günde 50 sayfa yazıldığı oluyodu canım yaa...ben iiç çok şükür bi problem yok sadece azıcık nezle olacak gibiyim burnum tıkndı gözlerim yanıyor..
ayyyyy ben çikolatayı acaip severdim ama artık yiyemiyorum yaaa hatta midem bulanıyor tüm şekerli şeylerden....bu arada oohh afiyet olsun sana bare hazır açılmışken kayısı al yeee inan faydasını göreceksin ben gördüm hee bir de aktivia yiyorum sabaha zor yetişiyom tuvalete ama birşey dicem ben tuvalete oturunca çok midem bulanıyor malum hoş kokan bir yer değil:)))))))) ay çok terbiyesiz ve iğrencim
ayyy rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin hepimize yaaa....sayfaları okuyamadım malum çok yazılmış umarım ters birşey yoktur????
bende çok giremiyorum ara ara girip okuyorum ama ters bişi yok sanırım ben öyle gördüm en azından
limonportakalın 2 li testi biraz sorunlu çıkmış CVS yapılacakmış inş. sorunsuz atlatırsın limonportakal tekrar geçmiş olsun canım
işini bitir cık sende anacım....kayısı var evde öle bana bakıo ama activia yiyebilirim alayım bende
aaaa ay inşallah birşey çıkmaz yaaa,benim yengem 37 yaşında 6 ay önce doğum yaptı ve ona yüksek ihtimal down sendromlu dediler hem 2li testte hem 3lü testte ama aldırmadı maşallah turp gibi sağlam bebeğği var şimdi çok dua etcem ona inşallah hayırlı sonuçlar alır((
ayyy güzelim zaten işimi bitirip koşar adım çıkıyorum da ben işimi bitirene kadar benim de işim bitiyor:) aktivia zararı yokmuş doktora sordum ben kayısılısını yiyorum çok fayda etti...14 günden fazla yeme ama güzelim...
evet:) ayyy çok geçmiş olsun bol bol su iç ve sakın burnun akarsa içine çekme iyice sümkür....o birkaç gün sonra hapşırmak istersin hapşıramazsın ama gözlerinden yaş gelir durumuna düşerse şanslısın çünkü burnun akar sonra bir güzel rahatlarsın....eğer halsizliğin hat safhaya ulaşırsa parol al birtane hamilelikte zararsızdır ben almıştım çok iyi gelmişti....
hahahahah:)))))))))) kıs alemsin valla yaaaa....bence de buranın yeri ayrı yaaa hani faceye girdim ben de ama bir türlü gruba dahil olamadım ama burası daha sıcak geliyor bana ne bilim iştee ben de inatla burda olacam:)))) senin nasıl gidiyor hamilelik şükür biraz yemeye başlamışsın ben de başlayabildim....azbuçuk da kabızım:)
günaydın anne adayları :)
ben size bir şey danışıcam benimle aynı durumda olan var mı bilmek istiyorum. 9.haftaya girdim bugün ama karnımda bi gelişme yok normal mi bu ? Sizler ne durumdasınız ?
Senin kabızlığın kronik sanırım ama denemek istersin belki yazayım ben. Bir bardak sıcak suyun içine 1-2 kayısı at biraz beklet suyunu iç lauranacım.
ben size bir şey danışıcam benimle aynı durumda olan var mı bilmek istiyorum. 9.haftaya girdim bugün ama karnımda bi gelişme yok normal mi bu ? Sizler ne durumdasınız ?
kızlar kabızlık için yiyebildiğiniz şeyleri zeytinyağlılardan yemeye çalışın, af edersiniz makatınıza bir miktar zeytinyağı sürün hiç olmazsa çıkarken daha az acı verir, kayısı hoşaf şeklinde yerseniz biraz daha faydalı olur suyunda etkisiyle, bunun yanı sıra yiyebiliryorsanız kabak çekirdeği yemeyi deneyin, tuzlu veya tuzsuz fark etmez ama ödem sorunu yaratmaması için tuzsuz tercih edebilrisiniz
aaaa ay inşallah birşey çıkmaz yaaa,benim yengem 37 yaşında 6 ay önce doğum yaptı ve ona yüksek ihtimal down sendromlu dediler hem 2li testte hem 3lü testte ama aldırmadı maşallah turp gibi sağlam bebeğği var şimdi çok dua etcem ona inşallah hayırlı sonuçlar alır((
ayyy güzelim zaten işimi bitirip koşar adım çıkıyorum da ben işimi bitirene kadar benim de işim bitiyor:) aktivia zararı yokmuş doktora sordum ben kayısılısını yiyorum çok fayda etti...14 günden fazla yeme ama güzelim...
selam kızlar nasılsınız? spora başlayan var mı ya eşim akşamları zorla yürüyüşe çıkarıyor 1 saate yakın yürüyorum eve geldiğimde üzerimden tır geçmiş gibi oluyorumdaha erken diyorum ama dinlemiyor.acaba çocuğa bir zararı olur mu ya çok yoruluyorum...bide çatlaklar için başladınız mı bişeyler sürmeye yada daha erken mi bilemedim
Şimdi bel ve sırt ağrısından kendimi yerlere atacağım az kaldı ilk defa bu kadar çok ağrı hissediyorum ama yaaaaa :84:
inşallah canım benim.valla artık yavaş yavaş yemek falan yiyorum az az da olsa ama aksamları bulantı öğürmeler devam ediyo....2-3 güne bir de çıkarıyorum...o da geçer hiç çıkarmam umarım.
ordan takip edebiliriz tüm aldığımız kiloları hafta hafta yazarızhemen cevapladım..
aldıklarımız yada alacaklarımız içinde mi açsak ?
oh maşallah anneye tazecik körpecik incecik annebilimmmm kilo almadık kıs daha:)
canım dümdüz ayakkabı giyiyorsan ondan olabilir toopuk kısmı 3 cm yükseklikte bir ayakkabı giymeyi dene birde sırt üstü yatmamanı tavsiye ederimŞimdi bel ve sırt ağrısından kendimi yerlere atacağım az kaldı ilk defa bu kadar çok ağrı hissediyorum ama yaaaaa :84:
selam kızlar nasılsınız? spora başlayan var mı ya eşim akşamları zorla yürüyüşe çıkarıyor 1 saate yakın yürüyorum eve geldiğimde üzerimden tır geçmiş gibi oluyorumdaha erken diyorum ama dinlemiyor.acaba çocuğa bir zararı olur mu ya çok yoruluyorum...bide çatlaklar için başladınız mı bişeyler sürmeye yada daha erken mi bilemedim
ordan takip edebiliriz tüm aldığımız kiloları hafta hafta yazarızne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?