok sakıncalı o da içerde sıkıntıya girebilir Allah korusun sabretmeye çalışmalıyız beklemekten başka bi çare yok ama canım senin durum farklı biraz arkadaşlarında dediği gibi ağrım var de bulantım var de tansiyon de doktor bundurumlarda muhakkak doğumu başlatıyor kayınvalideler ne yazık ki benm bildiğim der başka bişe demez hayır erkek anneleri hep mi böyle dicem anlamadım benm annemde kv ama damatlarınıda gelinide el üstünde tutar tamam kızım der anlamadım gitti senin doğumuna ne hakla karışır ki senden doktordan cihazlardan daha mı iyi tahmin edicekboşver arkadaşım sen benm dediğim gibi bayıl fln bişe yap doktora de çok başım dönük tansiyonum düşük de bebeğin riske girmesin die başlatır doğumu Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Açılman varmış işte canım ne güzel, umut var:)

Kolay gelsin canım. Allah yardımcın olsun... İnşallah çok kolay bi doğum olur...

Senin takvim mi yanlış o zaman canım? Daha zamanın var takvime göre ama?

Tünaydın

Şu anda hastanede olan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum , doğum yapanlara da hayırlı olsun darısı bize inşallah artık :)

Doktorların dediğine rağmen herşeye muhalefet olan insanları hiç anlamıyorum ki , tamam eskiler bilir derler ama çok fazla bildiklerine de inanamıyorum nedense :)

Bizde hala tık yok , eşim bugün evde hep dua ediyorum o evdeyken doğurayım da birlikte gidelim rahatça hastaneye diye ama benim kızım içerde hıçkırıp duruyor :)

valla kızlar bilemedim işte strese gelince yapmak istemesende oluyo

Okurken dayanamadım yazmamaya ben senin yerinde olsam atlar taksiye giderim gelen gelir bebeginin ve senin sağlığın herşeyden önemli.
Bu kaynanalar zaten herseyi cok biliyor hepimizin başında farklı versiyonları var.
Allah kolaylık versin inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına

:)öylemi yapsam kız bi bilseniz yzsadığım üzüntü sinir stresti

Evet acilma olmasaydi bugun suni sanci verecekti ama bekleyelim dedi ... Insallah gelmeye karar verir hanimefendi :)))

Hastaneden geldik cok sukur bebegin suyu normal olmus kilo almis doktor gelisiyor madem bi hafta daha beklesin dedi saliya gitcem ben daha beklicem anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…