canım ben gün içinde ara ara kaşıkla verip içine tereyağı katıyorum. evet suyla güzel olmaz. tatsız olur.Sütle ver biricikim.yaw daha güzel tadı oluyo.yazık suyla hiç güzel değil.ama bence kaşıkla yedir.ben ole yapıyorum.
he evet hatırlayamadığımı yazmışsın. haksever ortalarda yok ama inşallah birşey olmamıştır.Caglardamla başardı....bide haksever er
Emir de bizden özenip arada istiyo ama bi içsin her yer su. zaten sütü vermiyorum. bir kere genzine kaçtı ama birkaç saat sonra yine istedi. zevkli geliyo her halde. . yine baya beceriyo ama her yere dökülüyo üst baş, ağız, burun.Sütümü bardakla veriyon Taube..
Ben alistirma dim daha bardağa.iii olur aslında alissa
canım kaç aylııkken emmeyi bıraktı?Benimki de kız canım,emmeyi bıraktı,emerken biz de öyleydik
canım her ailede bir tane var galiba genelde. benimde 13 yaşındaki kızım iştahsız.Maşallah canım güzel içiyormuş seninki,benim kız çok nadir 150cc içebiliyor,daha fazlasını içtiği görülmemiştir
Uzun zamandır girmemiştim hatırlayanlar bilir doğuştan iştahsız bir kızım var,hala düzelmedi
ah yasakhayalim emir ameliyat mı oldu? geçmiş olsun. ne ameliyatı?Evet günlük süt alıyorum marketten organik yaziyo üstünde
evet emmeyi gece agirlikli yapiyor..ben normal dogum yaptim..ya senanladım canım. emmeyi gece ağırlıklı yapıyor yani. canım sen normal doğum mu sezeryan doğummu yaptın?
bendemi baslasam.m canım. bende başlarım artık. muhallebi vet besleyici olur.
Cnmkzm hosgeldinMaşallah canım güzel içiyormuş seninki,benim kız çok nadir 150cc içebiliyor,daha fazlasını içtiği görülmemiştir
Uzun zamandır girmemiştim hatırlayanlar bilir doğuştan iştahsız bir kızım var,hala düzelmedi
Sağlığı çok iyi şükür teyzesi.yürümeye başladı..iştahı şükür düzeldi ama bi ayda 7 dişi çıktı uyku düzeni kotulesti.geç yatıyo gece çok uyaniyo.Canım merhaba nasılsın emir nasıl?ameliyat yarası sağlığı nasıl?çok uzun zaman oldu ama takip edemedim gelişmeleri...
Seninle daha çok paylaşımımız oldu burda unutulmadın yani:)))
Taube ver kiscem ya 11 aylik olacaklar.muhallebi sine su yerine kat.tadı bile sütle daha güzel oluyobendemi baslasam.
dogru diyon canim vermeye baslicam.sana zahmet muhallebinin tarifini verirmisin..Taube ver kiscem ya 11 aylik olacaklar.muhallebi sine su yerine kat.tadı bile sütle daha güzel oluyo
masallah afizana ne guzel herkesin cocugunun ismini biliyorsun..Cnmkzm hosgeldinDila halen aynımi kuzum ek gıdayi hiçmi almiyo daha
Evet jelibonum saol. 8 aylikken kasik fitigindan ameliyat oldu..şükür iyi geçti ameliyatı şu an hiç bi sorun yok.ailede genetik bu fıtık.dayisinda amcasında babasınDada var.muhammed emirde de çıktı malesef.ah yasakhayalim emir ameliyat mı oldu? geçmiş olsun. ne ameliyatı?
Saol Taubem.bole isim adres tel num.unutmuyorum genelde.masallah afizana ne guzel herkesin cocugunun ismini biliyorsun..
Taubem ben bi tatlı kaşığına bi çay b.süt koyup yapiyodum.irmik pirinç ve yulaf unu nu karıştırıp öyle yapıyorum...pekmez koysam iyi ama oğlum hiç sevmiyo pekmezi...mina seviyo sa onla tatlandir yada meyveyledogru diyon canim vermeye baslicam.sana zahmet muhallebinin tarifini verirmisin..
Ins alısmıştır iyce zeynephe evet hatırlayamadığımı yazmışsın. haksever ortalarda yok ama inşallah birşey olmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?