2014 Şubat Anneleri

son 3 gün çok heycanlıyım kayınvaldemle çarşıya gidicez şimdi eşimde telefonda söledim evdeyken dogurcam diyip dolanıyosun çarşıyamı gidiyosunuz allah akıl fikir versin yorma kendini diyokadınara gezmek olsunda yürüyemiyorum artık ya zor yani

hayırlı olsun bizim içnde dua et canım allah analı baabalı büyütsün süt kokulu evladını bolbol öp bizim içinde

Bende dogumdan 2 gün önce avm ye gittim esimle bi salincak gibi bisi beyenmis onu alip ciktim evde kendimecgelemedim yorgunluktanbayaklarim cok sismisti dikkat et canim yük agir vücutta tepki veriyo artik azciknkalmis seninde doguma hadi hayirlisi

:)öylemi yapsam kız bi bilseniz yzsadığım üzüntü sinir stresti

Cok iyi anlıyorum seni benim de sancilarim erken başladı evde sancim başlamıştı yok neymis göbek cizgisi olusmadan dogum olmazmis, bu kadar agriyla dogurulmazmis, otur bakalım gecer belki sacma sapan yorumlar hast.ye bi gittik ertesi gune anca ilaclarla durdurabildiler sancilarimi.
Ben de dun cok stres yaptim bugun cok kasilmam var aksama dogurmasam bari, gidebiliyorsan git valla sen taşıdın o bebegi kac ay cok sinir oldum

kızlarr bu sabah benden portakal büyüklüğünde su geldi 37.haftaya yeni girdim çok korktum doktora gittim su olmadığını söyledi sıvı birikmesidir korkulcak bişey yok şimdilik dedi ama panik oldum ya tekrarlarsa diye daha erken bebeğim daha zayıf benzer bir durum yaşayan var mı??:18::18:

birsey olmaz sadece kendine dikkatet önmli olan bu bende doğurucam ama camları siliyorum valla

canım Allahtan benimki yaslandıda sesi çokmıyor yoksa ilk hamileliğimde sancım var 5dk bir geliyordu yok efendim neymiş suyun gelmedi kanaman yok gün sancısıdır doktora götürtme oğlumu milleti heyecanlandırma boşu boşuna ama eşim banaa inandı sağolsun gittik sabah 7.30 4 cm açılmış 10.30 da bebeği kucağıma aldım bende gün sancısımıymış bak bakalım diye söylendim sesi soluğu çıkmamıştı kimseyi dinlemeyin doktorunuza ve kendinize güvenin nasıl olması gerekirse olsun hayırlısı

benimde annem aynı sekılde eşim gozumun ıcıne bakıyo aman agrın varmı sancın varmı annem ınanmıyo onlara goıre su olmadan nısan olmadan dogum olmazmıs 2. hamileliğim ama ilkini sancısız 33. haftamda acılmam oldugundan sunı sancıyla dogurmustum resmen acemılık yasıyorum beklemek cok zor 37. haftamdayım ama cıksa bıran evvel dıye kendımı dınleyıp duruyorum nst de sancım cıktı gecen hafta 80 lerde falandı ama acılma yoktu bekle dedı doktor ama acayıp rahımde bı agrı var cozemedım bu ısı her gıdısımde kesın bu acılma dıyorum ama bısey cıkmıyo

Şİmdi rahatsındır artık :) Hayır anlamadıkları her gebelik aynı olmuyor,beklesen evde açılman olucaktı ve anlamıcaktın hiç ne kadar riskli birşey,ben de hiç dinlemem Allahtan eşim de dinlemez kimseyi ne zorluklarla geldik bu günlere.

Benim de en son hastaneye yattığımda 117 lere çıkmıştı ona rağmen açılmam olmadı böyle de olunca sanki naz yapıyormuşuz en ufak ağrıda hastaneye gidiyormuşuz diye sanıyorlar.Ben de zar zor 38.haftayı dolduruyorum sezeryanla alıcak dr.um kısmetse pzt.günü her an sancı olucak mı korkusuyla beklemek çok zor anlıyorum seni

Kepli lepim.Yerleri daraldı ondan hareketleri azdır:44:

elif ablacıım
ne güzel oldu senin yazdığını görmek
evet yeri azaldı ama çıkasıda yok ama bu hafta son dünyaya gelecek bu bebek
kendine çok iyi bak

belli olcak sonra hastanede bişi olmadığı ama

Yok cnm nerden belli olacak evde agrin olmus olamaz mi? Sonra gecti...bana kac defa oldu evde belim agridi sanci sandim dra gittim hicbisey yok :) ama sen bu sirada dr la konusup muayene olmus olacaksin o da zaten seni gondermek istemeyecek gunun doldugu icin... Canim suni sanci verecekler once ve bekleyecekler normal dogumun baslamasini,oyle hemen sezeryan diye bisey yok...bu arada cati muayenesi yapildi mi acilma var mi hic ?

allah tan başka kimseden yardım kalmadı doktora göre 41+2 deyim bizimkilere göre daha 40 hafta yeni bitti ahh allah ım ahh

her gittiğimde çatı muayenesi yapıyo doktor 3 günde bir ama hiç açılma yok eşimde dediki suni sancı verirseniz sonuç ne olur doktorumda yüzde seksen doksan sezeryan dedi o yüzden çok tereddütlü herkes

Slmm güzel anneler ve anne adayları.. ben 30.01.2014 persembe günü 16.50 de oglumu kucagıma aldım. 39 haftalıkken dogum yaptım darısı tüm bekleyenlerin basına....

Evet ilk kez bebegim boyle uzun uyudu.. artik yazabilirim
2 subat gecesi yine tık yok diyerek uyudum. 39+4 olmustuk.. gece iki uc kez lavabo icin uyandim saat 4.30da uyandigimda ise belimde tam bir adet sancisi vardi.. biseylerin farkli oldugu anlasiliyordu ama bi hareket yoktu hala.. Yarim saat sonra tekrar uyandim nisanim gelmisti.. Sonunda oldu diye sevindirik olup yattim esime soyledim hazirlikli ol bugun gelebilir diye plan yaptik sabah bebegin yatagini duzenleriz son rotuslari yapariz falan diye ama nerdeee benim sancilar artmaya basladi.. dedim bosver planlari dakika tutalim biz.. Yedi dakikada bir sanci geliyodu hemen hazirlandik hastane biraz uzak odugundan buarada saat 6.20 falandi.. son kez wc.ye gittigimde suyum gelmeye basladi.. hemen hazirlandik ciktik.. 15 dakikada hastaneye vardik bir de kirmizi isik ihlal ettik ins. ceza gelmez ebe bakti 3cm aciklik var dedi suyum geldigi icin acilma artana kadar yuruttu tabi buarada en tirstigim sey suni sanci verdiler ama o kadar da korkunc degilmis.. 5cm odugunda epidural verdiler..sabah 7den oglen 12ye kadar sanci cektim..epiduralden sonrasi cok rahat gecti hic korkmayin.. 12de dogumhaneye gectik esim de geldi hatta arada annemi gordum girip cikti.. ikinma fasli basladi burasi biraz zordu ama dr.um ve hemsireler saolsunlar cok guzel motive ettiler..tavsiyem bagirarak enerji harcamayin ikinirken kuvvetlce nefes almaya bakin..neyse sonra biara biseylerin ters gittigini farkettim hatta dr.um bayan ekip konusunda hassas olmasina ragmen erkek bi dr cagirdi danisti.. bebegimin kafasi yere dogru donuk gelmesi gerekirken yukari donmus oyle geliyomus bu da biraz riskli bir durummus.. vakum falan demeye basladiklarini duydugum anda bir daha ikindim vakum asla istemiyordum..son nefesim gibiydi ve o anda yeniden dogmus gibiydim.. yavrumu gordum cok yorulmustu o da benim gibi ama boncuk boncuk bakiyodu gozleri.. anlatilmaz bir duygu... rabbim herkese tattirsin ins..
ha bi de kanala biraz zor indiginden epey bi karnima yuklendiler en agrili kisim o oldu bence..
Benim hikayem boyle kizlar.. normal dogumdan korkmayin epidural buyuk kolaylik... dikisler biraz aciyo ama gecicek acisiz bisey olmuyo sonucta.. benim tek skntim kan degerlerimle ilgili oldu ayaga kalkamadim kan verdiler.. İste boyle simdi emzirme doyurma uyutms fasillarindayiz.. sutumun buraz daha artmasi lazim:-(

dikiş atılırken hissettinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…