tebrikleeeeeeeeeerrrrrrrrrBugün öğrendimçook mutluyum. Bebişlerini bekleyen herkese hayırlı olsun
tebriklerrr tatlımönündde uzun uzun testler muayeneler 2li 3lü tarama 2defa alttan muayene falan falan işin çokkkkkk
canım geçmşolsunMerhaba arkadaslar bende ilk hamile oldugumu ogrendigimde burada paylasmistim ama uzun surmedi 7 haftalikken dusuk oldu. Cok uzulduk. 3 yil sonra olmustu. İnsallah Rabbim birdaha nasip eder buradaki tum hamile arkadslar bana da dua edin
merhaba arkadaslar bende ilk hamile oldugumu ogrendigimde burada paylasmistim ama uzun surmedi 7 haftalikken dusuk oldu. Cok uzulduk. 3 yil sonra olmustu. Insallah rabbim birdaha nasip eder buradaki tum hamile arkadslar bana da dua edin
merhaba...5haftalik hamileyim fakatBethcg degerim cok yavas artiyor..3martta159ken bugun560..dusmuyorda..2ayri dr a gitttim..iyi gitmiyor muhtemelen disgebelikmis...cokuzuluyorum...beklemek cok zor...boyle bi durum yasayip bebegini kucaklayan var mi....allahisteyen herkese saglikli gebelik ve bebek nasip etsin. Insallah
8 Haftalık olmuş ya çok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah
Canım hayırlı olsun bende haftaya duyarım inşallah kasım annelerine bekliyoruzzzz
Canım hayırlı olsun bende haftaya duyarım inşallah kasım annelerine bekliyoruzzzz
çok üzüldüm adınıza.rabbim biran önce yenisiyle önce karnınızı sonra kucagınızı doldurur inşallahh.bende 7. Haftanın içindeyim belki ondan çok daha fazla etkilendim. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.
dualarımızdasınız...
merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?