Kizlaar bakin ben patik yaptim denemelik) annem bende yaa ugrasa ugrasa bitirdim sonunda, hic anlamiyorum.ama bu kolaymis. Orgu bilenlere fikir olsun
ohh halimida sildim ustunden bidaa gecicem tertemiz olsun suan dinlenme molasindayim :)
Kizlar nasilsinz ben bugun cok kotuydum esim acile goturdu serum taktilar tahlil yaptilar bikac saat durduk eve dondum..sabah kalktim kahvalti hazirlarken gozlerim bulanik gormeye basim agrimaya basladi esim hazirladi kahvaltiyi otrdm kahvalti yaptk biraz uzandim ve sol gozum tamamen gormz oldu bebek hareket ediyordu neyse gittik acile ama ben basimi bile dik tutamiyorm okadr kotuyum tansiyon kan idrar baktilar hersy normal gebelik zehirlenmesinden suphelendiler serum taktilar 20dk sonra kendime geldim ama neden dolayi hala belli degil 2 saat fln uyudum suan sersem gibiyim ama en azindan gozlerm goruyor bebegim icin cok endiselendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol tatlım koycam bi tamamlansin Allah in izniyle koyucam ins..kocaman odayı kaptı sıpam ev zaten küçük ama feda olsun tontik ime
Tamam bende kagit havluya sarip buzdolabi posetine koydum.
Esim dalga gecio tek eksik oydu hemen yapman lazim diye:)
Aman aklimda duracagin hallettim iste 5 dakkada
cok güzel canım ben bayıldım vallaçok beğendim cnm güle güle kullanın ben de bunu almaya karar verdim sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1150154
Kizlar massallah gobuslerinize cok tatlisinz :) hicran napiyon giiii gorunmuyon hic :)
Kizlar nasilsinz ben bugun cok kotuydum esim acile goturdu serum taktilar tahlil yaptilar bikac saat durduk eve dondum..sabah kalktim kahvalti hazirlarken gozlerim bulanik gormeye basim agrimaya basladi esim hazirladi kahvaltiyi otrdm kahvalti yaptk biraz uzandim ve sol gozum tamamen gormz oldu bebek hareket ediyordu neyse gittik acile ama ben basimi bile dik tutamiyorm okadr kotuyum tansiyon kan idrar baktilar hersy normal gebelik zehirlenmesinden suphelendiler serum taktilar 20dk sonra kendime geldim ama neden dolayi hala belli degil 2 saat fln uyudum suan sersem gibiyim ama en azindan gozlerm goruyor bebegim icin cok endiselendim
çok beğendim cnm güle güle kullanın ben de bunu almaya karar verdim sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1150154
çok beğendim cnm güle güle kullanın ben de bunu almaya karar verdim sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1150154
kızlar bugun tam ohhh yok derken yıne başladı. 3 gundur karnım ağrıyor cok fena sızde de var mı yaa ????
kızlar bugun tam ohhh yok derken yıne başladı. 3 gundur karnım ağrıyor cok fena sızde de var mı yaa ????
Valla benin herife is kalsa is ortada kalir yapilmaz yani :)
Karin agrisi diilde kramp gibi oluyo bende bi girio bicak saplanmasi gibi nefesimi kesio cok uzun surmuo allahtan yoksa mahfolurum. Crnnet bosuna analrin ayaklari altinda diilmis...anladim..
benimde sol tarafım ağrıyor kasık bölgem ve belim ara ara geliyor üşütüyor muyuz acaba bilmiyorum çünkü ben gece hep üstüm açık yatıyorum33 haftadayım ben sen kaçıncı haftasın ya da bebişler büyüyorlar artık hareket ederkende canım yanıyor çünkü.
cok güzel canım ben bayıldım valla
bendeki adet sancısına benziyor bayagda uzun suruyor( o ağrıdan bır anda halsızlesıyorum. kontrole bısey kalmadı ama artık her ağrıdan da korkar oldum. normalmı kı acaba bu agrı.
Çok sağol cnm aaa senin alicagin halida çok hoş gerçekten ama rengi biraz açık ya çabuk kirlenmez mi bnm halı baya büyük
Gayt hos canim bebis erkek galiba demi?
Valla benin herife is kalsa is ortada kalir yapilmaz yani :)
Karin agrisi diilde kramp gibi oluyo bende bi girio bicak saplanmasi gibi nefesimi kesio cok uzun surmuo allahtan yoksa mahfolurum. Crnnet bosuna analrin ayaklari altinda diilmis...anladim..
karnımın alt bolgesınde oluyor bu agrı.
bazen hareketlerıyle canımı yakıyor o ayrı. ama bu bayag adet sancısı gıbı bısey ne yapsamda gecmıyor bır vakıt sonra kendı kendıne gecıyor.
bende klima açıp uyuyorum bılmıyorum kı ama karnım hep ortulu oluyor. yorgana sarılıyorum destek ıcın o anda karnım açıkta kalmıyor.
bende 33+5 deyım.
bende bel ağrısı çok var bi de yürürken çok kasılıyorum :S
Dun doktordaydim ben..32 den sonra agrilar sancilar normal rahim hazirlayacak kendisini doguma..hastaneye gelmen gereken agriyi anlarsin zatn o baska olur dedi...
benimde 33+3 belki bu dönemde oluyordur bebekler ciddi büyüyüyor çünkü artık benim bebeğimde biraz normalden büyük ona bağlamak istiyorum ama yinede çok korkuyorum doğum sancısıdır diye ama umarım değildir çünkü o bu kadar uzun sürmez sanırım.benim tek taraflı oldu ağrım sol kasık ve bel adet sancısı gibi dediğine benzer.benim doktorumda kasık ağrısı normal demişti 2 hafta önce ama biz tedirginlik yapıyoruz sanırım gece ağrıdan uyandım kaç kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?