tebrikler tatlımmmmm tadını çıkar bence takma öle şeyleri. Ahhhh csnm biz çocuğumuz olsun die kaç defa baktrdık altanki benm canm çok kıymetlidir nazlıyımdr . Bekarlığımda hastanenin kapısından geçmemşimdir ama hayat tatlım bebeğimz için bütğn zorluklara katlandk katlanıcaz kolay mı rabbm ne demiş cennet annenin ayakları altındadr . Ben ve bircok insan ameliyat masasına bile yattı cocuğu olsun dieee ahhh çok şşkür bebeğimi bana nasip etti yüce rabbm 2şubatta kalbni duycam bende ... hayrlısu olsun sennkide :)
tatlım ben duyamamştım bi jel verdi bebek daha ii tutunsun die 25 kullan snra kalp için gel dedi doktorum
tebrikler tatlımmmmm tadını çıkar bence takma öle şeyleri. Ahhhh csnm biz çocuğumuz olsun die kaç defa baktrdık altanki benm canm çok kıymetlidir nazlıyımdr . Bekarlığımda hastanenin kapısından geçmemşimdir ama hayat tatlım bebeğimz için bütğn zorluklara katlandk katlanıcaz kolay mı rabbm ne demiş cennet annenin ayakları altındadr . Ben ve bircok insan ameliyat masasına bile yattı cocuğu olsun dieee ahhh çok şşkür bebeğimi bana nasip etti yüce rabbm 2şubatta kalbni duycam bende ... hayrlısu olsun sennkide :)
tatlım ben duyamamştım bi jel verdi bebek daha ii tutunsun die 25 kullan snra kalp için gel dedi doktorum
crinone tatlım doktorum önlem için verdi öle bi tehlikem yokta ğüzel yaararlaı var bide kan dolaşımı güzl olsun die bi ialç daha verdiİlk kez duydum tatlım adı nedir jelin bakayım internetten
crinone tatlım doktorum önlem için verdi öle bi tehlikem yokta ğüzel yaararlaı var bide kan dolaşımı güzl olsun die bi ialç daha verdi
CANIM hamilesindemekki tebrikler :) şimdi gebelik belirtileriadet belirtileryle aynıdır normal yani :)slm kızlar bende yeni test yaptım bugun regl olmam gerekıyordu olmadım 2.çizgi çıktı bırtanede 4 yasında kızım var belım agrıyor sankı adet olcakmısım gıbı süpürge yaptım daha cok agrıyo sızınde böyle oluyormu?çok şaşkınım
Benim ikinci ayda oldu. 1 Yıl denemek gerekiyormuş..hamile bayanlar size bişey sormk istyrum ne kadar surede hamile kaldınız? kaç ayda hamile kalmak normal bilen var mı?
hamilemisin :) canm vala 5 6 7 haftalıkta duyuluo .benmki5 haftalıkken öğrendm sadce kese gözüktü küçüktü 8 haftalıkken duymaya gidicem ben. doktor öle çağrdı .sen doktora gittin mi _? sölemedimi sana _?bebeğin kalp atışları hangi haftata belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?