- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
valla yasakhayalim biraz daha sabrım olsaydı devam edecektm ben 10,5 aydır artık çok yoruldm gev-ce 3 te yata yirmi defa emmeye kalkar dalana kadar da sürekli emer çokkkk yoruldum bi de ben işe gidiyorum .perişanım. gün içinde de eteğimden ayrılmaz o yüzden artık bir düzen istiyorum .yasir düzene alışsın ki ona bir kardeş düşünebilelim çünkü yalnız kalsın istemiyrm . e yaş da geçmeden Allah izin verirse 2. si olsun diyormGazan mübarek olsun biricikim
Ben hiç teşebbüs bile edemiyommuhammed de aynı yasir gibi öyle B8 saat aglim susumm yok onda ya bayalana kadar agliy cak.yada ses tamamen gidene kadar.bide hırslı agliyo.kalbi hızlı calisiyo titriyor o yüzden napim bole devam edecem belki kendi düzelir ilerde
ben de vermek istiyorm aslına ama suyla incelterek alamanyada olmasaydn hangi markayı veriyordn diye sorardmKuşlar ven baya baya inek sütü vermeye başladım.günde en az 150 cc kadar.direk değilde.muhallebi çorba avakoda yu onla ezip veriyom...ins kiloya yansır.yarıyo durşükür bi yan etkisi olmadi BI AY SONRA DİREK VERcem icirecem
canm ısırmanın önüne geçmek mümkün değil Yasir tuttu mu koparıyorYaw bide bu bebeklerin isirmasini nasıl engellerizkopacak parmağım gobegim ayaklarım bacakim bebekten korkuyom ıymi
canım sadece süt ile cicibebe. aptamil vriyordu ama birkaç aydır vermiyorum. zatne sabah kahvaltı ve bazı ymeklerde bizim yediklerimizi yiyiyor. içine cicibebe hariç birşey kattığım zaman içmiyor. allahtan diğer şeyleri yiyiyor. aptamilde gdo olduğu için vermiyorum. versem içer. ara sıra kavanoz maması veriyorum. genelde misafirlikte falansüt içiyor derken kasttettiğiniz pastörize süt mü yoksa formül mama mı
yasakhayalim snin muhamedle işin zor. uykusu sorun, yaramazlığı uzun.Gazan mübarek olsun biricikim
Ben hiç teşebbüs bile edemiyommuhammed de aynı yasir gibi öyle B8 saat aglim susumm yok onda ya bayalana kadar agliy cak.yada ses tamamen gidene kadar.bide hırslı agliyo.kalbi hızlı calisiyo titriyor o yüzden napim bole devam edecem belki kendi düzelir ilerde
canım sadece anne sütümü yoksa sizin yediklerinizimi yiyiyor?evet canim cok az iciyor..ben kizima mama vermirmiyorum anne sutu iciyor.
aynen canım olabilir. bırak yarın 13 yaşındaki ikizlerimin okulu var. bugün öğle uykusunu 30 dakika uyuttum. sonrada 1 saat uyursa en azından 1,5 saat uyumuş olur ve dengelerim. biraz huysuzluğu vardı ama açıldı.canim buyuk ihtimalle disten dolayi uyumamis..insallah bu aksam erken uyur.
yok anım inşallah eski haline dönnr. aslında 1 geceden birşey olmaz. daha önceleride sebepsizce uyumadığı oldu ama eski haline döndü.Bide erken uyuma yerine alışkanlık haline geliyo.benim oglan diş çıkardı .uyku tekniğinede değiştirdi.eskiye donmedi
canım işimiz zor. hakseveri ve şimdi nickini hatırlayamadığım bir üye vardı. onları tebrik eder, biziede başarılar dilerim bu eğitimdedün gece ben de başlayayım şu uyku eğitimine dedim bi türlü uzatamadım sürekli zorka kalktı ben de kucama alıp piş pişledim ama meme vermedim çok ağladı iki kere morerıp nefesi kesildi sırtını sıvazladm kendine geldi devam ettik o kadar yoruldum ki dayanamadm yine memeye attımoysa bunu yapmamalıydm . yine o kazandı ama kararlıyım tekrar deniycem
ben de sabah 5-6 gibi cibebeyi suyla sulandırıp biberonla veriyorum . ben de mi artık sütle mi yapsamcanım sadece süt ile cicibebe. aptamil vriyordu ama birkaç aydır vermiyorum. zatne sabah kahvaltı ve bazı ymeklerde bizim yediklerimizi yiyiyor. içine cicibebe hariç birşey kattığım zaman içmiyor. allahtan diğer şeyleri yiyiyor. aptamilde gdo olduğu için vermiyorum. versem içer. ara sıra kavanoz maması veriyorum. genelde misafirlikte falan
canım inek sütü derken bakkaldaki sütlerden değilde günlük süt mü?Kuşlar ven baya baya inek sütü vermeye başladım.günde en az 150 cc kadar.direk değilde.muhallebi çorba avakoda yu onla ezip veriyom...ins kiloya yansır.yarıyo durşükür bi yan etkisi olmadi BI AY SONRA DİREK VERcem icirecem
güldürdüm beni canım. ona çare yok galiba.Yaw bide bu bebeklerin isirmasini nasıl engellerizkopacak parmağım gobegim ayaklarım bacakim bebekten korkuyom ıymi
canım yaşar'a gündüz kim bakıyor? birde işe gidiyorsun. gece uyku yok, sabah viş. insan haliyle perişan olur.valla yasakhayalim biraz daha sabrım olsaydı devam edecektm ben 10,5 aydır artık çok yoruldm gev-ce 3 te yata yirmi defa emmeye kalkar dalana kadar da sürekli emer çokkkk yoruldum bi de ben işe gidiyorum .perişanım. gün içinde de eteğimden ayrılmaz o yüzden artık bir düzen istiyorum .yasir düzene alışsın ki ona bir kardeş düşünebilelim çünkü yalnız kalsın istemiyrm . e yaş da geçmeden Allah izin verirse 2. si olsun diyorm
canım bende birkaç kez verdim ama oğlan sevmedi öyle. şimdi sütsüz içmiyor. hem verirsen daha vitaminli olur.ben de sabah 5-6 gibi cibebeyi suyla sulandırıp biberonla veriyorum . ben de mi artık sütle mi yapsam
canim sabahlari kahvalti ogle ona corba yapiyorum aksama dogru meyve yada yogurt veriyorum aksamda bizim yemeklerden veriyorum...canım sadece anne sütümü yoksa sizin yediklerinizimi yiyiyor?
Birickm suyla da inceltmiy orum.organik 3.8 yağ oranli taze süt veriyorum.ben de vermek istiyorm aslına ama suyla incelterek alamanyada olmasaydn hangi markayı veriyordn diye sorardm
Tatilde alistir.inş uyum sağlar kuzucuk.valla yasakhayalim biraz daha sabrım olsaydı devam edecektm ben 10,5 aydır artık çok yoruldm gev-ce 3 te yata yirmi defa emmeye kalkar dalana kadar da sürekli emer çokkkk yoruldum bi de ben işe gidiyorum .perişanım. gün içinde de eteğimden ayrılmaz o yüzden artık bir düzen istiyorum .yasir düzene alışsın ki ona bir kardeş düşünebilelim çünkü yalnız kalsın istemiyrm . e yaş da geçmeden Allah izin verirse 2. si olsun diyorm
Ay kızlar yerine tel kuşlar yazmış yeni farkettimKuşlar ven baya baya inek sütü vermeye başladım.günde en az 150 cc kadar.direk değilde.muhallebi çorba avakoda yu onla ezip veriyom...ins kiloya yansır.yarıyo durşükür bi yan etkisi olmadi BI AY SONRA DİREK VERcem icirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?