- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
satan adam ısrarla olmaz dedi neyse ki mama masasını mavi aldım ama.tahmin de hoş ama genital nub olayıyla tahmin ediyorlar galiba ,nub topiğine baktım kafam karıştı paralel gibi duruyor ama en iyisi 14.hft.galiba .ay alemsin ha
lilamı giydi şimdi ikinci oğlun hastane çıkışını
evet benimde ilkim erkek cuma günü doktorumuz kıza benziyor dedi bizim bebişe senin azını yiyim dedim adama
neyseki normaldede tanıdığım biride güldü geçti
çok bilgil bir doktordur umarım yanılmaz diyorum ama tabiki bu sadece tahmin diyede ekledi henüz kesin söylemek için erken dedi
ya kızlar 1 haftadır öğleden sonra olunca bende bir baş ağrısı başlıyor kaan kocatepenin sitesinde okuduğuma göre bu ağrılar artan kan basıncından kaynaklı ve normalmiş fakat ağrımı dindirmek için napmalıyım bilemiyorum
önerisi olan varmı
c.tesinden beri baş ağrım arttı çünkü uyuyunca geçiyor biraz ama iş yeri malum uyuyamıyorumda bir öneri ?????????
bende adanalıyııım ya ama eşimin işinden dolayı başka bir şehirdeyiz adanayı çok özledim fakat mide bulantılarımdan gidemiyorum
midemin bulantısı hemen geçer inşlallha ya sıkıldım artık
merhaba arkadaşlar 2 kızım var 3. bebişimi bekliyorum ....ilki gibi heyecanlıyımjübilemi yapacam bu bebişle
satan adam ısrarla olmaz dedi neyse ki mama masasını mavi aldım ama.tahmin de hoş ama genital nub olayıyla tahmin ediyorlar galiba ,nub topiğine baktım kafam karıştı paralel gibi duruyor ama en iyisi 14.hft.galiba .
canın eger kekik hamilelikte zararlı değilse ; bi fincana kaynamış su koy ,içine azcık kekik at....az beklet sonra süz...şekersiz içemezsen az da seker at iç...bende migren var genelde bunu yapardım az da olsa dinlendirirdiama hamilelikte hiç ağrımadı basım cok şükür... bir de kekik zararlı mı bilmiyorum su an? :26:
bi hemso daha....sen neresindensin canım?
canın eger kekik hamilelikte zararlı değilse ; bi fincana kaynamış su koy ,içine azcık kekik at....az beklet sonra süz...şekersiz içemezsen az da seker at iç...bende migren var genelde bunu yapardım az da olsa dinlendirirdiama hamilelikte hiç ağrımadı basım cok şükür... bir de kekik zararlı mı bilmiyorum su an? :26:
bi hemso daha....sen neresindensin canım?
seyhan canım merkez sen?
evet nuba göre tahmin etti benim doktorumda bende gördüm zaten nubu paraleldi vucuduna
neyse artık hayırlısı hepimiz içinde
sonra değiştirmedinmi lila hastane çıkışını giydi yani ?
jack kekikten nefret ediyorum ya balım bazen salata atıyorlar azıma alınca midem bulanıyor ki normalde severdim
evet nuba göre tahmin etti benim doktorumda bende gördüm zaten nubu paraleldi vucuduna
neyse artık hayırlısı hepimiz içinde
sonra değiştirmedinmi lila hastane çıkışını giydi yani
kara zayıf çirkin bir oğlan gözlerini ayırmış lila cicilerinin içinde düşün annem çok dalga geçmişti ama.battaniyesini saklıyorum çirkinimin.ilerde kızar mı bilmem.
kıslaaar hepinize merabaaaa:))) 1 haftadır yoktum mubarek 50 sayfa yazmışsınız:))) bulantılarım o kadar hat safhadaydı kiii mahvoldum giremedim(( ama bugün biraz daha iyi gibiyim ama neden kimseler yok??? herkes facebook hesabına gitti de topiğimizi yetim ve öksüz müü bıraktılar ((( sizler nasılsınız bakalım????
kızlaar nasılsınız bakalım bugün :) ben geçtiğimiz hafta hep mide bulantısıyla boğuştum. bugün de kontrolumuz vardı doktor bulantı için ilaç verdi umarım iyi gelir. bugün 9 hafta 3 günlük olmamız gerekiyordu son ölçüme göre ama 10 haftalık görünüyoruz 3.1 cm :)bebişim önden mi gidiyor ne yapıyor bilemedim. bir sorum olacak izmirde olup 2 li test yaptıran var mı benim gittiğim hastane çok pahalıya yapıyor 250 tl civarı. bu kadar da çakallık olmaz ki :) devlet hastanesi aşırı kalabalık oluyor sabah 6 bile gitsem gene zor sıra gelir :) ne yapıcaz bilemiyorum bana fikir verin :)
Sanirim ilk cinsiyet haberi benden. Kizim geliyooooor. :)) 2 li test icin gitmistik. Doktor pat diye soyleyiverdi. Kesin mi dedim evet kesinlikle kiz dedi. Esim acaip sevindi. Ayy hala inanamiyorum ya, cok mutlu oldum. Darisi hepinizin basina...
bende bu hafta yaptıracağom ikili testi bakalım kaç tl isteyecekler
Sanirim ilk cinsiyet haberi benden. Kizim geliyooooor. :)) 2 li test icin gitmistik. Doktor pat diye soyleyiverdi. Kesin mi dedim evet kesinlikle kiz dedi. Esim acaip sevindi. Ayy hala inanamiyorum ya, cok mutlu oldum. Darisi hepinizin basina...
yavru kuşum hoşgeldin elif annende olduğunu söledi sağolsunda merakım gitti.özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?