2014 Şubat Anneleri

önümüzdeki hafta (çağlanın tavsiyesiyle ) rapor almaya çalışıcam bakalım..
dinlenmeden olmuyor , yolda çok yoruyor beni..
dün ağla ağla bi hal oldum ona bişey olacak diye..

Üzme kendini bana iki farklı doktor çıkar yukarı zamanla dedi

selam canım hayırlı olsun oğluşun kaç kiloyla gebe kaldın ??

kıraçta kızımı gelin etti hühüüü

[video]Zeynep bu güzellik var mı soyunda Elvan elvan güller biter bağında Arife gününde bayram ayında Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Zeynebe yaptırdım altından tarak Tara zülüflerin bir yana bırak Zeynebe gidemem yollar pek ırak Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Söğüdün yaprağı narindir narin İçerim yanıyor dışarım serin Zeynebi bu hafta ettiler gelin Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Kangaldan aşağı Mamaşın köyü Derindir kuyusu serindir suyu Güzeller içinde Zeynebin huyu Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim[/video]

:))))) demek sen adnan ziyagili buldun haaa :))))) tabii işin esprisii sabancının kendisiyle evlensem yine çalışırdım heraldee çünkü evde oturmak doğamda yokkk kodlarım böyleeee:)))) demek meslektaşız haa sen de mi matematikçisin? ohh ohh çatalca adliyesi demek maşallah:) ben istanbul yenibosnada oturuyorum güzelim sağol yardım isteğin için düşünmen yeter güzelim,herşey nasip kısmet bakalım kısmetimiz ne zaman bizim dee yoksaa 2014 kpssye çalışmak hayal benim için geriye 2016 kalıyor

duyduk duymadık demeyin eğer bi atanayım o ya da bu şekildee dileyin benden ne dilersenizz:))) tüm istanbul grubunu toplayıp baklava ısmarlarım vallaaaa:))))

günaydıınnn bu arada hepinizeee
:130:

Mesaj kutunu boşaltır mısın

Benim eşimde yarım puanla kaçırdı atamaları bu sene. Şubatta atama olur da inşallah atanır

Son düzenleme:
kronikçim inşallah atanır senin eşin dee ben deo zaman sen de napcannn benim gibi normal doğurup doğum anında dua etcen hehehe tabii o sancıyla aklına gelirsee şimdiden o kadar sipariş aldım kiii

haksever kardeşim yahu videoyu izleyemiyorum bu video kullanıcı tarafından kaldırılmıştır yazıoooo içeriği ney de yada link atta you tube den bakem:)

zeynebim şarkısı ikiside hanginiizleyemedin ilkinimi ikinciyi mi kıraç söğüdün yapragı zeynebim şarkının ismi

Neden doğum anı kabul mu olur muş o zaman :26::26::26:

Kızlar 4 ay sonra ilk kez kot ve spor ayakkabı giydim bugün. Bir rahatım bir rahatım ki sormayın.
Hamile kotu arayıp duruyordum ama hepsi çok pahalı geliyordu. Bunu 35 TL'ye aldım lcw dan paçaları boldu annem daralttı. Ohhhh misss. Hem ucuz hem rahat

harika gözüküor canm bende lcw aldım pantalonları çok rahat
göbeğin ne güzel büyümüş

herkese slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ınsallah yavrum gene gerıde kalmamıstırda bugun 17-0 olmuusmdur ayyyyyyyyyyyyyyyyy cok heyecanlıyım cumartesı olsada bır gorsam saglıkla hayırla yavrumu

harika gözüküor canm bende lcw aldım pantalonları çok rahat
göbeğin ne güzel büyümüş

Bir sürü Lcw gezdim sizden duyup duyup hepsi düzdüz taşlamasız falan ve 49 TL 59 TL gibi fiyatlar. En son bu mağazasına girdim. Bu indirimdeydi ve tek beden kalmıştı. Paçası boldu ama anneme yaptırırım diye aldım kaçtım hemen. Ay ne zormuş kıyafet bulmak. Küçücük bi reyon ayırıyorlar hamileler için. Aradığını bul bulabilirsen.

Göbek için sağol canım. Göbeğin yanında basenler de büyümese keşke..

Son düzenleme:

çok hoş gözüküyorsun tatlım ya

gebe pantolonu demi bu yine yoksa beli lastikli olanlardanmı dicem ama değil sanırım
benimde gebe pantolonum kot fakat dediğin gibi paçaları bol biraz oğlumdan kalma

bende epey gezdim defacto da da var bide tam sezon arası şimdi kışlıklar gelecek yeni ürünler olmıyor

gayet iyi gözüküyorsun canım

benim pantalon da bol paça ama hoşuma gitti bugün mini topuklu ayakkabı giydim çok rahat ettim

Son düzenleme:
günaydın ;

kızıma yeni isim bulmam lazım Offf yaaa

tünaydınnnn
speedy kızbenimde hoşumagitmişti sende duyuncu uyumu çok güzel bence ve emin olmadan anlamındanda vazgeçmeeeee
bende yıllardır zeynep vardı içimde ama kuzenimin bebeği var zeynep
o yüzden içimde kaldı, bugün annemin tepkisini ölçem diyorum hatta
kuzen istanbulda ben izmirde nolurki aynı olsa dimi ama yaaa

çok hoş gözüküyorsun tatlım ya

gebe pantolonu demi bu yine yoksa beli lastikli olanlardanmı dicem ama değil sanırım
benimde gebe pantolonum kot fakat dediğin gibi paçaları bol biraz oğlumdan kalma

Gebe pantolonu canım. Göğsümün altına kadar lastiği var Çok teşekkür ederim.
Yaa benim eşim 5 sene kadar kot üzerine bir şirkette çalıştı hep yurt dışına Zara, Fornarina v.s diktiler. Kolay kolay bişey beğendiremiyorum. Bunu beğendi sonunda ve aldım. Ne giyeceğimi şaşırıyordum artık iyi oldu.

evet evet oraya da baktım siyah bi pantolon orda da beğendim ama almadım. Nasılsa 3-4 ay giycez bunları sonra evde ne bulursak 2 gün tayt 3 gün kot idare ederiz.

anlamına epey baktık yine hala araştırıyoruz ama sanırım olumlu bişey çıkmayacak

zeynep ismi çok doğal ve güzel canım bence olur

nolcek benim en yakına rkadaşımın komşumun kızınına dı zeynep yegenimin adı zeynep teyze kızımın... sonra eski müdüremizin göüştügümüz bi ablanın kzıı zeynep asel etrafımda okadar çok zeynep varrki ama benim ZEYNEBİM başka yani seninkide başka olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…