2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Sağol tatlım koycam bi tamamlansin Allah in izniyle koyucam ins..kocaman odayı kaptı sıpam ev zaten küçük ama feda olsun tontik ime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eee paşa o annesi elbette kocaman odayı kapıcak :)

:)))) onlara gore hersey relax :)
gerçi bebişin işlerinde eşim başımı yer oldu korkuyor heralde ona kalır da nasıl yapar dıye :)))) benden pimpirikli cıktı. bugun bıberonları halletım koydum çantaya dıyınce yüzünde güller açtı :))))
5dk lık iş yapana kadar bize dağ oluyor :) yapınca ohh oluyoruz. zaten işin ne olduğu değil bilmediğimizden nasıl yapıcazı yoruyor ınsanı. bugun ıkımızde kurtulduk biberon işinden

çok beğendim cnm güle güle kullanın ben de bunu almaya karar verdim sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1150154
cok güzel canım ben bayıldım valla

kızlar bugun tam ohhh yok derken yıne başladı. 3 gundur karnım ağrıyor cok fena sızde de var mı yaa ????

Kizlar massallah gobuslerinize cok tatlisinz :) hicran napiyon giiii gorunmuyon hic :)

Sağol cnm içimizdekilerin tatligi o

Cnm çok geçmiş olsun acaba havalardan mi veya kendini çok mu yordun dikkat et cnm
çok beğendim cnm güle güle kullanın ben de bunu almaya karar verdim sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1150154

Çok sağol cnm aaa senin alicagin halida çok hoş gerçekten ama rengi biraz açık ya çabuk kirlenmez mi bnm halı baya büyük

Eki Görüntüle 1150154

Gayt hos canim bebis erkek galiba demi?

kızlar bugun tam ohhh yok derken yıne başladı. 3 gundur karnım ağrıyor cok fena sızde de var mı yaa ????

Valla benin herife is kalsa is ortada kalir yapilmaz yani :)
Karin agrisi diilde kramp gibi oluyo bende bi girio bicak saplanmasi gibi nefesimi kesio cok uzun surmuo allahtan yoksa mahfolurum. Crnnet bosuna analrin ayaklari altinda diilmis...anladim..

benimde sol tarafım ağrıyor kasık bölgem ve belim ara ara geliyor üşütüyor muyuz acaba bilmiyorum çünkü ben gece hep üstüm açık yatıyorum 33 haftadayım ben sen kaçıncı haftasın ya da bebişler büyüyorlar artık hareket ederkende canım yanıyor çünkü.

bendeki adet sancısına benziyor bayagda uzun suruyor ( o ağrıdan bır anda halsızlesıyorum. kontrole bısey kalmadı ama artık her ağrıdan da korkar oldum. normalmı kı acaba bu agrı.

Bnmde bugun kasiklarimdan ayak parmak ucuna kadar vuran bi agri var

karnımın alt bolgesınde oluyor bu agrı.
bazen hareketlerıyle canımı yakıyor o ayrı. ama bu bayag adet sancısı gıbı bısey ne yapsamda gecmıyor bır vakıt sonra kendı kendıne gecıyor.
bende klima açıp uyuyorum bılmıyorum kı ama karnım hep ortulu oluyor. yorgana sarılıyorum destek ıcın o anda karnım açıkta kalmıyor.
bende 33+5 deyım.

bendeki adet sancısına benziyor bayagda uzun suruyor ( o ağrıdan bır anda halsızlesıyorum. kontrole bısey kalmadı ama artık her ağrıdan da korkar oldum. normalmı kı acaba bu agrı.

Dun doktordaydim ben..32 den sonra agrilar sancilar normal rahim hazirlayacak kendisini doguma..hastaneye gelmen gereken agriyi anlarsin zatn o baska olur dedi...

Çok sağol cnm aaa senin alicagin halida çok hoş gerçekten ama rengi biraz açık ya çabuk kirlenmez mi bnm halı baya büyük

evet cnm açık renk biraz ama napim herşeye çok uyum sağlıcak arada veririm yıkatmaya

evet cnm oğluşum olacak inş.

benimde 33+3 belki bu dönemde oluyordur bebekler ciddi büyüyüyor çünkü artık benim bebeğimde biraz normalden büyük ona bağlamak istiyorum ama yinede çok korkuyorum doğum sancısıdır diye ama umarım değildir çünkü o bu kadar uzun sürmez sanırım.benim tek taraflı oldu ağrım sol kasık ve bel adet sancısı gibi dediğine benzer.benim doktorumda kasık ağrısı normal demişti 2 hafta önce ama biz tedirginlik yapıyoruz sanırım gece ağrıdan uyandım kaç kez

bende bel ağrısı çok var bi de yürürken çok kasılıyorum :S

ya gecen hafta 4-5 gun kasık ağrısı yok gıbıydı cok sevınmıstım o da kabus gıbı gerı dondu gecesı gunduzu yok yıne. o zaten nasıl bıseymıs ya cok da erken başladı bende (yanı dr. soyledıgımde erken başlamış senınkı demıstı)
bel ağrısı da cabası zaten kırılıyorum. simdi dusununce ağrımayan yerım kalmamış yaaa :)))
bir karnım ağrımıyordu bırde o cıktı simdi. ağrıyı çekmekten cok her ağrıda acaba kuzucuğum ıyı mı stresinden tukendım

Dun doktordaydim ben..32 den sonra agrilar sancilar normal rahim hazirlayacak kendisini doguma..hastaneye gelmen gereken agriyi anlarsin zatn o baska olur dedi...

ayy yuregıme su serptın canım yaa sağolasın. cok korkuyorum yenı ağrılardan ters gıden bısey mı var dıye.
doktora gıtmeden yıne bır lıste yapmak lazım gıdınce hersey unutuluyor.

birde ne sorucam size benım dr. doğum hakkında 38de konuşuruz dıyor cok gec değil mi o zaman ya ?

hımmm benım bebişinde gelişimi ilerde hem boy hem kılo acaba cok mu baskı oluyor. en son ne zaman gıtmıstın boyu kılosu nasıldı kuzunun?
yok bende ılk anda sancı dıye korkmuştum ama sancı zamanla sıddetlenen bırseymıs. nasıl oluyor bılmıyorum ama anlarız sanırım onu (yanı ınsallah )
kasık ağrısından korkmuyorum zaten o uzun zamandır var o rahım buyumesınden kaynaklanıyormuş. e bebısler büyüdükçe rahımde buyumeye devam edıyor netıcede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…