zoruma giden ne biliyomusun nasıl bebeğe bişi olmıcandan korkmazlar tamam rabbim bişi olcak derse olur fakat sebebler alemindeyiz doktoru dinleme onu dinleme bunu dinleme anlamadım ben hiç bişi
Tabiki Allah bilir ama dr lara da guvenmek gerek, dunyada kabul edılen bı dogum zamanı var, ve sen o zamanı doldurmak üzeresin...bunun yolu varken neden riske giresin? Çocuk çok büyüyebilir doğum zora girebilir..en son kaç kiloydu bebek? Ben bile korkuyorum en son 3600 du ya 4 kiloyu gecerse dogum riske girerse diye ki ben senden bir hafta gerideyim:18: allah yardimcin olsun sabit fikirli insanlara laf anlatmak cok zordur sen bir de iki kisiyle savasiyorsun
Günaydin canim son zamanlarda normal karin agrilari geliyorum sinyalleri :) normal dogum yapicaksin sanirim ?
günaydın hanımlar doğum yapan lar ve hastanede sancı çeken arkadaşım allah yardımcın olsun ne mutlu size ben resmen depresyon a girdim ne olcak böyle bilmiyorum doktoruma göre 41+2 deyim ama kayınvalidem ve eşim e göre daha 9.ayımdayım anlatamıyorum derdimi çok stresliyim ne olcak bilmiyorum
doktorum eğer bu doğum u ben yaptırcaksam en geç perşembe sabahı hastaneye yatcak dedi suni sancı vercez dedi eşim de sonuç ne olur diye sordu doktorum büyük ihtimal sezeryan dedi daha bunu duyduktan sonra çatlasalarda götürnezler beni cnm yarın sabah hastaneye gtmezsem daha doktorumda benimle ilgilenmicek o riski alamam başka doktora gidersin dedi
Açılman varmış işte canım ne güzel, umut var:)Gunaydın herkeseee... Dun 40. Haftada bitti ama hala yok bizde tık :) dun dr muayenem vardı tekrar çatı muayenesi yapıldı, malesef bu defa daha acılı oldu, hatta kanamam da oldu3cm olmuş açıklık ama sancı yok 3 cm açıldığı için dr beklemeye karar verdi. 41. Haftaya kadar beklicez gelmezse haftaya suni sancıyla çağırıcaz kızımı :18: insallah kendi gelir bir kac gun icinde :)
Kolay gelsin canım. Allah yardımcın olsun... İnşallah çok kolay bi doğum olur...Kizlar su an sanci cekiyorum.hastanedeyim suni sanci verdiler 4 cm aciklik var sancilarim yerlesmemis yerlesince epidural verecekler. Sukur iyiyiz kaygi var biraz. 40 haftaluk bebegim 3700 kg insallah saglikla kucagimaa alabilirim. Bebek kafasini kemige dayamis kanalda degil oradan kurtarirsa normal dogum kurtaramazsa sezeryan olacagim. Dua edin kizlar. Allahim hepimizinyardimcisi olsun hepumize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almati nasip etsin.
Senin takvim mi yanlış o zaman canım? Daha zamanın var takvime göre ama?Herkesin derdi aynı galiba benmde 40 hafta oldu hala gelmeye niyeti yok bebeğimin cuma kontrol var suni sancı verir mi ki çatı muaynesi yapar umarım açılma olurda sumi sancıla çağırırlar oğlumu yoksa gelmicekk gibi
valla kızlar bilemedim işte strese gelince yapmak istemesende oluyo
Okurken dayanamadım yazmamaya ben senin yerinde olsam atlar taksiye giderim gelen gelir bebeginin ve senin sağlığın herşeyden önemli.
Bu kaynanalar zaten herseyi cok biliyor hepimizin başında farklı versiyonları var.
Allah kolaylık versin inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına
:)öylemi yapsam kız bi bilseniz yzsadığım üzüntü sinir stresti
Açılman varmış işte canım ne güzel, umut var:)
Kolay gelsin canım. Allah yardımcın olsun... İnşallah çok kolay bi doğum olur...
Senin takvim mi yanlış o zaman canım? Daha zamanın var takvime göre ama?
Ben olsam kesin oyle yapardim..ya da sancim var agrim var diyip giderdim bi sekilde dr a... Sen dinleme kimseyi dr a guven.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?