tatlım aynen 5 haftalık ama geç döllenme olduysakese görünmeye bilir kalp atışını bile belki 8ci haftada duyarsın hiç telaşlanma rahat veşeffaf ol sitres herşei deler geçerkızlar son adet tarihim 3 mart 5 haftalık mı oluyor benim bebiş
cuma gittim keseyi göremedi erken mi sizce panik yaptım ben
allah bağşlasın canımmm :):):)kızlar bende hamileyimmmmmmmm 3 buçuk yasında bır prensesim var yanlız cocuk buyutmek cok zor ıstıyodum kardesı olsun daha cok kucuk 1 bucuk haftalık hamıleyımmmm
canımsende kansızlık olablir kan değerlerini sürekli ölçtür bu arada başka bi eksikliğinde olabilir herşeine baktır mutlaka bencenormal değilben çok üsüyorum arkadaslar heleki bebegin soguklarda dogacak olmasi beni iki kez korkutuyor
zira ilk cocugumu mayista yapmistim ozaman bile mosmor suratla titreyen bedenimi kontrol edememistim.
tatlım aynen 5 haftalık ama geç döllenme olduysakese görünmeye bilir kalp atışını bile belki 8ci haftada duyarsın hiç telaşlanma rahat veşeffaf ol sitres herşei deler geçer
Bizde 10+4 günlüğüz :) kalp atışını keseyi 5+6 da gördük maşallah bi sorun yok Allah herkese nasip etsin
hayrlı olsun canm doğurmak nas,p olsun inşallah
Merhaba: ) sat ne oluyor???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın herkeseben sizlerle tanışmak istedim . forumun bana katkıları cok buyuk , burada yazılanlarla durumumu takip ettim , sizlerin yazdıklarını okuyup bazen üzüldüm bazen sevindim . bende daha yenı hamileyim gecen haftasonu ogrendım daha . inşallah bu sefer bebeğim benimle birlikte devam edecek bu hayata .
çok üzüldüm adınıza.rabbim biran önce yenisiyle önce karnınızı sonra kucagınızı doldurur inşallahh.bende 7. Haftanın içindeyim belki ondan çok daha fazla etkilendim. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.
dualarımızdasınız...
Gecen yıl bu ayda kimyasal gebelik yasadım canım cikolata kistimden dolayı bu yıl yıne aynı ayda nasıp ettı allah bize bebegi tabii zor bir surecten gectım ameliyat falan... ama kendılıgınden gebelik olustu sımdılık ıyı gıdıyoruz ınsallahta guzel gıder boyle. Insallah canım allah isteyen herkese nasip etsin
Yok canım 5 haftaya bugın gırdık daha. Keseyı gorduk ama. 😊2 -3 hafta sonra kalp atısı duyulur dedi doktor pazartesi doktora gıdıcem tekrar bakalım beta bakılıcak gene yukselmeye devam edıyor mu dıye 3110 a kadar cıktık cumrtesı gunu bakıldıgında bızım durumumux boyle 😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?