Aynen ya bakmayı bile bilmeyiz kızam ama ona o parayı veren özel doktora para verir eve getirir baktırmayaAma çok haklısın öyle olsa bile hafta da bir yine gideriz doktora
Arabayı sattı benim ki parası var ya ona konuşuyor yoksa yanaşmaz bileYok anacım ev alcaz daha aldırır mıyım ben
Hehehe aslında iyi işmiş hea iş yeri gibi hamilelere usg baktırılır yazcan üstüne bide para alcan ohh makinenin parası çıkar valla bak güzelmiş alıp ticaret yapmalı
hımss demekki herkeste farklı oluyor,ben kan ilacı da alıyorum ondan da olabilir artık doktoruma da sorarım salı günü....yediklerine bağlı olabilir güzelim,hamilelik bağırsakları çok etkileyen bir süreç bazıları hiç sorun yaşamıyor ama ben zaten normalde de kabızlık sorunu çekerdim ıkınarak hergün anca yapardım şimdi gün aşırı yapabiliyorum ama bildiğin oturuyorum 10 dk felan:))) süt katiyetle içemiyorum çok midem bulandı...ben kii mantı hastasıyımdır ama yoğurttan dolayı ondan bile midem bulanıyor....
kilo aldın mı peki güzelim????
Bir erkek de benden :))
haklısın biraz önce evinizi almalasınız bencede çocuk küçükken ancak böyle şeyler
büyüyünce masrafıda büyüyecek ve ev almak zorlaşacak
hadi bakalım canım inş. alırısnız güzel bir ev
Aynen borçlanmayınca hiçbrşeyi olmuyor insanın valla şimdiden çıkacak bebişin masrafı bakalım inş canım inş doğru dürüst bir yer alabiiriz..Bir erkek de benden :))
Bir erkek de benden :))
hatunlar ben kaçar biraz uzanacam midem bulanmaya başladı yine hergün aynı şeyleri yiyorum....yaz bitsin artık bence sıcaktan yiyemiyorum gibi geliyor bana((((( neyseee çoook öpüyorum sizleri ne zaman gelirim bilemem çok ama çookkk öptüümmm
Aynen borçlanmayınca hiçbrşeyi olmuyor insanın valla şimdiden çıkacak bebişin masrafı bakalım inş canım inş doğru dürüst bir yer alabiiriz..
ooo hayırlı olsun bizim oğlana baya arkadaş çıktı güzel güzel...
Gözün aydın canım bir prens daha
Borçlanmadan gerçekten bir şey olmuyor bizde korkuyorduk nasıl ödicez nasıl olacak diye bir senesini geride bıraktık ev kredimizin
haklısın canım aynen öyle oluyor
kronik şimdi sen otelde çalışyoyrdun değilmi gebelik ilerki dönemü sorun olacakmı iş hayatında birde göz önünde bir iş yapıyorsun çünkü, iş yerinin haberi varmı ?
Cıks ben henüz söylemedim iş yerime. Aslında çoğu işyeri bunu sorun yapmaz ama buraya yeni başladım sayılır o yüzden çıkarırlar diye tırsıyorum biraz. Saklayabildiğim kadar saklıcam o yüzden bilimcim. Görüntü açısından mı ilerde sorun olur diye düşündün yoksa iş yoğunluğu açısından mı :26::26::26:
ikisi açısındanda :26::26::26: iş yeri seni gebe olduğun için çıkaramaz canım yasal olarak bunu yapması söz konusu olmaz yani yasak
yaparsada senin doğuma kadar olan zararını ödemek zorunda kalır talep edebilirsin bunu yani,
senin görev yerini değiştirebilir mesela ön saftan çeker telefonda müşteriyle ilgilenebileceğin bir yere alabilir seni
selam şubat anneleri aranıza benide alın nasipse bende 20 şubatta o güzel duyguyu tadıcam
yoruldum biraz ara vereyim dedim ve e bebeğe baktım biraz
speedy kronik diğer ilgilenenler güzel bence kullanışlı uzun süre yatabileceği hemde sağlıklı (ahşap çünkü) bir beşik gördüm b tarz bişi düşünebilirsiniz yanınıza yatak odasına yani
Baby&Plus Basic Çam Ağacı Beşik 60x120cm - e-bebek.com
bunu bide süslettinizmi ne harika bişi olur maviyse mavili tüllerle yada pembeli süpper olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?