2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

Çok şükür cnm. Evt çok takmıştım kafaya 5 aydır denyorduk. Rabbim bizede nasip etti. Isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
nasıl oldu nasıl öğrendn 5 ay nedirki canm rabbm sana hemen verdi çok şükür .. allah devamı getrtsin nşallah :)

bende üç gün önce öğrendim ama sevinemedim piskolojim bozulduuuu 24 yaşındayım çok erkenmiş gibi geliyo

24 yaşındasın ve erken geliyo öylemi.bende 24 üm ama nedense bana geç kaldım gibi geliyo.haliyle 2. yi düşüneceksin sonra.valla kusura bakma canım şimdi doğurmayacanda 30 unda mı doğuracan.bende ilk korunmayı bıraktımda 21 yaşındaydım ama yaşoldu 24 hala bebeğimolmadı bence tadını çıkar hamileliğin.rabbimkucağına almayıda nasib etsin

slm hamişler bende yeni öğrendim hamile oldugumu adetim geçikince evde kendim test yaptım çift çizgi çıktı. ama doktora henüz gitmedim. yeni diye. erken olunca bebek gözzükmüyormuş galiba. haftalık olarak 5. hafta galiba. en son adet tarihinden itibaren sayılıyormuş haftası. bi kaç hafta daha bekleyim öyle gideyim diyorum. bide ilk hamilelik çevrende hamile birileride yok ki soru sorup öğreneyim. sizin kaç haftalıkken görüldü ultrasonda

canım bi kaç hafta bekleme.bebek rahimde mi değilmi bakılması lazım.eğer dış gebelikse erken müdehale edilir.gecikme git hemen.

bi kaç haftamı beklicen yok artık ne beklemesi cocuğunu kontrol altına alsın doktorun . bilğin olmadığı belli böle düşünmekle :):):) kese gözükür tatlm m. etme bende 5 haftalıkken öğrendm testle doktorumu aradım hemennnnnnn gel dedi gittim bekleme canm git sen baklsın . daha sağlık ocağına gidicen bi ton tahlil falan ooo çokişin var daha

canm ya ne dicem kmyasal gebelik die bişi duydum beni endişeye soktu yaaaaaaa ben daha kalbini 1 şubatta duycam nasıl beklicem ya kmyasal mıdr nedir ya ondan sa
tatlm kımyasal gebelık hormonların bı oyunu dıyebılırım sende kese bıle gorunmus dusunme oyle kotu seyler kesınlıkle kımyasal deıl :)

tatlm kımyasal gebelık hormonların bı oyunu dıyebılırım sende kese bıle gorunmus dusunme oyle kotu seyler kesınlıkle kımyasal deıl :)
sorma canm ya inan öle şeyler okuorumki hamileliğime sevinemiorum doktorum bebeğin mercimek kadardr dedi amagördümüki bilmem heycan dan anlamamştm

annecikleri bulmuşken sormam gereken bir şey var biraz uzun olucak ama umarım okursunuz

benim adetim 8 gün sürer 3 ocakta başladı 10 u gibi bitti 13 ünde ilişki oldu netten baktım hamile kalmak için uygun vaktim 12 ile 22 ocak arasıymış ve 2 gün önce kasıklarımda ağrı belimde ağrı başladı ve göğüslerimin şiştiğni fark ettim ama adetime 12 gün var ve benim hiç belim veya kasıklarım ağrımaz ve ayrıca kasıklarımdaki damarlar çok belirgin 32 34 bedenim hiç yemezdim sürekli bişeyler yiyorum dudaklarım botoxlu gibi şişti ve biraz önce aç olmama rağmen güzelim yemek beni iğrendirdi yağ tutuğu için halbuki ısıtsam çözülcek uzun sözün özü sizdede oldumu bunlar benle aynı durumda olan varmıdır ? :26::26: vee 3 4 gün önce ateşim 34 bile oldu şimdi 36.4 fln bunlar nedir adetime daha 12 gün var

ah canmben burda ne çığrıorum günlere takılmayın bazı kadınlar 2 defa yumurtluo yada denggesiz yumurtluo o yüzden günleri kaçrmayın hiiiçç ..12 14 yok 16.günler yapalım demeyin yoksa işiniz zor olur. anladın tatlım

peki bunlar belirtimi ??? ben çıldırışlardayım

peki bunlar belirtimi ??? ben çıldırışlardayım
valla seniinkide değişik bi türden miş canm şaşrtıcıilk defa duydum ama allahın işine belli olmaz tatlım herşey olabilir ama bana erken geldi ama olmucak asla olmaz diede bişi yok bence... sen test yap en iyisi okdar belirti yaşıosan ve eğerki hamileysen testte çıkar . çıkmassa büyük ihtimal psikolojik

biraz daha bekliycem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…