Senin sinirini yerim ben:) eksinlar badladi ha.bizde yok dogana kadarda yokmus:) kocam ole ddi:)
hehe kız napiimm biliyosun benim libidolar akla zarar ama şu sıralar kalmadı sanki 2 haftadır tık yok yani....canım da istemiyor....ben kocama kahve yapıp geleyim kızlarrr...kocacım bugün biraz üzgün sanki yaa babasının ölüm yıldönümüü((
Spse bunu beğendi:)
2 ve 4 ü fuzuli bularak oyumu 1 ve 6 dan yana kullanıyorum
beğen tuşu yokya bende kendimi garip hissediyorum :)
bebişe bişeyler aldınmı
Allah rahmet eylesin. Benim libidolar azcik uyandi ama koca istemio:)
teşekkür ederim güzelim.....kocacın size zarar gelmesinden korkuyor bir de birşey olması durumunda doktor da yakın değil ondandır....neyse yüzeysel artık olduğu kadar paylaşım yapın olmadı ben öyle yapıyorum sanki bekareti gitcek diye korkan liseli kızlar gibi oldum böylee yokluk görmemiştim yani:)))
hehe kız napiimm biliyosun benim libidolar akla zarar ama şu sıralar kalmadı sanki 2 haftadır tık yok yani....canım da istemiyor....ben kocama kahve yapıp geleyim kızlarrr...kocacım bugün biraz üzgün sanki yaa babasının ölüm yıldönümüü((
Sen yokmusun:) hayırlısı; ) yapsakta ben sonra ağlarım bisimi oldu die.malini bilio:)
allah eşine sabır versin babasızlığın ne olduğunu makesef bende 2011 ocaktan beri biliyorum
Kızlar dün birinin akıntısı vardi kimdi hatırlamıyorum var mi acaba haber
Sanırım benim:) bugün dr a gittim takip edelim dedi laurananın dediği gibi benim akıntımın ilişkiyle alakası yok zira ben riskli gebelik grubunda olduğum için hamileliğimi öğrendiğimizden beri ilişki yaşamadım
Nadil takip edecekmis peki.bebekte bisi yok dimi.bende hep var akinti ozellikle sarı. Ama enfeksiyon çıkmadı bilmiyorum ben solemedimde fitil falan verse hayatta kullanamam korkarim
[ı]merhaba hanımlar benide aranıza alırmısınız hamileliğin 20.haftasındayım doğumum 11 şubatta bekleeniyor cinsiyeti erkek ismini henüz karar veremedim herkese merhabaa[/ı]
Kronik cicilerin cok datluuuu
sağlıkla giysin meleğin inşallah
bu arada şu beğen butonunu kim çaldıysa yerine koysun
beğenemiyoruz yawww sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?