ah kuzum kıyamam ben sana. benim oğlumda koltuk tepelerinden inmezdi. kızımda onun kadar olmasada öyleydi. oğlumun adı Eren 1,5 yaşındayken ereenn diye bağrınca otti diyor, koltuğa oturup 1 dakika geçti geçmedi yine başlıyordu. canım uykunuzda bir değişiklik var mı? birde normal doğum mu yaptın sezeryan mı?Çok hızlı jelibon.valla cogunu yazmadım.şimdiden böyleyse 1 yaşından sonra tam yürüyünce napacam bilmiyorum.çok yaramaz.kizmaktan anlamıyo.umursamiy o.yaw B8 bebek hiçmi oturmaz.oturmuyo.koltuk masa yatak tepesinde gece 1 kadar.dolaplari kitledimyoksa evde nevar döker kırar. pepe şarkı söylüyor ya hızlıca hareket ediyo bide ondan korkuyodu.malesef korkmuyo artık.bende emiri durdaramiyom artık.çok perişan im.
canım vazgeçtim. eskisi kadar olmasada yine tatlı ama ammada yaramazmış yav. 4 kumandamı var? ilk defa bir televizyonda 4 kumanda biliyorum. en fazla 2 görmüştüm. o zaman dikkat son savhada hangi kumandayla ne yaptığınızı izliyor.Ama çok yaramaz jelibonum.tv fişini cekiyo.hangi kumanda olduğunu biliyo 4 kumanda arasından tv kapatıp acıyo.çiçekleri kıriyo saksı deviriyo.daha neler neler.supurge yapamıyorum.hemen Prizden cekiyo..çok işim var bu oglanla daha 5 veya 6 adım atiyo.tam yururse nolacak halim bilmiyorum
canım benim oğlumda rarada istediğini yapmayınca deeeeeee yada aığlığa başvuruyorHe işte aynen öyle selin.anlattıklarınıhep var fazlasıda var.bide daha 10 buçuk aylık.17 subat dogumlu.bari yüksek şeylere çıkmasa ondan çok korkuyorum.dengesini kaybedip kafası üstüne düşer diye...14 aylikken halim nolur düşünmek bile istemiyorum.valla sacimi taramaya vaktim olmuyo.bazen yüzümü geç yıkıyorum.bi yere çıkıp bişey yapacak diye.hep pesindeyim.kızmayı umursamiyo.ceylin ne güzel tam kibar bi kız.biz kızınca oğlum daha şiddetli cevap veriyo bagiriyo.hızlıca bişeyler diyo.tabi anlamiyorum
geçmiş olsun canım. başlangıçtan önmlem alırsan hafif atlatır. herkes yayaramazlıktan yakınıyo. bizimkide hafif çıkmaya çalışıyor.Annelerrr kizim bugun tekrar hastalaniyor gibi yeniden oksuruk ve burun akintisi basladi ben de hastayim napicam bilmiyorum yaramazliga da devam bu arda koltuklara cikip inebiliyor
Canim zaten bronsitti gwcen hafta yenice duzeliyordu bugun tekrar brunu akiyorgeçmiş olsun canım. başlangıçtan önmlem alırsan hafif atlatır. herkes yayaramazlıktan yakınıyo. bizimkide hafif çıkmaya çalışıyor.
yasir süpürgeden hiç korkmuyo aksine oynuyor bugün evi süpürdm makinenin tepesinden inmediSelin supurge den iki ay öncesine kadar oglumda çok korkuyodu.senin gibi eşim beklerdim supurmek için.sonra burnu tıkanmışti.supurgeyle bağlanan bi aparat vardı.burun çekmek için.ondan sonra alıştı.şimdi en sevdigi şey süpürge
inşallah bu 15 tatilde uyku eğitimi de yapacaklarımın arasındacanım asla yüzünü gösterme dokunma o beşikte kalktıkca sen yatır o kalksın sen yatır hiç muhattab olma asla konuşma ve yüzüne bakma yüzünüde gösterme başını koluna daya ben sadece pışş pışş diyorum bak öglen uykusu 5 dakka sürdü en fazla 20-30 dakka sürüyo artık oda çok sinirli felansa 10-15 dakkada uyuyo artık salalrken bile aglayıp krize giriyodu o yüzden başladım bu eğitime delirtiyo beni elini tutu bacanı sıkıştır deli gb bara bara bnenni söle begenmez bide nenniyi değiştir saatlerce sallıyodum cıldırtıyodu beni(( şimdi öle değil ohh başınada pufumu koydum oturdum yerden pıs pıss bi kalkıp yatırıyorum zaten bi süre sonra kalkamıyo yada ben ayaga kelkınca o atıyo kendini yatırcam diye asla almıcamı biliyo kararlı oldugunu hissettir kendine büyük hedefler koy en fazla 1 saat aglar de şimdi aglatmazsam bidaha ömür boyu uyku düzeni olmucak de hep kendine telkin ver yataga yatırmadan kendini rahatlat tuvaletini yap aklındaki işlerini bitir sadece basında beklemeye odaklan canın sıkılmasın çünkü çok zekiler nefes alışverişinden bile anlıyolar malesef :))
canım bende dogdu dogalı ayamda ne gezmek bildim ne evime gelen misafiri deli gb lohusalıktan çıkamadım aylarca hala daha cıktıgım sölenemez cünkü kızım 40lı bebek gbydi sürekli tepemde( bereket şişman değil bide senini işmansa kopar bacakalrın merake tme ne morarır ne catlar öle bişey yok sen yeterki kararlı ol asla kucana alma ve asla konuşma muhattab olma ona kararlı oldugunu hissettir benimki zaten aglıyodu dediğin gb ayakta sallarkende mutsuzdu ne kaybederimkid edim başlarken ölede aglıyo böylede şimdi çok daha güzel herşey kendi kendine uyudugu için daha uzun süre uyuyo maşallah subannallah çok şükür rabbime arada gene bazen bişeyler oluyo daha cok aglıyo ama arada olanlarıda afffedicem artık ilerde inş yatana koyup odasından çkıcam o kendi kendine uyucak :)
benimkide hep tv ünitesinde cekyatlar büyük geliyo ama altına yastık koyup tırmanıyo :) yada bizim bacamızı felan kullanıyo çıkıyo :)
eskiden cekyatta yataktayken düşeri artık kbiliyo düşceni ellerini uzatıyo degemeyince salmıyo kendini çok hoşuma gidiyo canının kıymetini biliyo artık :) büyüdü
bizimkide yer sofrası görmesin birine gidince çok zorlanıyorum mümkün değil yedirtmiyo tepesine cıkıyo :)
mutfak dolaplarımı boşaltıyo alamadım daha kilitlerden hepsini indiriyo aşaya delirtiyo beni ama çok mutlu oluyo görsen tam bi ev kadını gb o tencereyi alıyo o kapa kapatıyo sinir :))
ıyy benimkide mutfak dolapalrımı boşatlıyo(
canım alıştır biran önce sallanmasınlar artık yazık bizede(( benimkide gece emekler gb yatakta dört dönüyo tutamıyorum valla:)) başta beşiğinde uyutuyorum işlk kalkısında emziriyorum yatama alıyorum beraber yatıryoruz sonraki kalkışında mama veriyorum sonrada emziriyorum diger uyanmalarında
ÇOK geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versnikinize deAnnelerrr kizim bugun tekrar hastalaniyor gibi yeniden oksuruk ve burun akintisi basladi ben de hastayim napicam bilmiyorum yaramazliga da devam bu arda koltuklara cikip inebiliyor
zaten öksürük, grip salgını var. dikkatli olmak lazım. havalarda ssoğucakmışCanim zaten bronsitti gwcen hafta yenice duzeliyordu bugun tekrar brunu akiyor
benim kizim onceleri gece 12 yada gece 2 uyuyordu ben mahfolmustum..bu iki haftadir 22:35 uyuyor .kızlar bebişler gece uykusuna kaçta yatıyorlar? benim oğlumun en geç 12 oda binde bir. ya misafir gelir, ouykusu açılır ya da biz gideriz. yada uyumaz.
canim seni hakseveri tebrik ediyorum darisi bizim basimizaTesekkur ederim yasakhayal senden destek alarak giristim bu ise ve basariyorum sanirim☺
Bizim ev dublex ve bizim oda ust katta kizimin odasi alt katta bu yuzden hep bizim odada park yatakta yatti gunduz uykularini da anadizinde sallanarak uyudu artik cok konforsuzdu odasina alismaliydi.dun 55 dk aglayip uyudu bugun ise 25 dk aglayip uyudu telsiz de aldik gece duyup inicem yanina ins bakalim.yatili bakicimiz var artik 3 hafta oldu ama agladiginda gece ben yaninda olmak istiyorum o yuzden ona birsey demiyorum.ilk uyandiginda mama veriyorum sonrakilerde meme veriyorum.dun gece 2 saatte bir uyandi.icim parcalaniyor o orda tek basina aglayip uykuya daliyor diye ama tam zamni odasina alismasi icin sonra cok zor olabilir...
gecmis olsun oglusuna...isimiz zor.Burun akıntısı ile birlikte biraz öksürük ve hırıltıyla doktora gittik..Olur dedi önemsemedi doktor olası havalar soğuk dedi
Peditus bir de burun akıntısı için siccnasal verdi biraz pahalıdır ama bir yıl gider dedi daha iyi şimdi...
11. ay boy 78cm. kilo 11,75 böyle bizim değerler kızlar...
Arkadaşlar bende çocuğu tutamıyorum artık çok sıkıntılı geçiyor oturmuyor hep dikilmek istiyor çarpacak düşecek hep stresliyim insanın hoşuna gidiyor yazılanları okuyunca ama yaşayınca pek de öyle olmuyor çok fazla hareketli yaaaa...
Benim yavru 9,30 da uyur
öğlen uykusu da 12,30 - 13,30
öğleden sonra uykusu da 17,00 - 18,00 arası gündüz toplam 2 saati aşmamaya dikkat ederim...Pat diye odaya girer şarkılar söylerim
Çok geçmiş olsun.Burun akıntısı ile birlikte biraz öksürük ve hırıltıyla doktora gittik..Olur dedi önemsemedi doktor olası havalar soğuk dedi
Peditus bir de burun akıntısı için siccnasal verdi biraz pahalıdır ama bir yıl gider dedi daha iyi şimdi...
Arkadaşlar bende çocuğu tutamıyorum artık çok sıkıntılı geçiyor oturmuyor hep dikilmek istiyor çarpacak düşecek hep stresliyim insanın hoşuna gidiyor yazılanları okuyunca ama yaşayınca pek de öyle olmuyor çok fazla hareketli yaaaa...
Benim yavru 9,30 da uyur
öğleden sonra uykusu da 17,00 - 18,00 arası gündüz toplam 2 saati aşmamaya dikkat ederim...Pat diye odaya girer şarkılar söylerim
Bizimki çok.kötü Bi aydir.önceleri 10 gibi yatar.8 buçuk gibi kalkardi.sabah öğlen ikindi gibi 3 kere birer saat uyurdu.ne güzel günlermiskızlar bebişler gece uykusuna kaçta yatıyorlar? benim oğlumun en geç 12 oda binde bir. ya misafir gelir, ouykusu açılır ya da biz gideriz. yada uyumaz.
C caglardamlaTesekkur ederim yasakhayal senden destek alarak giristim bu ise ve basariyorum sanirim☺
Bizim ev dublex ve bizim oda ust katta kizimin odasi alt katta bu yuzden hep bizim odada park yatakta yatti gunduz uykularini da anadizinde sallanarak uyudu artik cok konforsuzdu odasina alismaliydi.dun 55 dk aglayip uyudu bugun ise 25 dk aglayip uyudu telsiz de aldik gece duyup inicem yanina ins bakalim.yatili bakicimiz var artik 3 hafta oldu ama agladiginda gece ben yaninda olmak istiyorum o yuzden ona birsey demiyorum.ilk uyandiginda mama veriyorum sonrakilerde meme veriyorum.dun gece 2 saatte bir uyandi.icim parcalaniyor o orda tek basina aglayip uykuya daliyor diye ama tam zamni odasina alismasi icin sonra cok zor olabilir...
Canım öğlenden 1 e kadar nasıl duruyo metede bu gece uyumadı hacaklarımda şuan yeni yeni dalmaya çalışıyo ah bende şaşırdımBizimki çok.kötü Bi aydir.önceleri 10 gibi yatar.8 buçuk gibi kalkardi.sabah öğlen ikindi gibi 3 kere birer saat uyurdu.ne güzel günlermisşimdi daha iyi anliyorum
Bi aydır ise 12 ile 1 arası uyuyo
Sabah 10 da uyanirtabi bu arada tabiri caizse 20 kere ye yakın uyanir
Oglen bi defa uyurnası bu kadar hareketli ve az uyku yetiyo aklım almiyo
canım kilosu çok iyi maşallah. boyuda öyle. uyku düzeniniz hemen hemen bizle aynı geç yatıyor birtek gece uykusuna birde öğle uykumuz 13-14 arası. zaten emir mete 2 saati pek geçirmez ama bu gece zor zar uyutabildim.Burun akıntısı ile birlikte biraz öksürük ve hırıltıyla doktora gittik..Olur dedi önemsemedi doktor olası havalar soğuk dedi
Benim yavru 9,30 da uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?