2014 Şubat Anneleri

Senin sinirini yerim ben:) eksinlar badladi ha.bizde yok dogana kadarda yokmus:) kocam ole ddi:)

hehe kız napiimm biliyosun benim libidolar akla zarar ama şu sıralar kalmadı sanki 2 haftadır tık yok yani....canım da istemiyor....ben kocama kahve yapıp geleyim kızlarrr...kocacım bugün biraz üzgün sanki yaa babasının ölüm yıldönümüü((

Allah rahmet eylesin. Benim libidolar azcik uyandi ama koca istemio:)

2 ve 4 ü fuzuli bularak oyumu 1 ve 6 dan yana kullanıyorum

heheheh 1 ve 6 ya baktım daa 1 sence güzel bir hobi mi:))))) malum adamakıllı bir çalışma olmayacak doğumdu lohusalık ve uykusuz geceler derken:))) gerçii matematikçiyim,tarihim iyidir,türkçeye de dilbilgisi çalışmam lazım bol bol,geriye kaldı lanet coğrafya ve vatandaşlıkkk ıyyyyyyyyyyyyyyyyy

Allah rahmet eylesin. Benim libidolar azcik uyandi ama koca istemio:)

teşekkür ederim güzelim.....kocacın size zarar gelmesinden korkuyor bir de birşey olması durumunda doktor da yakın değil ondandır....neyse yüzeysel artık olduğu kadar paylaşım yapın olmadı ben öyle yapıyorum sanki bekareti gitcek diye korkan liseli kızlar gibi oldum böylee yokluk görmemiştim yani:)))

Sen yokmusun:) hayırlısı; ) yapsakta ben sonra ağlarım bisimi oldu die.malini bilio:)

allah eşine sabır versin babasızlığın ne olduğunu makesef bende 2011 ocaktan beri biliyorum

Sen yokmusun:) hayırlısı; ) yapsakta ben sonra ağlarım bisimi oldu die.malini bilio:)

tahmin edebiliyorum seni:)) adam da yaptığına yapacağına bin pişman olur :)))

allah eşine sabır versin babasızlığın ne olduğunu makesef bende 2011 ocaktan beri biliyorum

ayy canım senin de başın sağolsun yaaa,biz de 2010 eylül de kaybettik yeni yanii... insan alışıyor yaa herşeyee...tabii eşimin babası acaba kendi babam olsaydı da bu kadar kolay alışırmıydım?? bazen düşünüyorum da anneme ya da babama ya da ailemden herhangi birine birşey olsaa nefes alamazmışım gibi geliyor ille de anneme rabbim ona sağlık mutluluk versin yaa dayanamam gibi geliyor

Kızlar dün birinin akıntısı vardi kimdi hatırlamıyorum var mi acaba haber

Sanırım benim:) bugün dr a gittim takip edelim dedi laurananın dediği gibi benim akıntımın ilişkiyle alakası yok zira ben riskli gebelik grubunda olduğum için hamileliğimi öğrendiğimizden beri ilişki yaşamadım

Nadil takip edecekmis peki.bebekte bisi yok dimi.bende hep var akinti ozellikle sarı. Ama enfeksiyon çıkmadı bilmiyorum ben solemedimde fitil falan verse hayatta kullanamam korkarim

Nadil takip edecekmis peki.bebekte bisi yok dimi.bende hep var akinti ozellikle sarı. Ama enfeksiyon çıkmadı bilmiyorum ben solemedimde fitil falan verse hayatta kullanamam korkarim

Bebekte bi sıkıntı yok şükür canım benim akıntım öyle sarı falan değil su gîbi takip olayına gelince ped koy dedi bide haftaya tekrar çağırdı öle takip yani amniyon suyu iyi gözüküyor dedi bakalım bugün olmadı zaten inşallah olmaz insan tedirgin oluyor

kızlar akşam yemeğinden sonra tansiyonum düştü çok kötü oldum.bayılcaktım nerdeyse..yemekten sonra olması tuhafıma gitti böyle bişey yaşadınızmı hiç..çok endişelendim.

Merhaba hanımlar benide aranıza alırmısınız hamileliğin 20.haftasındayım doğumum 11 şubatta bekleeniyor cinsiyeti erkek ismini henüz karar veremedim herkese merhabaa

Kızlar toxsoplasma 0.233 negatifmi oluyor?negatifse bu iyi bişeymi.netten tahlil sonuçlarıma baktımda.dr haftaya gidicem.merak ettim..tecrübenizi paylaşın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…