2014 Şubat Anneleri

Güzel anneler tünayydınn :)

Folik asitten başka ilaç kullanıyormusunuz vitamin olarak.Elevit,decavit gibi

Ohhh afiyet olsun canım valla sevindim senin adına yiyemediğin bir şeyi yediysen mide hafiften normale dönüyor demektir

Güzel anneler tünayydınn :)

Folik asitten başka ilaç kullanıyormusunuz vitamin olarak.Elevit,decavit gibi

hosgeldin canım...ben folik asiti bitirdim bi daha vermedi dr.dün bitti.elevit verdi.ona da bugün baslıcam da tok mu alınacaktı aç mı hatırlayamadım...size soracaktım sen söyleyince aklıma geldi

Ohhh afiyet olsun canım valla sevindim senin adına yiyemediğin bir şeyi yediysen mide hafiften normale dönüyor demektir

inşallah canım benim.valla artık yavaş yavaş yemek falan yiyorum az az da olsa ama aksamları bulantı öğürmeler devam ediyo....2-3 güne bir de çıkarıyorum...o da geçer hiç çıkarmam umarım.

kıslaaar hepinize merabaaaa:))) 1 haftadır yoktum mubarek 50 sayfa yazmışsınız:))) bulantılarım o kadar hat safhadaydı kiii mahvoldum giremedim(( ama bugün biraz daha iyi gibiyim ama neden kimseler yok??? herkes facebook hesabına gitti de topiğimizi yetim ve öksüz müü bıraktılar((( sizler nasılsınız bakalım????

slm taze anneler,,, bir kaç gündür giremiyorum sizde maşallah yazmışta yazmışsınız valla çoğunu okuyamadım, sizden uzak kalma durumum devam edecek gibi görünüyor, internetten dolayı, işten girmeye çalışıyorum ama o da yazmaya vakit kalmıyor anca okuyabiliyorum, kendinize ve bebişlerinize dikkat edin görüşürüz inşallah en yakın zamanda

Lauroşşşş hosgeldin kuzu....burdayım tatlım buranın yeri ayrı....gececk geçecek az daha dayan....

selam canım....arada iyiyim diye yaz bizi merakta bırakma yeter

kııısss ben de yoktum valla gurbet ele gelmişler gibi oldum unutuldum mu acep ühüüüüüüü:)))))

Lauroşşşş hosgeldin kuzu....burdayım tatlım buranın yeri ayrı....gececk geçecek az daha dayan....

selam canım....arada iyiyim diye yaz bizi merakta bırakma yeter

hahahahah:)))))))))) kıs alemsin valla yaaaa....bence de buranın yeri ayrı yaaa hani faceye girdim ben de ama bir türlü gruba dahil olamadım ama burası daha sıcak geliyor bana ne bilim iştee ben de inatla burda olacam:)))) senin nasıl gidiyor hamilelik şükür biraz yemeye başlamışsın ben de başlayabildim....azbuçuk da kabızım:)

sen yoktun sayfalar dolusu yazılarda yoktu...hoş geldin baklım kuzucuk özledik senin muhabbetini...

ben azcık falan değil bildiğin kabızım.....yiyemediğim seyler vardı.mesela yumurta cok severim.on tane kır yerim ama 3 aydır 2 kez yedim...az önce 3 tane kırdım nerdeyse yarım ekmek götürdüm valla bir de çikolatayı cok sevmem yani nadir yerim.ama canım istedi.çikolatalı gofret aldım...kus gibi minicik minicik yiyorummm

canım fırsatım olmuyor ama elimden geldiğince yazarım dua edinde meselemiz hallolsun böyle uzak iyi olmuyoru

Allah yardımcın olsun canımmm ederiz tabi.....

sen yoktun sayfalar dolusu yazılarda yoktu...hoş geldin baklım kuzucuk özledik senin muhabbetini...

ayyy teşekkür ederim ama ben biraz fazla gevezeyim galiba:)))) yine de maşallahınız var hatunlar 50 sayfa yazmışsınız:))) umarım hep güzel haberler veririz birbirimize:) sen nasılsın?

ayyyyy ben çikolatayı acaip severdim ama artık yiyemiyorum yaaa hatta midem bulanıyor tüm şekerli şeylerden....bu arada oohh afiyet olsun sana bare hazır açılmışken kayısı al yeee inan faydasını göreceksin ben gördüm hee bir de aktivia yiyorum sabaha zor yetişiyom tuvalete ama birşey dicem ben tuvalete oturunca çok midem bulanıyor malum hoş kokan bir yer değil:)))))))) ay çok terbiyesiz ve iğrencim

ayyy teşekkür ederim ama ben biraz fazla gevezeyim galiba:)))) yine de maşallahınız var hatunlar 50 sayfa yazmışsınız:))) umarım hep güzel haberler veririz birbirimize:) sen nasılsın?

günde 50 sayfa yazıldığı oluyodu canım yaa...ben iiç çok şükür bi problem yok sadece azıcık nezle olacak gibiyim burnum tıkndı gözlerim yanıyor..

kızlar kalıp sizinle muhabbet etmek isterdim ama malesef işe dönmem gerekiyor, dikkat edin kendinize inşallah hep güzel zamanlar geçirirsiniz, bir de rica etsem çok yazmasanız sonra okumasıda takip etmesi de zor oluyor canlar, neyse görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…