2014 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar 2 kızım var 3. bebişimi bekliyorum ....ilki gibi heyecanlıyım jübilemi yapacam bu bebişle

merhaba benim de 2 oğlum var.zor bir karardı ama benimde 3. çocuğum olacak.ben de çok heyecanlıyım.dr. a her gittiğimde sınava gider gibi heyecanlanıyorum.ne güzel kalabalık bir aile olacağız.bir kardeşim var o da uzakta.allahım isteyen herkese 3-4 versin inşaallah.

amiin ama ben 2.den sonra başka istemiyorum ne ruhum ne bedenim kaldıramazmış gibi geliyor ve eminim eşim de yıkılır:)))) 2.ye bile karşııı....

ya kızlar 1 haftadır öğleden sonra olunca bende bir baş ağrısı başlıyor kaan kocatepenin sitesinde okuduğuma göre bu ağrılar artan kan basıncından kaynaklı ve normalmiş fakat ağrımı dindirmek için napmalıyım bilemiyorum

önerisi olan varmı
c.tesinden beri baş ağrım arttı çünkü uyuyunca geçiyor biraz ama iş yeri malum uyuyamıyorumda bir öneri ?????????

Son düzenleme:

bende de var

ayağa kaktıpım anda başım dönüyor

ve ben yine acıktım ya elektrik süpürgesi bizim çocuk

ayy çok geçmiş olsun direk ışıktan uzak dur ve biraz soğuk birşeyler değdir şakaklarına....dayanamaz haldeysen ağrı kesici al güzelim umarım tez zamanda geçer ama benim bildiğim 4.aydan sonra olmuyor böyle şeyler haa bir de bilgisayarda çok takılma benim baş ağrısı sorunum olmamasına rağmen pc başındayken ağrı olabiliyor....

amiin ama ben 2.den sonra başka istemiyorum ne ruhum ne bedenim kaldıramazmış gibi geliyor ve eminim eşim de yıkılır:)))) 2.ye bile karşııı....

yeni evliyken 1 çocuk yeterli dedim nasıl 3.ye karar verdim anlamadım aslında çalışmıyor olsam biraz da genç dört çocuğum olsun isterdim,dr.um da zaten beşinciyi bulursun diyor bu gidişle de işin şakası tabii.zaman geçtikçe insanın düşünceleri ve duyguları değişiyor.inkar edemeyeceğim bir durum da kız aşkıyla yanıp tutuşuyorum valla.şimdi çocuklar içerde beraber oyun oynuyorlar ya çook mutlu oluyorum.

sağol canım... bende bi yerde okumuştum kakao yağlı vazelin+1 şişe kakao yağı+5 tane vigen ampulü+rodexson iğnelerini kırıp karıştıtıyormuşsun iyi geliyormuş inşallah ben bunu denicem aslında buradaki mantık karnımızı sürekli nemli tutmak gerildikçe çatlıyor çünkü biz bide son aylarımızı kışın geçirecez daha dikkatli olmalıyız soğukta daha çabuk çatlarız( tabi en önemlidsi bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak )

bende de var

ayağa kaktıpım anda başım dönüyor

ve ben yine acıktım ya elektrik süpürgesi bizim çocuk
bende sık sık acıkıyorum

şuan başıma soğuk buz aküsü koydum dayanılmaz değil şimdilik ama akşama doğru baya artıyor
pc başında olmamamk ise mümkün değil ki çalışıyorum bi yandan iş yapıyorum ne mümkün pcyi kapamak

cinsiyet konusunda bri tahmin yaptımı peki doktorun ikinci tickerini pembe yapmışsın kız dedi sanırım doktorun
allah gönlüne göre ve sağlıklısını versin

dr.um ateşin olursa başın ağrırsa parol içebilirsin dedi ama bu aralar olması normalmiş .olursa dayanmaya çalışıyorum,uyumak iyi geliyor.

aksilik bu ya dişimi yaptırmıştım hamile kalırsam diye,karşı taraftaki sağlam diş ağrıyor ,şimdilik ilaç kullanmıyorum.

90 kilo olurum diyorum böyle giderse doğuma kadar
sık sık ama az az yemeye çalış

sanada geçmiş olsun bende dişlerime baktırdım gebe kalmadan önce sağlamlardı umarım sorun çıkarmazlar
parolu doktorumda önerdi açıkcası evdede var ama bir haftadır her gün ağrıyor her günde yutmak istememki

gel buraya gelll...adanalımıydın kız sen...hemşom...ne zaman geliyosun adanaya

bende adanalıyııım ya ama eşimin işinden dolayı başka bir şehirdeyiz adanayı çok özledim fakat mide bulantılarımdan gidemiyorum
midemin bulantısı hemen geçer inşlallha ya sıkıldım artık

tabi güzelim yaa en önemlisi bebeklerimizin sağlığı.....oyy maşallah senin tarif te baya eczacı karışımı gibi:)))) ben badem yağını sorduğumda doktor tüğ yapar ama kalıcı değil geri dökülürler dedi:)))) bir de hakiki zeytinyağı sürmek te gayet etkiliymiş dee kim kaybetcek de ben bulacam hakikisini......

belki ama benim yaşım 29 öyle pek fazla bebek doğuracak yaşta değilim...bunu doğurduktan sonra en erken 2 sene sonra karar verebilirim sonra ise bilemiyorum....eşim hiç sıcak değil bebek fikrine ama baba olunca değişirmi bilmiyorum bunu tabiki çok istiyor hatta erkek olsun istiyor ama belki 2.yi de düşünebilirim ama 3. aslaaa diyor:))) ben bakalım çatır çatır doğurayım da korkmazsam düşünürüm:)))

cinsiyet konusunda bri tahmin yaptımı peki doktorun ikinci tickerini pembe yapmışsın kız dedi sanırım doktorun
allah gönlüne göre ve sağlıklısını versin

valla korkudan soramadım,ikinciye %80 kız deyip iki hft.sonra pipiyi görmüştüm.bir ay sonra kontrol dayanamayıp başka bir dr.a gidebilirim zor tutuyorum kendimi.oğlan da olsa tickerım pembe kalacak canım ne yapayım 2.bebeğimin beşiği de hastane çıkışı da lilaydı.heves işte.

senin de ilk erkekdi galiba,bu da farklı olur umarım.en başta sağlıklı ve hayırlı tabiki.

merhaba arkadaşlar 2 kızım var 3. bebişimi bekliyorum ....ilki gibi heyecanlıyım jübilemi yapacam bu bebişle

maşallah canım benimde ilk bebeğim olacak inşallah bizde en az 3 bebek çocuk istiyorduk fakat eşim şu mide bulantılarımı görünce vazgeçti nedense

ay alemsin ha
lilamı giydi şimdi ikinci oğlun hastane çıkışını

evet benimde ilkim erkek cuma günü doktorumuz kıza benziyor dedi bizim bebişe senin azını yiyim dedim adama
neyseki normaldede tanıdığım biride güldü geçti

çok bilgil bir doktordur umarım yanılmaz diyorum ama tabiki bu sadece tahmin diyede ekledi henüz kesin söylemek için erken dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…