2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

kızlar son adet tarihim 3 mart 5 haftalık mı oluyor benim bebiş

cuma gittim keseyi göremedi erken mi sizce panik yaptım ben

kızlar son adet tarihim 3 mart 5 haftalık mı oluyor benim bebiş

cuma gittim keseyi göremedi erken mi sizce panik yaptım ben
tatlım aynen 5 haftalık ama geç döllenme olduysakese görünmeye bilir kalp atışını bile belki 8ci haftada duyarsın hiç telaşlanma rahat veşeffaf ol sitres herşei deler geçer

ben çok üsüyorum arkadaslar heleki bebegin soguklarda dogacak olmasi beni iki kez korkutuyor
zira ilk cocugumu mayista yapmistim ozaman bile mosmor suratla titreyen bedenimi kontrol edememistim.
canımsende kansızlık olablir kan değerlerini sürekli ölçtür bu arada başka bi eksikliğinde olabilir herşeine baktır mutlaka bencenormal değil

tatlım aynen 5 haftalık ama geç döllenme olduysakese görünmeye bilir kalp atışını bile belki 8ci haftada duyarsın hiç telaşlanma rahat veşeffaf ol sitres herşei deler geçer

benim son adet tarihine göre 8 haftalık ancak geç döllenmeden dolayı normalde 2 haftalık :)

Bizde 10+4 günlüğüz :) kalp atışını keseyi 5+6 da gördük maşallah bi sorun yok Allah herkese nasip etsin

günaydın herkese ben sizlerle tanışmak istedim . forumun bana katkıları cok buyuk , burada yazılanlarla durumumu takip ettim , sizlerin yazdıklarını okuyup bazen üzüldüm bazen sevindim . bende daha yenı hamileyim gecen haftasonu ogrendım daha . inşallah bu sefer bebeğim benimle birlikte devam edecek bu hayata .

Merhaba: ) sat ne oluyor???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba bütün yazdıklarınızı okudum.rabbim banda nasip eder inşallah bende bu heyecanı paylaşmak isterim deniyoruz ama olmuyor.allah isteyen herkese versin

meraba yasmit, daha önce hiç hamilelik yaşadın mı? inşallahbu sefer bebeğim benimle devam edecek demişsin? bende hamilelik yaşadım 1,5 ay oldu düşük yaptım. inşallah rabbim tekrardan nasip eder

meraba dönence, ben uzun süredir girmiyordum kendimi kötü hissederim diye ama öyle olmadı. benimde düşük oldu 1,5 ay oldu ilk adetimi de gördüm. senin de bir düşüğün olmuş galiba peki ne kadar sonra hamile kaldın ve şimdiki hamileliğin nasıl gidiyor. inşallah bir sıkıntı yoktur...dua ile.

Gecen yıl bu ayda kimyasal gebelik yasadım canım cikolata kistimden dolayı bu yıl yıne aynı ayda nasıp ettı allah bize bebegi tabii zor bir surecten gectım ameliyat falan... ama kendılıgınden gebelik olustu sımdılık ıyı gıdıyoruz ınsallahta guzel gıder boyle. Insallah canım allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba

Hayırlı uğurlu olsun arkadaslar sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah ..

Benimde sat 4 Mart cok yakın tarihlerimiz

Ama biz bebeğimiZi görmek için 30 Mayıs'a kadar beklemek zorundayız

inşallah hep güzel haberler alırsın. kalp atışını filan duydunuz mu

Yok canım 5 haftaya bugın gırdık daha. Keseyı gorduk ama. 😊2 -3 hafta sonra kalp atısı duyulur dedi doktor pazartesi doktora gıdıcem tekrar bakalım beta bakılıcak gene yukselmeye devam edıyor mu dıye 3110 a kadar cıktık cumrtesı gunu bakıldıgında bızım durumumux boyle 😃

bebeğin oluşacağı kese var ya yolc sac deniliyor onu gördünüz mü? inşallah kalp atışlarını da duyarsınız. birde birşey söylim mi sana benimde ilk hamileliğimdi 3 yıl sonra olmuştu. tabi haftada doktora gidiyorduk nerdeyse 1 hafta boyunca kandaki değer artıyor mu diye sürekli test yaptırdık onun stresi de insanı geriyor. bir kere yaptırıp arttığını gördüyseniz kafanızı çok bulandırmayın derim ben. bizim kafamız çok karışmıştı. biz kalp atışlarını garanti olsun diye 8. haftada gidelim duyalım dedik tabi duyamadık. kesenin yanında virgül gibi birşey gördük doktor da gelişme göstermemiştir dedi kendiliğinden düştü bebek. inşallah tekrar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…