2014 Şubat Anneleri

yandın kemal:) süpermiş yaaaa laurana bak duy bi bakalım hiç güleceğim yoktu:)

Duvara dayadığımda ayak ucunda açılıyor bilimcim. Zaten uzmanlar en azından ilk bir kaç ay anne yanında olmasını öneriyor.Annenin nefes alış verişini bile hissediyormuş bebekler. Bebek odasına oturma odamdaki berjerimi koyarım büyük ihtimal.Bebek odası yaparsam oturma odasını komple değiştirmem gerekecek. Çünkü yemek odası takımının bir kısmı çocuk odasında şu an Çok işim var çok

Valla ne desem yalan olur bacım ben diyeyim bilmem kaç milyon dolar sen de bilmem kaç trilyon dolar Ben deneyecem bakalım söylicem benimkine akşam alalım mı bunu diye ne tepki verecek acep

Selam kızlar nasıl gidiyo hamilelik şu facebook hesabı neydi yaaaa blzde ordan takip edelim bari

Ben ısrarla burada ki topiğimizi koruma yandaşı facebookta ki hesabı fazla takip etmeyenlerdenim bilemiyorum canım :))

Son düzenleme:
Selam kızlar nasıl gidiyo hamilelik şu facebook hesabı neydi yaaaa blzde ordan takip edelim bari

yaa bırakın faceyi burada olun arkadaşlar yaa biraz baltalıyor gibi oluyorum ama burada kimseyi bulamamak rahatsız ediyor beni yahu burada tanıştık biz,hani doğursak anlarım ilerisi için ama başka topiklere bir giriyorum 20 kişi online kenetler maşallah birbirlerine....neden biz öyle olamıyoruz,hadi akşam eşler var uyuyoruz diyelim ama ben gündüzleri burdayım maalesef konuşan 3-5 kişiden fazlası değil.....neyse herkes özgür davranışlarında ben ne desemde.....

Yanlışlık olmasın 4500 Euro yani yaklaşık 11.000 tl

Valla ne desem yalan olur bacım ben diyeyim bilmem kaç milyon dolar sen de bilmem kaç trilyon dolar Ben deneyecem bakalım söylicem benimkine akşam alalım mı bunu diye ne tepki verecek acep

ayyy ben de söyleyecem tipini çok merak ediyorum kumral kocişimin:))))) şaka yaptığımı anlar ama ben çok ciddi bir yüz ifadesi takınacam:)

bende şimdilik face katılmayı düşünmüyorum burda çok daha rahat muhabbet ediyoruz ayrıca eşim muhtemelen face herşeyi anlatmamı istemez üzgünüm

sen istedin bende buldum
bide bu sektörde çalışlıyorum ya bulabileceğim yerleri biliyorum ondan
2 yıl önce bizim şirkette bunlardam ama phlips marka olanında bi 3 ay kadar durdu keşke şimdide gelse bi tane diyorum ama yok
bu arada 5bin euro TL değil

ayyy ben de söyleyecem tipini çok merak ediyorum kumral kocişimin:))))) şaka yaptığımı anlar ama ben çok ciddi bir yüz ifadesi takınacam:)

Demek kumral bir kocaya sahipsin benimki de zenciden hallice maşallah
Sen dene ciddi ciddi söyle hayatım ultason makinesi aşeriyorum de bakalım ne diyecek
Not: Facebook olayını hiç ama hiç sevmiyorum adı üstünde kadınlar kulübü bizim için özel bir alan ama sen ben bir kaç kişi sadık kalıyoruz bunada şükür

bende şimdilik face katılmayı düşünmüyorum burda çok daha rahat muhabbet ediyoruz ayrıca eşim muhtemelen face herşeyi anlatmamı istemez üzgünüm

ya kapalı grupmuş kimse görmüyormuş yazılanları ama ben yine de farklı bir bağ içindeyim buraya karşı baktım kimse kalmadı burada kendim yazar kendim cevaplar kendim sorar kendim ağlar kendim gülerim:)))) baktım ki deliriyorum ocak annelerine geçerim onlar da almazsa kendim topik açarım o da olmazsa başlarım böyle işe a.q derim napimmm:))))

Doğru amaann nolcak 500 Euradan elimin kiri onu da veririm gider Tee allam eşime dedim alalım diyo yaa Hiç aklı yok benim bu kocamın sonra satarız diyo

kız doğru dürüst bakmayı bile bilmeyiz biz başını kıç görürüz kıçını baş o gün hareket etmese usgde uyuyor olsa yine gider birde doktora baktırırız

Doğru amaann nolcak 500 Euradan elimin kiri onu da veririm gider Tee allam eşime dedim alalım diyo yaa Hiç aklı yok benim bu kocamın sonra satarız diyo

nee alırız mı diyor kıs paranız çok galiba:))) eviniz nerde gelip yatiim önünde ben hamileyim abiii nooluur bana ultrason cihazı Allah rızası için diyeyim belki acır eşin bana:)))))))))))

ama kapalı olması değilki sonuçta facete bütün özel hayatımız var .isteyen katılr kimseye bişi diyemem ama benim eşim bu konularda çok hassas face konuusnda facete sadece çok yakınlarım var.ha şuda var sizde çok yakınsınız ama lauranın dediği gbi bu farklı bir bağ.zamanla gerekn insanlarlla facetede arkadaş oluruz elbet :)

kız doğru dürüst bakmayı bile bilmeyiz biz başını kıç görürüz kıçını baş o gün hareket etmese usgde uyuyor olsa yine gider birde doktora baktırırız

aaaa ayıpsın arkadaşım nst cihazı alırız:))))) hastaneden eksik mi kalacaz??? sonra hepimiz toplaşıp bir tıp merkezi açarız:)

Senin eşinin durumunu pek iyi görmüyorum Ben eşime kalp dinleme aleti alalım diyorum ona bile yok artık diyor

Güldürdün beni bilim.

nee alırız mı diyor kıs paranız çok galiba:))) eviniz nerde gelip yatiim önünde ben hamileyim abiii nooluur bana ultrason cihazı Allah rızası için diyeyim belki acır eşin bana:)))))))))))

Aynen ya bakmayı bile bilmeyiz kızam ama ona o parayı veren özel doktora para verir eve getirir baktırmaya Ama çok haklısın öyle olsa bile hafta da bir yine gideriz doktora
Arabayı sattı benim ki parası var ya ona konuşuyor yoksa yanaşmaz bile Yok anacım ev alcaz daha aldırır mıyım ben
Hehehe aslında iyi işmiş hea iş yeri gibi hamilelere usg baktırılır yazcan üstüne bide para alcan ohh makinenin parası çıkar valla bak güzelmiş alıp ticaret yapmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…