2014 Şubat Anneleri

ah bu migrenim ah çıtır annemden glmemiş hiç iii şeyler gelmiş bi tek migreni çatlıyorum gene

haklısın biraz önce evinizi almalasınız bencede çocuk küçükken ancak böyle şeyler

büyüyünce masrafıda büyüyecek ve ev almak zorlaşacak
hadi bakalım canım inş. alırısnız güzel bir ev

yok canim almadım hic aynı kilo dayim

hatunlar ben kaçar biraz uzanacam midem bulanmaya başladı yine hergün aynı şeyleri yiyorum....yaz bitsin artık bence sıcaktan yiyemiyorum gibi geliyor bana((((( neyseee çoook öpüyorum sizleri ne zaman gelirim bilemem çok ama çookkk öptüümmm

Bir erkek de benden :))
Aynen borçlanmayınca hiçbrşeyi olmuyor insanın valla şimdiden çıkacak bebişin masrafı bakalım inş canım inş doğru dürüst bir yer alabiiriz..

ooo hayırlı olsun bizim oğlana baya arkadaş çıktı güzel güzel...

sana iyi dinlenmeler canim bende öptüm

Borçlanmadan gerçekten bir şey olmuyor bizde korkuyorduk nasıl ödicez nasıl olacak diye bir senesini geride bıraktık ev kredimizin

Gözün aydın canım bir prens daha

adally senin fotonu gördüm biraz önce bayıldım kız ne kadar güzel bir hatunsun öyle sen

dünmü avatarındı o ben ünlü birinin resmi falan sandıydım
oya küçümen var bilirmisin bilmiyorum benim çocukluğumun şarkıcısı yüzün ona çok benziyor ben benzettim yada

Borçlanmadan gerçekten bir şey olmuyor bizde korkuyorduk nasıl ödicez nasıl olacak diye bir senesini geride bıraktık ev kredimizin

haklısın canım aynen öyle oluyor
kronik şimdi sen otelde çalışyoyrdun değilmi gebelik ilerki dönemü sorun olacakmı iş hayatında birde göz önünde bir iş yapıyorsun çünkü, iş yerinin haberi varmı ?

Cıks ben henüz söylemedim iş yerime. Aslında çoğu işyeri bunu sorun yapmaz ama buraya yeni başladım sayılır o yüzden çıkarırlar diye tırsıyorum biraz. Saklayabildiğim kadar saklıcam o yüzden bilimcim. Görüntü açısından mı ilerde sorun olur diye düşündün yoksa iş yoğunluğu açısından mı :26::26::26:

ikisi açısındanda :26::26::26: iş yeri seni gebe olduğun için çıkaramaz canım yasal olarak bunu yapması söz konusu olmaz yani yasak
yaparsada senin doğuma kadar olan zararını ödemek zorunda kalır talep edebilirsin bunu yani,

senin görev yerini değiştirebilir mesela ön saftan çeker telefonda müşteriyle ilgilenebileceğin bir yere alabilir seni

Şimdi iş yoğunluğu olarak bedenen çok yorulacağım bir iş değil bilimcim. Öğleye kadar benim işlerim bitmiş oluyor. Eylüle kadar yanımda stajyer olacak o baya alıyor iş yükümü.Ondan sonra sadece ekim yorucu olur çünkü İstanbul ekimde baya yoğun oluyor turist açısından. Sonrasında kasım,aralık bizim dinlenme ayımız diyebilirim. Dayanırım sanırım ekimde beş aylık olacak çünkü :26::26::26: Görünüş açısından da ben deskin arkasında olduğum için çok sıkıntı olmaz

Son düzenleme:
selam şubat anneleri aranıza benide alın nasipse bende 20 şubatta o güzel duyguyu tadıcam

güzelmiş ama böyle birşeyi kendi odasına düşünüyorum.

yatak odasına daha ufak gündüzleri de salona götürebileceğim basit bir şey istiyorum.

bu gidişle bizim çocuk açıkta kalacak

pipiler çoğaldı yaaaa hayırlı olsun oğluşumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…