2014 Şubat Anneleri

ben senden 2 hafta ileri olmama rağmen göbeğim seninkinden küçük:) maşallah yavruşunla sana:)

Tesekkur ederim.Benim normalde de gobegim oldugu icin bu sekilde:))bebek+gobek yani)
Bu arada bizim kadin dogum uzmani arkadadimiz iceri bosalmayi uygun gormuyoruz demisti sikintili bir durummus belki doktorun bshsetmemistir sen sor istersen

Tesekkur ederim.Benim normalde de gobegim oldugu icin bu sekilde:))bebek+gobek yani)
Bu arada bizim kadin dogum uzmani arkadadimiz iceri bosalmayi uygun gormuyoruz demisti sikintili bir durummus belki doktorun bshsetmemistir sen sor istersen

hadi yaa neden acaba??? ben doktoruma sadece ilişkiye girebilirmiyim dedim serbest tabii dedi o kadar ben de boşalma durumunu sormadım güzelim....utanıyorum bir yerde bayan da olsa....gerçi ilişkiden sonra organım resmen çook ağrıdı aşağı düşecek zannettim ama kasıklarım değil işte dış kısmı ağrıdı 1 saat sonraa....oturunca birşey yoktu ama ayaktayken aman amaaannnn bir daha gündüz yapmicam dedim içimden....yapıp uyucam ağrı da gider heraldee töbeeee:)))

Ya biz sormadan kendi demisti iliski serbest ama bosalmak yasak diye.sadece doguma gitmeden isterseniz yaparsiniz demisti.tehlikeliymis galiba kadlari gevsetiyormus doguma giderken yapin demesindeki amac da dogum kolay olsun diye yine de sor sen ya da onu yapmayin ne olur ne olmax.

doktoruna doğum stresi ve o karınla nasıl boşalacağımızıda sor çiçem

doktoruna doğum stresi ve o karınla nasıl boşalacağımızıda sor çiçem

hahahahha zaten o kurbaa gibi tiple nasıl çekici olabiliriz kiii:)))) bilmiyorum benim şimdi olmayan göbeğimle bile klasik pozisyon zor oluyor ya da ben korkuyorum karın büyüdükçee ne saçma sapan şekillere gircez yaa sırf sevişmek uğruna töbeee:)

aynen aga
artık topiğin tadı yok mu nee neden kimsecikler yoktu tüm günn yaaa(((((

ben aarada geldim gittim ama varmı kızancıklar burda :)

çiçem sen nasılsın?görev yapacakmısın bu yıl

ya işte benim ilk başıma geldi okadar da çok değil gelirken hissetmedim wcye gittiğimde gördüm ıslaklığı.Aama şey bizde içeri boşalma olmuyo da artık ne bileyim neden ıslandı.belki çiş damlamıştır bir iki damla

ya kızlar ben 16. haftamdayımda cinsellik ıstegım yok normal mi bu donemde gecicek mi zamanla olsa bıle adapte olamıorum cok zorlanıoruz cok sıkı o kısım ve cok ta rahatsız edıcı

aynen aga

ben aarada geldim gittim ama varmı kızancıklar burda :)

çiçem sen nasılsın?görev yapacakmısın bu yıl

yaa ben görmedim bugün nerdeyse kimseyi,bir ara yemek yapmak için çıktım o ara geldilerse hay benim şansıma o zaman:) yok güzelim bu sene görev yapmayacam ve çıldıracam,hobi edinmem lazım kendime,seçenekleri düşünüyorum....
1) kpss çalışmak
2) puzzle almak
3) dikiş kursuna gitmek
4) bağlama kursuna gitmek
5) ev dekorasyonuyla ilgilenmek babında ahşap boyamayı denemek
6) bir şekilde örgü öğrenmek

bu liste uzar böyle işte bi yerden başlamam lazım ama karar veremiyorum...

aaaa bizde içeriye boşalma var ondan korkmadım ben eğer boşalma olmamasına rağmen öyle sıvı gelseydi korkardım ama yine de içimi serin tutardım sonuçta birşey olsa sancım olur ya da başka belirtilerim olurdu...doktorunu arasaydın keşke...

şimdi utanıyorum da söylemeye orgazm oluncada sonra geliyor bişiler

İlgini çekecek bir şeylere mi başlasan sevilay kafan dağılır iyi gelir.Ya da acil bir arkadaş edin.Doğum sonrası daha yorucu olcak senin için manevi olarak.

english home dan yorgan yüzü fikri neydi kızlar ben orayı kaçırmışım bilen varsa söyleyiversin

Bilim geçenlerde bebeğinize yorgan yastık yaparken bir tanede fazladan yapın gelecek bebekli misafirleriniz için dedi.Bende english home da gezinirken görevli bayan gösterdi böyle bir yorgan yüzü var indirimde düşünürmüsünüz diye aldım onu söylüyordum.8 tl ye aldım yorgan yüzü pembe mevresim ve yastık yüzü yapsam takım olur mu diye sormuştum bilime :)

Kronik cicilerin cok datluuuu
sağlıkla giysin meleğin inşallah
bu arada şu beğen butonunu kim çaldıysa yerine koysun
beğenemiyoruz yawww sinir oldum

Hepimizin melekleri mutlulukla giysin inşallah...

Ben genelde şirinevler,yenibosnada takıldığım için tanıdık gelmiştir.Ben gelecek aya hepsini bitircem sanırım bu gidişle Nerelerdesin bu arada :44::44::44:

2 ve 4 ü fuzuli bularak oyumu 1 ve 6 dan yana kullanıyorum
Tesekkur ederimmm hepimiz gobekler sistikce daha da tatlilasiyoruz

Senin sinirini yerim ben:) eksinlar badladi ha.bizde yok dogana kadarda yokmus:) kocam ole ddi:)

şimdi utanıyorum da söylemeye orgazm oluncada sonra geliyor bişiler

heheheheh utanma be yaaa bende de geliyor tabi kii...hatta bazen orgazm oluyorum ama bişey gelmiyor bi bakıyorum yarım saat sonra sümük gibi akıntı gelmiş yani olabiliyor güzelim...ama açıkçası ben korktum artık kontrollü ilişki yapıyorum hatta bazen hiç yapmıyorum öyle yaparmış gibi yapıyorum:)))) napim bir kucağıma alayım yavrumu şu lohusalığımı bir atlatayımm ohh misss gelsin eski şehvetli gecelerim:)))))))))))))

kronikim aynı mıntıka olunca demek kiii:))) ben evdeyim yaa yenibosnanın bekçisi oldum mubarek...şimdi doktorumu aradım gün içinde bir kereye mahsus yeşil akıntı geliyor,biraz da karnım ağrıyor bugün...fitil verdi 2 gün yatmadan önce vajinadan piyuuuu yollayacam:))) aman Allah korusun önlemini almazsam erken doğum düşük gibi şeylere neden olurmuş...ben almasam olmaz mıı zaten koku yok ağrım yok geçer belki dedim ama ıhhhh 2 gün al dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…