gözün aydın tatlım daha güzel haberlerinide alırsın inş.
bizimde gidesimiz var tatile canım ama karar veremedik ayın 20 sinde 3 ayımız doluyo düşük riski ortadan klkıyo doktoruma sorucam gidelimmi diye izin verirse giderim ama 6 7 günlük için bebeğimide riske atasım gelmiyo. bakalım allah nasip ederse gideriz etmezse sorun değil burada gezeriz :) temiz havuz bulur ona gideriz ...
sen nerdesin tatlım benim kaldığım yer küçük o yüzden öle bir şansım yok.birde başbaşa hiç vakit geçiremedik doğru düzgün o yüzden:)kesin gitmeyi planlıyorduk ama tabi en önemlisi yavrum onu riske atmak istemem atamam yemişim tatilini ama iyi olsada gitsek inşallah ya 3 ayını nasıl hesapladın beki ttalım söle bakim benimde:) bugün11+2 yim
canım bunun üstüne 1 hafta daha koy 12 hafta 2 olduğunda 3 ay bitmiş olur ilk 3 aylık dönem biter. ozaman düşük riski azalıyor ya . senink, ayın 8 i 9 u gibi ..
Merhaba kızlar bugün tekrar doktora gittim daha 10 gün olmadı
Cinsiyete tekrar baktı pipi görünüyor dedi heralde benim ki erkek olacak artık
Sonra benim TSH biraz yüksek çıkmıştı Dahiliyeye gittim o da çok yüksek değil bir ay sonra tekrar test yaptıralım değere bakalım ona göre ilaca başlarız dedi bakalım haftaya Salı tatile çıkıyoruz inş..
1 ay yokum artık bir de kardeşimin düğünü var o zamana karnım iyice çıkar ne giycem ben yaa
11 ile 14 hafta arası yapılması gerekiyo canım
alpinnnnn ismimizi sordun cevap verdim ama hiç yorum yapmadın gülüm :26::26:
Merhaba kızlar, oğluşlar çoğalmış topiktekızı olacak arkadaşlar isim düşündünüz müü
Merhaba kızlar bugün tekrar doktora gittim daha 10 gün olmadı
Cinsiyete tekrar baktı pipi görünüyor dedi heralde benim ki erkek olacak artık
Sonra benim TSH biraz yüksek çıkmıştı Dahiliyeye gittim o da çok yüksek değil bir ay sonra tekrar test yaptıralım değere bakalım ona göre ilaca başlarız dedi bakalım haftaya Salı tatile çıkıyoruz inş..
1 ay yokum artık bir de kardeşimin düğünü var o zamana karnım iyice çıkar ne giycem ben yaa
kendi dr.un ne demişti?kızlar bugün başka dr gittim erkeğe benzetti 2 hafta sonra gel tam söyliyim dedi yine belirsizlik neyse hayırlısı artık
12+5 de hem cinsyet hem ikili testmi oldu canım.canım kayseride olsam günlük giderimde:) maraştan kayseriye gidicem o yüzden ertelemek istiyorum ama geç olursa diye korkuyorum işte
kendi dr.un ne demişti?
Yok canım aksine kilo verdim hamile oldum olalı...Canım şu an hiçbirşey istemiyorkalcadan basenden cok mu kilo aldın canın tatlı mı eksimi istiyodu
Sağolasın darısı sizlerin başınahayırlı olsun prensin.valla duramıyorum yerimde benimde tekrar dr.a gidesim var,tekrar kuku görür inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?