2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

kalbim hem korkudan hem heyecandan küt küt atıyo. hastaneden dr den nefret ederim ne yapıcam bilmiyorum....alttan muayene düşüncesi bile geriyo.... yalnız mıyım bu konuda

tebrikler tatlımmmmm tadını çıkar bence takma öle şeyleri. Ahhhh csnm biz çocuğumuz olsun die kaç defa baktrdık altanki benm canm çok kıymetlidir nazlıyımdr . Bekarlığımda hastanenin kapısından geçmemşimdir ama hayat tatlım bebeğimz için bütğn zorluklara katlandk katlanıcaz kolay mı rabbm ne demiş cennet annenin ayakları altındadr . Ben ve bircok insan ameliyat masasına bile yattı cocuğu olsun dieee ahhh çok şşkür bebeğimi bana nasip etti yüce rabbm 2şubatta kalbni duycam bende ... hayrlısu olsun sennkide :)

:)) sağol tatlım:) az kalmış sağlıkla kucağına da alırsın inşallah ...

Ben de buyurayım bari:)))))))

Ben de hamileyim ama çok korkuyorum. Kan testi yaptırcam yarın. İnşallah değerlerim normal çıkar.
4 haftalık hamilelikte hcg kaç çıkmalı?

eveet :) nihayet ben de hamileyim ama daha iki haftalık dr iki hafta sonra tekrar çağırdı sizce kalp atışını duyabilir miyim kaç haftalıkken duyulabilir

hamile bayanlar size bişey sormk istyrum ne kadar surede hamile kaldınız? kaç ayda hamile kalmak normal bilen var mı?

slm kızlar bende yeni test yaptım bugun regl olmam gerekıyordu olmadım 2.çizgi çıktı bırtanede 4 yasında kızım var belım agrıyor sankı adet olcakmısım gıbı süpürge yaptım daha cok agrıyo sızınde böyle oluyormu?çok şaşkınım

CANIM hamilesindemekki tebrikler :) şimdi gebelik belirtileriadet belirtileryle aynıdır normal yani :)

bebeğin kalp atışları hangi haftata belli olur
hamilemisin :) canm vala 5 6 7 haftalıkta duyuluo .benmki5 haftalıkken öğrendm sadce kese gözüktü küçüktü 8 haftalıkken duymaya gidicem ben. doktor öle çağrdı .sen doktora gittin mi _? sölemedimi sana _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…