2014 Şubat Anneleri

maşallah ne kadrda belirgin ttalım

benimkide bir nokta gibiydi ama artık hareket bile ediyo boş gebelik diye cok korkuyordum ilk başlarda görünmeyince normaldı görünmemesi ama yazık bebegimizn cok evhamlı bi annesi olacak seninkide belirginlesmiştir böyle

bence git canım..aksatma... bu arada yukarıya bir mesajına cvp yazdım görmedin sanırım.. bebişin boyu 28,4 mm ve ilk çocuğum sezeryan benimde.

gormedım valla canım benım, kusuruma bakma aaa oylemı bız aynı gun dogum yaparız artıkk masallahhh mınıklerımıze...

benimki 7+5 bugün dün çekildi ama ultrason kalitesiz ben hiçbişi göremiorum:)

yükle yükle aramızda 3 gün var seninle ben gün farkıyla öndeyim ama doktorum 2 subat dedi tembelim 2 güün geriden geliyo :)

Denıyorum canım, olmadı bırazdan kocıs yukler.. masallah heryerı bellı artık kac mılım.. sorma cnm evham benım ıkıncı adım :18::18: ama bunu tahmın olarak mı alırsın hıs olarak mı atmak olarak bncede erkekk

canım hayırlı olsun bebişin. benim 8 yaşında bir oğlum var ve naçizane fikrim bebişin erkek

Allah bağışlasın oğlunuuu ağzın bal yesinnnn inşallah irkektir :) SAĞLIKLI SİHHATLİ olsun da cinsiyet pek farketmiyor ama ben cocuk gelişimi okuyorum ve elimde değil erkekleri daha cok seviyorum :)

kızlar merhaba
bir süredir yazamıyorum. yazlığa gitmiştik internet cafe den girerim diye düşünüyordum fakat evden bile çıkamadım. şimdi evdeyim fakat yarın yine gidicem. özlemişim burayı ve paylaşımları. 22 temmuza randevumu alıcam inşallah bir sıkıntı çıkmaz

yüklesin bende göreyim minik meleği :) ay canım varya ben erkek bebekleri cok cok seviyorum Rabbim gönlüme göre veriyo heralde inşallah yanı kız diyen cıkmadı daha inşallah irkekim olur senin ilk bebk mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…