teşekkür ederim aminnn hepimiz inşallah ivet ikizlerim olcek bakalım napcaz bi taraftan çok istiyorum bi taraftan ya yetemezsm die korkuyorum büyüklerden yardım alcaz artıkhoş geldin cnm aramıza benimde 1 şubat görünüyo ama belli olmuyor o işler maşallah ikiz demek inşallah sağlıkla kucağınada alırsın
hoşbuldum aminnnnee hoşgeldin ozaman..allah hayırlısıyla bebişlerini kucagına nasip etsin inşallah
Ayyy inşallahhh...ben oğlum küçük diye korkuyorum ikisine birden bakamazsam beceremezsem oğlumla yeterince ilgilenemezsem diye ağladığım bile oluyo.bu bebek süpriz geldi. Ama senin kız benimkindende küçükmüş yalnız değilim desene içim rahatladı
Temizlik ve yemek diye de kendini yorma bence sen fazla biraz aksayıversin işler senden kıymetli mi canım
İftarı dışarda yapma çabalarım sonuç verdi çok şükür ikna sonucu serinlikten ben de faydalanıcam
Son 6 yıldır her sabah aşırı gergin ve sinirli uyanmak mı bilemedim şimdi
İlk defa olduğundan sanırım normal gidiyor canım yani olması gereken belirtilerin en az 3 tanesi sen hamilesin diyor bana
teşekkür ederim aminnn hepimiz inşallah ivet ikizlerim olcek bakalım napcaz bi taraftan çok istiyorum bi taraftan ya yetemezsm die korkuyorum büyüklerden yardım alcaz artık
hoşbuldum aminnnn
maşallah iki çocuğun varmış allah bağışlasın bizim daha ilk olacak
kızlar ya yaz günü bana acaip bi üşüme gelior içim titrior sanki son 10 gündür bu 4.oldu galiba çok üşüyorum evde derece yok ama eşime baktırıyorum ateşin yok dior anlamadım ben neden böle birden donma gelior bana.geçen hafta aile hekimi kan değerimi ölçtü benim elime geçmedi ama telefonda sölediler kan değeerimde 12 ymiş çok ta normal bişi değil bence bu.bu sıcakta
hamilelikten cnm bende şuanda baya üşüyorum eşim şok oluyor bana ama böyle hamilelikten
Benimde hayalim bu canım inşallah hayaller gerçek olur:) bende çok ağladım oğlumu aldatıyorum gibi geldi ama Allah kolaylık versin bize...benimkide sürpriz oldu ilk 2 ay hep ağladım psikolojim bozuldu kızıma sarıldım sarıldım ağladım ama çevreme baktım 2.3 yaş araları olanlar çok şeker görünüyorlar anneler belki 2 yıl çok yorulucak ama 2 yıl sonra 2 kardeş beraber oynuycaklar bizde rahatla kahve içicez diye hayal kuruyorum
OO maşalah sen burdaki herkesden daha tecrübelisin o halde benim daha ilk olacak inş..slm şubat anneleri bende ikinci oğluma hamile kaldığımda çok üzülmüştüm ilkine ihanet ediyormuşum gibi geliyordu ama doğduktan sonra fark ettim annenin kaç çocuğu olursa olsun ne ilgisi ne sevgisi değişmiyor çok şükür şimdi ikiside büyüdü ve ben üçüncü bebeğimi bekliyorum inşallah sağ salim Allah bunu da kucağıma almayı nasip eder
benide aranıza alsanıza hamilelik takvimnde 1 mart görünüyo ama ben tüp bebekle hamiş kaldım ve ikiz o yüzdende kuvvetle ihtimal sezercik yapacaklar
kızlar cinsiyet en erken kaçıncı haftada belli olur?
Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Geç oldu biraz kusura bakmayın ama msj gönderen arkadaşları listeye ekledim. Topiğimiz iyice durgunlaşmış. :26: herkes facebook da takılıyor galiba. Napalım biz de kalanlarla buradan devam ederiz.
Maalesef bikaç gün daha buralarda olmayacağım. Bugün 2 li test yaptıracağım. Bebişlerinizi de sizi de çok öptük.
günaydın hatunlarr:)
spidi senin hızına yetişlmez bacım her hafta daha da büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?