vala canm kişiegöre değişir bu sorunlu olan tedavi ğörüp oldu sorunlu olmayıp bekleyenler oldu bi ton çeşit var kendini karşılaştrma kmseyle herkesin farklı tatlım boşa endişeye sokma kendini sen kendini anlat bence :) ama ewliliğinin 1 senesi dolana kadar hamile kalamassan bilki problem vardr hemen doktorahamile bayanlar size bişey sormk istyrum ne kadar surede hamile kaldınız? kaç ayda hamile kalmak normal bilen var mı?
korkunun olacağa faydası yok tatlım rabbm nei uygun görürse o olur o yüzden hi,iiiiiçççç canını sıkma hayrlısı allahtan demi boşver tadını çıkarBen de buyurayım bari:)))))))
Ben de hamileyim ama çok korkuyorum. Kan testi yaptırcam yarın. İnşallah değerlerim normal çıkar.
4 haftalık hamilelikte hcg kaç çıkmalı?
tebriklerrrrrarkadaşlar son adet tarihim 18 aralık.. 17 ocakta kan tahlili yaptım 236 çıktı..2 gün sonra 19 ocakta 666 çıktı.. dr 5 gün sonra gel keseye bakalım dedii..sizce korkulacak bişi varmı ya değerler nasılll
biliyrum cnm karsılastrmıyrum sadece merak ediyrum genel olarak kaç ayda kalıyorlar diye...benm ilişki durumuma göre simdiye kadr olmaması normal zatendevala canm kişiegöre değişir bu sorunlu olan tedavi ğörüp oldu sorunlu olmayıp bekleyenler oldu bi ton çeşit var kendini karşılaştrma kmseyle herkesin farklı tatlım boşa endişeye sokma kendini sen kendini anlat bence :) ama ewliliğinin 1 senesi dolana kadar hamile kalamassan bilki problem vardr hemen doktora
tebriklerrrrrdeğerlere takılma tatlım . 5 ten üstündeyse hamilesin zaten :13:
kimyasal gebelik geçirdiğim için biraz tedirginimm..hala inanmıyorum hamile olduğuma...umarım keseyi görürümmmm..bu arad cevap verdiğin için teşekürlerr
gün aşırı adete kadar yapmak lazım canm ben öle tutturdum . bnde yumurtlama zamanlarında yaptım 5 ay tutturamadım.biliyrum cnm karsılastrmıyrum sadece merak ediyrum genel olarak kaç ayda kalıyorlar diye...benm ilişki durumuma göre simdiye kadr olmaması normal zatendebir iki defada nasıl hamilelk oluyr onu anlamıyrum :)
anladım arkadas bu işe hız lazım baska care yok :)gün aşırı adete kadar yapmak lazım canm ben öle tutturdum . bnde yumurtlama zamanlarında yaptım 5 ay tutturamadım.
usg foton varsa yuklesene bakalım goruruz belkı :) ne kadr arastırırsan o kadr kafan karısır en ıısı arastırma bswer herseyın hayırlısı de allaha bırak :)sorma canm ya inan öle şeyler okuorumki hamileliğime sevinemiorumdoktorum bebeğin mercimek kadardr dedi amagördümüki bilmem heycan dan anlamamştm
en erken 7 cnm oda dollenmeyle alakalı normalı 8 yada 9. haftakızlaaaar en erken kaç haftalıkken kalp atışı duyuluyorcevap verin lütfeen.
en erken 7 cnm oda dollenmeyle alakalı normalı 8 yada 9. hafta
zamanı dusunme bence tadını cıkarmaya bak hemn o kadrcık zaman nedır ki ben ıkı bucuk yıldır su altta yazan yazıyı yazabılmek ıcın beklıomwuuunasıl beklicem o kadar ...teşekkür ederim canım cevabın için
zamanı dusunme bence tadını cıkarmaya bak hemn o kadrcık zaman nedır ki ben ıkı bucuk yıldır su altta yazan yazıyı yazabılmek ıcın beklıom
saol cnm bıde o cıktı basımıza zaman gecsede tedavıye baslasakhaklısın :) eşin de askerdeymiş sanırım allah kavuştursun...
arkadaşlar son adet tarihim 18 aralık.. 17 ocakta kan tahlili yaptım 236 çıktı..2 gün sonra 19 ocakta 666 çıktı.. dr 5 gün sonra gel keseye bakalım dedii..sizce korkulacak bişi varmı ya değerler nasılll
canım fasulyeye benzio kese içi yoktu dahaozamn şimdi vardrda görmedik daha bakalım şubat 1 de gidicezgörmeye . fotosunu koysamda bişianlaşılmazki :)usg foton varsa yuklesene bakalım goruruz belkı :) ne kadr arastırırsan o kadr kafan karısır en ıısı arastırma bswer herseyın hayırlısı de allaha bırak :)
çok güzelll tebrkler kalbi ne zamn duycakmşınz :) jel verdimi sanada . ne ilacı verdiBenimde son adet tarihim 19 Aralık :) bende 18 Ocak'ta yaptırdım 619 çıktı değerler normal. Dün keseyi gördük çok şükür
çok güzelll tebrkler kalbi ne zamn duycakmşınz :) jel verdimi sanada . ne ilacı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?