2014 Şubat Anneleri

canim iyi olmasina sevindim insallah rahat bi dogum olur..insallah güzel kizini sag salim kucagina alirsin.

[QUOTEinsallahmxxx;33867gibiSlmm güzel anneler ve anne adayları.. ben 30.01.2014 persembe günü 16.50 de oglumu kucagıma aldım. 39 haftalıkken dogum yaptım darısı tüm bekleyenlerin basına....

Selam çiçeği burnunda anneler ve benim gibi bekleyenler oncelikle dogum yapanları tebrik ediyorum Anali babali buyutun insallah..benim gibi olanlara sabir diliyorum
dogum yapmak uzere olanlara Allahtan yardım istiyorum. yaradan hepimizin yardımcısı olsun insallah. .[/QUOTE]

amin canim...

Uyuyun kizlar uyuyun:)biz kizimla evde dolaniyoruz:) 6 odali evde siginacak bir oda yok bu nebicim is:)her odadan bir kelle cikiyor:)bizde koridorlarda dolaniyoruzzz.. Anam bu bebe niye uyumuyor yaaaaaa

Gunaydinn

Ben sabahi zor ettim bu gece, kabizlik problemi yasiyorum sanirim ondan cok fazla agrim oluyor. Sanci desen degil duenli degil , bakalim yarin kontrolum var ne dicek doktor. Hastaneye de gitmek istemedim cunku artmadi kesildi gibi agrilar :/

Kimler doguramadi kizlar biz saliya beklemedeyiz sanci gemezse dogum yapmayanlar adin yazarsa kim napmis takip ederiz

1 - superisi12

Uyuyun kizlar uyuyun:)biz kizimla evde dolaniyoruz:) 6 odali evde siginacak bir oda yok bu nebicim is:)her odadan bir kelle cikiyor:)bizde koridorlarda dolaniyoruzzz.. Anam bu bebe niye uyumuyor yaaaaaa
Oyy kıyamam size. O kadar çok mu misafiriniz? Allah kolaylık versin canım.

Kimler doguramadi kizlar biz saliya beklemedeyiz sanci gemezse dogum yapmayanlar adin yazarsa kim napmis takip ederiz

1 - superisi12

2- ben ben :)

bekliyorum bakalım ama sanırım sancım var anlayamadım bi türlü geceden beri :)

Ben de varım. Ptesiye kadar gelmezse kızım artık bi gün belirleyeceğiz.

1-superisi12
2-aysang
3-ismirna3506

bende varıım ne sancı ne bişii:) pazartesiye kadar gelmezse sezeryn yolu gozuktu bizee

1-superisi12
2-aysang
3-ismirna3506
4. lepi

Normal doğumu bekleyenlerden olarak bende beklemedeyim henüz :) gelesi yok paşamın gece sabaha karşı biraz sancı oldu ama kesildi geri gün sancıları mı deniyor buna acaba
5. Sıraya beni de yazın

kızlar ağrı tutması için neler yapıyorsunuz? ben de sancı gelmezse sezeryan ihtimali var suni sancı olmayacak çeşitli sebeplerden dolayı

kızlar ağrı tutması için neler yapıyorsunuz? ben de sancı gelmezse sezeryan ihtimali var suni sancı olmayacak çeşitli sebeplerden dolayı

Bende de sancı çıkmayınca ebeler egzersiz tavsiyeleri verdiler. Kalçayı kendi çevresinde döndürme, kalçayı öne arkaya sallama, penguen gibi yürüme, pilates topu ile yine aynı hareketler ve top üzerinde zıplama (kesinlikle arkadan birinin tutması gerekiyor dikkat edin) en çok önerdikleri ise ilişki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…