tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr.. nasıl öğrendn gittin mi doktoraaHamileyim...
nasıl oldu nasıl öğrendn 5 ay nedirki canm rabbm sana hemen verdi çok şükür .. allah devamı getrtsin nşallah :)Çok şükür cnm. Evt çok takmıştım kafaya 5 aydır denyorduk. Rabbim bizede nasip etti. Isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr.. nasıl öğrendn gittin mi doktoraa
canm ya ne dicem kmyasal gebelik die bişi duydum beni endişeye soktu yaaaaaaa ben daha kalbini 1 şubatta duycamevet doktora gittim.
bende üç gün önce öğrendim ama sevinemedimpiskolojim bozulduuuu 24 yaşındayım çok erkenmiş gibi geliyo
slm hamişler bende yeni öğrendim hamile oldugumu adetim geçikince evde kendim test yaptım çift çizgi çıktı. ama doktora henüz gitmedim. yeni diye. erken olunca bebek gözzükmüyormuş galiba. haftalık olarak 5. hafta galiba. en son adet tarihinden itibaren sayılıyormuş haftası. bi kaç hafta daha bekleyim öyle gideyim diyorum. bide ilk hamilelik çevrende hamile birileride yok ki soru sorup öğreneyim. sizin kaç haftalıkken görüldü ultrasonda
bi kaç haftamı beklicen yok artık ne beklemesi cocuğunu kontrol altına alsın doktorun . bilğin olmadığı belli böle düşünmekle :):):) kese gözükür tatlm m. etme bende 5 haftalıkken öğrendm testle doktorumu aradım hemennnnnnn gel dedi gittim bekleme canm git sen baklsın . daha sağlık ocağına gidicen bi ton tahlil falan ooo çokişin var dahaslm hamişler bende yeni öğrendim hamile oldugumu adetim geçikince evde kendim test yaptım çift çizgi çıktı. ama doktora henüz gitmedim. yeni diye. erken olunca bebek gözzükmüyormuş galiba. haftalık olarak 5. hafta galiba. en son adet tarihinden itibaren sayılıyormuş haftası. bi kaç hafta daha bekleyim öyle gideyim diyorum. bide ilk hamilelik çevrende hamile birileride yok ki soru sorup öğreneyim. sizin kaç haftalıkken görüldü ultrasonda
tatlm kımyasal gebelık hormonların bı oyunu dıyebılırım sende kese bıle gorunmus dusunme oyle kotu seyler kesınlıkle kımyasal deıl :)canm ya ne dicem kmyasal gebelik die bişi duydum beni endişeye soktu yaaaaaaa ben daha kalbini 1 şubatta duycamnasıl beklicem ya kmyasal mıdr nedir ya ondan sa
sorma canm ya inan öle şeyler okuorumki hamileliğime sevinemiorumtatlm kımyasal gebelık hormonların bı oyunu dıyebılırım sende kese bıle gorunmus dusunme oyle kotu seyler kesınlıkle kımyasal deıl :)
ah canmben burda ne çığrıorum günlere takılmayın bazı kadınlar 2 defa yumurtluo yada denggesiz yumurtluo o yüzden günleri kaçrmayın hiiiçç ..12 14 yok 16.günler yapalım demeyin yoksa işiniz zor olur. anladın tatlımannecikleri bulmuşken sormam gereken bir şey var biraz uzun olucak ama umarım okursunuz
benim adetim 8 gün sürer 3 ocakta başladı 10 u gibi bitti 13 ünde ilişki oldu netten baktım hamile kalmak için uygun vaktim 12 ile 22 ocak arasıymış ve 2 gün önce kasıklarımda ağrı belimde ağrı başladı ve göğüslerimin şiştiğni fark ettim ama adetime 12 gün var ve benim hiç belim veya kasıklarım ağrımaz ve ayrıca kasıklarımdaki damarlar çok belirgin 32 34 bedenim hiç yemezdim sürekli bişeyler yiyorumdudaklarım botoxlu gibi şişti ve biraz önce aç olmama rağmen güzelim yemek beni iğrendirdi yağ tutuğu için halbuki ısıtsam çözülcek uzun sözün özü sizdede oldumu bunlar benle aynı durumda olan varmıdır ? :26::26: vee 3 4 gün önce ateşim 34 bile oldu şimdi 36.4 fln bunlar nedir adetime daha 12 gün var
ah canmben burda ne çığrıorum günlere takılmayın bazı kadınlar 2 defa yumurtluo yada denggesiz yumurtluo o yüzden günleri kaçrmayın hiiiçç ..12 14 yok 16.günler yapalım demeyin yoksa işiniz zor olur. anladın tatlım
valla seniinkide değişik bi türden miş canm şaşrtıcıilk defa duydum ama allahın işine belli olmaz tatlım herşey olabilir ama bana erken geldi ama olmucak asla olmaz diede bişi yok bence... sen test yap en iyisi okdar belirti yaşıosan ve eğerki hamileysen testte çıkar . çıkmassa büyük ihtimal psikolojikpeki bunlar belirtimi ??? ben çıldırışlardayım
valla seniinkide değişik bi türden miş canm şaşrtıcıilk defa duydum ama allahın işine belli olmaz tatlım herşey olabilir ama bana erken geldi ama olmucak asla olmaz diede bişi yok bence... sen test yap en iyisi okdar belirti yaşıosan ve eğerki hamileysen testte çıkar . çıkmassa büyük ihtimal psikolojik
bekle bakalım canm ama inşallah umduğun gibidirde yeni yıl hedieni sende alırsınbiraz daha bekliycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?