oturduğunda belinle koltuk arasında boşluk kalmamalı bel ağrısı ancak böyle geçer
Haklısın buna pek dikkat etmiyorum sanırım ben sağol canım
selam kızlar nasılsınız? spora başlayan var mı ya eşim akşamları zorla yürüyüşe çıkarıyor 1 saate yakın yürüyorum eve geldiğimde üzerimden tır geçmiş gibi oluyorumdaha erken diyorum ama dinlemiyor.acaba çocuğa bir zararı olur mu ya çok yoruluyorum...bide çatlaklar için başladınız mı bişeyler sürmeye yada daha erken mi bilemedim
ne kadar yalnış yazmışım ya
şey demek istedim kıyafet mobilya eşya arabaa falan filan öyle aldıklarımız
evet haklısın onlar içinde bir topik açılabilir ama henüz ben bişi almadım çoğu kişide almamıştır bence
yinede açabilirsin ilk sen bişiler aldın sanırım ilk sen eklersin bizde beğenirizsonra bizde alırız
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye kitap var ben hep oradan okuyorum inanılmaz faydalı oluyor
canım dümdüz ayakkabı giyiyorsan ondan olabilir toopuk kısmı 3 cm yükseklikte bir ayakkabı giymeyi dene birde sırt üstü yatmamanı tavsiye ederim
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye kitap var ben hep oradan okuyorum inanılmaz faydalı oluyor
aldıklarımı toparlayım açarım eklerim o zaman
kıs bizi neler bekliyormuş??? :)))) kitabı alana kadar sen kitabıımız ol:)
Bakınayım ben de madem faydalı diyorsum akıl akıldan üstündür
unutmadık senin face e gidip bizi unuttuğunu düşündük.kııısss ben de yoktum valla gurbet ele gelmişler gibi oldum unutuldum mu acep ühüüüüüüü:)))))
ayyy kıslaar bir çorba ısıtayım kendimee:)))) zararlı biliyorum ama hazır çorba yiyorum knorrdan çok güzel yapıyorlar artık:)
Eveeet dümdüz ayakkabı giyiyorum desenize ne kadar yanlış şey varsa hepsini yapıyorum
Bakınayım ben de madem faydalı diyorsum akıl akıldan üstündür
hemde çok çok normal 12 hatta 15 haftalada bile çıkabilir karnın endişe etmene gerek yok
hatta cuma yine doktorumdaydım doktorun yanındaki asistanının gebe olduğunuı fark ettim bundan bir önceki gidişimde hiç göbek yoktu oysa kaç haftalık dedim 28 dedi benim gözler böyleoysa karnı en fazla 4 aylık gibi duruyor maşallah dedim karnın ne kadar küçük bundan önceki gelişimde hiç fark etmemiştim dedim (3 hafta öncesinden bahsediyorum) zaten daha geçen 2 haftada çıktı dedi düşünün 25-26 haftadan sonra çıkmış karnı
unutmadık senin face e gidip bizi unuttuğunu düşündük.
gel buraya gelll...adanalımıydın kız sen...hemşom...ne zaman geliyosun adanaya
Selam güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik benim sadece iştahım yok onun haricinde çok rahat bi hamilelik geçiriyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?