2014 Şubat Anneleri

hayırlı uğurlu olsun , Allah analı babalı büyütsün canım bol bol sütün olsun inşallah ne güzel kavuşmuşsun bebişine , bişeyi anlamadım sadece vakum denilince sen bi gayret ıkındın öyle mi doğdu yoksa yaptılar mı vakum?

her gittiğimde çatı muayenesi yapıyo doktor 3 günde bir ama hiç açılma yok eşimde dediki suni sancı verirseniz sonuç ne olur doktorumda yüzde seksen doksan sezeryan dedi o yüzden çok tereddütlü herkes

Artik onu da denedikten sonra gerekirse sezeryan olursun napacaksin ben de denicem ve gelmezse yapacak birsey kalmiyor zaten..

aaa olur mu canımda çıksa bu bebek normal doğacak

Aile duzeninizi ve senin durumunu bilmıyorum elbette ama bu senın ve bebeğinin sağlığı ve hayatı... Senın de izin vermemen gerek bu kadar müdaheleye yani insanların fikirlerini özellikle de kayınvalideninkini bir yere kadar dinle...sen normal diye 43. Haftaya kadar beklersin ama doğum sırasında yine birşey olup sezeryana dönebilir o yüzden bu kadar körü körüne ısrar edilmesine izin verme derim...tabi ki yine senin evdeki huzurun ve düzenin,senin kararın...

Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inşallah her gün bugün olsun diyorum gelmiyoooooooo :))) ne guzel herşeay sırasıyla ve yolunda gitmiş....maşallah...

dikiş atılırken hissettinmi
Kismen yani o da aci degil zaten uyusuksun ama dr.un harketlerini hissettim..
Biraz daha gelmezse vakum yapalim dediler.. Vakuma gerek kalmasin diye Daha kuvvetli ikinmam gerekti ben de bi gayret ikindim oyle dogdu..

Bir de sancı dedğin şeyi anlıyo musun? Benim günlerdir regl ağrısı gibi oluyo belimde o yüzden sancı gelse o sancı mı. Nasıl andın ?

zaten nasip bu iş onlarda biraz bunu kullanıyo nasipse doğar nasip değilse allah ın işine karışmayalım diyolar .....

iyi akşamlar hanımlar günler yaklaştıkça heyecan merak telaş artıyor sizlere birşeyler danışmak istiyorum dogumdan sonra misafirler için doguma gitmeden tuzlu ve şekerli kurabiye kek birde hazır baklavalık yufkadan tatlı yapmayı düşünüyorum ayrıca buzluga sigara böreyi yaprak sarması koymayı düşünüyorum doguma gitmeden lohusa şerbetimide kaynatıp bademlerimi soyarım diyorum yemekte yaparım sizce yeterlimi sizler ne yaptınız
birde hastane meselesi var hastane özel lohusa şerbetini veriyormuş kantinden çay kahvade alınır bende kurabiye götürücem eşim birde pasta keselim diyor tabi çikolata kolonya zaten çok kalınmıyor ama genede bulunsun diyorum ama valizleri görünce eşim çıldırıcak
1 valiz baya büyükçe bana
1 valiz bebeye
1 valiz eşime
eee birde rafakatçinin olur
hııı birde bu ikramlıklar falan
sizlerde durum ne

merhaba şu anda 37 haftalık hamileyim doktorum haftaya çatı muayenesi yapacağız dedi duyduğuma gör biraz can yakıyormuş yaptıranlar var mı?

kızlar dün gece 23:45 te elifimi kucağıma aldımmm..
canim gözün aydin allah anali babali bùyütsün.canim normal dogummu yaptin...

Slmm güzel anneler ve anne adayları.. ben 30.01.2014 persembe günü 16.50 de oglumu kucagıma aldım. 39 haftalıkken dogum yaptım darısı tüm bekleyenlerin basına....
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..darisi bizim basimiza..

canim allah anali babali büyütsün..insallah bol bol sütün olurr ne güzel anlatmissin hikayenii darisi bizim basimiza..

heyecanınızı anlıyorum da bence biraz abartmıyor musunuz :26:

merhaba şu anda 37 haftalık hamileyim doktorum haftaya çatı muayenesi yapacağız dedi duyduğuma gör biraz can yakıyormuş yaptıranlar var mı?

banada yapıldı bence hiç acımıyor kendini açıyor diye şartlayıp muayene sırasında kasma bence

çatısı çok dar olanların acıyormuş sanırım. bnm arkadaşım doğum yaptı. onun çatı muayenesi hiç acılı değilmiş. zaten dr iki parmağını sokup açıklığı kontrol ediyor. o da ucundan. niye acısın ki

Çatı muayenesi nasıl yapılır?

Çatı muayenesi normal jinekolojik muayene masasında ve aynı şekilde jinekolojik muayene pozisyonunda yapılır. Doktor iki parmağı ile çatı kemiklerinin durumunu değerlendirir. Bebeğin kilosu ile doğum yolunun darlığını - genişliğini kıyaslayarak normal doğum mümkün olabilir mi diye değerlendirmek yapar. Doğum başlamadan önce gebeliğin son haftalarında yapılan çatı muayenesinde rahim ağzı kapalı olduğu için bebeğin kafasına veya diğer organlarına temas edilemez. (alıntıdır)

Son düzenleme:

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün yorgun ve mutlusun ohh hallettin çok şükür kocaman maşalllah sana

maşalah gene dogumlar var sezeryan olcak pek kalmadı gb olanalrda bu hafta sonu bidahaki hafta başı tmaamlancak 1-2 haftaya dogurmayan kalmıcak şimdiye kadar anneler ve bebekler saglıklı maşallah erken gelen bebekelrimiz bile toparlandılar çok şükür rabbime kötü haber duymadık bundan sonrada duymayız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…