ben senden 2 hafta ileri olmama rağmen göbeğim seninkinden küçük:) maşallah yavruşunla sana:)
Tesekkur ederim.Benim normalde de gobegim oldugu icin bu sekilde:))bebek+gobek yani)
Bu arada bizim kadin dogum uzmani arkadadimiz iceri bosalmayi uygun gormuyoruz demisti sikintili bir durummus belki doktorun bshsetmemistir sen sor istersen
hadi yaa neden acaba??? ben doktoruma sadece ilişkiye girebilirmiyim dedim serbest tabii dedi o kadar ben de boşalma durumunu sormadım güzelim....utanıyorum bir yerde bayan da olsa....gerçi ilişkiden sonra organım resmen çook ağrıdı aşağı düşecek zannettim ama kasıklarım değil işte dış kısmı ağrıdı 1 saat sonraa....oturunca birşey yoktu ama ayaktayken aman amaaannnn bir daha gündüz yapmicam dedim içimden....yapıp uyucam ağrı da gider heraldee töbeeee:)))
Ya biz sormadan kendi demisti iliski serbest ama bosalmak yasak diye.sadece doguma gitmeden isterseniz yaparsiniz demisti.tehlikeliymis galiba kadlari gevsetiyormus doguma giderken yapin demesindeki amac da dogum kolay olsun diye yine de sor sen ya da onu yapmayin ne olur ne olmax.
doktoruna doğum stresi ve o karınla nasıl boşalacağımızıda sor çiçem
hahahahha zaten o kurbaa gibi tiple nasıl çekici olabiliriz kiii:)))) bilmiyorum benim şimdi olmayan göbeğimle bile klasik pozisyon zor oluyor ya da ben korkuyorum karın büyüdükçee ne saçma sapan şekillere gircez yaa sırf sevişmek uğruna töbeee:)
artık topiğin tadı yok mu nee neden kimsecikler yoktu tüm günn yaaa(((((
spsemmm selam canımm nasılsın bugün? o akıntı bana kalırsa normal...bu haftalarda akıntı çoğalırmış haaa bir keresinde ilişkiden tam 2 saat sonra benden de sıvı boşaldı sanki ve açıkçasıı korkmadım bile gayet normal buldum sonuçta nasıl desem ayıp ama spermin çıkması lazım bi yerdee....hemen kalkmama ve banyo yapmama rağmen birşey görmemiştim 2 saat sonra tüm çamaşırım ıslanmıştı resmen ohhh çok şükür demiştim içimde kaldı diye sinirleniyordum:)
aynen aga
ben aarada geldim gittim ama varmı kızancıklar burda :)
çiçem sen nasılsın?görev yapacakmısın bu yıl
ya işte benim ilk başıma geldi okadar da çok değil gelirken hissetmedim wcye gittiğimde gördüm ıslaklığı.Aama şey bizde içeri boşalma olmuyo da artık ne bileyim neden ıslandı.belki çiş damlamıştır bir iki damla
yaa ben görmedim bugün nerdeyse kimseyi,bir ara yemek yapmak için çıktım o ara geldilerse hay benim şansıma o zaman:) yok güzelim bu sene görev yapmayacam ve çıldıracam,hobi edinmem lazım kendime,seçenekleri düşünüyorum....
1) kpss çalışmak
2) puzzle almak
3) dikiş kursuna gitmek
4) bağlama kursuna gitmek
5) ev dekorasyonuyla ilgilenmek babında ahşap boyamayı denemek
6) bir şekilde örgü öğrenmek
bu liste uzar böyle işte bi yerden başlamam lazım ama karar veremiyorum...
aaaa bizde içeriye boşalma var ondan korkmadım ben eğer boşalma olmamasına rağmen öyle sıvı gelseydi korkardım ama yine de içimi serin tutardım sonuçta birşey olsa sancım olur ya da başka belirtilerim olurdu...doktorunu arasaydın keşke...
aynı ywrdemı okumusuz kı bende okumustum onu aslında normalden cok cok daha ıyı beslenıyorum yazmıstım oncedende sanırım tayınımız cıktı yenı sehır yenı ew yalnızlık hamılelık heralde etken. cicilerin cok guzelllll
english home dan yorgan yüzü fikri neydi kızlar ben orayı kaçırmışım bilen varsa söyleyiversin
Kronik cicilerin cok datluuuu
sağlıkla giysin meleğin inşallah
bu arada şu beğen butonunu kim çaldıysa yerine koysun
beğenemiyoruz yawww sinir oldum
kroniikkkk aynı mağazalara bakmışız:))))))))))))) birçoğu bana çook tanıdık geldiii:))) maşallah çok tatlılar hepsii yaaa...ben kendimi sıkıcam 30.haftaya kadar,hastane çıkışımı aldım oturdum aşağıı haa bir de ordan burdan gelen örgü yelekler var ve çook tatlılar:)
oyyyyçok tatlısın yaaaa
artık topiğin tadı yok mu nee neden kimsecikler yoktu tüm günn yaaa(((((
2 ve 4 ü fuzuli bularak oyumu 1 ve 6 dan yana kullanıyorumyaa ben görmedim bugün nerdeyse kimseyi,bir ara yemek yapmak için çıktım o ara geldilerse hay benim şansıma o zaman:) yok güzelim bu sene görev yapmayacam ve çıldıracam,hobi edinmem lazım kendime,seçenekleri düşünüyorum....
1) kpss çalışmak
2) puzzle almak
3) dikiş kursuna gitmek
4) bağlama kursuna gitmek
5) ev dekorasyonuyla ilgilenmek babında ahşap boyamayı denemek
6) bir şekilde örgü öğrenmek
bu liste uzar böyle işte bi yerden başlamam lazım ama karar veremiyorum...
aaaa bizde içeriye boşalma var ondan korkmadım ben eğer boşalma olmamasına rağmen öyle sıvı gelseydi korkardım ama yine de içimi serin tutardım sonuçta birşey olsa sancım olur ya da başka belirtilerim olurdu...doktorunu arasaydın keşke...
Tesekkur ederimmm hepimiz gobekler sistikce daha da tatlilasiyoruz
spsemmm selam canımm nasılsın bugün? o akıntı bana kalırsa normal...bu haftalarda akıntı çoğalırmış haaa bir keresinde ilişkiden tam 2 saat sonra benden de sıvı boşaldı sanki ve açıkçasıı korkmadım bile gayet normal buldum sonuçta nasıl desem ayıp ama spermin çıkması lazım bi yerdee....hemen kalkmama ve banyo yapmama rağmen birşey görmemiştim 2 saat sonra tüm çamaşırım ıslanmıştı resmen ohhh çok şükür demiştim içimde kaldı diye sinirleniyordum:)
bende burdayımm
şimdi utanıyorum da söylemeye orgazm oluncada sonra geliyor bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?