[QUOTEinsallahmxxx;33867gibiSlmm güzel anneler ve anne adayları.. ben 30.01.2014 persembe günü 16.50 de oglumu kucagıma aldım. 39 haftalıkken dogum yaptım darısı tüm bekleyenlerin basına....
canim iyi olmasina sevindim insallah rahat bi dogum olur..insallah güzel kizini sag salim kucagina alirsin.
Kimler doguramadi kizlar biz saliya beklemedeyiz sanci gemezse dogum yapmayanlar adin yazarsa kim napmis takip ederiz
1 - superisi12
Oyy kıyamam size. O kadar çok mu misafiriniz? Allah kolaylık versin canım.Uyuyun kizlar uyuyun:)biz kizimla evde dolaniyoruz:) 6 odali evde siginacak bir oda yok bu nebicim is:)her odadan bir kelle cikiyor:)bizde koridorlarda dolaniyoruzzz.. Anam bu bebe niye uyumuyor yaaaaaa
Kimler doguramadi kizlar biz saliya beklemedeyiz sanci gemezse dogum yapmayanlar adin yazarsa kim napmis takip ederiz
1 - superisi12
2- ben ben :)
bekliyorum bakalım ama sanırım sancım var anlayamadım bi türlü geceden beri :)
Oyy kıyamam size. O kadar çok mu misafiriniz? Allah kolaylık versin canım.
Ben de varım. Ptesiye kadar gelmezse kızım artık bi gün belirleyeceğiz.
1-superisi12
2-aysang
3-ismirna3506
1 - superisi12
kızlar ağrı tutması için neler yapıyorsunuz? ben de sancı gelmezse sezeryan ihtimali var suni sancı olmayacak çeşitli sebeplerden dolayı
1-superisi12
2-aysang
3-ismirna3506
bende varıım ne sancı ne bişii:) pazartesiye kadar gelmezse sezeryn yolu gozuktu bizee
1-superisi12
2-aysang
3-ismirna3506
4. lepi
gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün inş
1-superisi12
2-aysang
3-ismirna3506
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?