2014 Şubat Anneleri

Kızlar biz dr dayız vajinal muayene etti dr daha yukarıda inmemiş aşağı açılma yok 2 hafta bekler dedi suyu biraz azalmış normal bu haftalarda dedi

slm kızlar doktordan geldim herşey yolunda haftaya bugün tekrar gidicem ben ssvd düşünüyorum doktorumda gayet olumlu konuştu bakalım kısmet olur inşallah

Bende doğurmadım haftaya perşembe kontrolde çatı muayenesi yapcak doktor ona göre belli olcak normal mi sezeryan mı bakalım hakkımızda hayırlısı benim daha en az 2 haftam var valasağlıkla doğsundaa ben beklerimm

Isimx canim napiosun, iyisin insallah. Bu gece banyo yaptiktan sonra biraz artti cok sşükür, kivami pek sut gibi degil daha su gibi ama olsun napalim 3 gun oldu ancak herhalde. Ilk 2 gun kilo kaybi olunca mama takviyesi yapildi. Bugun hastaneden ciktik. Sut icin de humana almıştım zaten, hurma ceviz incir basucumda duruyor, bol bol da su iciyorum ama gel gör ki uykumu alamıyorum fazla. Siz de mi benim gibisiniz?

Alphinrosa, ismirna, esengulvedat, aysang mesajlarinizi yeni okudum kizlar, cok sagolun öpüyorum hepinizi, insallah her sey gonlunuzce olur...

Kizlaaarrrr artik hazirliklar tamam cok sukur bitti hem bebisin hem de benim ihtiyavlarim her seyim tamam cok sukur.artik doguma hazirim ama bizim bebisin hic gelmeye niyeti yok galiba😋35.haftada doktor artik basi asagida ve erken gelecek dedi bi hafta progesyan icelim dedi.36.haftada kafayi kanala sokmaya zorluyor bir hafta daha durur yine bir hafta daha progestan icelim dedi.nst lerde de siiinti yok ama bende hicbir hissiyat yok doguma dair ne sanci ne kasilma ne biliyim.bakalim cumartesi tekrar kontrol var nolcak bakalim meraktan oluyorummm

Adi ne oldu..psikolojine dikkat et..ozellikle buyukler yaninda surekli mudahil olacaklar mecburen..lohusalikta buna cok takiliyo insan ama

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopppppppppppppppppppppp anneyimmmmmmmmm

ayy cok cabuk geçiyo günler anlamoyorum bugün bütün gün mutfaktaydık kek yaptım 3 tepsi kurabiye 2 tepsi börek yaptık buzluga attık

yarında temizlik yapıcaz ymeek yapıcaz ben kendimi temzilicem duş felan alırım yaglanıp rahatlamaya calışıcam oyy cok heycanlıkendi ayakalrımla gidicem ya

lokum aldım dün ben hastanede pasta alcaktık millete dilimle ver catalı içecegi felan olmasın diye lokum oldım daha pratik bide kurabiye aptırıyoruz zaten yeter bide kelebekli buzdolabı süsü vericem oraya gelenlere mevlittekiler resimli keçeden çerçeve olucak

allahım benide ne giycem telaşı sardı sezeryan olanlar şu işi bi detaylı anlatsınlar yahu zaten ameliyata önlükle giricez onla cıkıcaz dimi hemşireler mi giydircek sonra yoksa odada mı kendimiz mi giyinicez ne giydiniz alt üst bicama mı yoksa gecelikmi boydan...kola serum takıyolarmı hep duruyomu serum :26: bide sonda mıydı neydi ondan takıyolarmış takıyolarmı ondan:26uff hiçbişey bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…