2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

hamile bayanlar size bişey sormk istyrum ne kadar surede hamile kaldınız? kaç ayda hamile kalmak normal bilen var mı?
vala canm kişiegöre değişir bu sorunlu olan tedavi ğörüp oldu sorunlu olmayıp bekleyenler oldu bi ton çeşit var kendini karşılaştrma kmseyle herkesin farklı tatlım boşa endişeye sokma kendini sen kendini anlat bence :) ama ewliliğinin 1 senesi dolana kadar hamile kalamassan bilki problem vardr hemen doktora

Ben de buyurayım bari:)))))))

Ben de hamileyim ama çok korkuyorum. Kan testi yaptırcam yarın. İnşallah değerlerim normal çıkar.
4 haftalık hamilelikte hcg kaç çıkmalı?
korkunun olacağa faydası yok tatlım rabbm nei uygun görürse o olur o yüzden hi,iiiiiçççç canını sıkma hayrlısı allahtan demi boşver tadını çıkar

arkadaşlar son adet tarihim 18 aralık.. 17 ocakta kan tahlili yaptım 236 çıktı..2 gün sonra 19 ocakta 666 çıktı.. dr 5 gün sonra gel keseye bakalım dedii..sizce korkulacak bişi varmı ya değerler nasılll

tebriklerrrrr değerlere takılma tatlım . 5 ten üstündeyse hamilesin zaten :13:

biliyrum cnm karsılastrmıyrum sadece merak ediyrum genel olarak kaç ayda kalıyorlar diye...benm ilişki durumuma göre simdiye kadr olmaması normal zatende bir iki defada nasıl hamilelk oluyr onu anlamıyrum :)

biliyrum cnm karsılastrmıyrum sadece merak ediyrum genel olarak kaç ayda kalıyorlar diye...benm ilişki durumuma göre simdiye kadr olmaması normal zatende bir iki defada nasıl hamilelk oluyr onu anlamıyrum :)
gün aşırı adete kadar yapmak lazım canm ben öle tutturdum . bnde yumurtlama zamanlarında yaptım 5 ay tutturamadım.

sorma canm ya inan öle şeyler okuorumki hamileliğime sevinemiorum doktorum bebeğin mercimek kadardr dedi amagördümüki bilmem heycan dan anlamamştm
usg foton varsa yuklesene bakalım goruruz belkı :) ne kadr arastırırsan o kadr kafan karısır en ıısı arastırma bswer herseyın hayırlısı de allaha bırak :)

wuuu nasıl beklicem o kadar ...teşekkür ederim canım cevabın için
zamanı dusunme bence tadını cıkarmaya bak hemn o kadrcık zaman nedır ki ben ıkı bucuk yıldır su altta yazan yazıyı yazabılmek ıcın beklıom

Benimde son adet tarihim 19 Aralık :) bende 18 Ocak'ta yaptırdım 619 çıktı değerler normal. Dün keseyi gördük çok şükür

usg foton varsa yuklesene bakalım goruruz belkı :) ne kadr arastırırsan o kadr kafan karısır en ıısı arastırma bswer herseyın hayırlısı de allaha bırak :)
canım fasulyeye benzio kese içi yoktu dahaozamn şimdi vardrda görmedik daha bakalım şubat 1 de gidicezgörmeye . fotosunu koysamda bişianlaşılmazki :)

Son düzenleme:
çok güzelll tebrkler kalbi ne zamn duycakmşınz :) jel verdimi sanada . ne ilacı verdi

Sğl cnm. 4 Şubat'ta çağırdı tekrar tesadüf ya doğum günümde inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım da bana bugüne kadar aldığım en güzel doğum günü hediyesi olur. Yok tatlım bana jel vermedi. Vitamin verdi Folik asit kullanıyorduk zaten bide her ihtimale karşı iğne yazdı gerekirse alırsın yaptırırsın dedi. Herhangi bir kanama lekelenme olursa.

Kizlarr bende hamileyimm daha dün ögrendim 4 bucuk yillik evliyim ama henüz daha cok yeni tahminime göre 5 haftalik
allahim isteyen bütün kadinlara bu duyguyu yasatsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah ben cok sükür istedigim ilk ay kavustum
ama o ilk ay bile beklemek cok zordu ve durup aylarca belkide yillarca bekleyenleri düsündüm allah sabir ve kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…