oh ne güzel yaa aman nazar değmesin....benim de azalsa da mide bulantılarım var o da geçerse çok rahat etcem...
merhaba arkadaşlar 2 kızım var 3. bebişimi bekliyorum ....ilki gibi heyecanlıyımjübilemi yapacam bu bebişle
Umarım bi an önce geçer, ben dişimi çektirmiştim:) nazar boncuğum o oldu artık nazar değmez umarım:)
merhaba arkadaşlar 2 kızım var 3. bebişimi bekliyorum ....ilki gibi heyecanlıyımjübilemi yapacam bu bebişle
merhaba benim de 2 oğlum var.zor bir karardı ama benimde 3. çocuğum olacak.ben de çok heyecanlıyım.dr. a her gittiğimde sınava gider gibi heyecanlanıyorum.ne güzel kalabalık bir aile olacağız.bir kardeşim var o da uzakta.allahım isteyen herkese 3-4 versin inşaallah.
ya kızlar 1 haftadır öğleden sonra olunca bende bir baş ağrısı başlıyor kaan kocatepenin sitesinde okuduğuma göre bu ağrılar artan kan basıncından kaynaklı ve normalmiş fakat ağrımı dindirmek için napmalıyım bilemiyorum
önerisi olan varmı
c.tesinden beri baş ağrım arttı çünkü uyuyunca geçiyor biraz ama iş yeri malum uyuyamıyorumda bir öneri ?????????
ya kızlar 1 haftadır öğleden sonra olunca bende bir baş ağrısı başlıyor kaan kocatepenin sitesinde okuduğuma göre bu ağrılar artan kan basıncından kaynaklı ve normalmiş fakat ağrımı dindirmek için napmalıyım bilemiyorum
önerisi olan var
c.tesinden beri baş ağrım arttı çünkü uyuyunca geçiyor biraz ama iş yeri malum uyuyamıyorumda bir öneri ?????????
amiin ama ben 2.den sonra başka istemiyorum ne ruhum ne bedenim kaldıramazmış gibi geliyor ve eminim eşim de yıkılır:)))) 2.ye bile karşııı....
sorunsuz bir hamilelik yaşıyorsan iyi olur hatta bebeğin ve senin için ama ben çok yürümüştüm kasığıma bir ağrı saplandı kanama alanım olmuş ama şimdi artık serbest dedi....çatlak için doktor badem yağı ve bir de bir krem markası önerdi ben de bir eczaneye gittim bana çatlak kremi önerirmisiniz dedim doktorunkiyle aynı şeyi önerdi ama 90tl çok pahalı geldi bana yaaaa...battım ben battım
bende sık sık acıkıyorumbende de var
ayağa kaktıpım anda başım dönüyor
ve ben yine acıktım ya elektrik süpürgesi bizim çocuk
ayy çok geçmiş olsun direk ışıktan uzak dur ve biraz soğuk birşeyler değdir şakaklarına....dayanamaz haldeysen ağrı kesici al güzelim umarım tez zamanda geçer ama benim bildiğim 4.aydan sonra olmuyor böyle şeyler haa bir de bilgisayarda çok takılma benim baş ağrısı sorunum olmamasına rağmen pc başındayken ağrı olabiliyor....
yeni evliyken 1 çocuk yeterli dedim nasıl 3.ye karar verdim anlamadım aslında çalışmıyor olsam biraz da genç dört çocuğum olsun isterdim,dr.um da zaten beşinciyi bulursun diyor bu gidişle de işin şakası tabii.zaman geçtikçe insanın düşünceleri ve duyguları değişiyor.inkar edemeyeceğim bir durum da kız aşkıyla yanıp tutuşuyorum valla.şimdi çocuklar içerde beraber oyun oynuyorlar ya çook mutlu oluyorum.
önerisi olan varmı
bende sık sık acıkıyorum
sık sık ama az az yemeye çalış90 kilo olurum diyorum böyle giderse doğuma kadar
dr.um ateşin olursa başın ağrırsa parol içebilirsin dedi ama bu aralar olması normalmiş .olursa dayanmaya çalışıyorum,uyumak iyi geliyor.
aksilik bu ya dişimi yaptırmıştım hamile kalırsam diye,karşı taraftaki sağlam diş ağrıyor ,şimdilik ilaç kullanmıyorum.
gel buraya gelll...adanalımıydın kız sen...hemşom...ne zaman geliyosun adanaya
sağol canım... bende bi yerde okumuştum kakao yağlı vazelin+1 şişe kakao yağı+5 tane vigen ampulü+rodexson iğnelerini kırıp karıştıtıyormuşsun iyi geliyormuş inşallah ben bunu denicem aslında buradaki mantık karnımızı sürekli nemli tutmak gerildikçe çatlıyor çünkü biz bide son aylarımızı kışın geçirecez daha dikkatli olmalıyız soğukta daha çabuk çatlarız( tabi en önemlidsi bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak)
yeni evliyken 1 çocuk yeterli dedim nasıl 3.ye karar verdim anlamadım aslında çalışmıyor olsam biraz da genç dört çocuğum olsun isterdim,dr.um da zaten beşinciyi bulursun diyor bu gidişle de işin şakası tabii.zaman geçtikçe insanın düşünceleri ve duyguları değişiyor.inkar edemeyeceğim bir durum da kız aşkıyla yanıp tutuşuyorum valla.şimdi çocuklar içerde beraber oyun oynuyorlar ya çook mutlu oluyorum.
cinsiyet konusunda bri tahmin yaptımı peki doktorun ikinci tickerini pembe yapmışsınkız dedi sanırım doktorun
allah gönlüne göre ve sağlıklısını versin
valla korkudan soramadım,ikinciye %80 kız deyip iki hft.sonra pipiyi görmüştüm.bir ay sonra kontrol dayanamayıp başka bir dr.a gidebilirim zor tutuyorum kendimi.oğlan da olsa tickerım pembe kalacak canım ne yapayım 2.bebeğimin beşiği de hastane çıkışı da lilaydı.heves işte.
senin de ilk erkekdi galiba,bu da farklı olur umarım.en başta sağlıklı ve hayırlı tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?