canım gece 2 ne yaa? aman şimdi düzelmiş ya. yasakhayalin oğlunun uyku düzeni çok bozuk. geceleri 20 kez kalkıyormuş.benim kizim onceleri gece 12 yada gece 2 uyuyordu ben mahfolmustum..bu iki haftadir 22:35 uyuyor .
aynen canım. bende başlarım yakında ama ne zaman. geceleri daha doğrusu sabaha karşı sütünü içtikten sonra uyuyo ama gündüz uyumuyo.canim seni hakseveri tebrik ediyorum darisi bizim basimiza
Benim sasirdigimda bide bukadar hareketli olmasına rağmen.hani uykusu az alan yorgun ne olur.maşalah muhammed emirde o yok.Canım öğlenden 1 e kadar nasıl duruyo metede bu gece uyumadı hacaklarımda şuan yeni yeni dalmaya çalışıyo ah bende şaşırdım
Kis jelibon inş böyle gitmez.korkutmum da oglumda böle başladı geç uyumaya alışkanlık haline getirdikızlar mete şu saat olmuş hala uyumuyo. ayaklarımdan bıraktığım zaman mıkırdanıyor, sallayıncada uyumuyo. bir ara oynadı ama artı iyice uykusu geldi. şuan bile sallıyorum. ateşine baktım, kulağına baktım. zaten ağlamıyo mıkırdanıyo.
canim eskiden bende oyleydim kizim cok gec yatardi ben kafayi yiyordum..cok sukur duzene girdi ama geceleri sut icin cok uyanir...kızlar mete şu saat olmuş hala uyumuyo. ayaklarımdan bıraktığım zaman mıkırdanıyor, sallayıncada uyumuyo. bir ara oynadı ama artı iyice uykusu geldi. şuan bile sallıyorum. ateşine baktım, kulağına baktım. zaten ağlamıyo mıkırdanıyo.
masallah oglusuna insallah hep boyle devam eder.benim kizim gunduzleri fazla emmes ama geceleri cok emiyor ondan cok uyaniyor.Merhaba kızlar nasılsınız?
Son 4 sayfayı okudum uykudan bahsetmişsiniz.
bizim uykuya ilgili pek sıkıntımız olmadı hatta çoğu bebeğe göre çok çok mükemmel...gündüz toplam 3,5 - 4 saat uyuyor,gece uykusuna 9 - 10 gibi yatıyor.
Son 5 gündür geceleri süt için uyanmıyor,en son gece 12 de 100cc süt içiriyorum ve sabah 8.30 a kadar uyanmadan uyuyor.tabi ben sürekli uyanmaya alıştığım için kalkıp bakıyorum derin uykuda oluyor ve üstünü örtüp tekrar uyuyorum,
Bir yandan iyi oldu ama bir yandan da gece sütünü bıraksın istemiyorum çünkü daha çok erken...
Biberonla süt veren anneler sizinkiler gece kaç defa ve kaç cc süt içiyor,gece beslenmesini bırakan var mı?
canım her uyandığında az az mı emiyor? 10-11 aylık bebek fazla uyanmaz. en fazla 3 kez. metede akşam 2 gibi dalabildi. sabahta her sabah 05'te içtiği sütünü 07'da içti. sabahta 11:30 gibi kalktı. dur bakalım bu gece nasıl uyuyacağız. sabah hiç bu kadar uyumazdı.canim eskiden bende oyleydim kizim cok gec yatardi ben kafayi yiyordum..cok sukur duzene girdi ama geceleri sut icin cok uyanir...
canım endişelenme. 1 yaşında diş çıkartan bebek biliyorum ben. sonra hepsi peşpeşe gelir.ya kızlar şaka maka hala diş yok..vallahi artık endişenmeye başlıyorum
canım ben bırakmadım. akşam ece yatarken 22:30 ile 23:00 arası 190 cc süt içiyor. o onu sabah 5-6'ya kadar tutuyor. gece değilde sabaha karşı 5,6 gibide 150cc süt içiyor. uykumuzda gündüz 2 saat. bazen 2,5 oluyor. gecede 22:00 ile 23:00 arası uyur. bu ece hariç.Merhaba kızlar nasılsınız?
Son 4 sayfayı okudum uykudan bahsetmişsiniz.
bizim uykuya ilgili pek sıkıntımız olmadı hatta çoğu bebeğe göre çok çok mükemmel...gündüz toplam 3,5 - 4 saat uyuyor,gece uykusuna 9 - 10 gibi yatıyor.
Son 5 gündür geceleri süt için uyanmıyor,en son gece 12 de 100cc süt içiriyorum ve sabah 8.30 a kadar uyanmadan uyuyor.tabi ben sürekli uyanmaya alıştığım için kalkıp bakıyorum derin uykuda oluyor ve üstünü örtüp tekrar uyuyorum,
Bir yandan iyi oldu ama bir yandan da gece sütünü bıraksın istemiyorum çünkü daha çok erken...
Biberonla süt veren anneler sizinkiler gece kaç defa ve kaç cc süt içiyor,gece beslenmesini bırakan var mı?
ben geçen ay oldum.ben dogum yaptigimdan beri halen adet olmadim..gecen gun idrar testi yaptim cok sukur hamile degilim....ama yinede cok korkuyorum..sizce normalmi?
evet canim cok az iciyor..ben kizima mama vermirmiyorum anne sutu iciyor.canım her uyandığında az az mı emiyor? 10-11 aylık bebek fazla uyanmaz. en fazla 3 kez. metede akşam 2 gibi dalabildi. sabahta her sabah 05'te içtiği sütünü 07'da içti. sabahta 11:30 gibi kalktı. dur bakalım bu gece nasıl uyuyacağız. sabah hiç bu kadar uyumazdı.
canim buyuk ihtimalle disten dolayi uyumamis..insallah bu aksam erken uyur.kızlar emir metenin köpek dişi patladı. akşam dişi yüzündende uyumamış olabilir
süt içiyor derken kasttettiğiniz pastörize süt mü yoksa formül mama mıcanım ben bırakmadım. akşam ece yatarken 22:30 ile 23:00 arası 190 cc süt içiyor. o onu sabah 5-6'ya kadar tutuyor. gece değilde sabaha karşı 5,6 gibide 150cc süt içiyor. uykumuzda gündüz 2 saat. bazen 2,5 oluyor. gecede 22:00 ile 23:00 arası uyur. bu ece hariç.
Gazan mübarek olsun biricikimdün gece ben de başlayayım şu uyku eğitimine dedim bi türlü uzatamadım sürekli zorka kalktı ben de kucama alıp piş pişledim ama meme vermedim çok ağladı iki kere morerıp nefesi kesildi sırtını sıvazladm kendine geldi devam ettik o kadar yoruldum ki dayanamadm yine memeye attımoysa bunu yapmamalıydm . yine o kazandı ama kararlıyım tekrar deniycem
Bide erken uyuma yerine alışkanlık haline geliyo.benim oglan diş çıkardı .uyku tekniğinede değiştirdi.eskiye donmedicanim buyuk ihtimalle disten dolayi uyumamis..insallah bu aksam erken uyur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?