2014 Şubat Anneleri

Kuşlar ven baya baya inek sütü vermeye başladım.günde en az 150 cc kadar.direk değilde.muhallebi çorba avakoda yu onla ezip veriyom...ins kiloya yansır.yarıyo durşükür bi yan etkisi olmadiBI AY SONRA DİREK VERcem icirecem

valla yasakhayalim biraz daha sabrım olsaydı devam edecektm ben 10,5 aydır artık çok yoruldm gev-ce 3 te yata yirmi defa emmeye kalkar dalana kadar da sürekli emer çokkkk yoruldum bi de ben işe gidiyorum .perişanım. gün içinde de eteğimden ayrılmaz o yüzden artık bir düzen istiyorum .yasir düzene alışsın ki ona bir kardeş düşünebilelim çünkü yalnız kalsın istemiyrm . e yaş da geçmeden Allah izin verirse 2. si olsun diyorm

ben de vermek istiyorm aslına ama suyla incelterek alamanyada olmasaydn hangi markayı veriyordn diye sorardm

Yaw bide bu bebeklerin isirmasini nasıl engellerizkopacak parmağım gobegimayaklarım bacakimbebekten korkuyom ıymi
canm ısırmanın önüne geçmek mümkün değil Yasir tuttu mu koparıyor. babasının baş parmağını ısırmak istiyo vermeyince kıyamet koparıyo bi üst dişleri aralıklı çıktı sizde de öyle mi yasakhayal

süt içiyor derken kasttettiğiniz pastörize süt mü yoksa formül mama mı
canım sadece süt ile cicibebe. aptamil vriyordu ama birkaç aydır vermiyorum. zatne sabah kahvaltı ve bazı ymeklerde bizim yediklerimizi yiyiyor. içine cicibebe hariç birşey kattığım zaman içmiyor. allahtan diğer şeyleri yiyiyor. aptamilde gdo olduğu için vermiyorum. versem içer. ara sıra kavanoz maması veriyorum. genelde misafirlikte falan

Son düzenleme:
yasakhayalim snin muhamedle işin zor. uykusu sorun, yaramazlığı uzun.

canim buyuk ihtimalle disten dolayi uyumamis..insallah bu aksam erken uyur.
aynen canım olabilir. bırak yarın 13 yaşındaki ikizlerimin okulu var. bugün öğle uykusunu 30 dakika uyuttum. sonrada 1 saat uyursa en azından 1,5 saat uyumuş olur ve dengelerim. biraz huysuzluğu vardı ama açıldı.

Bide erken uyuma yerine alışkanlık haline geliyo.benim oglan diş çıkardı .uyku tekniğinede değiştirdi.eskiye donmedi
yok anım inşallah eski haline dönnr. aslında 1 geceden birşey olmaz. daha önceleride sebepsizce uyumadığı oldu ama eski haline döndü.

canım işimiz zor. hakseveri ve şimdi nickini hatırlayamadığım bir üye vardı. onları tebrik eder, biziede başarılar dilerim bu eğitimde

ben de sabah 5-6 gibi cibebeyi suyla sulandırıp biberonla veriyorum . ben de mi artık sütle mi yapsam

canım inek sütü derken bakkaldaki sütlerden değilde günlük süt mü?

canım yaşar'a gündüz kim bakıyor? birde işe gidiyorsun. gece uyku yok, sabah viş. insan haliyle perişan olur.

Tatilde alistir.inş uyum sağlar kuzucuk.

Çalışınca daha zor.rabbim yardimcin olsun.

Ay kızlar yerine tel kuşlar yazmış yeni farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…