2014 Şubat Anneleri

ah kuzum kıyamam ben sana. benim oğlumda koltuk tepelerinden inmezdi. kızımda onun kadar olmasada öyleydi. oğlumun adı Eren 1,5 yaşındayken ereenn diye bağrınca otti diyor, koltuğa oturup 1 dakika geçti geçmedi yine başlıyordu. canım uykunuzda bir değişiklik var mı? birde normal doğum mu yaptın sezeryan mı?

canım vazgeçtim. eskisi kadar olmasada yine tatlı ama ammada yaramazmış yav. 4 kumandamı var? ilk defa bir televizyonda 4 kumanda biliyorum. en fazla 2 görmüştüm. o zaman dikkat son savhada hangi kumandayla ne yaptığınızı izliyor.

canım benim oğlumda rarada istediğini yapmayınca deeeeeee yada aığlığa başvuruyor

Annelerrr kizim bugun tekrar hastalaniyor gibi yeniden oksuruk ve burun akintisi basladi ben de hastayim napicam bilmiyorum yaramazliga da devam bu arda koltuklara cikip inebiliyor
geçmiş olsun canım. başlangıçtan önmlem alırsan hafif atlatır. herkes yayaramazlıktan yakınıyo. bizimkide hafif çıkmaya çalışıyor.

Benim kızımda telfon kumanda ve laptop manyağı. Mutfak dolabıni açar içindekilerini boşaltır. Tv ünitesinin çekmecelerini açar içinde bişey var çıkarır..

yasir süpürgeden hiç korkmuyo aksine oynuyor bugün evi süpürdm makinenin tepesinden inmedi
inşallah bu 15 tatilde uyku eğitimi de yapacaklarımın arasında
Annelerrr kizim bugun tekrar hastalaniyor gibi yeniden oksuruk ve burun akintisi basladi ben de hastayim napicam bilmiyorum yaramazliga da devam bu arda koltuklara cikip inebiliyor
ÇOK geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versnikinize de

Tesekkur ederim yasakhayal senden destek alarak giristim bu ise ve basariyorum sanirim☺
Bizim ev dublex ve bizim oda ust katta kizimin odasi alt katta bu yuzden hep bizim odada park yatakta yatti gunduz uykularini da anadizinde sallanarak uyudu artik cok konforsuzdu odasina alismaliydi.dun 55 dk aglayip uyudu bugun ise 25 dk aglayip uyudu telsiz de aldik gece duyup inicem yanina ins bakalim.yatili bakicimiz var artik 3 hafta oldu ama agladiginda gece ben yaninda olmak istiyorum o yuzden ona birsey demiyorum.ilk uyandiginda mama veriyorum sonrakilerde meme veriyorum.dun gece 2 saatte bir uyandi.icim parcalaniyor o orda tek basina aglayip uykuya daliyor diye ama tam zamni odasina alismasi icin sonra cok zor olabilir...

Burun akıntısı ile birlikte biraz öksürük ve hırıltıyla doktora gittik..Olur dedi önemsemedi doktor olası havalar soğuk dedi
Peditus bir de burun akıntısı için siccnasal verdi biraz pahalıdır ama bir yıl gider dedi daha iyi şimdi...
11. ay boy 78cm. kilo 11,75 böyle bizim değerler kızlar...

Arkadaşlar bende çocuğu tutamıyorum artık çok sıkıntılı geçiyor oturmuyor hep dikilmek istiyor çarpacak düşecek hep stresliyim insanın hoşuna gidiyor yazılanları okuyunca ama yaşayınca pek de öyle olmuyor çok fazla hareketli yaaaa...

Benim yavru 9,30 da uyur
öğlen uykusu da 12,30 - 13,30
öğleden sonra uykusu da 17,00 - 18,00 arası gündüz toplam 2 saati aşmamaya dikkat ederim...Pat diye odaya girer şarkılar söylerim

canim seni hakseveri tebrik ediyorum darisi bizim basimiza

gecmis olsun oglusuna...isimiz zor.

Çok geçmiş olsun.

MasaAllahgelişimi çok guzel
annesi çok iyi bakmış belli

kızlar bebişler gece uykusuna kaçta yatıyorlar? benim oğlumun en geç 12 oda binde bir. ya misafir gelir, ouykusu açılır ya da biz gideriz. yada uyumaz.
Bizimki çok.kötü Bi aydir.önceleri 10 gibi yatar.8 buçuk gibi kalkardi.sabah öğlen ikindi gibi 3 kere birer saat uyurdu.ne güzel günlermisşimdi daha iyi anliyorum

Bi aydır ise 12 ile 1 arası uyuyo

Sabah 10 da uyanirtabi bu arada tabiri caizse 20 kere ye yakın uyanir

Oglen bi defa uyur nası bu kadar hareketli ve az uyku yetiyo aklım almiyo

C caglardamla haksever diycektin buyuk bir ihtimal galiba canım.teşekkür ona bence.

Çünkü ben uyku eğitiminin (e)sine bile başlamadım

kızlar mete şu saat olmuş hala uyumuyo. ayaklarımdan bıraktığım zaman mıkırdanıyor, sallayıncada uyumuyo. bir ara oynadı ama artı iyice uykusu geldi. şuan bile sallıyorum. ateşine baktım, kulağına baktım. zaten ağlamıyo mıkırdanıyo.

Canım öğlenden 1 e kadar nasıl duruyo metede bu gece uyumadı hacaklarımda şuan yeni yeni dalmaya çalışıyo ah bende şaşırdım

canım kilosu çok iyi maşallah. boyuda öyle. uyku düzeniniz hemen hemen bizle aynı geç yatıyor birtek gece uykusuna birde öğle uykumuz 13-14 arası. zaten emir mete 2 saati pek geçirmez ama bu gece zor zar uyutabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…