2014 Şubat Anneleri

günde 50 sayfa yazıldığı oluyodu canım yaa...ben iiç çok şükür bi problem yok sadece azıcık nezle olacak gibiyim burnum tıkndı gözlerim yanıyor..

evet:) ayyy çok geçmiş olsun bol bol su iç ve sakın burnun akarsa içine çekme iyice sümkür....o birkaç gün sonra hapşırmak istersin hapşıramazsın ama gözlerinden yaş gelir durumuna düşerse şanslısın çünkü burnun akar sonra bir güzel rahatlarsın....eğer halsizliğin hat safhaya ulaşırsa parol al birtane hamilelikte zararsızdır ben almıştım çok iyi gelmişti....

işini bitir cık sende anacım....kayısı var evde öle bana bakıo ama activia yiyebilirim alayım bende

ayyy rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin hepimize yaaa....sayfaları okuyamadım malum çok yazılmış umarım ters birşey yoktur????

bende çok giremiyorum ara ara girip okuyorum ama ters bişi yok sanırım ben öyle gördüm en azından

limonportakalın 2 li testi biraz sorunlu çıkmış CVS yapılacakmış inş. sorunsuz atlatırsın limonportakal tekrar geçmiş olsun canım

aaaa ay inşallah birşey çıkmaz yaaa,benim yengem 37 yaşında 6 ay önce doğum yaptı ve ona yüksek ihtimal down sendromlu dediler hem 2li testte hem 3lü testte ama aldırmadı maşallah turp gibi sağlam bebeğği var şimdi çok dua etcem ona inşallah hayırlı sonuçlar alır((

işini bitir cık sende anacım....kayısı var evde öle bana bakıo ama activia yiyebilirim alayım bende

ayyy güzelim zaten işimi bitirip koşar adım çıkıyorum da ben işimi bitirene kadar benim de işim bitiyor:) aktivia zararı yokmuş doktora sordum ben kayısılısını yiyorum çok fayda etti...14 günden fazla yeme ama güzelim...

günaydın anne adayları :)

ben size bir şey danışıcam benimle aynı durumda olan var mı bilmek istiyorum. 9.haftaya girdim bugün ama karnımda bi gelişme yok normal mi bu ? Sizler ne durumdasınız ?

kızlar kabızlık için yiyebildiğiniz şeyleri zeytinyağlılardan yemeye çalışın, af edersiniz makatınıza bir miktar zeytinyağı sürün hiç olmazsa çıkarken daha az acı verir, kayısı hoşaf şeklinde yerseniz biraz daha faydalı olur suyunda etkisiyle, bunun yanı sıra yiyebiliryorsanız kabak çekirdeği yemeyi deneyin, tuzlu veya tuzsuz fark etmez ama ödem sorunu yaratmaması için tuzsuz tercih edebilrisiniz

tşk ederim canım meyve yemek ii geldi gerçekten...inş ilaç içmeye gerek kalmadan geçer..:)

Senin kabızlığın kronik sanırım ama denemek istersin belki yazayım ben. Bir bardak sıcak suyun içine 1-2 kayısı at biraz beklet suyunu iç lauranacım.

ben size bir şey danışıcam benimle aynı durumda olan var mı bilmek istiyorum. 9.haftaya girdim bugün ama karnımda bi gelişme yok normal mi bu ? Sizler ne durumdasınız ?

hemde çok çok normal 12 hatta 15 haftalada bile çıkabilir karnın endişe etmene gerek yok

hatta cuma yine doktorumdaydım doktorun yanındaki asistanının gebe olduğunuı fark ettim bundan bir önceki gidişimde hiç göbek yoktu oysa kaç haftalık dedim 28 dedi benim gözler böyle oysa karnı en fazla 4 aylık gibi duruyor maşallah dedim karnın ne kadar küçük bundan önceki gelişimde hiç fark etmemiştim dedim (3 hafta öncesinden bahsediyorum) zaten daha geçen 2 haftada çıktı dedi düşünün 25-26 haftadan sonra çıkmış karnı

Senin kabızlığın kronik sanırım ama denemek istersin belki yazayım ben. Bir bardak sıcak suyun içine 1-2 kayısı at biraz beklet suyunu iç lauranacım.

evet biraz kronik ama ıkınmaktan korktuğum için yapamıyorum hamile olmadan evvel hergün çıkardım tabi biraz zorlamayla şükür basurum yok:) deneyecem güzelim yeter ki mide bulantılarım geçsin....çok teşekkür ederim...

çok normal güzelim nasıl bir gelişme istiyordun kii??? bizde de hiç yok yani kendi adıma konuşayım bir ağrı baskı veya herhangi bir çıkıntı yook....mide bulantım olmasa hamile olduğumu bile hissetmem...ayyy adet sancısı çekmemek te güzelmiş:)))))

tuzsuz her şeye karsıyım bu ara bilimcim...tuzlu ne varsa yerim ama

hoşaf mantıklı aslında.gecen kv yapmıştı ama bulantılarımın yoğun olduğu zamandı yiyemedim....

9.haftada bi gelişme cok nadr zaten.o gelişme anca şişkinlik ve gaz olur canım..ki bende öyleydi.normalde 4 ayda 5 ayda karnı büyüyenler var.kişiden kişiye değişiyo tabi.ben 12.haftadayım birazcık cıktı

tamam canım uzun süre yememek gerekiyor onu biliyorum dr ananeme söylemişti.

selam kızlar nasılsınız? spora başlayan var mı ya eşim akşamları zorla yürüyüşe çıkarıyor 1 saate yakın yürüyorum eve geldiğimde üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum daha erken diyorum ama dinlemiyor.acaba çocuğa bir zararı olur mu ya çok yoruluyorum...bide çatlaklar için başladınız mı bişeyler sürmeye yada daha erken mi bilemedim

Şimdi bel ve sırt ağrısından kendimi yerlere atacağım az kaldı ilk defa bu kadar çok ağrı hissediyorum ama yaaaaa :84:

3. aya girmeden genelde spor önerilmiyor yoruluyorsan da 1 saat yerinde 30 dk yap kendini çok yorma
çatlak için de bebek yağı sürüyorum 12.hafta da başlıyormuşs gerilme büyüme şimdi daha sık süreceğim

Şimdi bel ve sırt ağrısından kendimi yerlere atacağım az kaldı ilk defa bu kadar çok ağrı hissediyorum ama yaaaaa :84:

oturduğunda belinle koltuk arasında boşluk kalmamalı bel ağrısı ancak böyle geçer

inşallah canım benim.valla artık yavaş yavaş yemek falan yiyorum az az da olsa ama aksamları bulantı öğürmeler devam ediyo....2-3 güne bir de çıkarıyorum...o da geçer hiç çıkarmam umarım.

Ben yiyordum seninle yazışmaya başladım başlayalı yiyemiyorum psikolojin bana mı geçti bacım :44:
Bulantı ve çıkarmalar kesiliyormuş galiba yavaş yavaş ben de pek olmadı zaten.

hemen cevapladım..

aldıklarımız yada alacaklarımız içinde mi açsak ?
ordan takip edebiliriz tüm aldığımız kiloları hafta hafta yazarız ne dersin

bilimmmm kilo almadık kıs daha:)
oh maşallah anneye tazecik körpecik incecik anne
canım dümdüz ayakkabı giyiyorsan ondan olabilir toopuk kısmı 3 cm yükseklikte bir ayakkabı giymeyi dene birde sırt üstü yatmamanı tavsiye ederim

canım benim oğlum 5 yaşında 5 yıl önce hiç çatlak kremi kullanmadım ve hiç çatlamadım daha doğrusu eski çatlaklarım vardı benim biraz kilolu sayılırım çünkü ondan başka gebelik sırasında hiç çatlamadım
çatlayacağın varsa krem sürsende çatlarsın yani ama çatlamayacaksan hiç bişi sürmesen yinede çatlamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…