2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

Merhaba arkadaslar bende ilk hamile oldugumu ogrendigimde burada paylasmistim ama uzun surmedi 7 haftalikken dusuk oldu. Cok uzulduk. 3 yil sonra olmustu. İnsallah Rabbim birdaha nasip eder buradaki tum hamile arkadslar bana da dua edin

Merhaba arkadaslar bende ilk hamile oldugumu ogrendigimde burada paylasmistim ama uzun surmedi 7 haftalikken dusuk oldu. Cok uzulduk. 3 yil sonra olmustu. İnsallah Rabbim birdaha nasip eder buradaki tum hamile arkadslar bana da dua edin
canım geçmşolsun demekki sağlıksız bi gebelikmiş tutunmama sebebide bu dur...güzel bi tedavi uygulat kendine. ama neden3 yıl olmadıki cnm sebep bllimi... allah sabırversin çookk zor. benmde 2 sne olmadı zor .

Merhaba...5haftalik hamileyim fakat bethcg degerim cok yavas artiyor..3martta159ken bugun560..dusmuyorda..2ayri dr a gitttim..iyi gitmiyor muhtemelen disgebelikmis...cokuzuluyorum...beklemek cok zor...boyle bi durum yasayip bebegini kucaklayan var mi....ALLAHisteyen herkese saglikli gebelik ve bebek nasip etsin. insallah

merhaba arkadaslar bende ilk hamile oldugumu ogrendigimde burada paylasmistim ama uzun surmedi 7 haftalikken dusuk oldu. Cok uzulduk. 3 yil sonra olmustu. Insallah rabbim birdaha nasip eder buradaki tum hamile arkadslar bana da dua edin

çok üzüldüm adınıza.rabbim biran önce yenisiyle önce karnınızı sonra kucagınızı doldurur inşallahh.bende 7. Haftanın içindeyim belki ondan çok daha fazla etkilendim. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.
dualarımızdasınız...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun.bende 10.ayda dış gebelik yaşadım.diginiz gibi beta ne düzgün yükseldi nede düştü.doktorum ilaçla gebeligin sonlandırılması gerektigini söyledi.bizim sıpada zaten sol tüpe yerleşmiş büyümeye çalışıyordu.beta degerlerim sizinkine yakındı. çok yükek degerlerde operasyon bile gerekebiliyormuş. çok şükür 3. Ay sonra hamile kaldım.üstlik doktorum iki ay korunun demişti Bu sıkıntıyı inşallah en az hasarla atlatıp biran önce hamile kalırsınız.
Dua ile...

ben çok üsüyorum arkadaslar heleki bebegin soguklarda dogacak olmasi beni iki kez korkutuyor
zira ilk cocugumu mayista yapmistim ozaman bile mosmor suratla titreyen bedenimi kontrol edememistim.

merhabaa 6 subat adet tarihim bugun 6+1 haftalık olduk ama kesemz 1 hafta içinde çok az buyumuş aranızda aynı olan varmı acabaa

Eklentiler

• $ilk.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $2..webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 50
Canım hayırlı olsun bende haftaya duyarım inşallah kasım annelerine bekliyoruzzzz

ayy insan kendiyle aynı haftalıkları görünce mutlu oluyor. Allah hepimize kucağımıza almak nasip etsin iletişimde olalım zira hiçbir şey bilmiyor gibi hissediyorum

teşekkür ederim dönence Allah razı olsun gerçekten dualarınızı eksik etmeyin.. senin nasıl gidiyor gebelik inşallah bir sıkıntı yoktur

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:

Merhaba bende bu hafta 5. haftamdayım ve perşembe keseyi görmeye gidicez.Ankarada anatolia tüp bebek merkezine gidiyorum Hakan yaralı doktorum.Ankarada birde süleyman eserdağ var araştırabilirsin.

kızlar bende hamileyimmmmmmmm 3 buçuk yasında bır prensesim var yanlız cocuk buyutmek cok zor ıstıyodum kardesı olsun daha cok kucuk 1 bucuk haftalık hamıleyımmmm

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle belirtmek isterim ki;MERYEM ANA ELİ OTU nu TÜRKİYE YE ilk getiren ve hayırlara vesile olaması için satan kişi benim.Sonra Prof.Dr.CEVAT AKŞİT Hoca Kanal 7 de nasıl kullanılacağını ve cocuk sahibi olan cevresindeki kişileri örnek göstererek saymıştır.Sonucunda bu ot bir vesile aracıdır.Lütfen ucuz,nereden geldiği ve üretildiği belli olmayan elden satılan otlara umut bağlamak yerine ya hacdan getirtin yada onaylı tek satış noktası olan GİTTİGİDİYOR, SAHİBİNDEN VEYA SANAL PAZAR üzerinden alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…