- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
önümüzdeki hafta (çağlanın tavsiyesiyle) rapor almaya çalışıcam bakalım..
dinlenmeden olmuyor , yolda çok yoruyor beni..
dün ağla ağla bi hal oldum ona bişey olacak diye..
Hanımlar pazartesi randevum vardı. Doktorcuğum dörtlü testimi yaptı. Bebişimin pipisini gösterdi :) Çok şükür sağlığı yerinde. Oğluşun ayak parmaklarını bile gördüm yesin annesi onları. Kilolu olduğum için kilo almamam gerektiğini tekrar söyledi. Ama benim cnım bu aralar sürekli hamur işi istiyorSalı günü de sağlık ocağıda tetanoz aşısı oldum.
bu arada bebeklerimize ne isim verceğiniz kafanızda oluştumu arkadaşlar
aman biz buldukta noldu gene çalışıyom evde sıkılıyom diye
kız laurana
senle hem meslektaşız hemide aynı gün doğuruvercez garii
hangi şehirdesin sen bakem azcık yardımım dokunur belki
ben çatalca adliyesinde çalışıyorum şuanda istanbuldamısın :26:
kıraçta kızımı gelin etti hühüüü
[video]Zeynep bu güzellik var mı soyunda Elvan elvan güller biter bağında Arife gününde bayram ayında Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Zeynebe yaptırdım altından tarak Tara zülüflerin bir yana bırak Zeynebe gidemem yollar pek ırak Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Söğüdün yaprağı narindir narin İçerim yanıyor dışarım serin Zeynebi bu hafta ettiler gelin Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Kangaldan aşağı Mamaşın köyü Derindir kuyusu serindir suyu Güzeller içinde Zeynebin huyu Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim[/video]
:))))) demek sen adnan ziyagili buldun haaa :))))) tabii işin esprisii sabancının kendisiyle evlensem yine çalışırdım heraldee çünkü evde oturmak doğamda yokkk kodlarım böyleeee:)))) demek meslektaşız haa sen de mi matematikçisin? ohh ohh çatalca adliyesi demek maşallah:) ben istanbul yenibosnada oturuyorum güzelim sağol yardım isteğin için düşünmen yeter güzelim,herşey nasip kısmet bakalım kısmetimiz ne zaman bizim dee yoksaa 2014 kpssye çalışmak hayal benim için geriye 2016 kalıyor
duyduk duymadık demeyin eğer bi atanayım o ya da bu şekildee dileyin benden ne dilersenizz:))) tüm istanbul grubunu toplayıp baklava ısmarlarım vallaaaa:))))
günaydıınnn bu arada hepinizeee :130:
Mesaj kutunu boşaltır mısın
kronikçim inşallah atanır senin eşin dee ben deo zaman sen de napcannn benim gibi normal doğurup doğum anında dua etcen hehehe tabii o sancıyla aklına gelirsee şimdiden o kadar sipariş aldım kiii
haksever kardeşim yahu videoyu izleyemiyorum bu video kullanıcı tarafından kaldırılmıştır yazıooooiçeriği ney de yada link atta you tube den bakem:)
kronikçim inşallah atanır senin eşin dee ben deo zaman sen de napcannn benim gibi normal doğurup doğum anında dua etcen hehehe tabii o sancıyla aklına gelirsee şimdiden o kadar sipariş aldım kiii
haksever kardeşim yahu videoyu izleyemiyorum bu video kullanıcı tarafından kaldırılmıştır yazıooooiçeriği ney de yada link atta you tube den bakem:)
Kızlar 4 ay sonra ilk kez kot ve spor ayakkabı giydim bugün. Bir rahatım bir rahatım ki sormayın.
Hamile kotu arayıp duruyordum ama hepsi çok pahalı geliyordu. Bunu 35 TL'ye aldım lcw dan paçaları boldu annem daralttı. Ohhhh misss. Hem ucuz hem rahat
Eki Görüntüle 801018
harika gözüküor canm bende lcw aldım pantalonları çok rahat
göbeğin ne güzel büyümüş
Kızlar 4 ay sonra ilk kez kot ve spor ayakkabı giydim bugün. Bir rahatım bir rahatım ki sormayın.
Hamile kotu arayıp duruyordum ama hepsi çok pahalı geliyordu. Bunu 35 TL'ye aldım lcw dan paçaları boldu annem daralttı. Ohhhh misss. Hem ucuz hem rahat
Eki Görüntüle 801018
Bir sürü Lcw gezdim sizden duyup duyup hepsi düzdüz taşlamasız falan ve 49 TL 59 TL gibi fiyatlar. En son bu mağazasına girdim. Bu indirimdeydi ve tek beden kalmıştı. Paçası boldu ama anneme yaptırırım diye aldım kaçtım hemen. Ay ne zormuş kıyafet bulmak. Küçücük bi reyon ayırıyorlar hamileler için. Aradığını bul bulabilirsen.
günaydın ;
kızıma yeni isim bulmam lazımOfff yaaa
çok hoş gözüküyorsun tatlım ya
gebe pantolonu demi bu yine yoksa beli lastikli olanlardanmı dicem ama değil sanırım
benimde gebe pantolonum kot fakat dediğin gibi paçaları bol biraz oğlumdan kalma
bende epey gezdim defacto da da var bide tam sezon arası şimdi kışlıklar gelecek yeni ürünler olmıyor
gayet iyi gözüküyorsun canım
benim pantalon da bol paça ama hoşuma gitti bugün mini topuklu ayakkabı giydim çok rahat ettim
tünaydınnnn
speedy kızbenimde hoşumagitmişti sende duyuncu uyumu çok güzel bence ve emin olmadan anlamındanda vazgeçmeeeee
bende yıllardır zeynep vardı içimde ama kuzenimin bebeği var zeynep
o yüzden içimde kaldı, bugün annemin tepkisini ölçem diyorum hatta
kuzen istanbulda ben izmirde nolurki aynı olsa dimi ama yaaa
tünaydınnnn
speedy kızbenimde hoşumagitmişti sende duyuncu uyumu çok güzel bence ve emin olmadan anlamındanda vazgeçmeeeee
bende yıllardır zeynep vardı içimde ama kuzenimin bebeği var zeynep
o yüzden içimde kaldı, bugün annemin tepkisini ölçem diyorum hatta
kuzen istanbulda ben izmirde nolurki aynı olsa dimi ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?