2014 Şubat Anneleri

Sütümü bardakla veriyon Taube..

Ben alistirma dim daha bardağa.iii olur aslında alissa
Emir de bizden özenip arada istiyo ama bi içsin her yer su. zaten sütü vermiyorum. bir kere genzine kaçtı ama birkaç saat sonra yine istedi. zevkli geliyo her halde. . yine baya beceriyo ama her yere dökülüyo üst baş, ağız, burun.

canım her ailede bir tane var galiba genelde. benimde 13 yaşındaki kızım iştahsız.

Bi dışarı ciktik bütün düzen gitti en son öğlen 1 de uyandi dahada ih mih salliyorum salliyorum soyleniyo uykusu var var uyumuyo babamdayiz alt tarafı ev yani çocuk kudurdu ben daha masa toplucam mutfak beni bekliyo bu uyumuyo offf

Cnmkzm hosgeldinDila halen aynımi kuzumek gıdayi hiçmi almiyo daha

Canım merhaba nasılsın emir nasıl?ameliyat yarası sağlığı nasıl?çok uzun zaman oldu ama takip edemedim gelişmeleri...
Seninle daha çok paylaşımımız oldu burda unutulmadın yani:)))
Sağlığı çok iyi şükür teyzesi.yürümeye başladı..iştahı şükür düzeldi ama bi ayda 7 dişi çıktı uyku düzeni kotulesti.geç yatıyo gece çok uyaniyo.bende seni dolayi unutmadim.çalıştığın için gelemiyosun biliyorum.Dila yuruyomu

ah yasakhayalim emir ameliyat mı oldu? geçmiş olsun. ne ameliyatı?
Evet jelibonum saol. 8 aylikken kasik fitigindan ameliyat oldu..şükür iyi geçti ameliyatı şu an hiç bi sorun yok.ailede genetik bu fıtık.dayisinda amcasında babasınDada var.muhammed emirde de çıktı malesef.

dogru diyon canim vermeye baslicam.sana zahmet muhallebinin tarifini verirmisin..
Taubem ben bi tatlı kaşığına bi çay b.süt koyup yapiyodum.irmik pirinç ve yulaf unu nu karıştırıp öyle yapıyorum...pekmez koysam iyi ama oğlum hiç sevmiyo pekmezi...mina seviyo sa onla tatlandir yada meyveylegerçi bunlar olmasada olur süt güzel yapıyo tadini

Bende 2 gündür muhallebiyi başladım günlük sutle yaptım irmik nohut kadar tereyağ biraz su muz ezdim içine kokusu gayet güzel oldu yedi bitirdi birde pirinç unuyla yapıcam esmer pirinç alıp geceden ıslatıp rondodan çekicem iyice al sana pirinç unu hemde ev yapımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…