Allahseni napmasın gitmiş bulmuş cihaz
Eşime diyim alalım ama 9 ay sonra nolcak napcaz hadi bir çocuk daha oldu ona da baktık yok anam vazgeçtim boşuna masraf
huh huuuuuu kızım o eskinden mi şimdi köylü gelinler şehirdekilerden daha fena oluyorlar kalmadı valla bulursan birşey demem ama çook zorİnş gönlüne göre birini bulursun ne diyim
spse olabilir bak onu güzel dedin anasına çekerse tabi hadi bide babannesine çekerse yandın Kemal
bi tarafını duvara dayasan yatağın peki diğer tarafta yinemi yer kalmıyor ??
birde inan ayak ucu bile olsa odayla fark eder neden dicek olursan bi kere emzirerken bi yere oturman gerek odasında oturabileceğin bir yer olacakmı ? sizin odanızda en azından kendi yatağınıza oturursun vede bebeğin nefesini bile duymak açısından ilk başlarda yatak odası daha iyi geliyor bana
kıs kaç para o alet benim matematiğim yetmedi....eşime söylesem psikoloğa götürür beni saçmaladım diye:)))))))) bir de mahallenin karıları toplanır etrafıma bana da bak birşey var mı diye al sana alternatif tıp:))) bakarım biraz dul avrat otuyla kişnişi kaynat iyi gelir derim töbeeeeeeeeee:)))))))
Selam kızlar nasıl gidiyo hamilelik şu facebook hesabı neydi yaaaa blzde ordan takip edelim bari
Selam kızlar nasıl gidiyo hamilelik şu facebook hesabı neydi yaaaa blzde ordan takip edelim bari
Eşime diyim alalım ama 9 ay sonra nolcak napcaz hadi bir çocuk daha oldu ona da baktık yok anam vazgeçtim boşuna masraf5 bin lerden falan bahsediyo fiatı ben mi yanlış gördüm ne eheueu onu alana kadar doktor tutarım daha iyi :))
Valla ne desem yalan olur bacım ben diyeyim bilmem kaç milyon dolar sen de bilmem kaç trilyon dolarBen deneyecem bakalım söylicem benimkine akşam alalım mı bunu diye ne tepki verecek acep
yaa bırakın faceyi burada olun arkadaşlar yaa biraz baltalıyor gibi oluyorum ama burada kimseyi bulamamak rahatsız ediyor beni yahu burada tanıştık biz,hani doğursak anlarım ilerisi için ama başka topiklere bir giriyorum 20 kişi online kenetler maşallah birbirlerine....neden biz öyle olamıyoruz,hadi akşam eşler var uyuyoruz diyelim ama ben gündüzleri burdayım maalesef konuşan 3-5 kişiden fazlası değil.....neyse herkes özgür davranışlarında ben ne desemde.....
Eşime diyim alalım ama 9 ay sonra nolcak napcaz hadi bir çocuk daha oldu ona da baktık yok anam vazgeçtim boşuna masraf5 bin lerden falan bahsediyo fiatı ben mi yanlış gördüm ne eheueu onu alana kadar doktor tutarım daha iyi :))
huh huuuuuu kızım o eskinden mi şimdi köylü gelinler şehirdekilerden daha fena oluyorlar kalmadı valla bulursan birşey demem ama çook zorİnş gönlüne göre birini bulursun ne diyim
spse olabilir bak onu güzel dedin anasına çekerse tabi hadi bide babannesine çekerse yandın Kemal
Yanlışlık olmasın 4500 Euro yani yaklaşık 11.000 tl
ayyy ben de söyleyecem tipini çok merak ediyorum kumral kocişimin:))))) şaka yaptığımı anlar ama ben çok ciddi bir yüz ifadesi takınacam:)
hahahha eğer bir sıfır felan fazlaysa ben acıbademe gitsem her hafta yine daha ucuza gelir:))) klinik açarım beeee:)))))))))
Yanlışlık olmasın 4500 Euro yani yaklaşık 11.000 tl
bende şimdilik face katılmayı düşünmüyorum burda çok daha rahat muhabbet ediyoruz ayrıca eşim muhtemelen face herşeyi anlatmamı istemez üzgünüm
Doğru amaann nolcak 500 Euradan elimin kiri onu da veririm giderTee allam eşime dedim alalım diyo yaa Hiç aklı yok benim bu kocamın sonra satarız diyo
Doğru amaann nolcak 500 Euradan elimin kiri onu da veririm giderTee allam eşime dedim alalım diyo yaa Hiç aklı yok benim bu kocamın sonra satarız diyo
ya kapalı grupmuş kimse görmüyormuş yazılanları ama ben yine de farklı bir bağ içindeyim buraya karşı baktım kimse kalmadı burada kendim yazar kendim cevaplar kendim sorar kendim ağlar kendim gülerim:)))) baktım ki deliriyorum ocak annelerine geçerim onlar da almazsa kendim topik açarım o da olmazsa başlarım böyle işe a.q derim napimmm:))))
kız doğru dürüst bakmayı bile bilmeyiz biz başını kıç görürüz kıçını baş o gün hareket etmese usgde uyuyor olsa yine gider birde doktora baktırırız
kız doğru dürüst bakmayı bile bilmeyiz biz başını kıç görürüz kıçını baş o gün hareket etmese usgde uyuyor olsa yine gider birde doktora baktırırız
aaaa ayıpsın arkadaşım nst cihazı alırız:))))) hastaneden eksik mi kalacaz??? sonra hepimiz toplaşıp bir tıp merkezi açarız:)
nee alırız mı diyor kıs paranız çok galiba:))) eviniz nerde gelip yatiim önünde ben hamileyim abiii nooluur bana ultrason cihazı Allah rızası için diyeyim belki acır eşin bana:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?