2014 Şubat Anneleri

amin inşallah

canim benim sanada cok az kaldi..insallah sag salim kizini kucagina alirsin..dualarimiz seninlee..bizim normal dogum olacagi icin biz beklemedeyiz..

Hanımlar doğuranları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün bekleyenlere hayırlı sağlıklı doğum diliyorum kızlar bir sorum olucaktı yaklaşık 3 haftadır leğen kemiklerimde öyle bir ağrı varki yatarken sağa sola dönerken çatır çutur sesler geliyo çok acıyo resmen inliyorum normalmi yaşıyan varmı bu durumu

Anammmm doguran doguranaaa.herkes zamaninda dogursun erken dogurani picaklarim:) bizde 1 aylik olmak uzereyiz.ablayiz artik.sutum hic yetmiyor alismis bide biberona sagsamda yetmiyor.mama veriyorum sutumude su yerine:)cani sagolsunda mama yesin hic dert etmiyorum.haksever im canim bende cumartesi rentip tayim kizlarimi dr a goturucem.ama sabahtan sen 1 gibi gidicekmissin.keske o zaman a kalabilseydim inan yaninda olup desteklerdim seni.simdiden rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.tum doguranlar allah anali babali buyutsun.doguracaklarinda yardimcisi olsun insallah...

hangi konuda abarttıgımı düşündünüz

ayrı ayrı valizler, pastalar falan bana biraz fazla geldi..sonuçta en fazla bir gün hastane kalınıyor..

Allah yardımcınız olsun doğum için de ..

çok teşekkürler

Selam Kızlar ben de normal doğumu bekliyordum. Dun muayeneye gittim. Boynuna bir tur kordon dolanmış kuzumun. doktor normal istediğin için sonuna kadar bekleyeceğiz dedi. Hareketlerini nasıl takip edeceğim konusunda bilgi verdi. 2 saat hareketsiz olursa hemen gel dedi. Ben once endişelenmedim ama eşim aksine çok endişelendi. Eve gelince alalım alalım, beklemeyelim. Yarın alalım bebeği. Bi şey olursa ben dayanamam filan. Bütün akşam oyle geçti. Sonra da gece uyuyamamış. Ben de tam dalamadım bi türlü. Sabah dr u arayana kadar başımda durdu. Aradım ben de. Biz çok endişeleniyoruz. Bu durumun düzelme ihtimali ne dedim. Düzelebilir de düzelmeyebilir de dedi. Ben de muayeneye geleyim halen öyleyse alalım mı dedim. İstiyorsan olur dedi. Artık cuma gidecem duruma bakıp karar vereceğiz. Allahım hayırlısını versin. Kuzum sagsalim doğsun inşallah

hakkınızda hayırlısı inşallah sen tekrar gidene kadarda düzelir benim bebeğide 34.haftada alıcaklardı ben izin vermedim böbrek genişlemesi var üst sınır 15 mm ken 31 mm e kadar genişledi birazdaha bekleyelim dedim 1hafta sonra 18mm e düşt ü ne olcağı belli olmuyo işte için rahat olsun korkma

Sagol cnm. Ben de düzeleceğinş düşünüyorum açıkcası. Umarım her şey yoluna girer.
Seninki de düzelmiş ne güzel

bu gün 39 haftam bitti. dr kontrolüm vardı suyumun azaldığını ve bebeğin kilosununda 3.450 gr olduğunu öğrenince dr yarın gel suni sancı ile doğumu başlatalım dedi. yani yarın sabah 8 de hastanedeyim ve doğum başlasın diye suni sancı alıcam. bunu yaşayan varmı aranızda. biraz tedirgin ve heyecanlıyım nefesim daralıyor resmen bu akşam eşimde nöbette sabah gelecek.

Allah yardımcın olsun canım , hemencecik sağlıkla kucağına alırsın bebişini hiç merak etme.Yaşamadım ama bir arkadaşım bu şekilde doğum yaptı ve gayet rahat oldu

Yarinn buyuk gun 2.kizima kavusuyorumm.cok heycanliyimm.dua edin anneler :))

Kolay doğumlar diliyorum :) inşallah sağlıkla hop kucağına verirler bebişini :)

canim benim sanada cok az kaldi..insallah sag salim kizini kucagina alirsin..dualarimiz seninlee..bizim normal dogum olacagi icin biz beklemedeyiz..

allah kolaylık versin canım günü belli oluncada sitres olmayıncad aha oldu ha olcak hep sitres yani

canım bende sana mesaj atcaktım telefonda konuşalım buraya yazman zor oluyosa hastane nasıl canım ya ben hiç görmedim bile hastaneyi sen nasıl dogurdun benimki epudural olcak herşeyi anlat istiyorum:18:

allah kolaylık versin cnaım bekletmeyin tabi allah korusun endişelenme allah koruyo kuzularımızı ama bekelmeyin doktorun ne diyosa o olsun

Biz de bugün kontrole gittik kızlar. Bu hafta hiç azalmamış suyum. Bebişin keyfi de yerinde dedi dr. Ptesi tekrar gideceğiz. O gün artık hangi gün doğumun olacağına karar veririz dedi. Plan tabii ilaçla sancılarımı başlatmak. Ama inşallah gerek kalmadan bebeğim kendiliğinden gelmeye karar verir.

Evet acilma olmasaydi bugun suni sanci verecekti ama bekleyelim dedi ... Insallah gelmeye karar verir hanimefendi :)))
İnşallah canım. Ben de aynen beklemedeyim kendilerini:))

kızlar dün gece 23:45 te elifimi kucağıma aldımmm..

Slmm güzel anneler ve anne adayları.. ben 30.01.2014 persembe günü 16.50 de oglumu kucagıma aldım. 39 haftalıkken dogum yaptım darısı tüm bekleyenlerin basına....
Gözünüz aydın kızlar. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ömürler versin.

Ne güzel anlatmışsın canım:)) tekrardan gözünüz aydın. İnşallah sütün de artar en kısa zamanda:))

Canım açıkçası ben hastaneye ikramlık götürmeyi düşünmüyorum. Bi kutu çikolata götüreceğiz, o kadar. Zaten hastaneye gelenler eve de gelecek. Ev için de tatlı tuzlu kurabiye yapmayı planlıyorum. Bir de 2 çeşit börek sarıp koydum buzluğa. Ki bunların hepsini aynı kişilere bile çıkarmam. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama ilk günler gelenler karın doyurmaya gelmez herhalde. Valiz olarak da bebek için küçük bi çanta ama bir de onun puseti var. Battaniyeleri onun içinde. Kendime minnacık çekçekli valizlerden birini hazırladım. Eşim için de bi eşofman altı bi tişört koydum içine. Yeterli olur diye düşünüyorum.

merhaba şu anda 37 haftalık hamileyim doktorum haftaya çatı muayenesi yapacağız dedi duyduğuma gör biraz can yakıyormuş yaptıranlar var mı?
Benim canım acıdı canım ama çok kastım kendimi. Bi de anatomik yapım biraz farklıymış, ondan da kaynaklanmış olabilir bi kısmı. Ama bence çoğu ben kastığım için oldu. Rahat olursan sorun olacağını sanmıyorum.

Sanıyorum benzer bi ağrı çekiyoruz. Benim de 2 haftadır var. Normal olduğu yazıyor her yerde. Ama yüne kontrole gittiğinde dr una sor istersn.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım ama içinizi ferah tutun.

Şimdiden allah kolaylık versin canım. İnşallah rahat bir doğum olur. Ben de aynı durumda sayılırım. Sürekli kontrol altındayım. Bu hafta da yırttım ama ptesi tekrar çağırdı doktor ve gün belirleriz o gün dedi. Umarım rahat bir süreç olur. Deneyimlerini de sonra paylaşırsan sevinirim:)

Yarinn buyuk gun 2.kizima kavusuyorumm.cok heycanliyimm.dua edin anneler :))
Allah kolaylık versin canım. Rahat bir doğumla alırsın inşallah kızını kucağına

Ayy ne çok alıntı yapmışım, çok uzun oldu galiba

merhaba arkadaslar bende hala doğurmayanlar arasındayım cuma tekrar kontrolum var bakalım ne diyecek doktor ama bel ağrım çok fazla belirsizlik gerçekten zormuş bu arada doğum yapan btün anneleri tebrk ediyrm

kızlar dün gece 23:45 te elifimi kucağıma aldımmm..

[QUOTEinsallahmxxx;33867gibiSlmm güzel anneler ve anne adayları.. ben 30.01.2014 persembe günü 16.50 de oglumu kucagıma aldım. 39 haftalıkken dogum yaptım darısı tüm bekleyenlerin basına....[/QUOTE]

Selam çiçeği burnunda anneler ve benim gibi bekleyenler oncelikle dogum yapanları tebrik ediyorum Anali babali buyutun insallah..benim gibi olanlara sabir diliyorum
dogum yapmak uzere olanlara Allahtan yardım istiyorum. yaradan hepimizin yardımcısı olsun insallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…