bende vermedim kizima devam sutu verdim icmedi bide benim kizim biberon tutmayi bilmiyor alisamadi gitti..bardaktan icmeyi seviyor..Birickm suyla da inceltmiy orum.organik 3.8 yağ oranli taze süt veriyorum.
Ver nolur ki artık yaşlarına geldiler.
Aaa evet bizdede aralıklı demekki normalcanm ısırmanın önüne geçmek mümkün değil Yasir tuttu mu koparıyor. babasının baş parmağını ısırmak istiyo vermeyince kıyamet koparıyo bi üst dişleri aralıklı çıktı sizde de öyle mi yasakhayal
Muhallebi sine süt kat Taube daha besleyici olurbende vermedim kizima devam sutu verdim icmedi bide benim kizim biberon tutmayi bilmiyor alisamadi gitti..bardaktan icmeyi seviyor..
Desene jelibonum gitti göbek el bacakgüldürdüm beni canım. ona çare yok galiba.
Evet günlük süt alıyorum marketten organik yaziyo üstündecanım inek sütü derken bakkaldaki sütlerden değilde günlük süt mü?
Sütle ver biricikim.yaw daha güzel tadı oluyo.yazık suyla hiç güzel değil.ama bence kaşıkla yedir.ben ole yapıyorum.ben de sabah 5-6 gibi cibebeyi suyla sulandırıp biberonla veriyorum . ben de mi artık sütle mi yapsam
Caglardamla başardı....canım işimiz zor. hakseveri ve şimdi nickini hatırlayamadığım bir üye vardı. onları tebrik eder, biziede başarılar dilerim bu eğitimde
Sütümü bardakla veriyon Taube..bende vermedim kizima devam sutu verdim icmedi bide benim kizim biberon tutmayi bilmiyor alisamadi gitti..bardaktan icmeyi seviyor..
Benimki de kız canım,emmeyi bıraktı,emerken biz de öyleydikmasallah oglusuna insallah hep boyle devam eder.benim kizim gunduzleri fazla emmes ama geceleri cok emiyor ondan cok uyaniyor.
Maşallah canım güzel içiyormuş seninki,benim kız çok nadir 150cc içebiliyor,daha fazlasını içtiği görülmemiştircanım ben bırakmadım. akşam ece yatarken 22:30 ile 23:00 arası 190 cc süt içiyor. o onu sabah 5-6'ya kadar tutuyor. gece değilde sabaha karşı 5,6 gibide 150cc süt içiyor. uykumuzda gündüz 2 saat. bazen 2,5 oluyor. gecede 22:00 ile 23:00 arası uyur. bu ece hariç.
Canım merhaba nasılsın emir nasıl?ameliyat yarası sağlığı nasıl?çok uzun zaman oldu ama takip edemedim gelişmeleri...Sütümü bardakla veriyon Taube..
Ben alistirma dim daha bardağa.iii olur aslında alissa
canim kizim sadece suyu bardakla iciyor..biberonda su icmiyor..Sütümü bardakla veriyon Taube..
Ben alistirma dim daha bardağa.iii olur aslında alissa
darisi bizim basimiza..benim kizim emerek uyuyor.Caglardamla başardı....bide haksever er
He bende süt veriyorsun sanmistimcanim kizim sadece suyu bardakla iciyor..biberonda su icmiyor..
Benimkide her uyanmada gezmek istiyodarisi bizim basimiza..benim kizim emerek uyuyor.
yasakhayalim her uyanmada birde gece gece o istek nerden oluşuyor? kucakta mı geziyor?Benimkide her uyanmada gezmek istiyo
anladım canım. emmeyi gece ağırlıklı yapıyor yani. canım sen normal doğum mu sezeryan doğummu yaptın?canim sabahlari kahvalti ogle ona corba yapiyorum aksama dogru meyve yada yogurt veriyorum aksamda bizim yemeklerden veriyorum...
olsun canım. herkes hata yapabilir. bence çok yanlış yazıyorum sen dahil bütün herkes kusuruma bakmasın.Ay kızlar yerine tel kuşlar yazmış yeni farkettim
aynen canım ona tatlı geliyor dişlerini güçlendiriyor ama olan sana ve bütün ısırılanlara oluyor.Desene jelibonum gitti göbek el bacak
m canım. bende başlarım artık. muhallebi vet besleyici olur.Evet günlük süt alıyorum marketten organik yaziyo üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?