günaydın annişler.....ben iyi değilim bugün...dün denize gittik.geldikten sonra da ateşlendim...sonra uyumuşum...sabah yüzüme değen soğuk havluyla uyandım bi.....yine uyumuşum baygın gibiymişim.....su an halsizim ve hiç uyumamış gibiyim...uzanmak istiyorummmm
günaydın canım,
2 resim arasındaki farkı görünce kendim bile şaşırdım resimde görmeyince insan anlamıyor
bide şekillenirse daha iyi olacak
indirim mi dedin akşam talan etmeliyim ama göbeğim büyüyeceği için pek bişey alamıyorum
jack geçmiş olsun şimdide varmı ateşin enfeksiyon falan kapmadın inş.günaydın annişler.....ben iyi değilim bugün...dün denize gittik.geldikten sonra da ateşlendim...sonra uyumuşum...sabah yüzüme değen soğuk havluyla uyandım bi.....yine uyumuşum baygın gibiymişim.....su an halsizim ve hiç uyumamış gibiyim...uzanmak istiyorummmm
pantolonlar ne durumda arkadaşım ben 38lere kesin sığmıyorum artık 40 lar akşamları sıkmaya başlıyor 42 leri çıkarcam şuan taytla idare ediyorum, neyseki her kiloda olduğum için zamanla boy boy beden beden giysilerim var
valla ben de heralde bu haftadan sonra büyürüm diye umut ediyorum:)
heralde bende rahim ters ya içeri büyüom 12. haftadan sonra normale dönüomuş bizde rahim
valla dün gittim bi geniş kolsuz gömlek aldım bi beden büyük
en azından 6. aya kadar idare eder beni60 tl den 20 ye inmişti düşün neler alcağını kadın tarafı ççok ucuz
alışveriş için kana girmek bu olsa gerek
Jack_Frost
canım geçmiş olsun
acaba güneş falan mı çarptı ya da mikrop mu kaptın?
doktorunla görüş istersen şimdi nazik dönemlerin dikkat et kendine
sanada geçmiş olsun arkadaşım kendize dikkat edinGünaydın Herkese, GEÇMİŞ OLSUN CANIM, sorma canım dün bizde balık tutmaya gittik, güneş çarptı benide aynen ateşlendim, birde sol kasığımda bir ağrı varumarım hemen düzeliriz ...
Günaydın Herkese, GEÇMİŞ OLSUN CANIM, sorma canım dün bizde balık tutmaya gittik, güneş çarptı benide aynen ateşlendim, birde sol kasığımda bir ağrı varumarım hemen düzeliriz ...
heralde bende rahim ters ya içeri büyüom 12. haftadan sonra normale dönüomuş bizde rahim
en azından 6. aya kadar idare eder beni60 tl den 20 ye inmişti düşün neler alcağını kadın tarafı ççok ucuz
Jack_Frost
canım geçmiş olsun
acaba güneş falan mı çarptı ya da mikrop mu kaptın?
doktorunla görüş istersen şimdi nazik dönemlerin dikkat et kendine
jack geçmiş olsun şimdide varmı ateşin enfeksiyon falan kapmadın inş.
pantolonlar ne durumda arkadaşım ben 38lere kesin sığmıyorum artık 40 lar akşamları sıkmaya başlıyor 42 leri çıkarcam şuan taytla idare ediyorum, neyseki her kiloda olduğum için zamanla boy boy beden beden giysilerim var
henüz yarım kilo almışım daha sabah tartıldım fakat karnım baya büyüdü sanırım pantolonlar bu yüzden sıkıyor
sanada geçmiş olsun arkadaşım kendize dikkat edin
günaydın kızlar
ben cuma günü saat 11 civarında iş yerimde wcye girdimki ne göreyim kahverengi bir leke gelmiş çok korktum tabi lavabodan çıkıp çantamı alıp doktorun yolunu tuttum, kanamam var deyip hemen girdim neyseki bebeğimiz iyiymiş, içerde ufak bir kanama alanı oluşmuş yat dinlen dedi, bende dinlendim 3 gündür çok şükür bişi kalmadı
bu arada cinsiyetinide sordum kıza benziyor ama yinede erken kesin tanı vermek iiçin dedi
ben yinede sevindim tabi
öncelikle sağlık yinede
allah bebeklerimizi korusun
günaydın annişler.....ben iyi değilim bugün...dün denize gittik.geldikten sonra da ateşlendim...sonra uyumuşum...sabah yüzüme değen soğuk havluyla uyandım bi.....yine uyumuşum baygın gibiymişim.....su an halsizim ve hiç uyumamış gibiyim...uzanmak istiyorummmm
günaydın kızlar
ben cuma günü saat 11 civarında iş yerimde wcye girdimki ne göreyim kahverengi bir leke gelmiş çok korktum tabi lavabodan çıkıp çantamı alıp doktorun yolunu tuttum, kanamam var deyip hemen girdim neyseki bebeğimiz iyiymiş, içerde ufak bir kanama alanı oluşmuş yat dinlen dedi, bende dinlendim 3 gündür çok şükür bişi kalmadı
bu arada cinsiyetinide sordum kıza benziyor ama yinede erken kesin tanı vermek iiçin dedi
ben yinede sevindim tabi
öncelikle sağlık yinede
allah bebeklerimizi korusun
Jack yüzüne havlu filan koyma sakın ateşini içine atar. Hemen gir ılık suyla duş al ateşin geçer ama sakın havlu filan koyma vücuduna.Allah korusun havale filan geçirirsin içine atarsın ateşide
Allahtan ciddi bir durum yokmuş bilimcim. Sen kız istiyordun zaten inşallah allah gönlüne göre vermiştir
Jack yüzüne havlu filan koyma sakın ateşini içine atar. Hemen gir ılık suyla duş al ateşin geçer ama sakın havlu filan koyma vücuduna.Allah korusun havale filan geçirirsin içine atarsın ateşide
Allahtan ciddi bir durum yokmuş bilimcim. Sen kız istiyordun zaten inşallah allah gönlüne göre vermiştir
kanıma giriyorsun
benim üstlerim hala oluyor bir sürü salaş tarzda gömleklerim var ama pantalon alabilirim
bugün kot pantalon giydim rahatsız ettibebek alt kısımda olduğu için tam kapanma yerine denk geliyor
40 beden alsam şimdiden kocaman olur 38 alsam ileride olmaz artık streç tayt falan bşeyler alıp giymem lazım
geçmiş olsun.
ilk bebek tahmini geldi ne güzel
teşekkürler kızlar evet ama tahmin işte yinede inş. diyorum tabiki bu cuma veya c.tesi ikili test için gideceğim bakalım ozaman ne dicek hoş yine sadece tahmin edecek belki ama olsun
umarım ikili testimizde iyi çıkar
kıyamam yaa düzelir inşallah...azaz sıksık ye..4.aydan sonra tiksintiler geçiyo bildiğim kadarıyla.sabret azıcık..ya benm korkum çok kilo almak :18:50 kiloyla hamişliğe başladık56 kiloyum şu an.. hayatımda bukadar yemek yediğimi hatırlamıyorum
merhaba kızlar nasılsınız bugün ben çok heyecanlıyım 4 gibi evden çıkıcaz 2li için dr gidicez minişi görücez inş tahlil test kısmıda endişelendiriyor ama allah a emanet
ve ikili test ultrasonu herzamankinden daha uzun sürdüğü için belkide dr cinsiyet tahmıninde bulunur kız gibi kıza benziyor derse direk inanmak istiyorum ilk kız denen pek erkeğe dönmüyor çünkü
inşallah canım
2 gun once bende içemedim bulantıda...su görmek bile istemiyorum.....hap içmek için su içmek lazım tabi.onu bile göze alamadım bi gün içmedim
hosgeldinnnn
kızlar iyiyim iyiym dedim ya kac gundur dun güzelce yemek yaptım zor da olsa...ayakta kalma surem artınca midem hem bulanıyo bir de bi garip hissediyorum mide boşluğunda agrı gibi bişey.psikolojik belki de....zor olsa da yaptım ama yemeğimi...sonra yedik bi güzel...ustune fındık yedim....cok susadım....koca bi bardak su içtim....içmemle banyoya koşmam bir oldu....ne var ne yok cıktııııı...ben hiç böle olmadım ama....burnumdan ağzımdan cıktı. nefes alamıyodum artık.....zaten sonrasında giren kasık ağrısı da bi başka...öksürsen hapşırsan agrıyo....
yorulmuyorum cnm günlük süpürüp siliyorum çünkü kızım baya batırıyor banada spor oluyor koca 3 ayda sadece 1 kg almışım
kandırdım koceyi diyosun yani
merhaba kızlar bende 2014 şubat annesi olucam inşallah :) hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım :))
günaydın annişleerrr...
hepimize iyi haftalar olsun inşallah...
bendede kilo değişimi yok ama göbeğe denk gelen hiçbişey giyemiyorum
acayip rahatsız ediyor
benim göbiş haftasonu evde hep açıktaydı walla
şimdi işte acayip sıkılıyorum walla çıkarasım war
Canım bende sen gibiyim, kana kana su içince aynen öyle tuvalete koşuyorum peşinden, doktorum da yudum yudum iç diyor başka çare yok gün içnde hep yudumla susuz kalma diyor.
Bu arada ben zofer içtim dün onu içtikten sonra hiç çıkartmadım ama bulantı hissi yine benimleydi, öyle süper değildim yani bir de beni çok halsiz yaptı o ilaçi düşülk tansyonum daha da düştü yine de kusmaların yormasından iyidir....günde 5 sefere çıkmıştım çünkü öyle böyle değil..
Bir de mide yanmalarına Rennie şurup kullanmaya başladım o da bir süre rahatlatıyor gibi.
Çünkü benim tek derdim bulantı deill aynı zamanda yanma
Güne geç başladım oh canıma cimcom
Günaydın güzel anne adaylarım benim size bal tadında bir hafta diliyorum
Günaydın canım.Geçmiş olsun ben kötü birşey olduğunu sanmıyorum deniz havası ister istemez değişen bünyeni çarpmıştır.Dinlen bol bol
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?