2014 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar bugün tekrar doktora gittim daha 10 gün olmadı
Cinsiyete tekrar baktı pipi görünüyor dedi heralde benim ki erkek olacak artık
Sonra benim TSH biraz yüksek çıkmıştı Dahiliyeye gittim o da çok yüksek değil bir ay sonra tekrar test yaptıralım değere bakalım ona göre ilaca başlarız dedi bakalım haftaya Salı tatile çıkıyoruz inş..
1 ay yokum artık bir de kardeşimin düğünü var o zamana karnım iyice çıkar ne giycem ben yaa

kızlar çok tatile gidesim var geçen sene balayımızada gidemedik eşim rahatsızlandı çünkü şimdide düşük riskim falan oldu diye çok korktuk çokta halsizim ya ama bir tatilede çok ihtiyacım var acaba uçakla falan antalyaya gitsem sizce riske atmış olur muyumki

gözün aydın tatlım daha güzel haberlerinide alırsın inş.

saol canım çok sevindim anlatamam :)) allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun . hayırlısıyla kucağımıza alalım. bende ayın 19 unda doktora gidicem ozaman cinsiyetini sölerim dedi :))

bizimde gidesimiz var tatile canım ama karar veremedik ayın 20 sinde 3 ayımız doluyo düşük riski ortadan klkıyo doktoruma sorucam gidelimmi diye izin verirse giderim ama 6 7 günlük için bebeğimide riske atasım gelmiyo. bakalım allah nasip ederse gideriz etmezse sorun değil burada gezeriz :) temiz havuz bulur ona gideriz ...

sen nerdesin tatlım benim kaldığım yer küçük o yüzden öle bir şansım yok.birde başbaşa hiç vakit geçiremedik doğru düzgün o yüzden:)kesin gitmeyi planlıyorduk ama tabi en önemlisi yavrum onu riske atmak istemem atamam yemişim tatilini ama iyi olsada gitsek inşallah ya 3 ayını nasıl hesapladın beki ttalım söle bakim benimde:) bugün11+2 yim

canım bunun üstüne 1 hafta daha koy 12 hafta 2 olduğunda 3 ay bitmiş olur ilk 3 aylık dönem biter. ozaman düşük riski azalıyor ya . senink, ayın 8 i 9 u gibi ..

canım bunun üstüne 1 hafta daha koy 12 hafta 2 olduğunda 3 ay bitmiş olur ilk 3 aylık dönem biter. ozaman düşük riski azalıyor ya . senink, ayın 8 i 9 u gibi ..

hmmmmmmmmmmm sağol taalım sonra bende hesapladım beynim çalışmıyor gbi hissediyorum bazen:) umarım kalmaz düşük riskimiz:) bende bir doktora danışayım bakalım asla arabyala otobüsle gidemem zatende uçağa hiç binmedim eğer rahatsa ve sarsıntı olmuyorsa uçakla gidebilirim yoksa diğer türlü mümkün değil yani.ayrıca tüylerimde başını aldı gidiyor ama hayırlısı bakalım

kalcadan basenden cok mu kilo aldın canın tatlı mı eksimi istiyodu

kızlar bugün başka dr gittim erkeğe benzetti 2 hafta sonra gel tam söyliyim dedi yine belirsizlik neyse hayırlısı artık

alpinnnnn ismimizi sordun cevap verdim ama hiç yorum yapmadın gülüm :26::26:

kusura bakma be bacım yemek telaşına girdim .isim çok güzel anlamlı .ilke kıza daha yakışır ayrıca.ben de düşünüyorum ya belki sizlerden fikir alayım dedim.annemin adında nur var diye nur koyalım diyorum beğenmiyorlar.

Merhaba kızlar, oğluşlar çoğalmış topikte kızı olacak arkadaşlar isim düşündünüz müü

senin ki ne güzel garanti: xx ben yinede kaptırdım kendimi isim telaşına girdim:nur-hüma-aybüke-begüm.gerçi eski isimleri de seviyorum ama senin de fikirlerini alalım.

hayırlı olsun prensin. valla duramıyorum yerimde benimde tekrar dr.a gidesim var,tekrar kuku görür inşaallah.

12+5 de hem cinsyet hem ikili testmi oldu canım.canım kayseride olsam günlük giderimde:) maraştan kayseriye gidicem o yüzden ertelemek istiyorum ama geç olursa diye korkuyorum işte

şu toplu alıntıyı yapamayınca sayfaları ben doldurmuşum gibi oldu.

11+4 de ikili,12+5 de cinsiyet için gittim,dr.eşime gelsin cinsiyete bakayım deyince gittim tabiki.11ile 14 hft uygun .sen tam 12+6 gideceğin için daha da uygun.

kalcadan basenden cok mu kilo aldın canın tatlı mı eksimi istiyodu
Yok canım aksine kilo verdim hamile oldum olalı...Canım şu an hiçbirşey istemiyor Ben de merak ediyorum aş erme ne zaman başlayacak acaba?

hayırlı olsun prensin. valla duramıyorum yerimde benimde tekrar dr.a gidesim var,tekrar kuku görür inşaallah.
Sağolasın darısı sizlerin başına Hehe aynen şimdi 1 ay tatildeyim orda da duramam bir doktora giderim diye düşünüyorum Hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…