Insallah canım ki olur emınım umudun olsun kafana takıp sorun etme sakın uzme kendını .bende cok korkular yasadım hala yasıyorum doktorlar cok korkutuyor aslında denılenlere cok tskılmamak lazım. Bana tup bebek dedıler kistim tekrar yeniledi mesela gecen ay ameliyat olmama ragmen moralimi cok bozmustu herkes ama bak simdi hamileyim ins bi de kalp atısını duyarsam cok daha huzurlu olucam .allah hepımızın yardımcısı koruyucusu olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
meraba dönence, ben uzun süredir girmiyordum kendimi kötü hissederim diye ama öyle olmadı. benimde düşük oldu 1,5 ay oldu ilk adetimi de gördüm. senin de bir düşüğün olmuş galiba peki ne kadar sonra hamile kaldın ve şimdiki hamileliğin nasıl gidiyor. inşallah bir sıkıntı yoktur...dua ile.
malesef 21 martta operasyon geçirdim.bebegimin kalp atışlarını duyamadıgımız için 8+4te aldılar.inan bende kaç kez siteye gireyim dedim elim varmadıdaha kucagımıza bile alamadıgımız bebeklerimizin acısı çok büyük oluyo. yaş 34 oldugu için doktorum bu ydan itibaren korunmayın dedi ama iki kayıptan sonra yaşanacak gebelikten bile korkar oldum.bilemiyorum nasıl atlatacagız bu korkuyu
not:iki gebeligim arasında iki ay vardı.dış gebelikten sonra çabuk hamile kalmıştım.umarım biran önce sglıklı sıhhatli gebelikler yaşar bebeklerimizin cennet kokusunu içimize cekeriz.dua ile...
Merhaba herkesee 3 haftalık hamileyim daha yeni öğrendim :) insallah rabjim herkese nasip eder beniminide tamamina erdirir
çok üzüldüm dönence Rabbim herşeyin en iyisini bilir başka ne denir ki? benim bebeğim kendiliğinden düşmüştü gelişme göstermemiş dediler kalp atışını da duyamadık. daha sonra içimi temizledirler yine o acıyı da yaşadım o da çok zor.
peki doktor neden düştüğüyle ilgili birşey demedi mi? bana anomali bebektir o yüzden düşmüştür dedi. senin bir de iki tane olmuş bunun araştırmasını yapacaklar mı neden düşüyor diye. benim de yaşım 24. inşallah Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder. birdaha böyle bir acı yaşamayız inşallah.
Eğer hiç bir sıkıntı yoksa ikinizde de eşin için keçi boynuzu pekmezi kullan sende kendine incir kürünü yap ibrahim saraçoğlunun sitesinde var. biz 4 yıllık evliyiz 3,5 yıldır çocuk istiyorduk eşim varikosel ameliyatı oldu daha sonra keçi boynuzu pekmezine başladık. tabi doktorda ameliyattan sonra başka bir ilaç daha vermişti. Bunlar vesile tabi Allahın izniyle ben sonraki ay hamile kaldım. sende dene istersen. biz şimdi tekrar keçi boynuzuna başladık bende kendime incir kürü yapcağım. biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah'a bırakalım bizim için herşeyin en iyisini O bilir. dua ile....
ewet canım az kaldı 9cu aya girdik bakalım allah izin verirse devam edicek inşallah onun verdiği canı o alır malsef biz bişi diemeiz . Senin nasıl sonlandı ne zamn sonlandı ?
Kızlar nasılsınız sayfam sahipsiz kalmış sayın hamiller nerdesinz
CCanım geçmiş olsun ben 22im geç değil canım 30a kadar yolu var bozma moralini boşa olur sadce zamanı varEdsofi sen kaç yasindasin. Ben 24 yaşındayım acaba geç oluyor mu hamilelik icin
Çok yaş farkı da yokmuş. Aslında kaç yaşında olupta uğraşanlar var değil mi. Sen hamilesin bize de dua et.kimin duasinin kabul olacağı belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?